Coinmama Review – iskrena recenzija

Osnaživanje čovječanstva, jednog po jednog čovjeka“. Coinmama, financijska usluga koja omogućava korisnicima brži, siguran i interaktivan način kupnje kriptovaluta na međunarodnoj razini. U ovom Coinmaminom pregledu razmotrit ćemo aspekte Coinmame i shvatiti je li to izvrsno pogodno za vas.

Nadajući se isključivo vjerovanju da se budući uvid u novac kontrolira na odgovarajući način nitko drugi nego sami ljudi. Što uključuje zabranu izraza “posrednici, sitni tisak i skrivene naknade“.

Stvaranje svijeta bez jezičnih barijera s učinkovitom korisničkom uslugom koju korisnici mogu razumjeti i o kojoj mogu ovisiti.

POČNITE SA COINMAMOM! Pozadina o Coinmami

Burza kriptovaluta koja je osnovana 2013. godine, a registrirana je u Slovačkoj, ali je u vlasništvu New Bit Ventures Limited u kojoj je sjedište u Izraelu. Operacije su bazirane u 217 zemalja širom svijeta, a trenutno se nalaze u 24 američke države. Korisnici mogu kupiti Bitcoin i Ethereum koristeći debitne i kreditne kartice ili čak putem Western Uniona.

Međutim, valja napomenuti da Coinmama ne dopušta korisnicima da prodaju ili trguju kriptovalutama, već se sve kupnje koje korisnici izvršavaju šalju / prenose iz vlastitog kapitala tvrtke, a imovina na taj način omogućuje transakcije da budu stabilnije i nepokretnije od njegovi konkurenti.

Coinmama uzvikuje da se ističe kao jedna od najbržih i najkompliciranijih metoda za kupnju bitcoina ili Ethereuma bilo debitnom ili kreditnom karticom. To je jedinstveno jer većina burzi ne nudi takvu značajku.

Registriranje kod Coinmame

Coinmama se prikazuje samo kao web mjesto, iako nema dostupne mobilne aplikacije. Nadalje, Coinmama nije objavila sučelje aplikacijskog programa (API) koje omogućava korisnicima da generiraju trgovinske programe koji su jednaki ili sukladni platformi. Osim dostupnosti u cijelom svijetu, jedna od najzanimljivijih i najzanimljivijih značajki koju Coinmama pruža korisnicima jest mogućnost stjecanja do 150 / € kripto valute bez davanja povjerljivih podataka koji potvrđuju njihov identitet. Ovo nije dostupno kod mnogih drugih konkurenata.

Međutim, da bi prešli ovu granicu, korisnici će trebati dokazati svoj identitet koristeći službene osobne iskaznice iz razloga KYC i AML (obično putovnicu, nacionalnu osobnu iskaznicu ili vozačku dozvolu), uključujući dodavanje obrazaca za provjeru kao što su njihovo puno ime i prezime, datum rođenje, spol, adresa i broj kreditne ili debitne kartice. Da bi računi mogli biti ovjereni, moraju se dostaviti obje strane dokumenata, pri čemu će Coinmama trebati osigurati da su navedeni dokumenti:

 • Prikazuje se u cjelini ili na skupni način;
 • Slike visoke kvalitete (slike u boji veličine 300 dpi ili više);
 • Važeći dokumenti, zajedno s datumom isteka, jasno vidljivim;
 • Maksimalna veličina datoteke trebala bi biti 4 MB.

Svi dokumenti koji se šalju Coinmami na provjeru bit će obrađeni u roku od nekoliko sati tijekom radnog vremena i uz produženo vrijeme obrade tijekom večeri i vikenda. Iako će Coinmama osigurati da će njihovo osoblje za korisnike omogućiti brzu obradu koja će korisnicima pomoći u njihovim provjerama.

Provjere u početnoj fazi obično će trajati manje od 10 minuta. Nakon ove faze, korisnici će moći nastaviti s kupnjom kriptovalute odmah u kojoj će se isporuke naloga dogoditi u nekoliko minuta nakon što je narudžba položena. To će omogućiti korisnicima da iskoriste kretanje cijena u pokretu. Nećete zapeti jer nećete moći naručiti kad je tržište bikova.

Nakon primanja narudžbi, tečaj tijekom vremena kada se dogodila kupnja bit će zaključan, što tumači da će korisnici dobiti istu količinu kriptovalute koju su naručili, bez obzira na bilo kakve varijacije koje se mogu dogoditi između vremena narudžbe i vrijeme isporuke kriptovalute.

Kako navode istraživanja programera, glavni razlog tome bio bi skepticizam i zabluda stvoreni kad su narudžbe bile fiksirane na tržišnu stopu, obično kada potrošači postignu manje valute od očekivane. Ako je postojala mogućnost otkazivanja narudžbe, sustav Coinmama tada će automatski otkazati transakciju i vratiti iznos natrag na korisnički račun korisnika.


Koraci za registraciju:

 • Registrirajte se za račun.
 • Odaberite količinu Bitcoina koji želite kupiti i kliknite “Kupi sada”.
 • Odaberite način plaćanja.
 • Ispunite obrazac u vezi s plaćanjem, npr. Gotovinom ili Western Unionom.
 • Potvrdite uplatu.
 • Potvrdite adresu novčanika.
 • Kad ih Coinmama primi i potvrdi, novčići će se dostaviti u poštovani novčanik.

POČNITE SA COINMAMOM!

Kako kupujemo Bitcoin na Coinmami?

Da bi kupio Bitcoin pomoću kreditnih ili debitnih kartica, Coinmama neće zahtijevati od korisnika da se registriraju putem svojih debitnih ili kreditnih kartica kako bi kupili kriptovalute na burzi, već za kupnju Bitcoina pomoću kreditnih ili debitnih kartica Coinmama ne zahtijeva od korisnika da registriraju svoju kreditnu ili debitnu karticu kako bi kupili kriptovalute na burzi.

Alternativno, postupak navodi da će korisnici nakon što upišu, neovisno o tome provjeravaju li svoj identitet, nastaviti generirati narudžbu odabirom količine koju žele kupiti, unosom adrese novčanika i konačno popunjavanjem kartice pojedinosti na stranici za naplatu. Treba napomenuti da, ako su korisnici već potvrdili svoj identitet, adresa njihove kreditne kartice mora odgovarati adresi njihovog korisničkog računa.

Coinmama poslužitelji ne pohranjuju podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici kupca. Nakon završetka plaćanja, procesor će obrađivati ​​transakciju u maksimalnom trajanju od 20 minuta prije nego što bude prebačena u novčanik klijenta. Nakon što se postave potvrda o uplati i adresa novčanika, kriptovaluta će se prenijeti na korisnika. Korisnici na Coinmami kupuju minimalni iznos od 60 USD (protuvrijednost u EUR), međutim, to će ovisiti o cijeni Bitcoina (efektivna niska kupnja je koliko god je registrirana cijena od 0,1 Bitcoin).

Unatoč ostalim konkurentima, Coinmama ne nudi internetski novčanik koji bi korisnici mogli pohraniti u svojoj kriptovaluti na burzi. Dakle, nakon što ga kupe, korisnici će morati odlučiti i stvoriti odgovarajući novčanik za slanje svog iznosa nakon što ga kupe. Adrese novčanika trebat će potvrditi, a kako bi to učinili, korisnici će trebati dobiti vezu e-poštom od Coinmame kako bi im omogućili da potvrde da je adresa zakonita ili ne. Zbog ovog protokola provjere valjanosti, korisnici neće moći kupiti kriptovalutu za ili u ime drugih. Korisnici koji ciljaju ili koji žele prenijeti valutu u novčanik druge osobe trebali bi razmotriti protokol da bi to učinili putem vlastitog davatelja novčanika.

Naknade

U usporedbi s suparnicima Coinmame, naknade za transakcije relativno su visoke s 5,5% plaćenih za svaku transakciju plaćenu Coinmami. Stopa naknade će već biti uključena u stopu Bitcoin ili Ethereum koja je jasno prikazana na web mjestu Coinmame. Nadalje, naplatit će se dodatnih 5% naknade za svaku transakciju debitnom i kreditnom karticom. Korisnici će naknadu primiti nakon što odaberu način plaćanja. Uz to, ovisno o financijskoj instituciji bi li transakcije smatrala „gotovinskom“ transakcijom, tada bi im banka, izdavatelj kartice, naplatila naknadu za predujam u gotovini. Istraživanje navodi da bi korisnici trebali ulagati u dodatnih 10% naknade prilikom obavljanja transakcija putem Coinmame.

POČNITE SA COINMAMOM!

Ograničenja kupnje

Pomoću Coinmame korisnici mogu iskoristiti visoka ograničenja kupnje, posebno u smislu transakcija kreditnim karticama. Korisnici koji su registrirani kod Coinmame mogu kupiti do 5000 USD dnevno, pri čemu, na maksimalnom ograničenju mjesečno, 20 000 USD mjesečno. Svakodnevno ograničenja traju do 24 sata dok se limit ne dostigne, dok je mjesečni limit akumulirani zbroj prethodnih 30 dana. Trenutno prikazuje razmjene cijena korištenjem američkih dolara i eura, ali će druge valute biti dodane u bliskoj budućnosti . Međutim, platforma će prihvaćati različite narudžbe u svim valutama u kojima treba imati na umu da će se naknade za zamjenu naplaćivati ​​i primjenjivati ​​u valutama, osim u USD ili EUR.

Kupnja određene količine kriptovalute ovisit će o stupnju provjere u kojem su korisnici postigli pomoću platforme. Da bi kupili veće iznose, korisnici će morati dostaviti puno dokumentacije. Što je više dokumentacije, korisnici će imati pravo kupiti više valute nego inače. S druge strane, korisnici će i dalje biti odgovorni za pravila u kojima se naplaćuju dnevna i mjesečna ograničenja, bez obzira na fazu koju su korisnici postigli u vezi s njihovom provjerom. Točke u nastavku prikazuju pojednostavljenu verziju ograničenja i zahtjeva:

 • Razina 1: Kroz ovu razinu korisnici mogu kupiti uslugu do 10.000 USD. Ova faza samo zahtijeva da korisnici predaju autentifikacijski dokument koji je izdao državni organ (kao što je gore spomenuto)
 • Razina 2: Ova razina omogućuje korisnicima plaćanje kriptovalute u vrijednosti do 50 000 USD. Da bi korisnici mogli pristupiti razini, bitno je da korisnici dostave dvije valjane osobne iskaznice, uključujući dokumente poput računa za komunalne usluge ili slike sa sobom, tj. Selfie korisnika s njihovim osobnim dokumentom.
 • Razina 3: Ovo je najviša razina ili faza autorizacije i provjere na Coinmami i daje pristup korisnicima za kupnju do 1 milijuna USD u kriptovaluti. Korisnici mogu dobiti ovu razinu autorizacije ispunjavanjem kratkog obrasca i poslati ga Coinmami putem e-pošte koristeći kontakt: [e-pošta zaštićena] ili poštom.

Zemlje i države koje su podržane

Kao što je već gore spomenuto, Coinmama pruža uzajamnu podršku širokom spektru zemalja, vjerojatno je najširi među burzama kriptovaluta i posebno više od većine svojih izravnih natjecanja kao što su Coinbase i Bitstamp. Zemlje u kojima Coinmama nije registrirana i ne posluje s njima doista su odobrene zemlje. Da bi mogli kupovati od Coinmame, korisnici u zemljama koje nisu odobrene morat će dostaviti VISA ili MasterCard karticu izdanu u tim zemljama. Nadalje, Coinmama je dostupna u navedenim američkim državama:

 • Arizona
 • Kalifornija
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indijana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • Novi Meksiko
 • Sjeverna Karolina
 • Pennsylvania
 • Južna Karolina
 • Tennessee
 • Teksas
 • Virginia
 • Wisconsin

Osim toga, kako se transakcije obrađuju putem Western Uniona, poznato je da je Coinmama jedna od vrsta web lokacija na kojima korisnici mogu kupiti kriptovalutu putem “gotovinskih” depozita.

Sigurnost & Korisnička podrška

Iako Coinmama ostaje razmjerno mala kao razmjena u mreži uživo i ekosustavu kriptovaluta, one tek trebaju dobiti izloženost u bilo kojim poznatim cyber napadima i sigurnosnim probojima, ali postupno i polako grade svoj tržišni udio i prihode. Bez obzira koliko to zvučalo dopadljivo, čini se da je Coinmama ispod konkurencije jer prosječno posjeti 600 000 posjetitelja mjesečno, no u usporedbi s tim, Coinbase prima registracije od 34 milijuna posjeta mjesečno na mreži, dok Poloniex postiže ogroman broj posjeta, tj. 44 milijuna posjetitelja u istom vremenskom razdoblju.

Coinmama ima vezu uspostavljenu s Mrežom za provođenje financijskih zločina (FinCEN), gdje je registrirana kao tvrtka za pružanje novčanih usluga. S druge strane, napominje se da Coinmama ne posjeduje nikakvu kriptovalutu u ime korisnika što je čini manje sklonom cyber i hakiranju u usporedbi s drugim burzama. Međutim, čuva podatkovnu dokumentaciju o podacima o kreditnim karticama korisnika, iako web mjesto Coinmame navodi da podaci o kreditnim i debitnim karticama neće biti spremljeni na poslužitelju za razmjenu.

Korisničkoj podršci i opsežnom popisu često postavljanih pitanja možete se obratiti putem pošte. Sve u svemu, uglavnom se sve burze kriptovaluta objavljuju na mrežnim recenzijama odgovora svojih korisnika obično se miješaju. Međutim, osigurano je da ne uzrokuje nikakve probleme s vremenom odgovora jer se na većinu upita odgovori u roku od 24 sata, ali dugi se odgovori javljaju tijekom vikenda ili državnih praznika. Uobičajeno radno vrijeme je od nedjelje do četvrtka – od 23 do 7 sati po pacifičkom vremenu.

Prestanak

Iako Coinmama svojim korisnicima nudi razne pogodnosti, uključujući dostupnost širom svijeta, različite načine plaćanja gotovinom putem Western Uniona, trenutni pristup Ethereumu i Bitcoinu uz kupnju kreditnih i debitnih kartica te svakodnevnu kupnju kovanica s visokim ograničenjima, on također ima puno nedostataka. Na primjer:

 • Coinmama dopušta samo korisnicima da kupuju samo narudžbe. Većina burzi omogućava korisnicima trgovinu / prodaju, pa je učinkovitost ove platforme u usporedbi s drugim burzama prilično jednostavna. Nadalje, Coinmama neće zadržati valutu nakon što je tako kupi. Kad god korisnik želi prodati svoju kripto, morat će se registrirati na drugoj burzi da bi to učinio.
 • Kao što je poznato, Coinmama prima uplate kreditnim i debitnim karticama iz većine zemalja na svijetu, međutim ne nudi raznolikost u drugim izborima, s obzirom na nesposobnost za obavljanje deviznih ili SEPA plaćanja, što ih na kraju zaostaje u pogledu natjecanje sa svojim suparnicima.
 • Do sada, Coinmama podržava samo Bitcoin i Ethereum. Uz to, programeri su izjavili da im je cilj u budućnosti dodati i druge kriptovalute, međutim, Coinmama pokazuje malo interesa za ostvarivanje neposrednih planova za postizanje snova u podršci drugim valutama. Ovo je minutaža u pogledu dionica koje širom svijeta nude druge platforme. Primjer: Poloniex nudi korisnicima preko 70 različitih kriptovaluta s kojima mogu trgovati. Poloniex, na primjer, podržava preko 70 različitih kriptovaluta.
 • Coinmama također nema mobilnu aplikaciju u kojoj je žalosno za korisnike koji žele brzo ili u pokretu kupiti kriptovalutu i provjeriti druge probleme poput praćenja stanja.

U usporedbi s nedostacima, jedna od istaknutih prednosti Coinmame jest da osigurava utjecaj korisnika na postavljanje sigurnog i sigurnog digitalnog novčanika. Web stranica Coinmame snažan je pokrovitelj osiguranja da korisnici ne ostavljaju svoje valute na burzi jer je sklona hakerima i drugim cyber napadima u kojima je dobra opcija jer će iznos doći do novčanika korisnika. Budući da se kriptovaluta ne drži na temelju korisničkog računa ili imena, Coinmama je dovoljno snažna da korisnicima omogući oprez i stezanje digitalnih novčanika (ili kupnju hardverskog novčanika kao drugu mogućnost).

Zaključak

Coinmama ima snažnu poziciju ili stoji unutar internetske zajednice kriptovaluta kao siguran, pouzdan i iskren posrednik. Iako, kad se ima posla s Coinmamom, trgovina može biti skupa, a također nema sve dodatne značajke koje druge burze imaju ono što rade u smislu usluga, potrošačka etika i sigurnost trgovanja su sigurni, pouzdani i učinkoviti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector