Najbolje razmjene bitcoina za dnevno trgovanje 2021 – započnite dnevno trgovanje s najboljim!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
POČNITE! POČNITE! POČNITE!

Znamo da vrijednost bitcoina ne stagnira i stalno se mijenja. Ostvarivanje profita s ovom promjenjivom cijenom popriličan je izazov. Jeste li osoba koja ima bitcoin i nemate pojma kako od toga zaraditi? Evo načina koji će vam pomoći da maksimizirate dobit. Bitcoin dnevno trgovanje je jedan od načina na koji možete povećati svoju zaradu na bitcoinu, trgujući ga za druge kriptovalute na burzi.

Što je Bitcoin Day Trading?

Prije ulaska u dnevno trgovanje mora biti svjestan i upoznat sa svim aspektima trgovanja bitcoinima. Dnevno trgovanje može se obavljati pomoću financijske poluge, ali može biti i profitabilno i neisplativo, stoga prije nego što započnete s njime morate biti upoznati sa svim aspektima. Dnevno trgovanje uključuje brojne brokere i burze koji će vam pomoći da lako trgujete. Dva su glavna načina koja će vam pomoći da danas trgujete u roku od jednog dana. Dva načina uključuju:

1. CFD trgovanje

Ako ste trgovac i ne želite se miješati u tehničku stranu blockchaina, tada je CFD prava opcija za vas. S CFD-om možete kupovati i prodavati bitcoine baš kao i razmjena bitcoina, ali s prednošću što ne čekate potvrdu iz blockchaina, što oduzima vrijeme. U dnevnom trgovanju potrošnja puno vremena ne bi bila učinkovita. CFD je puno bolji u usporedbi s uobičajenom kupnjom i prodajom bitcoina.

2. Trgovanje na redovnim razmjenama bitcoina

Druga je opcija za one koji žele zadržati bitcoin kod sebe i trgovati izravno putem bitcoin burzi. Postoje mnoge platforme koje uključuju razmjenu bitcoina, ali te platforme naplaćuju određenu naknadu za transakcije. Bolje je da se sve web stranice provjere i usporede prije početka trgovanja (što smo i učinili). Ovdje biste trebali pripaziti na visoke naknade, jer se one mogu brzo zbrajati i pojesti vam dobit.

Postoje neke platforme koje nude dodatne značajke uz niske naknade za njihovo korištenje (što je savršeno za dnevno trgovanje). Evo popisa najboljih web mjesta za razmjenu bitcoina koje možete uzeti u obzir za dnevno trgovanje.

7 najboljih berzi za dnevno trgovanje 2021

1. CEX.IO

Imajući korisničku bazu od preko 2.000.000 kupaca, CEX.IO nudi trgovanje kriptovalutom protiv nekoliko fiat opcija – USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO služi u dvije svrhe:

1) tradicionalna usluga razmjene kriptovaluta – omogućuje trenutnu kupnju i prodaju kriptovaluta za fiat;

2) napredna platforma za trgovanje kriptovalutama – korisnici mogu plasirati tržište i ograničiti naloge, uključiti se u maržinsku trgovinu (poluga do 1: 3) i koristiti API rješenja za automatizirano trgovanje.

CEX.IO je lako započeti. Registracija na platformi je jednostavna i ne zahtjeva puno vremena. Međutim, da bi CEX.IO mogli koristiti u potpunosti, kupci moraju biti potvrđeni. Mjenjačnica podržava depozite i isplate putem kreditnih kartica ili bankovnih transfera. Depoziti se mogu izvršiti u bilo kojoj fiat valuti, jer se ona automatski pretvara u onu dostupnu na platformi.

Što se tiče naknada za trgovanje, one se razlikuju ovisno o mjesečnom obujmu trgovine za sve parove. Prema rasporedu naknada CEX.IO, trgovcima se naplaćuje 0% -0,25%. Za market markere naknada je postavljena u rasponu od 0% -0,16%, a za one koji uzimaju novac iznosi 0,1% -0,25%. Naknade za maržinsko trgovanje razlikuju se i uključuju otvorenu naknadu (0,2%), naknadu za prevrtanje (0,01%) i naknadu za zatvaranje (0%).

Što se tiče API rješenja za automatizirano trgovanje, CEX.IO nudi nekoliko mogućnosti s potpunom funkcionalnošću trgovanja – REST API, WebSocket API, FIX API. Odgovaraju i pojedincima i institucijama.


Za upravljanje obrtima i praćenje tržišnih podataka kupci mogu koristiti i mobilnu aplikaciju koju je razvio CEX.IO.

POČNITE S CEX.IO

2. Binance

Novčanik Binance IoS

Binance podržava razne kriptovalute. Nudi dvije vrste razmjene bitcoina, odnosno osnovnu i naprednu. Na temelju korisnikovih želja, ove dvije opcije prikazuju malo i detaljnih informacija o trgovanju. Podaci na grafikonu mogu se mijenjati između “svijećnjaka” i “dubine” na temelju korisnikova izbora gledanja.

Ova burza nudi besplatne depozite i radi na 0,1% naknade za trgovanje. Nudi visoku likvidnost. Početnicima bi moglo biti teško raditi s ovom web stranicom, jer je sučelje prilično složeno. Web stranica ne zaostaje, što je prednost za dnevne trgovce.

POČNITE SA BINANCE

3. Coinbase

Coinbase dnevno trgovanje

Kao jedna od rijetkih burzi na kojoj možete kupiti kripto koristeći fiat valute, smatra se jednom od najvećih i najpopularnijih platforma za dnevno trgovanje na svijetu. Iako još nije dostupan u svim zemljama i ne podržava mnoge manje kriptovalute, može se pohvaliti značajkama i sigurnosnim aspektima koji se smatraju jednima od najboljih na tržištu.

S imovinom od preko 20 milijardi USD, Coinbase nije samo platforma za razmjenu, već korisnicima pruža integrirani novčanik. Njihovi osnovni proizvodi su njihova trgovačka platforma pod nazivom GDAX i burza brokera. Da biste trgovali, morate osigurati da su usluge kupnje i prodaje dostupne u vašoj zemlji. Trenutno ovu značajku imaju 32 razvijene zemlje širom svijeta.

Coinbase omogućuje kupnju samo BTC, Litecoin, Ethereum i Bitcoin Cash, a obično ne podržava potencijalnu sigurnost ili kriptovalute u kapitalu. Za početnike sučelje jednostavno za upotrebu i jednostavnost navigacije nude mnogo čemu da se raduju.

Najveća prednost Coinbasea je u tome što omogućuje zamjenu fiat valuta za kriptovalute (trenutno prihvaća EUR, GBP i USD). Osim toga, ima značajke koje vole najnapredniji korisnici, poput trenutne razmjene, Shift kartice i besplatne nadogradnje GDAX-a za učestale trgovce.

Sa sigurnosnog gledišta, 99% imovine Coinbase pohranjuje se izvan mreže, dok je preostalih 1% pohranjenih na mreži osigurano od krađe ili bilo koje vrste gubitaka. Druga važna sigurnosna značajka je da se Coinbase ne može koristiti anonimno. Stoga se svakom trgovcu može ući u trag, što podrazumijeva da samo provjereni, legitimni korisnici mogu trgovati na ovoj platformi. 

POČNITE SA COINBASE

4. BitMEX

bitmex-pregledBitMEX nudi trgovinu bitcoinom i drugim kriptovalutama. Ovdje možete trgovati i položiti sredstva i ostvariti dobit u bitcoinima. Tvrtka je osnovana 2014. godine u studenom. Financijski profesionalci ove stranice imaju iskustvo duže od 40 godina. Ova web stranica prihvaća i provodi svoje transakcije samo s bitcoinima i bez bilo koje druge valute. Budući ugovori i zamjene dvije su glavne vrste trgovine koje nudi ovo mjesto.

Ova stranica nema nikakve naknade za polog i povlačenje bitcoina. Postoji samo jedna vrsta računa za sve korisnike i nema mjesta za posebne račune. Ima jednostavno sučelje, ali korisnicima koji su novi na ovoj platformi moglo bi u početku biti teško koristiti. Razina sigurnosti ove stranice je vrlo visoka. Nudi popust od 0,025% kao naknadu za tvorce i primjenjuje naknade za trgovanje proizvođača.

KORAKITE SA BITMEX-om

5. Whaleclub

kitološki klubWhaleclub svakodnevno opslužuje tisuće trgovaca. Svoje transakcije prihvaća i obrađuje samo s digitalnom valutom. Svojim kupcima nudi niske namaze uz nula naknade za transakcije. Ne uključuje se naknada za polog bitcoina i aktivnosti računa, ali da, naplaćuje neke naknade tijekom povlačenja. Slijedi politiku licitiranja i traženja. Povlačenje se vrši u roku od sat vremena nakon podnošenja zahtjeva. Izvodi se ručno većinu puta iz sigurnosnih razloga. Ova stranica podržava trgovanje knjigama narudžbi. Kako web mjesto nudi trgovinu maržama, ovdje uključeno trgovanje pomalo je specifično. Nudi jednostavno korisničko sučelje i usporedno je brzo.

POČNITE SA KLUBOM WHALE

6. Bitfinex

Bitfinex nudi spot trgovanje za sve glavne kriptovalute. Nudi jednostavnu i visoku likvidnost uz Bitcoin. Nudi trgovinu maržom i omogućuje polugu od 3,3x za trgovanje dobivanjem sredstava od peer to peer margin platforme za financiranje. Pružajući financiranje trgovcima koji žele trgovati polugom, tržište financiranja marže pruža način za zaradu na bitcoinima i drugim kriptovalutama. Korisnici mogu posuditi željeni iznos sredstava po stopi i trajanju po svom izboru unošenjem narudžbe.

Ova burza nudi puno vrsta narudžbi za trgovce, što je vrlo korisno za dnevne trgovce. Čak prihvaća i trguje s fiat valutama. Uključuje naknade proizvođača koji uzimaju 0,1%, odnosno 0,2% naknada. Korisničko sučelje je jednostavno i prikladno i za početnike. Nudi prilagođeno korisničko sučelje koje je jedinstvena značajka. Ova web stranica nudi napredne sigurnosne mjere.

KORAKITE S BITFINEX-om

7. Kriptopija [ZATVORENO]

kriptopija logoCryptopia nudi razne vrste kripto valuta. Omogućuje korisnicima da prodaju bilo što širom svijeta u zamjenu za kriptovalutu. Naknada za trgovanje iznosi 0,20% od ukupne količine bitcoina. Ne naplaćuje nikakvu naknadu za depozite. Koristi se nova značajka nazvana “arbitraža” koja za vas uspoređuje cijenu ponude i traženja ili razliku u cijeni s drugih tržišta. Ova web stranica pruža vam informacije o razlikama na tržištu s nekoliko klikova.

POČNITE S KRIPTOPIJOM

Zaključak

Potražnja za bitcoinom raste, a time se povećava i želja za zarađivanjem od bitcoina. Gore spomenute web stranice pomažu početnicima i iskusnim profesionalcima da zarade dnevnim trgovanjem. Prije uskoka u njega treba biti upoznat sa svim aspektima trgovanja bitcoinima kako bi se izbjegle smetnje tijekom trgovanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector