Najbolja mjesta za pozajmljivanje bitcoina 2021. za zajmove u bitcoinima

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoins
bitbond btcpop xcoins
POČNITE! POČNITE! POČNITE!

Bitcoin posudbaUz svu popularnost i pohvale koje Bitcoin trenutno prima iz cijelog svijeta, možda se osjećate pomalo izostavljeno ako još niste kupili nijedan Bitcoin ili niste uložili u bilo koji oblik kripto valute. Stvar je u tome što nitko nije mogao predvidjeti neviđenu popularnost koju je Bitcoin uspio steći u tako kratkom vremenskom rasponu.

Od početka s prilično skromnim počecima do postajanja jednom od najpopularnijih valuta na svijetu, Bitcoin je zasigurno prešao dugačak put, čak idući toliko daleko da je otvorio potpuno novu aveniju najboljih web mjesta za posudbu Bitcoina. Usput je uspio srušiti i neke zaista velike prekretnice, pa čak i pokrenuti neke druge industrije koje možda nikada nisu učinile velikom ako su ih ostavile same.

Ako mislite da se šalimo, uzmite za primjer kriptovalutnu industriju. Da Bitcoin sam nije bio kriptovaluta, tko bi pomislio da bi kriptovalute imale toliku moć u svijetu? Trenutno nije važno za što kupujete ili kakve usluge tražite, sve to možete dobiti u zamjenu za kriptovalute.

Predstavljamo: Platforme za pozajmljivanje bitcoina

Ali što ako trenutno niste spremni investirati u Bitcoin? Što ako smatrate da su Bitcoini kao industrija još uvijek nestabilni i stoga se bojite zapravo staviti svoj novac u valutu? Ili možda jednostavno niste u financijski dovoljno stabilnoj poziciji da ustvari pojedete dodatni novac za kupnju Bitcoina? Razlozi bi mogli biti brojni.

Ali krajnji rezultat ostaje isti. A to je da niste u mogućnosti nabaviti Bitcoin za sebe. Ako ste zapeli u sličnoj situaciji, nemojte se uzrujavati, jer u ovom članku želimo donijeti održivo rješenje za vaše probleme. Upoznajemo vas s platformama za pozajmljivanje Bitcoina. Te su platforme u osnovi usluge zajma, osim što se bave bitcoinima. Jednostavno se prijavite na web mjesto, napravite račun za sebe i nakon što završite sa svim formalnostima, sve ste spremni. Sada ste spremni posuditi Bitcoin za sebe prema zadanim uvjetima web stranice.

Cijeli je postupak vrlo pojednostavljen i potpuno transparentan. Ako se osjećate strepnje i osjećate da biste mogli biti zarobljeni u začaranom krugu otplate gigantskih zajmova koji nikada neće završiti, budite sigurni, jer takav se scenarij uopće neće dogoditi. Sve sljedeće web stranice su dizajnirane i koncipirane imajući na umu pogodnost kupca i sve dok se slažete sa smjernicama web stranice i pridržavate se plana plaćanja, trebali biste biti u potpunosti u redu.

Međutim, postoji problem u tome što su mnoge od ovih tvrtki ili web stranica za pozajmljivanje btc doista pomalo sumnjive prirode i potencijalno bi vas mogle dovesti u nepriliku. Sve dok se držite popisa koji će ovdje biti kustos, trebali biste biti u redu. Činjenica je da danas na tržištu postoji toliko takvih usluga da prosječnom potrošaču može biti teško razlikovati dobre i loše. Iako je većina ovih tvrtki sigurna za upotrebu i potpuno legitimna, možda postoje neke koje postoje samo u svrhu da vam oduzmu novac. To su oni kojih se morate kloniti. Kako bismo vas spasili da ne naletite na bilo koju takvu sjenovitu platformu, prošli smo sve glavne usluge i odabrali najbolje iz serije. To su oni koji će vam pružiti potpuno uvjerenje o kvaliteti njihovih usluga i sigurnosti vašeg novca. Nastavi čitati.

Top 5 najboljih web mjesta za pozajmljivanje bitcoina 2021

1. Bitbond

bitbondBitbond omogućuje i ulaganja i zajmove na Bitcoinima. Cijeli je postupak usavršen, a sada je potpuno bez napora i ne oduzima puno vremena. Iako tvrtka postoji već nekoliko godina, uspjeh koji je uspjela postići u to vrijeme jednostavno je nevjerojatan. Marka je razvijena do savršenstva, a količina povjerenja koje kupci ukazuju u njihove usluge veća je nego ikad prije. Osim što ste dužnik, možete postati i zajmodavac na platformi ako imate prava sredstva. Odnosno, u slučaju da na raspolaganju imate dobru kolekciju Bitcoina ili biste na neki drugi način željeli pomoći onima koji traže Bitcoin, uvijek se možete prijaviti kao zajmodavac na usluzi i kad god se podudarite s zajmoprimcem, doći ćete posudite svoje bitcoine osobi i čak pritom zaradite pošteno. Dakle, neovisno o tome radujete li se pomoći ljudima ili ste zainteresirani za brzi zaradu, možete se prijaviti kao zajmodavac na web mjestu. U svakom slučaju nećete biti razočarani. Također, apsolutno nema ograničenja na količinu novca koji možete uložiti.

Način na koji cijeli postupak funkcionira prilično je jednostavan. Svatko tko ima osnovno znanje o bitcoinima može se odlučiti za bilo koju od usluga ponuđenih na platformi. Prvo i najvažnije, kao što je već spomenuto, podudara se između zajmodavca i zajmoprimca. Jednom kad se pronađe savršeno podudaranje, započinje ugovor. U ugovoru je jasno naveden iznos ili broj Bitcoin-a koji se posuđuju zajmoprimcu. Trajanje zajma može biti manje od šest tjedana i trajati sve do šest godina. Također, kako bi se osiguralo da se na sustavu ne događaju prijevare i da u to nisu upleteni nepošteni ljudi, web mjesto održava strogu budnost nad svim korisnicima. Zajmoprimci posebno trebaju proći provjeru identiteta davanjem osnovnih identifikacijskih podataka, pa čak i podnošenjem osnovne financijske procjene. Kad sve to završe, dobiva ocjenu. Ova je ocjena krajnja ljestvica na kojoj se ocjenjuju zajmoprimci dok ih obračunavaju za zajmove. Što je viša ocjena, veće će biti vaše šanse da dobijete odobrenje za zajam. Korisnici kredita kojima još nije dodijeljena ocjena ne smiju se prijavljivati ​​za kredite. Nakon završetka formalnosti, zahtjevu za utovar može trebati i do 14 dana da se dobiju neki stvarni rezultati. Nakon isteka navedenog vremenskog trajanja i zajma odobrenja, i zajmoprimac i zajmodavac dobivaju raspored otplate koji je jasno prikazan prema njihovoj pogodnosti na stranici njihovog korisničkog računa na web mjestu.

POČNITE SA COINBASE

2. BTCPOP

btcpop logotipIako se na ovoj popularnoj usluzi mogu iskoristiti sve vrste zajmova, možda najpopularniji oblik Bitcoin zajma koji dominira svim ostalim transakcijama na ovoj platformi je usluga ravnopravnog zajma. Programeri web stranica uveli su intuitivan način izgradnje povjerenja među kupcima u uslugu. Ovaj sjajni mehanizam uključuje chat uživo između različitih članova same web stranice. Ovaj okvir za chat uživo prisutan je na početnoj stranici same web stranice i omogućava članovima da razgovaraju o nekoliko aspekata same platforme, kao što su rizici povezani s posudbom ili posudbom, drugim određenim članovima na web mjestu ili bilo kojoj drugoj temi pod suncem. Da bi se zajamčio da se zajmodavac nikada ne osjeća nesigurno u vezi s bitcoinima koje poklanja i da se povjerenje na web mjestu nikada ne odriče, neki zajmovi na web mjestu podržani su i kolateralom koji osigurava da zajmodavac uvijek ima jamstvo protiv gubitak glavnice.

POČNITE SA COINBASE

3. XCoins

xcoinsAko imate Paypal račun i kreditnu karticu, tada vam preporučujemo da se odlučite za XCoins za bitcoin kredite. Usluga je specijalizirana za pomoć svojim kupcima u stjecanju bitcoina putem Paypala pomoću njihovih kreditnih kartica. Iako je većina drugih takvih usluga i platformi izbjegavala Paypal, XCoins aktivno prihvaća platformu i stoga je sjajna vijest za sve one koji vole sve svoje financijske transakcije kanalizirati putem Paypala. Postupak dobivanja Bitcoina ostaje prilično jednostavan i osnovni. Sve što trebate jest prijaviti se ili registrirati na usluzi, dati svoje identifikacijske podatke i potvrditi svoj identitet te položiti protuvrijednost bitcoina koje trebate posuditi u američkim dolarima. Od vas će se možda čak i zatražiti da predaju nominalnu naknadu za obradu kako biste bili spremni i za to.

Sada je usluga otvorena jednako zajmodavcima kao i zajmoprimcima. Ako smatrate da bi vam bilo u najboljem interesu posuditi neke od svojih bitcoina zajmoprimcima u zamjenu za bilo koju naknadu koju je web mjesto dogovorilo i želite brzo zaraditi, prijavite se na ovu uslugu. Međutim, prvi korak zajmodavca započinje odlukom o iznosu koji su spremni posuditi. Ovo je bitan dio postupka, jer će se na temelju upravo tih podataka podudariti zajmoprimac i zajmodavac. Nakon dogovora o iznosu, provodi se pretraga i kad god se pronađe savršeno podudaranje između zajmoprimca i zajmodavca, očekuje se da zajmoprimac položi novac na Paypal račun zajmodavca. Što se tiče korisničke podrške, iako XCoins pruža mogućnost kontaktiranja administratora web mjesta ili pomoćnog osoblja radi rješavanja žalbi, moglo bi proći nekoliko dana prije nego što se dobije pravilan i učinkovit odgovor.

POČNITE SA COINBASE

4. BitLendingClub

BitLendingClub logotipJoš jedna platforma za ravnopravno posudbu, koja je specijalizirana za Bitcoine, BitLendingClub posluje već nekoliko godina i tijekom godina uspjela je izgraditi značajno povjerenje za sebe. Nudi zajmoprimcima u obliku Bitcoina, i to po nekim prilično konkurentnim cijenama, poput onih koje nećete lako pronaći na drugim platformama za pozajmljivanje Bitcoina. Hvale se čak i niskom naknadom za transakcije, ali najuzbudljiviji i najintrigantniji aspekt web stranice jest činjenica da imaju nizozemsku dražbu koja daje platformu za zajmodavce u kojima se mogu natjecati. Zajmoprimci mogu učinkovito proći kroz velik broj zajmodavaca na jednom mjestu putem ove dražbe i učinkovite odluke od kojeg zajmodavca posuditi Bitcoine na temelju njihovih odgovarajućih stopa. Također, naknada na ovom web mjestu gotovo je uvijek prilično niska i apsolutno se ne naplaćuje nikakva naknada za posudbu udesno do trenutka kada se zajam isplati.

Nažalost, BitLendingClub je zatvoren 2016. godine.

5. Poloniex

Poloniex-logotipPoloniex je prilično poznata mjenjačnica, jedno od najboljih web mjesta za pozajmljivanje Bitcoina, a slučajno je neupitni lider među velikim brojem web mjesta ili usluga za razmjenu kripto valuta. Ova raznolika platforma poznata je i izuzetno uspješna iz više razloga. Prije svega, nudi velike mogućnosti likvidnosti za dobar broj Altcoina, koje potom možete čak i zamijeniti za Bitcoine. Osnovani još 2014. godine i trenutno djelujući iz San Francisca u Kaliforniji, programeri Poloniexa odlučili su stanovnike SAD-a učiniti fokusom svojih kampanja. Međutim, oni u bliskoj budućnosti planiraju proširiti svoje poslovanje i pružiti podršku i drugim zemljama.

KORAKITE S POLONIEXOM

6. Vjerodostojni prijatelji

Vjerodostojni prijatelji su peer-peer platforma za posudbu bitcoina koja vam omogućava da kredit dodijelite prijateljima. Za razliku od postojeće odjeće Bitcoin zajma, Credi Friends nije namijenjen onima koji traže kredite, već korištenju preferencijalnih kreditnih linija kako bi ljudi mogli uživati ​​u Bitcoin-u i njegovim prednostima.

To je vrlo jednostavna platforma. Nakon što stvorite račun, račune društvenih mreža možete povezati s istima ili pozvati prijatelje e-poštom. Nakon što se vaši prijatelji pridruže Vjerodostojnim prijateljima, možete ih dodati na svoj popis ljudi kojima možete posuditi.

Kad nekome posudite Bitcoin, dobit ćete kamatu od koje možete ostvariti dobit. Zajmoprimcima se naplaćuje kamata od 25%, a 60% od toga ide zajmodavcu. Vjerodostojni prijatelji osiguravaju da zajmodavac dobije cijeli njihov iznos. Za zajmoprimca minimalna plaćanja dospijevaju jednom mjesečno, a postavljena su za plaćanje kamata za posljednje razdoblje izvoda, plus princip od 1%.

Neki zajmoprimci možda neće moći platiti na vrijeme, u tom će slučaju nastati kašnjenje. Vjerodostojnost zajmoprimca je na zajmodavcu da prosuđuje na temelju njihovog osobnog odnosa, međusobnog razumijevanja kao i povjerenja koje u njih imaju. O vjerodostojnosti zajmoprimca može se suditi i na temelju različitih povratnih informacija i recenzija u aplikaciji koje daju drugi zajmodavci.

Međutim, ako se iz nekog razloga zajam ne vrati, Vjerodostojni prijatelji neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak jer je to ugovor između zajmodavca i zajmoprimca.

7. Nebeus kripto banka

Nebeus je kripto banka sa sjedištem u Londonu. To je platforma za kriptovalute koja se koristi za stvaranje i potrošnju financijskih usluga i proizvoda. Dva njihova postignuća su uvođenje Nebeus Crypto debitne kartice i stavljanje na raspolaganje kripto-kolateralnih zajmova u Bitcoinu i Ethereumu.

Oba ova nastojanja, pružanje kripto-kolateralnih zajmova i uvođenje ‘The Nebeus Crypto Debit Cards’ čine kriptovalute mnogo korisnijima u stvarnom svijetu.

Nebeus je korak iznad svih ostalih redovnih aplikacija za kriptovalute jer vam omogućuje pretvaranje kriptovalute u Fiat. Stoga, dopuštajući vam da ga trošite slobodno, bez brige o svim ograničenjima koja dolaze s digitalnom valutom.

Debetova kartica Nebeus također pretvara kriptovalutu u Fiat. Karticu možete nadopuniti svim glavnim kriptovalutama, a Fiatov novac možete izravno podizati s bilo kojeg bankomata širom svijeta. Karticu možete koristiti i za plaćanje robe i usluga, što je moguće bez da trgovac čak prihvati kriptovalutu, jer debitna kartica automatski pretvara kriptovalutu u fiatovu valutu.

Minimalna dobit koju korisnik može očekivati ​​je 12,5%. Zajmodavac može odrediti kamatnu stopu, ali ona bi trebala biti između 0,01% i 3%.

Nebeus osigurava da tržišne razlike u cijeni kriptovalute ne utječu na zajam, stoga se svi povrati i otplate vrše u Bitcoinu.

Nebeus od svojih investitora naplaćuje minimalnu naknadu koja iznosi 10% dobiti. Naknada se naplaćuje tek nakon što je zajam u potpunosti vraćen i kupac je o tome obaviješten e-poštom.

Ova Nebeusova debitna kartica premošćuje ogroman jaz između digitalne valute i pristupačnosti. To čini nudeći vrlo jednostavnu pretvorbu kriptovalute u fiatovu valutu koju široko koriste svi širom svijeta.

Zaključak

Proces stjecanja Bitcoina sam po sebi postao je glavna industrija. Postoje različiti načini kako doći do nekoliko vlastitih bitcoina. Možete ih kupiti od mjenjačnice za koju smatrate da je dovoljno dobra da navedete razumni tečaj ili možete sami kupiti platformu za rudarstvo kriptovaluta. Kao što je gore navedeno, neke web stranice poznate su i po btc kreditiranju. 

Ovi teški strojevi prilično su teški u potrošnji energije, a njima je i donekle teško upravljati jer na kraju stvaraju veliku buku kad su uključeni. Kao rezultat toga, mnogi ih ljudi smatraju gnjavažom i zaziru od stvarne kupnje. Ako je ipak uspijete dobiti, postoje šanse da ćete na kraju zaraditi nešto dobrog novca, jer je nekoliko modela ovih rudara vrlo učinkovito i produktivno.

Nadalje, postoji još jedan manje korišten oblik stjecanja Bitcoina kojeg nije upoznat mnogo ljudi. Uvijek možete zabiti nekoliko novčića igrajući igre za zaradu od Bitcoina na Internetu. Ove su igre pažljivo i posebno dizajnirane da budu zabavne i kreativne, a ujedno vam omogućuju zaradu Bitcoina

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me