Najbolji Bitcoin novčanici za iOS (iPhone i iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
POČNITE! POČNITE! POČNITE!

pametni telefon

Svi smo već upoznati s bitcoinima i njihovim transakcijama. Kada su ove kriptovalute uvedene, mogućnosti kupnje i pohrane bile su ograničene. Danas možete pronaći razne platforme koje podržavaju bitcoin i omogućuju vam da ih pohranjujete i posjedujete. U početku je bio težak zadatak razumjeti svijet kriptovaluta i blockchaina. Pojavom tehnologije svi upiti koji uključuju kriptovalute rješavaju se i objašnjavaju i predstavljaju na jednostavan način.

Navikli smo na pametne telefone i gotovo sve je dostupno nadohvat ruke. Pa kako onda ovu tehnologiju izostaviti od napada na svijet pametnih telefona? Ova tehnologija uvedena je kao Bitcoin novčanici koji su dostupni kao mobilne aplikacije u trgovini trgovina i App Store za Android odnosno iOS.

Top 8 najboljih Bitcoin novčanika za iPhone i iPad 2021

1. CEX.IO

CEX je jedan od najboljih novčanika koji podržava napredno naručivanje i značajke poput trenutne razmjene između kripto i fiat valuta. Aplikacija trenutačno podržava trgovinu i prijenos između preko 30 kripto valuta i radi na dodavanju na ovaj popis.

Naknade

Možete odabrati plaćanje fiat-a ili bilo koje dostupne kriptovalute za naknade za trgovinu, za razliku od ostalih novčanika u kojima odabirete BTC ili njihovu kriptovalutu. To znači manje trgovina, što u konačnici znači da plaćate manje. Na temelju opsega trgovine, naknade počinju s 0,5% za manje od 5 BTC i završavaju s 0,1% za više od 6000 BTC. Veterani trgovci također mogu odabrati opciju maržinske trgovine gdje trgujete koristeći posuđeni novac – sve unutar aplikacije.

Sigurnost

CEX.IO je jedan od rijetkih novčanika za kriptovalute koji korisnicima pruža DSS certifikat druge razine. To osigurava da je tvrtka dokazala vladi i vlastima da joj se može vjerovati da pohranjuje, obrađuje i prenosi podatke bez ugrožavanja privatnosti korisnika. Također su registrirani u Mreži za provođenje financijskih zločina, tako da možete vjerovati da im je u srcu vaš najbolji interes kada je u pitanju sigurnost.

Pros

Aplikacija je sigurna i pouzdana, a jednostavnost korištenja užeg izbora i kupovine valutnih para vrlo je prikladna. Korisničko sučelje je intuitivno i početnik ga može lako razumjeti. Njihova podrška 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tvrdi da reagira vrlo brzo, premda nisu mnogi osjetili potrebu kontaktirati podršku. S obzirom na značajke koje aplikacija nudi, bilo bi vrlo preporučljivo za napredne trgovce.

Protiv

Ako kriptovalutom ne odlučite trgovati značajkama među prvih 20 ili 30 u smislu tržišnog udjela, popis podržanih valuta s CEX-om prilično je malen u usporedbi s konkurentima. Također, provizije mogu biti visoke za početnike. 

POČNITE CEX.IO!


2. Binance

Novčanik Binance IoS

Ako je trgovanje velikim količinama vaša stvar ili ako ste početnik koji je usmjerio pozornost na količinsko trgovanje, Binance daje najbolju opciju za vas. IOS aplikacija za Binance je besplatna za preuzimanje i dostupna je na 10 jezika.

Pomoću Binancea korisnici mogu trgovati u preko 200 valuta, bez obzira na svoje trgovačko iskustvo. Aplikacija je jednostavnog dizajna s osnovnim značajkama za početnike, a jednim dodirom se dolazi do pro verzije koja ima napredne značajke.

Naknade

Besplatno se preuzima, trgovanja manja od 50 BTC naplaćuju se po 0,1%, a naknade se smanjuju kako se količina povećava. Oni također pružaju usluge po mjeri za VIP kupce. Dakle, ako ste profesionalac sa određenim zahtjevima, oni će vam nestrpljivo pomoći. Polozi preko svakog tokena / novčića besplatni su, a isto tako i naknada za povlačenje za većinu njih. Važno je da su naknade za transakcije niže ako plaćate BNB.

Sigurnost

Sigurnost shvaćaju vrlo ozbiljno. Binance je na glasu kao jedan od najsigurnijih novčanika tamo. I ne samo to, tvrtka je vrlo transparentna o tome koje korisničke podatke koriste i kako, a te detalje ne zakopava u dugotrajnom korištenju, koji se rijetko ikad čitaju. Aplikacija također podržava i 2FA (dvofaktorska provjera autentičnosti) i U2F (univerzalna autentifikacija 2. faktora).

Pros

Vrlo je user user, ima neke od najnižih naknada za transakcije i posvećuje veliku pažnju sigurnosti korisnika i privatnosti podataka. Od sada pružaju usluge klijentima 24 sata na dan, na osam jezika, ali proširuju svoj domet i surađuju s prevoditeljima kako bi uključili i druge jezike.

Protiv

Binance, od sada, ne podržava depozite u fondovima koji koriste tradicionalne načine plaćanja kao što su kreditne / debitne kartice ili digitalne metode kao što je PayPal.

POČNITE SA BINANCE!

3. Coinbase

Coinbase-pregledCoinbase je internetski novčanik koji služi slično banci. To je najveća platforma za trgovanje kriptovalutama. Coinbaseu mogu jednostavno pristupiti vaši iPhone i iPad, a koji je besplatno preuzeti iz trgovine aplikacija.

Coinbase ima izuzetno pojednostavljeno sučelje pogodno za početnike. Ova je platforma visoko zaštićena i uključuje maksimalan broj korisnika. Coinbase također uključuje složeno trgovačko sučelje s nekim dodatnim značajkama koje su namijenjene korisnicima koji su dobro upućeni u trgovanje bitcoinima.

Naknade

Coinbase uključuje različite naknade za trgovanje, ovisno o različitim metodama. Općenito, ova platforma uključuje jednostavan postupak kupnje uz naknadu od oko 1,49% do 3,99%, što nije isto vrijeme. Možda ćete smatrati da je ova platforma nešto skuplja od ostalih platformi zbog svojih naknada i naknada, ali je najpouzdanija i najsigurnija platforma u odnosu na druge novčanike.

Sigurnost

Coinbase je visoko preporučena platforma za korisnike i vrlo zaštićena platforma. Sigurnosne mjere uključuju podjelu privatnih ključeva u zasebne dijelove i stavljanje na kombinaciju papira i izvanmrežne pohrane s opsežnom sigurnosnom kopijom na različitim mjestima. Uz to, Coinbase omogućuje dvofaktorsku autentifikaciju i uveo je papirnati novčanik nazvan “Trezor”. Trezorski sustav je još sigurniji od uobičajenog novčanika. Ovaj vam sustav omogućuje postavljanje n-of-m sustava za rukovanje podizanjem novca. Na primjer, ako ste grupa prijatelja ili poslujete u tvrtki, ova značajka omogućuje vama ili svakom korisniku u grupi da postavite svoje dopuštenje kojem drugi ne mogu pristupiti bez vašeg odobrenja. Ova značajka dodaje dodatni zaštitni sloj sustavu.

Pros

Coinbase s intuitivnim sučeljem za početnike visoko je osigurana platforma. Podržava većinske korisnike i pruža trgovcima razne alate za trgovanje i složene platforme. Nudi visoku likvidnost i obujam koji uključuje najveće kriptovalute s tržišnim ograničenjima. Sigurnost se visoko razmatra primjenom naprednih sigurnosnih mjera. Plaćanja i transakcije kriptopisa nude se na različite načine. Izuzetno je pouzdana i popularna platforma širom svijeta.

Protiv

Coinbase koji uključuje bankovne transfere možda će trebati neko dodatno vrijeme.

POČNITE SA COINBASE

4. Airbitz

airbitz logotipAirbitz, user-friendly aplikacija za bitcoin dizajnirana za iPhone i iPad besplatno je dostupna u Appleovoj trgovini aplikacija. Zahvaljujući naprednim sigurnosnim značajkama i elegantnom korisničkom sučelju, Airbitz se ističe kao jedinstvena aplikacija za bitcoin novčanik.

Nova značajka uvođenja sveobuhvatnog direktorija za prihvaćanje poslovanja s bitcoinima u vašoj blizini privlači korisnike. Početak je jednostavan bez ugrožavanja sigurnosti. Neke dodatne značajke poput skeniranja QR kodova i podrške Bluetooth Low Energy za prijenos sredstava pogoduju korisnicima da bez napora izvršavaju transakcije.

Naknade

Ova je aplikacija besplatna i lako dostupna u trgovini aplikacija za iOS. Naknadu za transakciju ovdje određuje mreža bitcoina i na nju utječu čimbenici poput veličine transakcije u bajtovima podataka i zagušenja.

Sigurnost

Airbitz automatski izrađuje sigurnosnu kopiju vašeg novčanika izbjegavajući bilo kakvu nevolju u slučaju gubitka telefona. Izgradio je naprednu razinu sigurnosti pružanjem hijerarhijskih determinističkih (HD) i dvofaktorskih značajki provjere autentičnosti (2FA). Podaci su skriveni od trećih strana što ih sprečava da im pristupe. Transakcije se izvršavaju sigurno na vašem mobilnom uređaju.

Pros

Airbitz je zaštićena platforma otvorenog koda. Sa svojim jedinstvenim značajkama i intuitivnim sučeljem pomaže početnicima da razumiju i djeluju učinkovito. Uključujući decentralizirane poslužitelje, Airbitz dobro funkcionira čak i kad poslužitelji ne rade. Uz bitcoin, podržava i Bitcoin Cash (BCH) i druge kriptovalute. Uz to, Airbitz podržava transakcije pomoću darovnih kartica i podržava sigurnost kao glavni faktor.

Protiv

Airbitz je nova platforma koja još nije dobro uspostavljena. Nedostaje mu web sučelje.

KRENITE SA AIRBITZOM

5. Kruh

logotip kruhaRanije poznat i kao BreadWallet, digitalni je Bitcoin novčanik dostupan kao mobilna aplikacija za iPhone i iPad. Intuitivno sučelje omogućuje početnicima i netehničkim korisnicima značajan rad. Sigurnost korisnika smatra se glavnim čimbenikom i kruh ga ne ugrožava.

Naknade

Kruh je slobodno dostupan u Appleovoj trgovini aplikacija. Međutim, određeni iznos naknade primjenjuje se za transakcije s bitcoinima. Primijenjena naknada varira ovisno o prioritetu transakcija, opcija koja je nedavno ažurirana. Na primjer, ako želite da vaše transakcije budu brže, morat ćete dodatno platiti. Ne samo na transakcije, već se i naknada primjenjuje za kupnju bitcoina iz novčanika. Primjenjuje ga vaša banka ili usluga treće strane koja koristi vaš račun za povezivanje s novčanikom.

Sigurnost

Kruh omogućuje izravnu vezu između svojih korisnika i bitcoin mreže, osiguravajući privatnost korisnika kao glavni čimbenik. Ova izravna povezanost izbjegava uključivanje Breadova poslužitelja od primanja informacija, što je jedinstvena značajka koju drugi bitcoin novčanici nedostaju. Korisnici nisu izloženi ranjivostima, jer Bread ne pohranjuje privatne ključeve na svojim poslužiteljima, a korisnici su jedini vlasnici njihovog fonda. Dvofaktorska autentifikacija značajka je koju Bread ne uzima u obzir kao druge novčanike. To nije glavno pitanje, jer pruža dodatne i različite sigurnosne mjere u kojima nedostaju drugi novčanici.

Pros

Kruh kao user-friendly aplikacija pogodan je za početnike i netehničke korisnike. Početak i stvaranje računa vrlo je jednostavan bez potrebe za bilo kakvom dodatnom provjerom. Jedinstvena sigurnosna mjera izbjegava ovu aplikaciju od bilo kakvih ranjivosti i podržava privatnost korisnika. Uz pružanje korisničke podrške, ova aplikacija omogućuje izravnu kupnju bitcoina što je dodatni bonus.

Protiv

Aplikacija za kruh uglavnom se fokusira na bitcoine i ne podržava altcoine ili druge kriptovalute. Ova aplikacija ne uključuje dvofaktorsku autentifikaciju i transakcije s više potpisa i zahtijeva neke usluge trećih strana za kupnju bitcoina.

POČNITE S KRUHOM

6. Doplata

logotip copayCopay je jedan od vodećih bitcoin novčanika koji je razvio BitPay. Razvijen je kako bi osigurao sredstva BitPaya elegantnim sučeljem koje privlači mnoge korisnike. To je hijerarhijski deterministički (HD) bitcoin novčanik, čija je primarna briga sigurnost. Korisnici mogu pristupiti novčaniku s weba, stolnog računala ili mobitela, jer je dostupan na više uređaja.

Naknade

Naknada za transakcije slična je ostalim bitcoin novčanicima, ovisno o veličini transakcije koju postavlja bitcoin mreža. Besplatno je dostupan kao mobilna aplikacija u trgovini aplikacija.

Sigurnost

Sigurnost je najvažniji čimbenik. Copay, kao HD novčanik uveo je napredne sigurnosne mjere. Uključuje transakcije s više potpisa, što znači da je potreban potpis i kupca i prodavatelja. Ova značajka omogućuje poslovno osiguranje koje uključuje više potpisa uvođenjem više korisnika za jedan novčanik. To je jedan od prvih bitcoin novčanika koji radi na potpunom protokolu Bitcoin Payment. To znači da – Copay prati uplatu i provjerava je li uplatu primio korisnik koji radi prema ovom protokolu plaćanja.

Pros

Copay je dobro uspostavljen i vodeći je bitcoin novčanik s jednostavnim korisničkim sučeljem. Razina sigurnosti napredna uključuje višestruki potpis i protokol Bitcoin plaćanja s punim radnim vremenom. To je otvoreni izvor i vrlo pouzdan bitcoin novčanik za iOS.

Protiv

Copay usvaja središnju metodu provjere koja bi zasmetala mnogim korisnicima bitcoina.

POČNITE S COPAY-om

7. Blockchain

blockchain logotipZa Blockchain, koji je razvila tvrtka za razvoj softvera sa sjedištem u Luksemburgu, tvrdi se da je visoko prihvaćen bitcoin novčanik. Podržava kriptovalute Bitcoin i Ethereum s korisničkim sučeljem. Neke od dodatnih značajki koje novčanik nudi uključuju sigurnosni centar, partnerstvo s pouzdanim burzama, fleksibilnost u prilagođavanju naknade za transakcije.

Naknade

Blockchain novčanik potpuno je besplatan i lako je dostupan u trgovini aplikacija. Mali iznos naknade primjenjuje se kad god se bitcoin kreće i izlazi iz novčanika. Naknada za transakciju temelji se na bitcoin mreži i ovisi o veličini transakcije. No, naknada će se automatski oduzeti iz vašeg novčanika, ovisno o veličini mreže. Naknadu možete nabrojati u postavci “prilagoditi naknadu”, koja nudi fleksibilno prilagođavanje naknade prema prioritetima.

Sigurnost

Blockchain sigurnost smatra glavnim čimbenikom. Kako bi korisnicima pomogao da lako vizualiziraju sigurnost ovog sustava, Blockchain pruža sigurnost na razinama.

Prva razina uključuje postavke provjere i lozinke koje uključuju provjeru e-pošte (provjera), lozinku (vraćanje računa), savjet za lozinku (oporavak lozinke).

Druga razina uključuje provjeru u dva koraka, zaporku koju novčanik šalje svaki put kad se prijavite. Povežite svoj broj mobitela da biste poslali jednokratnu prijavu ako netko pokuša pristupiti vašem računu unošenjem pogrešne lozinke.

Treća razina uključuje Blokiranje Tor zahtjeva. Blokira tor zahtjeve ako ih ima. Tor zahtjeve koriste hakeri za pristup računima.

Pros

Blockchain nudi kupnju i prodaju kriptovaluta izravno iz novčanika. Dizajniran je na jednostavan način održavanjem visoke razine sigurnosti. Novčanik automatski generira novčanik nakon svake transakcije kao mjeru privatnosti. Dostupan je sustav QR skeniranja za povezivanje web računa s mobitelom, a također prikazuje stanje vašeg novčanika u vašoj lokalnoj valuti.

Protiv

Blockchain se sastoji od dugog postupka provjere koji bi mnogim korisnicima mogao zasmetati. Podržava samo dvije vrste kripto valuta (Bitcoin i Ethereum) i ne dopušta fiat valute za transakciju.

POČNITE S BLOKOVIM LANCEM

8. Jaxx

jaxx mobilna aplikacijaJaxx je novi digitalni novčanik osmišljen kako bi korisnicima pojednostavio blockchain tehnologiju. To je intuitivna platforma koja uključuje razne kriptovalute. Jaxx je osmislio razne nove značajke poput uparivanja na više platformi, ShapeShift, moćne platforme za podršku raznim kriptovalutama.

Ova je platforma izgrađena imajući na umu novajlije pružajući nesmetano iskustvo. Jaxx nudi novčanik s više lanaca koji podržava 7 različitih sredstava kriptovaluta. Jaxx vam omogućuje pristup najvećim svjetskim kriptovalutama prema tržišnoj kapitalizaciji.

Naknade

Jaxx je besplatan za preuzimanje i lako dostupan u trgovini aplikacija. Naknada za transakcije koju nudi ova web stranica slična je ostalim bitcoin novčanicima, ovisno o bitcoin mreži. Na primjer, za svaku standardnu ​​Ethereum transakciju naplaćuje se naknada od oko 0,000441ETH, što je slično u slučaju bitcoina i drugih valuta. Naknada za transakciju u potpunosti ovisi o promjeni u bitcoin mreži i Jaxx ne zadržava naplaćenu naknadu.

Sigurnost

Sigurnost je glavna briga Jaxxa. Ulaz bez dozvole dostupan je za pristup kriptovaluti vašeg računa jer ne traži nikakvu potvrdu tijekom registracije. Jaxx stvara sve ključeve kriptovaluta i čini ih dostupnima na vašem lokalnom uređaju, koji se mogu hakirati. Značajka sigurnosne kopije uvedena je kroz jedno glavno sjeme, što uključuje niz slučajnih riječi za snimanje, što bi pomoglo u oporavku vaših novčića.

Pros

Jaxx nudi elegantno korisničko sučelje, dostupno kao aplikacija za digitalni novčanik otvorenog koda koja podržava razne kriptovalute. Ovom novčaniku mogu lako pristupiti različiti uređaji i lako ga je moguće upariti s različitim platformama.

Protiv

Jaxx novčanik vrlo je osjetljiv na hakiranje i nedostatak naprednih sigurnosnih mjera.

POČNITE S JAXX-om

Zaključak

Ovi digitalni mobilni novčanici stvorili su sobu za jednostavne transakcije kriptovaluta. Ako ti novčanici nisu razvijeni, trebali bismo upisati stotine znakova za svaku transakciju. Ne samo da su transakcije jednostavne, već ti novčanici korisnicima nude razne metode i značajke. Privatni ključevi pohranjeni su u ovim novčanicima koji nisu ništa drugo doli aplikacije koje djeluju kao lozinka za vaš novac. Ne možete zamisliti da svugdje nosite radnu površinu ako ovi novčanici nisu predstavljeni. Iako ovi novčanici nude napredne sigurnosne mjere i dodatne značajke, uvijek se preporučuje pohranjivanje velikog broja bitcoina u tvrdi novčanik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector