4 načina za kupnju bitcoina pomoću Skrill-a (verzija 2021)

Kupnja Bitcoina putem Skrilla nešto je što mnogi žele učiniti, ali nažalost, mogućnosti je malo. U ovom uputstvu proći ćemo kroz najbolja 4 načina kupnje Bitcoina pomoću Skrilla. Usporedit ćemo različite web stranice koje nude Skrill kao način plaćanja prema njihovim naknadama, korisničkoj podršci i jednostavnosti upotrebe.

Prije nego što uskočimo u različite metode kupnje Bitcoina sa Skrill-om, proći ćemo kroz zašto PayPal i Skrill toliko otežavaju kupnju Bitcoina sa svojim uslugama. Skočimo ravno u to!

Zašto je tako malo mogućnosti prilikom kupnje Bitcoina sa Skrill-om?

Jednostavan je odgovor sljedeći: plaćanja izvršena putem usluga poput PayPal i Skrill mogu biti reverzibilne dok bitcoin transakcije ne mogu. To je problem zbog činjenice da se na ovaj način lako možete prevariti.

Recimo da ste nekome trebali prodati svoje Bitcoine, a nakon što primite uplatu, šaljete preko Bitcoin-a. Sada kupac može stornirati svoju transakciju (podnošenjem spora i potencijalnim dobivanjem, jer nemate dokaz o isporuci robe ili usluga). Kupac vraća svoj novac i prima vaše Bitcoine. Dobiju tortu i jedu je. A vi ostajete praznih ruku.

PayPal je daleko najstroži i zabranjuje svima prodaju ili kupnju bitcoina pomoću PayPala (dostupno je nekoliko zaobilaznih rješenja, ovdje pročitajte o njima) dok Skrill omogućava razmjenama da ga koriste. Međutim, razmjene koje prihvaćaju Skrill obično plaćaju veću naknadu kako bi pokrile potencijalni rizik od prijevare.

4 najbolja načina za kupnju bitcoina sa Skrill-om

1. BitPanda

Prva alternativa kroz koju ćemo proći je BitPanda. BitPanda je mrežna razmjena bitcoina koja vam omogućuje plaćanje Skrill-om. Tamo se prijavite za račun, kliknite “kupi” i odaberite Skrill kao način plaćanja za početak. Naknade su skrivene unutar cijene vaših bitcoina, zato nemojte paničariti ako je ona iznad trenutne tržišne cijene – to je premium naknada koja dodaje cijeni.

Naknada iznosi oko 4% za Skrill plaćanja na BitPandi, što je najniža na tržištu (kada se koristi Skrill). Međutim, ako ćete trgovati, ne preporučujemo upotrebu Skrilla za plaćanje jer će vam pojesti puno dobiti. BitPanda je nažalost od sada dostupna samo u Europi. Međutim, možete prodavati kriptovalute pomoću BitPande u SAD-u.

BitPanda je pouzdana i user-friendly razmjena koju toplo preporučujemo svim našim čitateljima u Europi.

POČNITE S BITPANDOM!

2. VirWox

VirWox, inače Virtual World Exchange, još je jedan održiv način kupnje Bitcoina koristeći Skrill. Ovaj je ipak malo veća gnjavaža. Uz VirWox možete kupiti Second Life Lindens koji se koristi u najvećem virtualnom svijetu na svijetu “Second Life”. Krenite od prijava za VirWox. Nakon što dobijete svoj račun, od vas će se tražiti ime vašeg avatara na “Second Life”, ostavite ga kao kod “No Avatar”.

Sada je vrijeme za financiranje računa VirWox. Pomaknite se prema dolje do “Polog” i unesite iznos u USD ili EUR koji želite položiti. Kliknite ikonu Skrill (MoneyBookers) da biste bili preusmjereni na stranicu za plaćanje za plaćanje Skrill-om.

Nakon što je plaćanje prošlo, vrijeme je da kupite SSL (Second Life Lindens). Vidjet ćete trenutnu stopu SSL-ova na VirWoxu i možete kupiti što više sa iznosom koji ste položili.


Sad kad na računu imate SSL-a, vrijeme je da ih zamijenite za Bitcoine. Idite na stranicu za razmjenu SSL / BTC. Unesite iznos Bitcoina koji želite kupiti i kliknite “Dalje”. Imajte na umu da VirWox može odgoditi razmjenu do 48 sati.

Nakon što uspješno zamijenite SLL za Bitcoin, sada ih možete povući na svoj Bitcoin novčanik. Zalijepite svoju javnu Bitcoin adresu i popunite koliko želite podići i bitcoin će vam biti prebačeni. Voilá!

Iako je ovo malo složenije, ovo je sjajan način za kupnju Bitcoina putem Skrill-a – pogotovo jer naknade nisu previsoke kao i što je dostupan u SAD-u.

KORAKITE S VIRWOXOM!

3. Lokalni Bitcoin

LocalBitcoins je tržište bitcoina gdje se prodavači i kupci Bitcoina mogu sastati i razmijeniti ga ravnopravno (možete ga smatrati eBayom, ali za Bitcoin). LocalBitcoins je dostupan širom svijeta, bilo gdje gdje postoje prodavači. Ovdje možete pronaći prodavače koji nude Skrill kao način plaćanja, pripazite na njihovu reputaciju jer u ovom slučaju nemate posla s velikom burzom, već je pojedinac i rizik od prevare malo veći.

Imajte na umu da cijena koju bi prodavatelj mogao željeti može biti malo veća ako prihvati Skrill, jer za njih postoji ogroman rizik. Ali to je isto sa svim metodama koje smo pregledali u ovom članku (osim metode VirWox).

Sveukupno, ovu bismo metodu preporučili onima koji žele koristiti Skrill za kupnju Bitcoina u SAD-u, jer je puno manje gnjavaže nego to učiniti putem VirWox-a. Kao i uvijek, cijena koju morate platiti pomoću Skrilla visoka je, ali ako morate koristiti Skrill, ovo je izvrsna opcija.

POČNITE S LOKALBITKOINIMA!

4. Paxful

Paxful je potpuno isti kao i LocalBitcoins, a Bitcoin kupujete od pojedinaca, a ne od tvrtki. To zahtijeva da pogledate prodavatelje kojima vjerujete čitajući recenzije o njima i njihovu ukupnu ocjenu, tako da možete shvatiti kako drugi doživljavaju s njima.

Ono što nudi uslugu / proizvod (u ovom slučaju, Bitcoin) na tržištu jest to što jedna negativna recenzija može potpuno srušiti vaše poslovanje. Stoga će prodavači uvijek trebati biti sigurni da su njihovi kupci zadovoljni i da je njihova ukupna ocjena visoka. To nas, kupce, dovodi u sjajnu poziciju, jer ako nas prevare, ne samo da će izgubiti naše poslovanje već i puno drugih poslova.

Paxful je izvrsno tržište za povezivanje s prodavačima i daleko bolja alternativa od kupnje / prodaje Facebook grupa ili na eBayu. Naknade su kao i uvijek veće nego kada plaćate kreditnom karticom ili bankovnim računom, ali ako vam se isplati – samo naprijed.

POČNITE S PAXFULOM!

Zaključak

Kupnja Bitcoina pomoću Skrill-a pomalo vas muči, ali nakon što nađete dobrog prodavača na Paxfulu ili LocalBitcoinsu ili to učinite nekoliko puta s BitPandom ili VirWoxom, bit ćete spremni. Iako ne preporučujemo nužno kupnju Bitcoina putem Skrill-a, očito morate, a ove 4 opcije su najbolji način za to.

Sretno!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map