4 najbolja načina za kupnju bitcoina s Netellerom 2021

NETELLER, osnovan 1999. godine, usluga je e-novčanika u kojoj možete pohraniti i prenijeti novac. U ovom ćemo članku proći kroz opcije koje imate kada želite kupiti Bitcoin pomoću Netellera. Iako neke razmjene prihvaćaju NETELLER, to nije uobičajeno, što čini malo težim pronalaženje najbolje razmjene.

Međutim, napravili smo opsežno istraživanje (kako ne biste morali) kako biste bili sigurni da ćete na kraju koristiti najbolju zamjenu za kupnju BTC-a s Netellerom.

Započnimo!

4 najbolja načina za kupnju bitcoina s Netellerom 2021

1. BitPanda

BitPanda je dobro uspostavljena burza sa sjedištem u Beču, Austrija. BitPanda je trenutno dostupna samo u Europi, što ovu opciju čini neodrživom za ljude koji žive u SAD-u ili izvan Europe. Ali za one koji žive unutar Europe, ovo je jedina najbolja opcija. S vremenom obrade od samo 10 sekundi, kao i automatski uključenim Bitcoin novčanikom za pohranu vaših Bitcoina na BitPandi, ovo je brz način za kupnju Bitcoina putem Netellera.

Naknadu za plaćanje Netellerom pomalo je teško izračunati, ali nešto je niža od naknade za plaćanje Skrillom, i iznosi 3,8%. Tada za cijenu morate dodati 2% preko tržišne cijene. To se radi automatski, tako da je cijena koju vidite na ekranu ukupna, s uključenim naknadama. BitPanda vam također omogućuje kupnju drugih kripto valuta kao što su Litecoin, Dash i Ethereum.

Sveukupno, zaista preporučamo BitPandu jer je to izravni način kupnje Bitcoina s Netellerom. Naknade su malo visoke, ali to je za očekivati ​​kada pokušate koristiti Neteller za kupnju Bitcoina.

POČNITE S BITPANDOM!

2. CoinCorner

CoinCorner je sljedeća najbolja opcija ako svoje Bitcoine ne želite kupiti od pojedinca na jednom od dolje navedenih Bitcoin tržišta. CoinCorner djeluje od 2014. godine s jasnom misijom da olakša kupnju Bitcoina – i oni su to sigurno postigli.

Uz brz i jednostavan način upotrebe kreditne ili debitne kartice (ili, u vašem slučaju, Neteller kartice), treba ih usporediti s tržišnim liderom Coinbase (Coinbase, međutim, ne nudi isti broj načina plaćanja ). Sučelje je jednostavno za upotrebu i dobit ćete pristup vlastitom mobilnom novčaniku (dostupan na telefonima Apple, Windows i Android), tako da možete u pokretu provjeravati svoje stanje i prenositi Bitcoine!

Naknade za Neteller iznose 5%, isto kao i kod debitne / kreditne kartice. Da biste ga povukli, plaćate fiksnu cijenu od 1,50 eura za SEPA prijenose ili putem SWIFT-a, 30 eura. Novac ne možete vratiti natrag u NETELLER (ovo je isto na svim burzama, tako da se ništa ne treba uplašiti).

Njihova jednostavnost upotrebe i postavljene naknade čine ono što CoinCorner čini tako izvrsnom opcijom. Ako ste u SAD-u i želite koristiti zamjenu za Bitcoin s Netellerom – tada je CoinCorner najbolja opcija za vas.

POČNITE S KUTAKOM!

3. Lokalni Bitcoin

LocalBitcoins je široko korišteno tržište bitcoina zbog čega se izdvaja od dvije prethodne opcije. LocalBitcoins nisu ti koji sami prodaju Bitcoin, već djeluju kao posrednik koji povezuje kupce Bitcoina s prodavačima Bitcoina. Za to uzimaju malu naknadu kako bi mogli osigurati da se svaki posao pravilno obavi i da obje strane dobiju ono što su tražili.

Stvar kod LocalBitcoins je da Neteller nije uvijek dostupan kao način plaćanja, to ovisi o tome postoji li prodavač koji je voljan prihvatiti Neteller. To ga čini malo manje pouzdanim od CoinCornera ili BitPande, ali ako se nađete prodavačem i steknete povjerenje u njega, imat ćete pouzdanog prodavatelja koji prihvaća Neteller.

POČNITE S LOKALBITKOINIMA!

4. Paxful

Posljednje, ali ne najmanje važno, još je jedno tržište bitcoina. Poput LocalBitcoina, oni djeluju kao kupovni / prodajni štit za obje strane uključene u ugovor. Po čemu se Paxful razlikuje od LocalBitcoina? Da budem iskren ne puno, ali budući da tražimo načine za kupnju Bitcoina pomoću Netellera, mogli bismo potražiti i svugdje gdje je to moguće.

Ako niste pronašli nijednog prodavača koji prihvaća Neteller na LocalBitcoinsima, ne škodi provjeriti i Paxful. Paxful je zaista jednostavan za upotrebu i ima veliku podršku u slučaju bilo kakvog spora ili pogreške. Toplo preporučujemo Paxful i iako imaju manje prodavača nego LocalBitcoins, to i dalje može biti održiva opcija.

POČNITE S PAXFULOM!

Zaključak

Dakle, sada kada smo prošli popis najboljih načina na vas je red. Sada je na vama da odlučite koja najbolje odgovara vašim potrebama. Ako ste iz Europe, tada je BitPanda pravi izbor, ako ste izvan Europe, onda je CoinCorner najbolji izbor. LocalBitcoins i Paxful također mogu biti isplative opcije bez obzira gdje živite – ali morate imati malo sreće da prodavače tamo prihvatite Neteller.

Nadamo se da će ovaj vodič usmjeriti više svjetla na opcije dostupne prilikom kupnje BTC-a s Netellerom i da smatrate da sada možete napraviti obrazovaniji izbor razmjene (ili tržišta).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me