GunBot Review 2021 – prevara ili stvarna ponuda?

Kriptovalute dominiraju tržištima širom svijeta. Bez obzira koja vas usluga zanima, otkrit ćete da se može kupiti putem kriptovaluta ili posebno Bitcoina. Iako su uspjeli održati postojano praćenje svijeta, još uvijek postoji nekoliko nedosljednosti koje je potrebno ukloniti, a planiramo ih dalje proširiti u ovom pregledu GunBot-a. 

Primjerice, ljudi još uvijek nisu sigurni koji je najbolji način za stjecanje kriptovaluta za sebe. Iako se ovo možda ne čini tako velikim problemom, to postaje problem kad uzmete u obzir činjenicu da različiti izvori imaju različite vlastite troškove.

Da bismo stvari postale jasnije, očita je činjenica da ako odlučite kupiti svoje kriptovalute putem mjenjačnice, na temelju razmjene koju odaberete na kraju možete potrošiti više od onoga što je stvarno potrebno za kupnju.

Slično tome, ako odlučite zaraditi kriptovalute na osnovu rudarstva za njih vlastitim tempom, na kraju možete odabrati pogrešan rudar i pretrpjeti značajne gubitke. Stoga vam postaje imperativ da održavate oprez tijekom kupnje ili prodaje kriptovaluta.

Pa čak i ako biste uspješno kupili seriju kripto valuta, kako zapravo trebate održati i proširiti svoj udio. Ljubitelji kriptovaluta i financijski stručnjaci lako će vam reći da dok je kupnja kriptovalute samo preliminarni korak, pravi izazov započinje kada želite proširiti svoje resurse.

To se zapravo može postići samo trgovanjem kriptovalutama. I ukoliko i dok ne budete imali značajno znanje na kripto tržištu, mogli biste izgubiti značajnu količinu resursa ako niste pažljivi.

Inteligentni automatizirani kripto algoritam

U takvom scenariju postaje sasvim očito da vam zapravo treba netko ili usluga koja vas može učinkovito voditi kada je u pitanju internetsko trgovanje kriptovalutama. Tržište kripto valuta vrlo je nestabilno, s čestim fluktuacijama, od kojih su neke prilično ozbiljne.

Trgovac početnik koji slučajno nije dobro upoznat sa scenarijem mogao bi pasti na bilo koju od ovih fluktuacija i na kraju izgubiti dobar dio svojih resursa. Da biste se spasili takve sudbine, postoje neke izvrsne usluge koje vam mogu učinkovito smanjiti teret.

Ove usluge rade isključivo na tome da vam pomognu postići svoj puni potencijal potpuno upravljajući trgovinskim aspektom vašeg poslovanja. Jedna od takvih usluga nosi naziv GunBot, što je jednostavno inteligentni botovski program koji je isključivo programiran za upravljanje vašim trgovinama i obavljanje svih poslova kupnje i prodaje. Zapravo je nazvan jednim od najboljih botova za trgovanje bitcoinima!

U ovom Gunbotovom pregledu cilj nam je dekodirati rad i rad GunBota i osigurati da čitatelja upoznamo s onim što on predstavlja i kako bi se mogao pokazati kao mjenjač igara za vaše pothvate u kriptovalutama. Prvo ulazimo u detalje što je to zapravo i kako to djeluje.

Nadalje, navodimo planove cijena softvera zajedno sa stalnom usporedbom između prednosti i nedostataka usluge. Budući da je toliko toga za pokriti, zaronimo odmah.

Što je GunBot?

GunBot je automatski i usavršeni softver za kripto trgovanje i računalni algoritam stvoren da vam pomogne u vašim pothvatima za trgovanje kriptovalutama. Bot radi na trgovačkoj burzi Poloniex i drugim sličnim popularnim burzama kriptovaluta. Stvorio ga je programer Gunthar De Niro, a prva verzija programa pokrenuta je još u prosincu 2016.

gunbot pregledPrimarni ciljevi bota uključuju kupnju i prodaju kriptovaluta za vas na određenoj platformi i usluge razmjene. Način na koji to funkcionira je donošenje pametnih odluka za vas i uvijek kupnja kada su cijene niske i prodaja kada se cijene ponovno vrate. Na taj način, bot neprestano sakuplja dobit na vašem računu i uključuje se u konkurentno trgovanje, a da ne mora obaviti bilo koji posao.

Sada, dok se neki od naših čitatelja mogu prepirati oko činjenice da se sličan pristup prema trgovini može primijeniti čak i što se tiče ručnog trgovanja. Iako je to možda djelomično točno, a možda čak i djeluje neko vrijeme, korištenje bota ima prilično jasne prednosti koje nećete lako pronaći u ručnom trgovanju. Glavna od njih je činjenica da se GunBot zapravo ne odmara i nastavlja ostvarivati ​​dobit 24/7, nešto što čovjeku nije moguće.

Cjelovit popis usluga razmjene s kojima je GunBot upoznat i koji u suradnji s njima nesmetano radi, ide otprilike ovako: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken i Cryptopia. Međutim, morate imati na umu da je Cryptopia podržana samo za verzije 4.0 ili više softvera.

Sad je još jedan aspekt bota koji je postavljen da pojednostavi vaš pothvat za trgovinu kriptovalutama, onaj za koji korisnik ne mora biti izričito poznat, a ipak vam mora biti obaviješten, činjenica da bot radi na određenim isprobanim i testirane strategije trgovanja.

Proizvođači su odabrali ove strategije i premda ih možete pročitati ako želite, najbolje je da ih prepustite samom botu. Sada imajte na umu da su sve ove strategije posebno odabrane tako da slučajno ostvarite maksimalan povrat svojih ulaganja.

Oni optimiziraju vaš algoritam trgovanja do te mjere da stojite, gubite minimum i postižete maksimum bez obzira na slučaj. imena nekoliko ovih strategija, koje su učinkovito ugrađene u algoritam samog bota, su Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong i Supergun.

Sada dok sve ove strategije rade s istim ciljem i više-manje donose iste rezultate, ali ako biste se složili s riječima samog tvorca, Gunthar De Niro, Bollinger Bands ili BB strategija je najoptimalniji dijela.

Još jedna stvar koja vrijedi napomenuti da tijekom obavljanja trgovanja ne morate slijediti samo jednu strategiju. Umjesto toga, čak imate slobodu miješanja i podudaranja prema vašoj udobnosti, pogotovo kada radite na Poloniex, Kraken ili Bittrex burzama.

Na primjer, možete kupiti svoje valute koristeći strategiju PingPong, a kasnije ih prodati uz dobit kad god za to dođe vrijeme.

POČNITE SA GUNBOT-om

Cijene GunBot-a

Cjenovni planovi GunBota pažljivo su izrađeni kako bi se osiguralo da korisnik dobije maksimalnu vrijednost za svoj novac i da ostvari značajne povrate od svojih ulaganja. Cjenovni planovi su tri na broju i sva tri imaju slična svojstva.

Naime, sva ta plaćanja bit će jednokratna, to jest, nakon što platite dogovoreni iznos, učinkovito dobivate doživotnu pretplatu na GunBot i možete ga koristiti na bilo koji način. Drugo, sva tri ova plana plaćanja pružaju korisniku fleksibilnost za pokretanje neograničenih parova. Iako su to bile sličnosti u planovima, sigurno će biti i razlika.

Jedina razlika između ove tri, naravno, osim stvarnih troškova, jest činjenica da kupcu nude slobodu rada na jednom, dva ili tri različita tržišta ili usluge zamjene. Iako plan plaćanja s najnižom cijenom, po cijeni od 0,1 BTC, omogućava korisniku da upravlja svojim botom na samo jednom tržištu ili mjenjačnici, oni s cijenom od 0,2 i 0,3 BTC omogućavaju korisniku da upravlja svojim botom na bilo koja dva ili tri tržišta.

Sada je na korisniku potpuno odlučiti koji mu plan najviše odgovara i učinkovito odabrati onaj koji savršeno odgovara njihovim zahtjevima. Međutim, postoji jedan važan aspekt rada s GunBotom koji vam mora biti poznat.

Zamislite scenarij u kojem svaki trgovac kriptovalutom naručuje GunBot za sebe i zapravo je pustio da sve njihove trgovinske operacije leže na plećima GunBot-a. Iako bi ovo moglo funkcionirati u početku, na kraju kad gotovo svi kupci mjenjačnice počnu raditi s GunBotom, situacija se može brzo vratiti na početak.

Napokon, što je dobro privilegiju kad mu svi imaju pristup? Uskoro ćemo početi doživljavati situaciju da su GunBot, iako rade jednako dobro kao i prije, prestali biti učinkoviti samo zato što su sami sebi konkurencija. To učinkovito poništava blagodati kupnje bota.

Međutim, uopće se ne morate brinuti. To je zato što su i proizvođači GunBota učinkovito pronašli rješenje za to. Gunthar uskoro planira objaviti novu i ažuriranu verziju GunBot-a, koja će se zvati GunBot Black Edition.

Sada će GunBot sadržavati novi i potpuno ažurirani algoritam, koji će učinkovito nadvladati algoritam koji je već postavljen u postojećoj verziji. Stoga se trgovci koji utvrde da se njihov postojeći GunBot ne pokazuje toliko učinkovitim koliko bi željeli mogu uvijek odlučiti za ažurirano Black Edition i povećati svoje šanse za uspjeh u trgovanju kriptovalutama. Zanimljivo je također napomenuti da ovo uskoro objavljeno Black Edition GunBot mogu dobiti samo oni korisnici koji već posjeduju postojeću verziju.

Pros & Protiv

Ovaj GunBot pregled ne može biti cjelovit bez navođenja nekih glavnih i loših prednosti i nedostataka usluge. Sada, dok je softver GunBot automatizirani algoritam koji bi trebao obaviti sav posao umjesto vas i osigurati da se ne suočite s gubicima kada je u pitanju trgovina kriptovalutama, postoji, međutim, jedno pitanje povezano s kojim morate znati.

Iako je istina da bi ovaj bot trebao voditi brigu o svim vašim odgovornostima kao trgovac, ipak bi bilo bolje i sigurnije da neprestano kontrolirate svoje aktivnosti i osiguravate da radi prema potrebnim očekivanjima. U osnovi su povremene procjene i ocjene potpuno potrebne i bitne.

U tu svrhu, također je važno da korisnik koji upravlja GunBot-om mora imati neko predznanje i iskustvo u trgovanju kripto valutama. Ako ne, izlažete se riziku da izgubite svoje kriptovalute, a također ne znate što učiniti s tim.

Također, bot dolazi s prilično opsežnim softverskim, ali i hardverskim zahtjevima. Dakle, prije nego što se odlučite za kupnju, možda bi bilo najbolje provjeriti ove zahtjeve i osigurati da vaš sustav ispunjava sve njih.

Prvo i najvažnije, morate zapravo preuzeti softver s njihove web stranice, nakon čega ćete ga morati pokrenuti ili svoje osobno računalo. Ako to ne želite učiniti, od vas će se zatražiti mogućnost kupnje zasebnog virtualnog privatnog poslužitelja bilo od jednog od preporučenih dobavljača ili jednostavno onom na koji ukazujete svoje povjerenje.

Softver koji preuzmete s web mjesta lako će se i učinkovito raditi na svim vrstama operativnih sustava, naime Mac, Linux ili Windows, pod uvjetom da preuzmete ispravnu verziju istog.

Ostali hardverski zahtjevi uključuju minimalno 4 jezgre i 4 gigabajta RAM-a za nesmetano pokretanje programa. Ako se vaš sustav ne slaže s gore navedenim specifikacijama, mogli biste naići na značajna zaostajanja tijekom pokretanja bota i suočiti se s poteškoćama u operacijama.

Nadalje, iako GunBot većinu posla obavlja sam, nakon što instalirate softver i budete spremni za njegovo postavljanje na platformu za razmjenu, morate ga sami konfigurirati prije pokretanja. A pod konfiguracijom mislimo na odluku o tome koje strategije koristiti i na kojim algoritmima učinkovito upravljati botom. Zbog toga je potrebno malo pozadinskih informacija o ovim raznim strategijama i malo pozadinskog znanja ako planirate kupiti GunBot za sebe.

POČNITE SA GUNBOT-om

Zaključak

GunBot je jedna od izvrsnih tehnologija koja će sigurno olakšati vaše trgovačke pothvate jedinstvenom implementacijom i nevjerojatno dobro programiranim softverom. Međutim, najbolje će funkcionirati samo ako mu pružite potrebno okruženje i osnovne početne uvjete da stvarno napravi pozitivnu promjenu, a to se neće dogoditi ako ne naučite donositi inteligentne odluke koje su u vašem najboljem interesu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me