BitQuick pregled – je li to sigurna platforma?

BitQuick je tržište bitcoina koje omogućuje kupnju i prodaju Bitcoina pomoću gotovine ili SEPA prijenosa. Primjenjuju izravan i idealistički pristup kupnji i prodaji kovanica koji uključuju kupca koji polaže gotovinu na bankovni račun prodavatelja i u roku od tri sata od učitavanja primitka pologa Bitcoin se šalje. Uz BitQuick možete kupiti Bitcoin s lakoćom i bez uključivanja posrednika.

Pozadina BitQuicka

BitQuick pregledBitQuick je 2014. godine osnovao student inženjerstva Jad Musablat, koji je osjetio potrebu da formira legitimniju i sigurniju platformu za razmjenu bitcoina nakon što je prevaren s njegovim novcem i suočen s opasnostima neiskorištenja dvofaktorske autentifikacije za osiguranje njegov račun.

Zbog svoje velike popularnosti, BitQuick je eskalirao u istaknutu platformu za korisnike koja kupuju i prodaju Bitcoin. Tijekom intervjua, na pitanje o svojoj viziji Bitquicka, Jad je odgovorio: „Za sve ostale gradimo platformu za ljude koji vjeruju u globalno povezanu digitalnu ekonomiju.

Nadam se da Bitquick može pružiti korisnicima brzi i sigurni skok i izlazak iz Bitcoin ekosustava s bilo kojeg mjesta širom svijeta. To će omogućiti Bitcoinu da se i dalje probija u mainstream i svakodnevnom potrošaču omogućiti da iskoristi prednost uštede novca i povezanost koju nudi Bitcoin ”.

POČNITE S BITQUICKOM

Zašto BitQuick?

Moramo pažljivo proučiti uslugu koju su odlučili za kupnju i prodaju Bitcoina, jer se, često se događa nekoliko prijevara. Evo zašto se BitQuick izdvaja od ostalih razmjena

 1. Jednostavan način za pretvaranje gotovine u Bitcoin i Bitcoin u gotovinu.
 2. Prodavatelji mogu iskrcati svoj Bitcoin po stopama višim od tržišnih.
 3. Za razliku od ostalih usluga, za kupnju Bitcoina ne trebate kreditnu karticu ili banku. Sve što je potrebno je gotovina.
 4. Jednostavan za upotrebu i odličan za početnike koji gledaju svijet Bitcoina.

Korištenje BitQuicka

Kako kupiti Bitcoin na BitQuicku

Kupnja Bitcoina jednostavan je postupak u tri koraka olakšan zahvaljujući programerima Bitquick

 1. Zatim se od korisnika traži da unesu iznos Bitcoina koji planiraju kupiti, svoju e-poštu i BTC adresu. Korisnik zatim bira banku s prikazanog popisa banaka, svaka s odgovarajućom cijenom po prikazanom bitcoin-u.
 2. Korisnik će putem e-pošte s potvrdom biti obaviješten o podacima o bankovnom računu na koji mora biti izvršeno plaćanje. Iznos se može platiti u podružnici željene lokalne banke, potrebno je samo ispuniti listić i predati banci gotovinu. Naravno, presudno je plaćati samo u gotovini.
 3. Kada se novac pošalje, račun prodavatelja automatski se knjiži u korist. Bilo koji drugi način plaćanja trajao bi predugo i prodavač ne bi mogao potvrditi primitak u dogovorena tri sata. To je razlog zašto se gotovinska plaćanja uvijek potiču.
 4. Kupac mora fotografirati račun i poslati ga na vezu navedenu u potvrdi e-pošte koju je poslao BitQuick, nakon što izvrši polog. Ovaj postupak je potreban da bi se spriječili bilo kakvi sporovi s prodavačima kada se podnose zahtjevi za neprimanje novca.
 5. Nakon što prodavatelj primi račun, potrebna količina Bitcoina bit će prebačena u vaš novčanik uz malu naknadu od 2%.

BitQuick nudi vremensko razdoblje od tri sata između prijenosa računa i puštanja novčića. Korisnike najčešće očekuje ugodno iznenađenje kada se ovaj vremenski okvir skrati i oni odmah prime svoje bitcoin.

Kako prodati Bitcoin na BitQuicku

Prodaja Bitcoina je vjerojatno puno lakši postupak od kupnje, a evo kako to radite na BitQuicku

 1. Dovršiti prodati obrazac na BitQuicku.
 2. Prodavatelj postavlja iznos BTC-a koji planira prodati, kao i minimalnu veličinu dopuštene transakcije. Tražena cijena može se postaviti tako da slijedi ili Bitstamp ili Bitfinex. Postoji i mogućnost postavljanja cijene iznad ili ispod prosječne cijene.
 3. Nakon davanja ovih podataka uvodi se osobna escrow adresa prodavatelja. Narudžba će biti gotova kad prodavatelj pošalje potrebnu količinu Bitcoina na spomenutu adresu, a narudžba će se zatim pojaviti uživo na BitQuick platformi.
 4. Kada zainteresirani kupac zaustavi iznos Bitcoina, prodavač dobiva e-poruku s potvrdom koja sadrži dvije poveznice – jednu za potvrdu depozita i puštanje depozita, a drugu za osporavanje depozita. Prodavatelj je dužan odgovoriti u roku od tri sata od primitka e-pošte s potvrdom, a polog bi trebao stići odmah jer se plaća gotovinom. Nakon potvrde primanja gotovine od kupaca, BitQuick otpušta bitcoin kupcu.

Dodatna prednost prodavača je što mogu prodavati po vlastitoj cijeni, što znači da mogu kupiti Bitcoin po određenoj cijeni i prodati ga s dobiti na BitQuicku što ga čini vrlo poželjnom opcijom među prodavačima koji žele ostvariti profit.

Sigurnosni alati s BitQuickom

Svaka usluga koja sadrži vaše osobne podatke, a kamoli novac, mora biti sigurna i zaštićena. Dakle, je li BitQuick legitiman i siguran? Svi znakovi upućuju na da. Sigurnosne mjere BitQuicka mogu se procijeniti pomoću tri elementa:

 1. Sigurnost osobnog računa: Korisnici se ne trebaju registrirati za trgovanje pomoću BitQuicka. Kupci daju svoju Bitcoin adresu tijekom postupka naplate koja se koristi za ispunjavanje narudžbe nakon izvršenog plaćanja. Prodavatelji moraju stvoriti PIN pomoću kojeg mogu prihvaćati, mijenjati ili otkazivati ​​narudžbe. To maksimalno osigurava povjerljivost osobnih detalja i kupaca i prodavača.
 2. Sigurno čuvanje sredstava: BitQuick se mora zamijeniti s Bitcoin novčanikom. Umjesto toga, preporučuje se prijenos svih novo kupljenih Bitcoina u vaš osobni novčanik. Usluga escrow-a treće strane koristi se za pohranu Bitcoina kada prodavatelj stvori popis, a nikakve informacije o njihovim sigurnosnim protokolima nisu javno dostupne.
 3. Legitimitet tvrtke: BitQuick ima veliku reputaciju među korisnicima Bitcoina i ima ogromnu popularnost na tržištu. Iako su iznesene određene pritužbe zbog naknada i previsoke cijene, one su prilično prigušene pohvalama o njegovom učinku i jedinstvenoj funkcionalnosti. Još 2013. godine, kada su bili poznati kao BuyBitcoin.us, objavili su objavu na BitcoinTalkForumu i zajednica ih je dobro prihvatila.

Nekoliko drugih sigurnosnih značajki uključuju:

 1. 226-bitna SSL enkripcija
 2. Svakodnevne sigurnosne kopije poslužitelja
 3. Privatni ključevi za escrow adrese pohranjene izvan mreže što osigurava da se bitcoin ne može izgubiti tijekom potencijalnog kompromisa poslužitelja.

Kakva je struktura naknade?

Iako za BitQuick ne postoji naknada za prodaju, postoji naknada od 2% kupujući Bitcoinima. Naknade od 2% odbijaju se od iznosa Bitcoina koji treba biti pušten. Iako je ovo donekle visoko za gotovinske kupnje Bitcoina, ali brzina i pouzdanost čine to nekima isplativim. Iako je ovo pravilo jasno navedeno u odjeljku s čestim pitanjima o web mjestu, prikupilo je nekoliko žalbi na web mjestima za pregled.

Ako planirate prodavati Bitcoin, BitQuick je izvrsna platforma. Kovanice često možete prodati po višoj cijeni od tržišne, a osim toga ne naplaćuju nikakve prodajne naknade. To čini BitQuick.co najjeftinijim načinom pretvorbe gotovine u Bitcoin u jednom danu ili obrnuto.

Načini plaćanja

Oni koriste samo polog u gotovini ili se kod BitQuicka potiče SEPA prijenos. Na BitQuicku se ne prihvaćaju niti jedan drugi trenutni načini plaćanja, iako se govori da će se značajka novčanog naloga moći implementirati u budućnosti. Narudžbe se moraju poslati u roku od 3 sata od dana zadržavanja kupca. Imati 3 ili više neplaćenih zadržavanja kupaca u roku od 72 sata rezultirat će trenutnom zabranom usluge.

Korištenje ACH-a, devizne doznake ili bilo kojeg drugog načina plaćanja koji nije naveden strogo je zabranjeno.

Zemlje koje podržava BitQuick

Iako se pruža međunarodna podrška, čini se da platformu koriste isključivo stanovnici Sjedinjenih Država. Službeno su podržane sljedeće države:

 • SAD
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

BitQuick posluje u 49 saveznih država u SAD-u, a New York je jedino mjesto koje država BitQuick ne podržava. Bili su prisiljeni prekinuti uslugu u New Yorku zbog BitLicensea.

Pristup Bitcoin-u putem BitQuicka

Većina usluga upoznata je s držanjem sredstava i njihovim prijenosom u novčanik u slobodno vrijeme. Međutim, BitQuick to igra drugačije od ostalih. Kako smijete pitati?

 • Kupci kupljeni Bitcoin ne moraju slati u novčanik. Automatski se prenosi kada prodavač oslobodi sredstva.
 • Prodavatelji će Bitcoin morati poslati na uslugu za pohranu BitQuicka nakon što postave svoj popis. Nakon što prijenos primi potvrdu od mreže, narudžba će se objaviti na web mjestu BitQuick.

Većina ostalih službi zahtijeva nepotrebnu gnjavažu i probleme obje strane. BitQuick koristi postupak koji minimizira prijenos između vašeg novčanika, što dovodi do manje zabune između kupca i prodavača. To pruža izvrsno korisničko iskustvo i također smanjuje glavne mrežne naknade.

Korisničko iskustvo

Web stranica ima vrlo čisto i jednostavno za korištenje sučelje koje je rezultiralo generiranjem pozitivnih korisničkih recenzija na mreži. Videozapisi koji objašnjavaju postupak trgovanja dodatni su bonus. Web stranica odgovara i dobro izgleda na mobilnom uređaju.

Služba za korisnike

BitQuick je zaradio ogromne pohvale zbog visoke reakcije i prijateljskog prilagođavanja klijentu. Dostupan je mrežni obrazac za kontakt ili korisnici mogu poslati e-poštu na [e-pošta zaštićena] ili se možete obratiti na danu adresu: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Ograničenja i likvidnost

BitQuick omogućuje kupcima i prodavačima da se dogovore o trgovini i ne postavlja ograničenja. Obično postoji mnogo ponuda za različite vrste kupnji u raznim poslovnicama banaka. BitQuickove ponude za kupnju i prodaju javno su dostupne i vidljive su u njihovoj knjizi narudžbi u bilo kojem trenutku.

Ubrzati

Cilj BitQuicka je isporučiti Bitcoin kupcima po brzoj stopi, a u nekim slučajevima kupci su svoje Bitcoin dobili u roku od sat vremena od plaćanja.

Ograničenja prijenosa?

Kao ekscrow agent treće strane, nema ograničenja kada je u pitanju kupnja i prodaja Bitcoina, a BitQuick omogućuje kupcima i prodavačima da se dogovore o trgovini. Kao takvi, svi nalozi za kupnju i prodaju dostupni su javnosti.

Često postavljana pitanja

1) Kako escrow štiti prodavatelje?

Depozit BitQuick štiti prodavače držeći se za njihov Bitcoin dok ne potvrde da je predloženi kupac izvršio plaćanje na njihov bankovni račun. To sprječava slučajeve prijevare.

2) Mogu li koristiti BitQuick za kupnju Bitcoina na mreži?

Internetske kupnje nisu dostupne. Da biste kupili Bitcoin, morate posjetiti web stranicu i odabrati narudžbu iz trenutne knjige narudžbi.

3) Je li sigurno koristiti BitQuick?

Velika većina klijentske baze BitQuick smatra sigurnom za upotrebu. Za dodatnu sigurnost, web stranica koristi BitGo-ovu infrastrukturu novčanika s više potpisa koja osigurava Bitcoin depozite za više od 250 000 USD. Potpuno se otkrivaju svi poslovi koji se odvijaju na web mjestu, budući da sustav revizije prikazuje iznos Bitcoina koji se drži na escrowu.

Zaključak

Tablica u nastavku može vam sažeti cjelokupni pregled i skrenuti pozornost na ključne značajke BitQuicka.

Pros Protiv
Jednostavna metoda za kupnju i prodaju Bitcoina Veća naknada u usporedbi s drugim Bitcoin razmjenama
Veoma pouzdana i popularna američka usluga razmjene Oznaka cijene Bitcoina ponekad je veća od tržišne
Potpuna transparentnost Stranica je prethodno bila izložena napadu poslužitelja i mjesec dana je bila izvan mreže
Brze transakcije Trebate posjetiti banku za svaku napravljenu narudžbu

Zaključno, BitQuick se zauzeo za vrijeme testiranja i pokazao se dobrom razmjenom za one koji se žele baviti gotovinom. Neki korisnici prijavljuju prodaju stotina BTC-a u roku od nekoliko minuta, što je prilično slatka stvar s obzirom na brzi život koji vodimo.

Kao prodavač, budući da nema naknade i možete sami odrediti cijenu, to je scenarij iz snova.

POČNITE S BITQUICKOM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me