Najbolji Bitcoin podcastovi – Saznajte više uz Crypto Podcasts!

Želite li saznati više o Bitcoinu i kriptovalutama? Želite li to raditi na putu do posla ili dok kuhate hranu? Bez brige, kopanje duboko i učenje više o kriptovaluti dostupno je putem podcastova. Ali to vjerojatno već znate, zato ste ovdje kako biste saznali koji je najbolji bitcoin podcast!

U ovom ćemo članku navesti, prema našem mišljenju, najbolje kripto podkastove. A kako su podcastovi vrlo subjektivna stvar (ponekad njihov glas samo iritira živu glavu iz vas ili vam je potreban sadržaj koji vas izaziva da više razmišljate i naučite, umjesto da objašnjava pojmove koje već razumijete).

Krenimo pravo u to.

(Popis nije određenim redoslijedom, to je jednostavno nesređeni popis)

Top 6 najboljih podcasta za kriptovalute / bitcoin

1) Uložite kao najbolji – najbolji Bitcoin podcast za početnike

Ako ulažete malo, vjerojatno ste čuli za ovaj podcast. I dok se voditelj Patrick O’Shaughnessy ne fokusira samo na ulaganje u Bitcoin ili kriptovalute, snimio je trodijelni dokumentarac koji savršeno odgovara početniku pod nazivom Hashpower.

U ovom trodijelnom dokumentarcu naučit ćemo sljedeće tri točke:

  • Što je blockchain
  • Ulaganje u kriptovalute
  • Budućnost Bitcoina i ostalih kriptoslika

Dokumentarac savršeno funkcionira kako bi se shvatilo što je Bitcoin, tehnologija koja stoji iza njega i kako u njega uložiti. Intervjuira lidere na polju blockchaina da se ne oslanjaju samo na njegova mišljenja i razmišljanja.

Dokumentarni film može biti naći ovdje slušati besplatno.

2) Otkovano

Iako nemamo točne statistike za naše polaganje prava, prilično smo sigurni da smo u pravu u ovome: Unchained je najpopularniji podcast za kriptovalute i nismo iznenađeni. Pod vodstvom Laure Shin, starije urednice u Forbesu, duboko se ukopavamo u intervjue s ključnim ljudima na polju blockchaina i kriptovaluta.

Laura je jednostavno iskoristila svoju poziciju da pobijedi konkurenciju. Zbog svog položaja na početku je mogla intervjuirati velika imena poput suosnivača MyEtherWallet-a. Jednom kad su ljudi došli do njezinog podcasta, shvatili su koliko je dobra voditeljica i pretplatili se na njega.

Preporučili bismo vam da ovo isprobate samo ako imate na raspolaganju 48 sati da se zaključate izvan svijeta i samo pretjerano poslušate svaku epizodu. Šalu na stranu, Unchained podcast sjajan je način da se dublje zađe u umove stručnjaka u ovom polju i stekne nova razmišljanja o tome kako se kriptovaluta može koristiti i koje su njihove ambicije.

Podcast slušajte besplatno ovdje!


3) Tim Ferriss Show

Možda ste čitali njegovu knjigu četverosatni radni tjedan, možda ste gledali njegovu emisiju na TV-u ili možda uopće niste čuli za njega. Show Tim Ferriss nije ništa drugo do nevjerojatno. Iako ovaj podcast nema kriptovalute jer je glavna tema ili tema koju često pokriva, on je napravio jednu epizodu o kriptovaluti.

U ovoj epizodi sjeda i razgovara s Nickom Szabom – pravnim stručnjakom, informatičarom i kriptografom – poznatim po istraživanju pametnih ugovora i kriptovaluta. Neki čak nagađaju da je on Satoshi Nakamoto.

Ovo je još jedan sjajan podcast za početnike. Postoji nešto o tome kako Tim Ferriss objašnjava stvari koje prosječnom Joeu mogu učiniti složene ideje i misli zaista jednostavnima za razumijevanje.

Slušajte podcast ovdje!

4) Svladavanje novčića

Coin Mastery je poput središta vijesti za sve što se odnosi na kriptovalute. Iako postoji općenita tema trgovanja bitcoinima, budući da je Carter Thomas, domaćin investitor, još uvijek postoji dosta stvari koje možete naučiti iz dnevnih epizoda, čak i ako niste toliko zainteresirani za trgovanje.

Sviđa nam se što je lako uhvatiti najnovije vijesti jer su sve različite vijesti objedinjene u jednu epizodu koja se izdaje dnevno. Većina web mjesta s vijestima o kriptovalutama pretrpane su novim stvarima koje dolaze svaki sat u danu, pa je teško uvijek biti u toku i ne propustiti ništa važno.

Coin Mastery više je usmjeren na one koji su malo više uključeni u kriptovalute, ali nakon što preslušate trodijelni dokumentarac i podcast Tima Ferrissa, trebali biste krenuti i shvatiti većinu pojma bačenih.

Poslušajte najnoviju epizodu ovdje!

5) Bitcoin bez cenzure

Iako se ovaj dvoboj za podcast podijelio 2017. godine, bio je vodeća sila informacija na polju blockchaina. Iako se ne možete radovati sljedećoj epizodi, na Bitcoin Uncensored-u još uvijek postoje tone i tone vrijednih podataka za prikupljanje..

Nekima se domaćini mogu činiti prilično neugodnima s puno psovki, drskosti i sveukupno nepristojno. Užasno su se ponašali prema gostu, do te mjere da zbog toga su se suočili s pravnim postupkom, ističući koliko malo znanja ima o blockchainu i kriptovalutama.

Što god mislili o toj situaciji ili o domaćinima u cjelini, u zaostatku je još puno dragulja spremnih za ulaganje.

Poslušajte sve epizode ovdje!

6) Bitcoin podcast

S više od 140 epizoda za uživanje, Bitcoin Podcast zaista je rudnik zlata za znanje o Bitcoinima. To je jedan od izvornih podcastova i traje zauvijek, a nema postavljenog domaćina. Podcast vodi sve, od poslovnih savjetnika do matematičara.

Ono što su zapravo napravili je proširiti Bitcoin Podcast kako bi postao Bitcoin Podcast Network, mreža podcastova koje proizvode – a sve ih vode različiti domaćini i objavljuju tjedne epizode. To praktično znači da se iz ovog jednog podcasta pojavilo 10 drugih. Pakiranje 10 u 1!

Pogledajte sve njihove podkastove ovdje!

Zaključak

I tu imamo, 6 najboljih bitcoin podcasta za početnike, kao i srednje ljubitelje kriptovaluta. Isprobajte svakoga od njih, možda vam se ne sviđa glas domaćina ili se možda zaljubite u sve njih, bilo kako bilo, veselo slušanje!

Psst … Oprostite na upotrebi “Bitcoina” kao ukupnog izraza za “kripto valutu”. Ovim se člankom želimo obratiti svim početnicima, a njihova se pretraživanja obično temelje na tome da je bitcoin jedna i jedina kripto valuta. Nadam se da će nakon slušanja ovih podcasta malo više razumjeti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector