Bot Dagangan Kripto Terbaik 2021 – # 1 Anda Tidak Mahu Hilang!

 

1. Cryptohopper 2. Pionex 3. Zignaly
Zignaly
BERMULA! BERMULA! BERMULA!

Ia mula goyah, tetapi cryptocurrency ada di sini untuk kekal. Sebilangan besar skeptis terhadap bentuk mata wang baru ini telah membuat mereka tenang dan ingin melabur di dalamnya. Oleh kerana anda membaca ini, adalah selamat untuk mengatakan bahawa anda juga telah melonjak.

Apa sahaja yang anda pilih untuk didagangkan, Bitcoin atau altcoin, anda pasti memperoleh sejumlah besar pendapatan tambahan – dan siapa yang tidak. Masalahnya ialah, anda baru dalam hal ini dan tidak mempunyai kemahiran untuk menganalisis carta perdagangan cryptocurrency dengan cekap untuk menjana sejumlah wang yang baik – guru-guru yang suka membual.

Tetapi sebelum anda berputus asa, ada penyelesaian untuk masalah anda. Semasa anda melalui keluk pembelajaran anda, anda masih dapat menjana wang dari perdagangan cryptocurrency menggunakan robot perdagangan bitcoin.

Sekarang, bot perdagangan pada dasarnya adalah perisian yang telah dirancang untuk menganalisis data perdagangan pasaran cryptocurrency. Sebaik sahaja anda memperolehnya, anda diminta untuk menyesuaikannya mengikut pilihan anda. Selepas itu, perisian akan menganalisis pasaran bagi pihak anda dan akan diperdagangkan secara automatik. Dalam bahagian ini, kami melihat beberapa bot Dagangan Bitcoin terbaik yang ada.

Bot Dagangan Kripto Terbaik 2021

1. Cryptohopper

Cryptohopper adalah pendatang baru dalam kancah perdagangan automatik tetapi telah semakin popular dalam beberapa sebab. Pertama, mereka adalah satu-satunya bot cryptocurrency berasaskan awan di pasaran, yang bermaksud bot mereka terus diperdagangkan ketika komputer dimatikan.

Bot mereka juga sangat mudah diambil untuk pengguna baru, kerana fakta bahawa mereka adalah satu-satunya bot perdagangan yang dapat menanamkan isyarat luar, yang membolehkan pedagang yang tidak berpengalaman membiarkan bot mereka berdagang secara automatik di bawah kepakaran pemberi isyarat ini. Pedagang dengan lebih banyak pengalaman juga dapat menggunakan pendekatan manual, dengan mengatur penjualan berdasarkan beberapa petunjuk teknikal.

Selanjutnya, Cryptohopper menawarkan untuk menguji, mengekang kerugian (termasuk ciri untuk membiarkan bot anda hanya menjual dengan keuntungan), kemampuan untuk berdagang menggunakan beberapa pertukaran, dan antara muka pengguna yang umumnya menyenangkan.

Cryptohopper juga satu-satunya bot yang menawarkan percubaan percuma selama sebulan, dengan kemampuan untuk menaik taraf ke Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m), dan Kangaroo ($ 99 p / m) jika pengguna merasa seperti melekat sekitar.

BERMULA DENGAN CRYPTOHOPPER!

2. Pionex

Pionex adalah salah satu pertukaran pertama di dunia dengan bot perdagangan terbina dalam. Ia menggabungkan kecairan dari Binance dan Huobi Global dan merupakan salah satu broker Binance terbesar. Sebagai tambahan kepada kecairan yang mendalam, Pionex menyediakan 12 bot perdagangan percuma, dengan mana pengguna dapat mengotomatisasi perdagangan mereka 24/7 tanpa selalu memeriksa pasar.

Ciri-ciri:


 1. Pionex menyediakan 12 bot perdagangan percuma untuk pelabur runcit.
 2. Bayaran perdagangan adalah yang paling rendah berbanding dengan kebanyakan pertukaran utama. Bayaran perdagangan di Pionex adalah 0.05% untuk pembuat dan pengambil.
 3. Sebagai salah satu broker Binance terbesar, Pionex memberikan kecairan mendalam yang menggabungkan kecairan Binance dan Huobi Global.
 4. Bot Perdagangan Grid adalah salah satu bot perdagangan paling popular di Pionex. Ini membolehkan peniaga membeli rendah dan menjual tinggi dalam julat harga tertentu.
 5. Leveraged Grid Bot menyediakan leverage sehingga 5x.
 6. Bot Spot-Futures Arbitrage membantu pelabur runcit untuk menjana pendapatan pasif dengan risiko rendah. Anggaran pulangan untuk strategi ini adalah 15 ~ 50% APR.
 7. Terminal Perdagangan Pintar membolehkan peniaga mengatur stop-loss, mengambil untung, mengikuti satu perdagangan.
 8. Pionex mengeluarkan salah satu Token Leveraged terbaik di pasaran crypto.
 9. Pionex telah diberikan oleh Lesen MSB (Perniagaan Perkhidmatan Wang) FinCEN A.S..

Harga: Percuma

Pertukaran: Binance, Huobi global, Pionex

BERMULA DENGAN PIONEX!

3. 3Komas

3 koma

Sebilangan besar bot perdagangan crypto mampu melakukan apa yang anda konfigurasikan untuk mereka lakukan. Namun, dalam pasar yang tidak stabil seperti pasar kripto, seseorang harus siap untuk menyesuaikan diri dengan perubahan keadaan pasar yang tiba-tiba. Di sinilah seseorang memerlukan bot perdagangan pintar seperti bot perdagangan 3Commas.

Anda mungkin berfikir bahawa tidak ada bot perdagangan yang cukup pintar untuk menyesuaikan diri dengan keadaan pasaran yang berubah. Walau bagaimanapun, bot 3Commas dilengkapi dengan ciri unik yang disebut trailing loss dan trailing profit. Semasa menggunakan bot perdagangan yang lain, anda akan dapat menetapkan kerugian untuk mengelakkan kerugian keseluruhan dan mengambil untung untuk mendapatkan keuntungan yang anda hasilkan. Namun, jika duit syiling terus berprestasi lebih baik setelah bot menjual kedudukan anda, tidak ada yang akan kembali.

Ciri trailing yang ditawarkan oleh bot 3Commas membantu mencapai tahap yang tepat. Bot akan menganalisis keadaan pasaran dan akan memastikan menjual syiling anda pada masa yang tepat. Oleh itu, memastikan pulangan maksimum pelaburan anda. Ciri ini yang membolehkan bot bertindak pantas terhadap keadaan pasaran yang berubah menjadikan bot itu istimewa.

Selain daripada ini, bot 3Commas menyediakan semua ciri yang dapat anda lihat pada bot perdagangan biasa seperti stop loss, take profit, perdagangan automatik, dan lain-lain. Bot dihoskan dalam talian yang menjadikannya selalu tersedia. Anda boleh mengakses bot dari mana-mana peranti yang tersambung ke internet dengan mengunjungi akaun anda di laman web.

Bot itu boleh dipasangkan dengan 13 pertukaran crypto yang paling popular termasuk Binance, Kucoin, Bittrex, dan lain-lain. Bot ini menawarkan tiga pakej berbeza dengan yang paling murah berharga $ 22 sebulan dan pakej paling mahal berharga $ 75 sebulan. Namun, anda akan dapat menggunakan perkhidmatan bot secara percuma jika anda mempunyai akaun di bursa Huboi.

Memandangkan trend penurunan semasa di pasaran kripto, sangat sukar bagi anda untuk menjana wang. Oleh itu, mengapa tidak mencuba bot 3Commas dan lihat bagaimana ia dapat membantu anda menjana pendapatan walaupun di pasaran beruang.

BERMULA DENGAN 3COMMAS!

4. Zignaly

ZignalyWalaupun bot perdagangan cryptocurrency masih dalam peringkat awal pengembangannya, terdapat versi beta percuma dari bot perdagangan yang tersedia untuk digunakan. Walaupun baru di pasaran, orang ramai memilih bot Zignaly. Versi yang lengkap akan tersedia untuk pengguna dengan bayaran yang dikenakan.

Satu perkara yang luar biasa mengenai bot perdagangan Zignaly ialah ia dapat disatukan dengan lancar dengan TradingView. Walaupun bot ini dalam tahap pengembangan beta, pengguna tidak menemui masalah dengan integrasi yang disebutkan di atas, yang bermaksud bahawa pembangun telah merancang perisian dengan memperhatikan kemudahan akses bagi pengguna.

TradingView mempunyai API yang berfungsi di bursa perdagangan Binance. Oleh itu, bot Zignaly dapat digunakan untuk melaksanakan pelbagai strategi perdagangan secara langsung di Binance. Walaupun sokongan semasa untuk pertukaran pada versi beta hanya terletak pada Binance, ada rancangan untuk memasukkan pertukaran lain dalam waktu terdekat.

Menurut pemaju, ada rancangan untuk memasukkan pertukaran seperti KuCoin, Bittrex, Poloniex, dan CoinBase Pro dalam senarai pertukaran yang disokong untuk integrasi API bot Zignaly.

Terdapat beberapa ciri unik yang telah disatukan ke dalam bot perdagangan oleh para pemaju. Ini termasuk tidak ada batasan pada pasangan yang dapat anda gunakan dan pilihan untuk mengedit posisi seperti dan kapan anda memilih. Ini menjadikan perdagangan lebih mudah kerana tidak perlu meningkatkan ke versi Pro untuk menikmati ciri seperti yang disebutkan di atas.

Bot Zignaly juga membanggakan ketelusan. Di laman web rasmi bot perdagangan cryptocurrency Zignaly, terdapat maklumat terperinci mengenai pengasas dan anggota pasukan yang lain bersama dengan pelbagai profil media sosial mereka supaya pengguna dapat berhubung dengan mereka secara langsung.

Tujuan pasukan membangun adalah untuk menyediakan bot perdagangan kepada pengguna di seluruh dunia yang tersedia di semua bursa utama. Pembangun telah membuat ekosistem yang mesra pengguna di bot, menawarkan banyak ciri dalam versi beta dan membawa lebih banyak lagi dalam versi lengkap.

BERMULA DENGAN ZIGNALY!

5. Napbots

NapBots.com adalah platform berasaskan awan yang dikuasakan oleh AI yang mendemokrasikan teknik perdagangan, yang sebelumnya dikhaskan untuk dana lindung nilai.

Mereka menawarkan bot perdagangan crypto algoritma yang disokong di bursa Cryptocurrency utama seperti Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda, dan sebagainya.

Bot ini mempunyai antara muka yang sangat mesra pengguna, dan pengguna kami menyukai kesederhanaan ini. Ini memudahkan pemula untuk memulakan.

Tidak pernah semudah ini untuk berdagang seperti Pro, dengan NapBots, anda akan mendapat bot crypto segera untuk diperdagangkan untuk anda hanya dalam 3 langkah.

Langkah 1: Berhubung dengan pertukaran crypto kegemaran anda

Langkah 2: Pilih strategi anda dari perpustakaan mereka

Langkah 3: Duduk, Tonton & biarkan Autopilot melakukan kerja keras

Ini adalah satu-satunya bot di pasaran yang membolehkan anda membina strategi gabungan anda yang membolehkan anda menguruskan simpanan anda. Anda akan dapat mengarahkan bot perdagangan anda dari telefon pintar anda dan mengubah peruntukan anggaran anda dengan sepenuhnya bebas.

NapBots telah membuktikan prestasinya; strategi tertuanya BTC LO telah disiarkan sejak tahun 2017 dan sekarang akan mencapai ATH yang baru. Juga, strategi unggulan BTC / ETH / USD AR dilancarkan pada tahun 2018 dan mempunyai prestasi 12 bulan 200%.

Untuk perdagangan frekuensi tinggi, mereka telah mengembangkan strategi setiap jam yang sangat menjanjikan, semasa kemalangan baru-baru ini telah memberikan reaksi yang luar biasa.

Lebih penting lagi, wang anda tidak pernah meninggalkan dompet anda. Ia tidak boleh lebih selamat daripada ini! Anda hanya perlu menyambungkan bot melalui API memberikan izin untuk berdagang di bursa. Bot perdagangan zaman baru ini semestinya patut dicuba untuk kedua-dua peniaga crypto yang cerdas dan baru.

BERMULA DENGAN NAPBOT!

6. Gunbot

kedai senjata

Gunbot ini mempunyai banyak strategi bawaan termasuk Bollinger Band, Ping Pong, dan Step Gain. Sebilangan besar penggunanya berpendapat bahawa strategi BB adalah yang terbaik dan akan menghasilkan keuntungan besar bagi mereka.

Bot perdagangan ini, bagaimanapun, dilengkapi dengan 3 paket paket yang harganya berbeza-beza. Harga berkisar antara 0.1 Bitcoin hingga 0.3 Bitcoin (ambil perhatian bahawa harga ini boleh berubah).

Gunbot berada di beberapa pertukaran cryptocurrency termasuk Poloniex, Kraken, Bittrex, dan Cryptopia.

Semasa menggunakan bot perdagangan ini, Anda disarankan untuk memperhatikan perdagangan anda. Kenapa? Nah, bot perdagangan dikonfigurasi untuk menangani turun naik di pasaran. Sekiranya lonjakan turun naik, anda harus mematikannya.

Gunbot adalah bot perdagangan kami dan pasti bot perdagangan bitcoin terbaik!

BERMULA DENGAN GUNBOT!

7. Gekko

gekkoGekko akan sentiasa berada di tangga teratas senarai. Sejauh ini adalah yang paling popular – mungkin kerana ia adalah bot perdagangan Bitcoin percuma. Ia boleh dimuat turun dari platform GitHub (bersantai, anda tidak perlu menjadi guru teknologi untuk menavigasi platform ini. Tetapi jika anda memerlukan pertolongan, terdapat banyak video YouTube untuk menunjukkan cara untuk melakukannya).

Gekko adalah perisian sumber terbuka yang terus diperbaiki oleh pembangun berbakat di seluruh dunia. Bot perdagangan ini disokong oleh kebanyakan pertukaran cryptocurrency termasuk Bitstamp, Poloniex, dan Bitfinex.

Gekko mudah digunakan, automatik sepenuhnya dan mudah. Bagi pemula dalam industri bitcoin, mempelajari selok-belok bot perdagangan ini akan menjadi kebimbangan anda. Perisian ini dilengkapi dengan ciri perdagangan penting. Ciri-ciri ini merangkumi antara muka web yang dirancang untuk memantau strategi dan data perdagangan anda. Bot juga boleh berjalan pada beberapa data yang diuji dan membantu anda memvisualisasikan hasil perdagangan.

Bot ini dirancang untuk berjalan pada kebanyakan sistem operasi utama termasuk macOS, Linux, dan Windows. Bot juga dapat membuat anda terus diperbarui melalui telegram, e-mel, dan platform sosial lain. Walau bagaimanapun, anda harus ingat bahawa Gekko bukan bot perdagangan frekuensi tinggi dan dengan itu, ia tidak menjalankan apa yang disebut perdagangan arbitraj.

BERMULA DENGAN GEKKO!

8. Zenbot

zenbotIni adalah satu lagi bot perdagangan bitcoin percuma. Seperti Gekko, ini adalah bot sumber terbuka. Ia tersedia untuk digunakan pada semua sistem operasi utama dan dapat diubah suai agar sesuai dengan pilihan setiap pengguna. Zenbot telah dibuat menggunakan kecerdasan buatan. Oleh itu, tidak seperti Gekko, ia dapat memanfaatkan peluang arbitrase dan melaksanakan perdagangan frekuensi tinggi. Selain itu (dan ini adalah nilai tambah besar untuk bot perdagangan ini), perisian dapat melakukan banyak perdagangan cryptocurrency pada masa yang sama.

Bot perdagangan disokong oleh pertukaran Bitcoin seperti Kraken, Gemini, GDAX, Bittrex, Quadriga, dan Poloniex. Pembangun bot perdagangan ini berpendapat bahawa mereka masih berusaha untuk memperbaiki bot dan pada masa akan datang, ia akan disokong di semua bursa yang ada.

BERMULA DENGAN ZENBOT!

9. Haasbot

haasbotIni adalah bot perdagangan yang dibuat oleh HaasOnline pada awal tahun 2014. Bot perdagangan ini disokong oleh banyak pertukaran Bitcoin termasuk Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini dan GDAX. Ia bukan sahaja memperdagangkan Bitcoin tetapi juga altcoin di pelbagai bursa.

Walaupun bot perdagangan ini dirancang untuk menganalisis informasi pasar atas nama Anda, ia memerlukan beberapa input untuk bertindak mengenai pelaksanaan perdagangan. Bot itu boleh disesuaikan dan dilengkapi dengan beberapa alat penunjuk teknikal. Dengan alat-alat ini, Haasbot dapat ‘meramalkan’ corak trend yang dapat membuktikan kejayaan dalam perdagangan Bitcoin.

Untuk mendapatkan hasil terbaik, semua yang memutuskan untuk menggunakan Haasbot harus komited sepenuhnya untuk mengikuti kursus ini. Bot perdagangan ini berharga kira-kira 0.32 Bitcoin setiap 3 bulan.

DAPATKAN DENGAN HAASBOT!

10. Pedagang Crypto

bot cryptotraderIni adalah salah satu bot perdagangan Bitcoin yang paling popular di kalangan peniaga. Ini sebahagian besarnya berasaskan cloud yang bermaksud bahawa ia tidak memerlukan pemasangan pada komputer fizikal dan dapat diubah suai oleh penggunanya untuk hasil yang cukup dan bermanfaat. Pengubahsuaian perdagangan algoritma dapat dilakukan ke bot dalam beberapa minit. Pengubahsuaiannya mudah dibuat, dan mana-mana pemula dengan sedikit panduan dapat meretas prosesnya.

Perlu diperhatikan bahawa Crypto Trader dilengkapi dengan ciri strategi pasaran. Ciri ini membolehkan anda berdagang strategi dengan peniaga lain. Satu lagi ciri menarik termasuk alat pengujian semula yang membolehkan pengguna menguji strategi perdagangan terhadap data yang diuji kembali serta keadaan pasaran yang berlaku. Crypto Trader disokong oleh pertukaran seperti Bitstamp, BTCC, dan Coinbase.

BERMULA DENGAN CRYPTO TRADER!

11. Robot BTC

robot btcIni adalah antara bot perdagangan Bitcoin pertama di industri ini. Ia adalah antara bot perdagangan perintis. Bot itu boleh dimuat turun di sistem operasi utama tetapi tersedia pada harga yang berbeza-beza untuk setiap platform. Secara amnya, anda semestinya mengharapkan untuk membayar lebih banyak pada MacO daripada OS Windows.

Bot perdagangan terbukti mudah dipasang dan juga digunakan. Walau bagaimanapun, beberapa individu telah membuat catatan untuk menyatakan bahawa ada beberapa bit teknikal yang terbukti mencabar untuk dipahami. Walaupun begitu, kebanyakan berjaya memperoleh keuntungan yang besar. Robot BTC menampilkan tempoh percubaan dengan polisi pengembalian wang 60 hari – betapa hebatnya?

BERMULA DENGAN BTC ROBOT!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexIni adalah bot perdagangan baru yang disokong oleh Huobi, OKCoin, Bitfinex, Bittrex, dan Poloniex. Pembangunnya sentiasa membuat perubahan pada bot perdagangan, dan anda semestinya akan disokong oleh banyak pertukaran lain juga di masa depan.

Bot ini dilengkapi dengan dua strategi perdagangan termasuk Margin Maker dan Ping Pong. Setakat ini, Leonardo adalah bot perdagangan yang paling baik mengenai reka bentuk dan grafik. Ia juga boleh disesuaikan sepenuhnya.

Pada mulanya, bot berharga sekitar 0.5BTC setiap bulan. Namun, kini tersedia dengan harga sekitar $ 129 (lesen seumur hidup).

BERMULA DENGAN LEONARDO!

13. Autonio

Ketika kita bercakap mengenai bot perdagangan, hanya ada beberapa yang boleh mendakwa telah dibangun di platform yang terdesentralisasi seperti pelbagai aset digital yang mereka jual. Pembangun Autonio telah memastikan bahawa bot perdagangan adalah salah satu dari sedikit untuk masuk ke senarai.

Keseluruhan infrastruktur dibina berdasarkan platform yang terdesentralisasi, yang bermaksud bahawa tidak ada satu entiti yang mengendalikan semua operasinya. Pengguna bebas untuk memeriksa ketelusan program dan tidak ada institusi yang dapat dipertanggungjawabkan atas kegagalannya. Pengguna blockchain Ethereum juga akan mempunyai pengalaman tanpa gangguan dan lancar.

Dipasarkan kepada peniaga runcit dan profesional, bot perdagangan cryptocurrency Autonio mempunyai ciri terpasang untuk penciptaan pelbagai isyarat perdagangan yang berdasarkan strategi perdagangan bawaan. Terdapat akses lengkap ke petunjuk teknikal dan pedagang dapat memanfaatkan sepenuhnya melalui bot perdagangan Autonio.

Terdapat pasar Autonio, di mana pengguna dapat melihat pengguna lain berkongsi pelbagai strategi dan algoritma perdagangan yang telah membantu mereka memperoleh keuntungan. Sekiranya anda tidak biasa dengan proses penyediaan algoritma anda sendiri menggunakan bot, anda boleh memilihnya dari pasar dan memulakan perdagangan anda dari hari pertama.

Terdapat token dalaman dengan nama NIO yang digunakan oleh bot perdagangan Autonio. Token ini berdasarkan pada blockchain Ethereum dan menggunakan algoritma ERC-20. Token ini boleh dibeli dari semua bursa utama seperti Bittrex dan Ethfinex. Seluruh platform Autonio berkisar pada utiliti token NIO dan ia dapat digunakan sama seperti token lain untuk aplikasi yang terdesentralisasi.

Bot perdagangan Autonio tidak percuma. Ia datang pada harga yang sederhana. Harga rata-rata menggunakan bot perdagangan Autonio masuk sekitar $ 50 sebulan dan pengguna dapat memuat turunnya untuk semua sistem operasi utama seperti Windows, Linux, dan macOS di komputer / komputer riba, dan bahkan di Android untuk sistem operasi mudah alih.

14. CoinBot

Dibina berdasarkan kod sumber terbuka, bot perdagangan cryptocurrency CoinBot adalah perkhidmatan sewaan yang membantu peniaga menjalankan perdagangan harian secara automatik. Terdapat penerangan lengkap mengenai algoritma yang digunakan di bot di laman web rasmi bersama dengan pautan ke halaman Github bot.

CoinBot mempunyai sejumlah ciri dan itulah sebabnya ia adalah salah satu bot perdagangan yang paling banyak digunakan. Ia mempunyai program komisen pelbagai peringkat yang menjadikannya salah satu perkhidmatan sewa yang paling menguntungkan di dunia. Terdapat program rujukan juga, yang bermaksud bahawa pengguna yang menyebarkan berita tentang bot mendapat pautan yang diperibadikan dan sesiapa yang bergabung melalui pautan mereka akan memberi mereka peluang untuk mendapatkan beberapa sogokan.

Seluruh platform didasarkan dari awan, yang bermaksud bahawa pengguna tidak perlu memasang program pada mana-mana peranti. Ketelusan juga diberi banyak kepentingan. Maklumat lengkap mengenai pasukan, program, dan keseluruhan projek diberikan di laman web rasmi projek, tanpa menimbulkan keraguan dalam benak orang yang menggunakan bot.

Kod program boleh diubah untuk memberikan pulangan yang lebih tinggi melalui kod sumber terbuka yang terdapat di halaman Github. Sistem rujukan memberikan komisen hingga 50%, menjadikannya cara pemasaran yang efektif. Terdapat kepelbagaian dalam jenis bot yang terdapat di laman web, dengan strategi perdagangan yang agresif, seimbang, dan konservatif.

Terdapat pilihan untuk membeli perkhidmatan tambahan melalui program sewa. Pengguna telah membayar tambahan hanya untuk mendapatkan tiga ciri tambahan yang merangkumi Pembantu Telegram, bot Arbitrase, dan Penganalisis Sosial.

Setiap tiga perkhidmatan tambahan ini mempunyai kegunaannya sendiri dan sangat bernilai wang tambahan untuk mendapatkannya. Bot secara automatik menghantar makluman kepada pengguna apabila kerugian mencapai 10% pada perdagangan. Ini membantu pengguna mengetahui kapan tiba masanya untuk membuat keputusan untuk pembatalan perdagangan.

15. Kryll.io

Pasaran cryptocurrency tertakluk kepada turun naik yang tinggi sehingga sukar untuk meramalkan masa yang tepat untuk melabur. Kryll.io adalah bot perdagangan automatik yang membantu mencari jalan mengatasi masalah ini.

Dilancarkan pada tahun 2018 oleh pasukan yang terdiri daripada Luca Benevelo, Philippe Longere, dan Paul Collorafi, ia terdiri daripada beberapa ciri yang paling maju untuk membuat strategi perdagangan anda yang dapat digunakan oleh orang-orang tanpa pengalaman pengaturcaraan sebelumnya. Platform ini akan memberi anda alat mudah dan hebat yang akan meningkatkan kreativiti anda. Editor yang sangat fleksibel, kemungkinan yang tidak terhingga!

Seret dan lepas keadaan atau blok penunjuk, sambungkannya, dan buat strategi automatik asas atau lanjutan. Semua ini dapat dibuat tanpa garis kod!

Kryll.io menawarkan pelbagai blok yang boleh dihubungkan; seperti pengendali logik, petunjuk pasaran, pencetus nilai, analisis teknikal yang lebih baik, maklumat, dan blok pemberitahuan. Seiring berkembangnya platform, fungsi baru akan ditambahkan, seperti alat analisis risiko dan blok baru, beberapa di antaranya didasarkan pada Kecerdasan Buatan seperti Analisis Sentimen dan ramalan trend oleh Deep Learning.

Anda boleh menguji strategi anda pada keseluruhan sejarah cryptocurrency sehingga 4 tahun dengan 1 minit lilin dan memperbaikinya dengan beberapa klik.

Anda juga boleh menggunakan pasar jika anda tidak mahu membuat strategi.

Pasar menghubungkan pencipta dan pengguna platform. Cukup pilih strategi yang sesuai dengan anda berdasarkan pasangan yang anda mahu jual dan biarkan ia berfungsi untuk anda!

Beberapa Kelebihan

 • Editor Strategi Visual, tidak perlu belajar membuat kod. Seret yang ringkas dan hebat & Jatuhkan Editor dengan penunjuk teratas seperti (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA…). Editornya juga menyertakan TradingView Charts dengan semua alat teknikal yang ada.
 • Ujian Kembali percuma dan tanpa had pada sejarah lebih dari 4 tahun dalam 1 minit lilin. Ini membolehkan Trader menguji strateginya pada sejarah pasangan yang berbeza dan memanfaatkannya sepenuhnya.
 • Bayaran rendah. 1% sebulan modal awal strategi, ditambah program Holding yang dapat mengurangkan kos ini hingga 95%. (iaitu: modal strategi $ 500 akan berharga 5 $ / bulan atau 0,5 $ / Bulan dengan Program Penahanan)
 •  Kunci APInya tidak memerlukan izin deposit atau pengeluaran.
 • Program gabungan. Pengguna boleh merujuk rakan dan mendapat komisen sehingga 45% atas bayaran berkaitan platform mereka.
 • Mod penerbit. Pengguna dapat mempublikasikan strategi mereka di pasar Kryll dan menerima pendapatan pasif yang signifikan.

BERMULA DENGAN KRYLL.IO!

16. Margin.de

Semasa pertukaran BTC-E ditutup pada tahun 2018, salah satu bot perdagangan kripto yang paling popular hilang dari internet. Ini adalah bot perdagangan leonArdo. Namun, ia digantikan oleh bot perdagangan cryptocurrency Margin, yang memberi pengguna kesinambungan yang mereka perlukan dari antara muka yang sudah mereka gunakan dengan selesa.

Margin telah mengambil alih bot perdagangan leonArdo, menambahkan lebih banyak ciri tersendiri untuk memberikan bot perdagangan cryptocurrency secara keseluruhan yang lebih baik kepada pengguna. Susun atur telah dibersihkan, dan strategi perdagangan yang lebih berkesan telah ditambahkan ke dalam ekosistem dengan keamanan yang lebih kuat untuk melindungi kewangan pengguna.

Terdapat sebilangan pertukaran yang disokong pada bot perdagangan cryptocurrency Margin, termasuk Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro, dan Bleutrade. Pada mulanya, bot perdagangan leonArdo dianggap sebagai bot perdagangan paling premium kerana harganya 0.5 BTC untuk digunakan.

Namun, sejak bot itu diambil oleh Margin, harganya telah menurun dan pengguna tidak mungkin lebih gembira. Pelan asas untuk bot bermula dari pembayaran sekali $ 89 sekarang. Walau bagaimanapun, pakej ini hanya terhad kepada $ 10,000 pada satu pertukaran. Sekiranya anda ingin menahan lebih banyak jumlahnya maka anda harus menaikkan rancangan ke pakej dengan harga lebih tinggi.

Terdapat pakej Standard, yang berharga $ 169, dan mempunyai bot tanpa had serta semua petunjuk teknikal yang disediakan oleh sistem. Walau bagaimanapun, ia juga hanya dapat menyimpan sejumlah wang dalam pertukaran apa pun, kali ini wangnya terhad kepada $ 100,000.

Yang terakhir adalah rancangan Profesional, yang berharga $ 1,999 tetapi mempunyai banyak API di bursa yang disokong, semua petunjuk teknikal, bot tanpa had, dan tidak ada had jumlah pegangan dalam pertukaran apa pun. Pengguna boleh membayar yuran ini melalui pelbagai kaedah, termasuk Visa, MasterCard, PayPal, dan BitPay.

Terdapat tutorial dalam talian yang disertakan dalam setiap rancangan. Ini membantu pengguna memahami cara-cara bagaimana strategi yang berbeza berfungsi dan bagaimana ia berguna dalam membantu mereka memperoleh keuntungan.

17. CWE

Ini adalah salah satu bot berprestasi terbaik di luar sana. Crypto World Evolution telah membuktikan dirinya sebagai salah satu bot terbaik yang direka dan paling menguntungkan di dunia. Rencana bot tersebut dipasarkan melalui Multi-Level Marketing, yang bermaksud bahawa ada aspek kewangan tambahan untuk bot selain dari nilai perdagangan automatiknya. Walau bagaimanapun, tidak perlu bagi pengguna untuk memasarkannya di dunia untuk dapat menggunakannya.

Salah satu perkara terbaik mengenai bot Crypto World Evolution ialah anda tidak memberikan wang anda kepada algoritma bot tersebut. Sebagai gantinya, ada akses API yang ada di dalam bot yang membantunya mendapatkan akses ke wang yang disimpan dalam akaun bursa.

Terdapat pilihan untuk bot untuk mengeluarkan wangnya sendiri. Ciri ini dapat dimatikan dengan menafikannya mengakses cryptocurrency yang disimpan dalam akaun anda. Apabila digunakan dengan API Binance, ada pilihan untuk memilih pasangan mata wang kripto menggunakan semua altcoin di bursa. Selain Binance, ada sokongan untuk Bittrex, Okex, dan Hitbtc juga.

Bot diperdagangkan dengan Bitcoin. Oleh itu, anda perlu menambahkan dana dalam BTC ke akaun anda. Namun, selepas itu, anda boleh memilih duit syiling yang anda inginkan untuk diperdagangkan bot. Anda boleh memilih sehingga 15 altcoin yang dapat ditangani bot dengan mudah.

Anda akan mempunyai kawalan penuh terhadap jumlah perdagangan yang dapat dilakukan bot secara serentak. Anda boleh menjual perdagangan secara manual atau menetapkan asas selepas itu bot akan menjual perdagangan secara automatik. Catatan masa lalu menunjukkan bahawa ada kalanya bot dapat menutup banyak perdagangan dalam sehari dan kemudian ada yang lain ketika tidak ada satu pun rade yang dilakukan pada hari yang sama.

Ini kerana pasaran terlalu tidak stabil dan algoritma dikodkan untuk memberi anda keuntungan maksimum. Rata-rata, bot akan memberi anda hampir 2% keuntungan pada setiap perdagangan.

 

Dengan banyaknya bot perdagangan Bitcoin yang diperdagangkan selama sehari, boleh menjadi tugas menakutkan bagi pemula dalam industri untuk memilih bot perdagangan kripto terbaik yang ada. Oleh yang demikian, penting bagi anda untuk mengetahui beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan semasa memilihnya.

Apa yang perlu dipertimbangkan semasa memilih bot perdagangan crypto

1) Kebolehpercayaan

Ini adalah yang teratas dalam senarai kerana seperti dalam setiap perniagaan dalam talian, kepercayaan adalah elemen utama kejayaan. Bot perdagangan harus menjadi syarikat yang boleh dipercayai. Oleh itu, senarai tinjauan mengandungi syarikat yang menyediakan strategi bot perdagangan yang telah dicuba dan diuji. Sebilangan besar syarikat dalam senarai telah lama berada di industri ini dan mempunyai jejak pelanggan yang berpuas hati yang sangat mahir mengenai kepakaran dan tahap perkhidmatan mereka.

2) Ketelusan

Adalah malang jika anda terlibat dengan syarikat yang teduh. Anda sudah bersedia untuk melaburkan wang yang anda hasilkan dengan susah payah dalam usaha perdagangan Bitcoin, tetapi ini tidak bermaksud anda bersedia membuang wang anda tanpa pulangan. Mendapatkan kebiasaan bukan risiko yang anda mahu tanggung. Syarikat-syarikat yang disenaraikan di bahagian tinjauan memberi anda perincian yang rumit tentang bagaimana mereka menjalankan perniagaan mereka.

Mereka memberi anda peluang untuk meneruskan kelajuan pembelajaran anda mengenai strategi perdagangan dan bot Bitcoin sebelum anda melanggan perkhidmatan mereka. Selain itu, ada juga yang menawarkan percubaan percuma. Percubaan percuma membolehkan anda mencuba perkhidmatan mereka sebelum menghabiskan sedikit wang yang anda hasilkan.

3) Keuntungan

Selain ketelusan dan kebolehpercayaan, anda juga harus mementingkan keuntungan syarikat. Tidak ada gunanya syarikat boleh dipercayai tetapi tidak memberi anda pulangan semaksimum mungkin. Keseluruhan usaha tidak akan bernilai untuk anda. Pasti pasaran Bitcoin tidak stabil (walaupun telah meningkatkan kestabilannya dalam beberapa tahun kebelakangan ini) tetapi bukannya menjauhkan diri dari peluang pelaburan sama sekali; anda harus berniaga dengan syarikat yang mempunyai beberapa strategi terbaik dan robot perdagangan bitcoin.

4) Pengalaman keseluruhan

Untuk menentukan pengalaman keseluruhan, kami melangkah lebih jauh dan meneliti ciri tambahan yang ditawarkan oleh setiap platform dan menyertakan strategi yang disediakan oleh pelbagai syarikat dan bot yang dapat disesuaikan. Strategi perdagangan yang baik adalah mustahak. Tetapi yang penting adalah strategi ini diterapkan pada platform yang tepat.

5) Kemudahan Penggunaan

Sejujurnya, pakar pengaturcaraan dan guru IT bukan satu-satunya individu yang berminat dalam perdagangan Bitcoin. Oleh itu, jika anda tidak mahir dalam bidang IT, anda akan mahukan bot perdagangan Bitcoin yang mudah digunakan dan yang akan menjadikan hidup lebih mudah. Semua syarikat yang tersenarai mempunyai bot perdagangan yang mudah digunakan. Mereka sesuai untuk pemula dalam perdagangan Bitcoin dan juga mengalami hal yang sama.

6) Keselamatan

Bitcoin adalah cryptocurrency yang agak selamat. Tetapi ini tidak menghalang orang untuk melakukan pencurian kreatif dan berteknologi. Oleh itu, anda perlu mempertimbangkan keselamatan bot perdagangan sebelum menggunakannya. Syarikat yang kami kaji mempunyai tahap keselamatan yang tinggi.

Kesimpulannya

Cryptocurrency adalah perkara sekarang dan akan untuk masa depan yang boleh dijangka. Perdagangan Bitcoin boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mempunyai minat. Ini mungkin membingungkan bagi pemula pada awalnya, tetapi mereka segera memahami. Memandangkan adanya banyak bot perdagangan, adalah mustahak anda melakukan usaha yang sewajarnya. Lakukan kajian dan baca ulasan anda untuk memastikan anda berurusan dengan bot dan syarikat perdagangan yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

Adakah Bot Dagangan Bitcoin Percuma Nyata?

Walaupun sebilangan besar daripada kita, termasuk, mungkin ragu-ragu apabila anda mendengar perkara percuma yang dapat menjana keuntungan, terdapat segelintir bot perdagangan bitcoin sumber terbuka yang memang boleh diklasifikasikan sebagai bot perdagangan bitcoin percuma. Zenbot dan Gekko menjadi dua bot perdagangan kripto percuma yang ditawarkan, mereka pasti hebat. Namun, mereka memerlukan beberapa kemahiran teknikal untuk disiapkan dan digunakan, oleh itu, kami lebih suka mendorong anda untuk mencuba bulan Cryptohopper percuma, kerana ini mesra pemula, namun sesuai dengan pedagang maju, dan berasaskan cloud, yang bermaksud anda tidak perlu mempunyai mesin (komputer atau VPS) yang sentiasa berjalan untuk dapat melakukan perdagangan sehari-hari. Tidak ada keraguan mengapa ia layak mendapat tempat sebagai bot perdagangan kripto terbaik dalam senarai kami. Dan kerana ia menawarkan percubaan percuma, mengapa tidak mendaftar dan mencuba sendiri?

Bagaimana Bot Dagangan Bitcoin Berfungsi?

Ia mudah. Setiap bot memiliki sekumpulan parameter dan indikator yang ketika semuanya sejajar akan memberi isyarat kepada bot untuk menjual atau membeli bursa yang anda sukai. Selalunya bot perdagangan Bitcoin disesuaikan dengan jangka masa tertentu. Ini adalah tekaan yang tepat dari pencipta mengenai bagaimana pasaran akan bertindak dan berfungsi pada masa akan datang.

Bot perdagangan semakin popular apabila populariti Bitcoin melambung tinggi. Dengan begitu banyak individu bergantung pada bot perdagangan Bitcoin, semakin banyak pemaju yang hadir dengan perisian penipuan untuk menipu pelabur Bitcoin naif dari wang mereka yang sukar diperoleh. Dengan faktor pilihan di atas dan ulasan bot perdagangan Bitcoin terbaik dan paling dipercayai di bawah, anda akan dilengkapi dengan baik untuk memilih bot perdagangan kripto terbaik yang ada.

Kelebihan Bot Dagangan Bitcoin

Kecekapan yang Ditingkatkan

Dengan peningkatan penggunaan bot perdagangan cryptocurrency, kesalahan manusia dihapuskan atau dikurangkan, yang menghasilkan peningkatan ketepatan. Bot perdagangan menawarkan interaksi berterusan dengan pasaran, yang bermaksud bahawa anda boleh tidur atau menjalani hari anda dan memastikannya melakukan semua pekerjaan untuk anda. Bukan itu sahaja, tetapi anda boleh menyesuaikannya untuk memantau, menganalisis, dan memperdagangkan pelbagai aset yang berlainan di pasaran yang berbeza.

Bot ini dapat menganalisis seberapa banyak kripto yang akan anda nyatakan dalam algoritma mereka dan berfungsi dengan jumlah pertukaran yang anda mahukan. Ringkasnya, bot perdagangan memaksimumkan potensi keuntungan dengan menggunakan mekanisme yang responsif terhadap pergeseran pasar sepanjang masa.

Kelajuan meningkat

Walaupun manusia memerlukan masa hingga beberapa minit untuk mengira dan memulihkan pelbagai formula, bot dapat mengira lebih cepat, kadang-kadang bahkan nanodetik dengan hasil yang tepat. Ciri ini sangat berguna apabila harga mata wang sering berubah. Sistem automatik mempunyai kemampuan untuk menghasilkan pesanan sebaik sahaja kriteria perdagangan dipenuhi.

Kadang kala, perubahan harga sangat cepat kerana harganya sentiasa berubah-ubah dan pelabur sering tidak dapat menangani perubahan ini dengan berkesan. Kelebihan bot adalah bahawa mereka dapat bekerja dua puluh empat-tujuh dan menjadikannya proses yang lebih cepat, sementara seorang peniaga harus menghabiskan berjam-jam untuk berdagang sendirian.

Tiada emosi

Sistem perdagangan automatik meminimumkan atau kadang-kadang bahkan membasmi emosi, kerana bot tidak mempunyai emosi apa pun, tidak seperti manusia. Dengan menjaga emosi, peniaga pada dasarnya mempunyai masa yang lebih mudah untuk mengikuti rancangan tersebut. Selain itu, pesanan perdagangan dilaksanakan secara langsung setelah peraturan perdagangan dipenuhi, sehingga pedagang tidak dapat mengurungkan atau mempertanyakan perdagangan berdasarkan emosi.

Bot tidak mempunyai keraguan atau pertanyaan – mereka tidak mengalami kekecewaan, jadi, pada dasarnya, lebih baik untuk berniaga. Perdagangan automatik juga membantu memastikan bahawa sejumlah disiplin dipertahankan agar dapat ditindaklanjuti dengan rancangan perdagangan dengan sempurna.

Kekurangan Bot Dagangan Bitcoin

Tidak Sesuai untuk Peniaga Baru

Ketika peniaga mula, mereka melakukan banyak kesalahan. Namun, mereka belajar dari kesilapan ini dan lebih baik diri melalui pengalaman yang diperoleh. Walau bagaimanapun, peniaga baru yang menggunakan bot perdagangan automatik tidak melakukan kesilapan dan dengan itu tidak mempelajari apa-apa yang baru. Satu-satunya perkara yang mereka tahu adalah bagaimana mengatur bot mereka, yang tidak mencukupi kerana bot tidak dapat menghasilkan keuntungan yang baik tanpa peniaga yang mahir.

Selain itu, bot ini sangat mahal. Yang sederhana berharga lebih dari $ 10 sebulan dan yang Arbitrage menjadi lebih mahal.

Memerlukan Pemantauan Manusia

Sebaik-baiknya, anda boleh mengatakan bahawa bot ini boleh berfungsi sepanjang hari tanpa gangguan manusia. Namun, itu tidak benar. Pada hakikatnya, ada kemungkinan kegagalan mekanikal, seperti masalah penyambungan, kehilangan kuasa atau kerosakan komputer. Ini boleh memudaratkan kerana kadang-kadang sambungan internet lemah sehingga menyebabkan pesanan terputus.

Masalah Keselamatan

Berurusan dengan bot Crypto kadang-kadang boleh menjadi berbahaya kerana masalah keselamatan, seperti:

 • Bot boleh diretas.
 • Bot dapat menyalin data akaun penting seseorang dan mengirimkannya kepada pihak ketiga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector