Kaedah Terbaik untuk Membeli Bitcoin dengan Google Wallet 2021

1. LocalBitcoins 2. Senang
Logo LocalBitcoins.com memikat hati
BERMULA! BERMULA!

Sekiranya anda peminat cryptocurrency, kemungkinan anda selalu memikirkan tentang tempat membelinya. Jelas sekali, kita tidak boleh mengeluh tentang kekurangan pilihan kerana kita ada ratusan saluran untuk cryptocurrency, dan terutamanya pembelian Bitcoin sekarang. Anda boleh membelinya di bursa, dari dompet Bitcoin dan banyak lagi.

Anda juga mempunyai pelbagai pilihan ketika membayar duit syiling anda. Sebagai contoh, sementara sebilangan orang lebih suka membayar wang sebenar sebagai ganti duit syiling mereka, ada yang menukar bentuk cryptocurrency lain yang mereka miliki dengan yang mereka mahukan. Anda juga boleh menggunakan kad kredit atau debit anda atau membayar terus dari akaun bank anda.

Masih tidak berpuas hati? Anda juga boleh menggunakan kad hadiah anda dari peruncit dalam talian atau luar talian utama untuk membayar Bitcoin anda. Bagaimana untuk kepelbagaian dan kemudahan? Sesungguhnya, Bitcoin berjaya menguasai pasaran dengan cara yang hampir tidak berjaya dilakukan oleh komoditi lain sebelum ini. Keseluruhan kempen untuk cryptocurrency ini telah berubah-ubah bukan hanya untuk industri kewangan tetapi juga seluruh dunia. Kami telah diperkenalkan dengan mata wang yang berpotensi menjadi satu mata wang utama dunia dalam masa terdekat.

Google Wallet: Google merangkul Bitcoin?

Pernahkah anda terfikir apa yang akan terjadi sekiranya anda menggabungkan dua kegilaan terbesar yang dialami dunia pada satu masa? Cukup jelas, hasilnya pasti hebat. Dan itulah yang berlaku ketika syarikat teknologi memutuskan untuk memasuki permainan cryptocurrency. Kini anda boleh menggunakan dompet Google anda untuk membeli Bitcoin. Dengan populariti domain cryptocurrency yang semakin meningkat dan pengaruh Google yang semakin meningkat ke seluruh dunia, anda pasti dapat memperoleh banyak proses. Ia mesti diperhatikan sementara Google tidak secara terang-terangan menolak atau menerima pembayaran Bitcoin di platform mereka, mereka bagaimanapun aktif memasuki arena pembayaran peer-to-peer, dan kebetulan Bitcoin sudah menjadi sebahagian besar pembayaran tersebut.

Sekarang di sini, untuk pertimbangan anda beberapa berita mengenai apa yang harus dicari dalam pertukaran yang akan membolehkan anda membeli Bitcoin kerana itulah yang akan kita bincangkan seterusnya.

Pertukaran Cryptocurrency: Yang Asas

Pertukaran pada dasarnya adalah platform di mana pelbagai pembeli dan penjual membuat akaun peribadi mereka sendiri, dan sejak itu, laman web ini mengatur setiap dan semua jenis perdagangan yang berlaku di antara mereka. Sekiranya anda seorang penjual Bitcoin misalnya, maka setelah anda membuat akaun di laman web anda secara automatik akan dihubungkan dengan senarai pembeli yang besar yang semuanya akan dapat melihat perincian penjualan anda dan selanjutnya akan dibenarkan menghubungi anda sekiranya mereka berminat. Selepas itu, adalah tugas penjual untuk memberi respons kepada tawaran mana yang paling sesuai untuk mereka dan meneruskan transaksi. Begitu juga, bagi pembeli, anda akan mendapat akses kepada banyak penjual yang berbeza dan tawaran penjualan masing-masing. Sebagai pembeli, anda boleh memilih penjual mana yang paling sesuai untuk anda dan kemudian meneruskan pembayaran untuk mendapatkan akses ke Bitcoin yang anda beli.

Tetapi masalahnya terletak pada kenyataan bahawa terdapat begitu banyak pertukaran yang berbeza di pasar sehingga benar-benar menjadi tugas bagi rata-rata pembeli untuk memilihnya. Anda mungkin tidak tahu perkhidmatan mana yang harus dipilih, hanya kerana anda belum mengalami semuanya. Walaupun salah satu daripadanya mungkin menawarkan jenis bayaran yang anda cari, yang lain mungkin menggoda anda dengan jenis sokongan pelanggan yang tepat sekiranya berlaku perselisihan. Tetapi tanggungjawab anda adalah memilih salah satu yang sesuai dengan semua parameter ini dan mencapai kecemerlangan dalam sebilangan besar parameter tersebut.

Anda memerlukan perkhidmatan pertukaran yang memberi anda bayaran terendah kerana hampir semua perkhidmatan ini cenderung mengenakan yuran transaksi pada perkhidmatan mereka. Sejauh mana bayaran ini mungkin berbeza dari satu perkhidmatan ke satu perkhidmatan, tetapi secara amnya ada sekitar 0-5% dari jumlah keseluruhan transaksi.

Seterusnya, anda tidak mahu terjebak dengan pertukaran yang benar-benar meninggalkan pelanggannya setelah mereka mendaftar. Oleh itu, pastikan anda mendaftar untuk perkhidmatan yang mempunyai sokongan pelanggan yang luar biasa. Ini kerana semasa anda bekerja dengan cryptocurrency, pasti ada beberapa masalah dalam perjalanan sebelum anda memahami sepenuhnya prosesnya. Dan untuk mengatasi masalah tersebut, anda perlu mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang lengkap dan terlatih di belakang anda.

Walau bagaimanapun, jika ada satu perkara yang perlu diperhatikan, terutamanya kerana ini adalah cryptocurrency yang kita bicarakan, itu adalah keselamatan. Sama ada anda suka atau tidak, cryptocurrency cenderung mempunyai peluang lebih tinggi untuk dicuri secara digital. Penggodam menggunakan beberapa kaedah yang benar-benar cerdik dengan mana kadangkala mereka dapat meretas pertukaran yang paling selamat. Sekiranya anda mempercayai perkhidmatan yang cukup untuk meletakkan Bitcoin anda di dalamnya, pastikan anda membaca sedikit mengenai protokol keselamatan mereka terlebih dahulu, agar anda tahu apa yang anda hadapi. Jangan pernah mempercayai laman web yang pada masa lalu mengalami pelanggaran keselamatan atau laman web yang tidak menerapkan langkah keselamatan yang mencukupi.

Akhirnya, dan mungkin yang paling penting, pastikan pertukaran yang anda daftarkan mempunyai pilihan pembayaran yang sepadan dengan Google Wallet. Walaupun tidak semua pertukaran yang anda temui akan menjadi tuan rumah kaedah pembayaran ini, yang baik pasti akan berjaya, dan itulah yang perlu anda cari.

Tetapi jangan khuatir, anda mungkin merasa sedikit terharu setelah melihat semua keperluan ini, sebab itulah kami sedia membantu. Kami telah meneruskan dan mempersempit carian anda kepada dua pilihan terbaik, dan sekarang anda dengan mudah memilih mana satu daripada dua yang anda rasa paling sesuai dengan anda.

2 Kaedah Terbaik untuk Membeli BTC dengan Google Wallet

1. LocalBitcoins


Logo LocalBitcoins.comSebagai pasaran sendiri dan bukan pertukaran, LocalBitcoins adalah salah satu kaedah terbaik yang tersedia untuk rata-rata pembeli hari ini ketika melakukan pembelian cryptocurrency. Penekanan khas harus diberikan di sini pada perkhidmatan mereka yang luar biasa ketika membeli Bitcoin dengan Google Wallet. Ditubuhkan pada tahun 2012, LocalBitcoins unik kerana ia sangat peribadi, yang bermaksud anda tidak perlu berkongsi banyak maklumat anda untuk melakukan transaksi di platform.

Populariti LocalBitcoins cukup jelas dalam kenyataan bahawa di beberapa negara, pertukaran ini menjadi satu-satunya saluran untuk membeli Bitcoin. Dengan fleksibiliti untuk menggunakan pelbagai kaedah pembayaran, salah satunya adalah Google Wallet, anda tidak boleh salah dengan kaedah ini. Juga, pertukaran tidak membatasi jumlah syiling yang boleh anda beli atau jual pada satu masa. Ciri lain yang anda dapat semasa mendaftar di LocalBitcoins adalah kemudahan perdagangan tunai mereka sendiri. Perdagangan ini berlaku dengan teratur dan biasanya berlaku dengan cepat dan tanpa kerumitan.

Satu-satunya masalah yang dapat kita fikirkan untuk perkhidmatan yang berpusat di Finland ini adalah hakikat bahawa mereka mengenakan bayaran tambahan apabila pembayaran dibuat dengan wang tunai dan kelajuan transaksi tidak selalu sesuai, kerana selalu bergantung pada jenis kaedah pembayaran yang telah anda pilih untuk digunakan.

BERMULA DENGAN LOCALBITCOIN!

2. Senang

memikat hatiPertukaran seterusnya yang akan kita bincangkan ialah Paxful. Platform pertukaran Bitcoin peer-to-peer ini sangat bagus dalam arti bahawa ia tidak hanya menerima Google Wallet sebagai bentuk pembayaran, tetapi juga memberikan sokongan untuk sekitar 300 kaedah pembayaran, dan itu juga di seluruh dunia. Itu adalah beberapa spesifikasi yang sangat menakjubkan untuk pertukaran cryptocurrency.

Berpusat di Delaware di Amerika Syarikat, Paxful, serupa dengan LocalBitcoins, tidak meminta ID ketika melakukan transaksi. Perkhidmatan ini benar-benar peribadi dan tidak ada perincian pelanggan terganggu. Dengan urus niaga cepat dan sederhana yang diselesaikan dengan mudah dan pantas, perkara hebat mengenai Paxful adalah bahawa ia tidak mengenakan sebarang bayaran untuk pembeli di platform ini. Rekod sebelumnya menunjukkan dengan jelas bahawa Bitcoin yang dibeli muncul di dompet crypto pembeli hampir seketika setelah pembayaran selesai.

Selain itu, perkhidmatan ini aktif hampir di seluruh dunia, dan reputasi yang berjaya dibina oleh syarikat selama bertahun-tahun semakin menambah kredibiliti mereka. Sekiranya anda masih tidak yakin, anda boleh log masuk ke laman web mereka dan periksa nama dan butiran pemiliknya. Semua maklumat itu secara sedar disimpan secara telus untuk mengukuhkan kepercayaan pelanggan terhadap pertukaran tersebut.

BERMULA DENGAN PAXFUL!

Kesimpulannya

Itu semua maklumat yang perlu anda ketahui untuk membuat keputusan tepat mengenai pertukaran cryptocurrency yang anda mahukan. Pastikan anda mengikuti garis panduan kami dan sentiasa mencari ciri yang kami jelaskan di atas, dan kami seratus peratus yakin bahawa anda tidak akan salah. Tetapi ingatlah, walaupun Google Wallet hanya menggunakan banyak kaedah yang boleh anda pilih, pastinya inilah kaedah yang dapat dilihat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector