Najbolji načini za kupnju bitcoina kreditnom karticom 2021

U

1. Coinmama 2. Coinbase 3. CEX.IO
cex.io-square-logo
POČNITE! POČNITE! POČNITE!

kreditna karticaPotpuni ste početnik u trgovanju Bitcoinima i nalazite li način za ulaganje na ovo procvjetalo tržište Bitcoina, ali ne znate odakle početi? Sletjeli ste na pravo mjesto. Znamo kako je zbunjujuće pronaći najbolji način za ulaganje na ovo uspješno tržište bitcoina. U ovom ćemo vas članku voditi kroz najbolje razmjene na kojima možete kupiti bitcoin kreditnim karticama.

Uz sve veću potražnju za bitcoinima, mnoge se platforme razvijaju iz dana u dan kako bi olakšale bitcoin transakcije. Te platforme uključuju različite načine plaćanja prema korisničkoj pogodnosti, ali ne dopuštaju sve kreditne kartice za kupnju bitcoina. Ovdje je popis nekih od najboljih burzi koje omogućuju kupnju bitcoina putem kreditne kartice.

14 najboljih načina za kupnju bitcoina kreditnom / debitnom karticom 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama se fokusira na obavljanje transakcija putem kreditne kartice. Za razliku od ostalih web mjesta, ne primjenjuje ograničenja za transakcije na kreditnoj kartici.

Korisnik može kupiti bitkoine vrijedne oko 150 USD bez provjere, a oko 5000 USD na dnevnoj bazi s ograničenjem od 20000 USD mjesečno vrijedne bitcoine može kupiti putem provjerenih računa.

Usluge koje nudi ova web stranica bit će dodana. Korisnici moraju dodati adresu bitcoin novčanika da bi mogli dobiti svoje bitcoin, jer ova web lokacija ne nudi nijedan bitcoin novčanik.

Naknade

CoinMama ne uključuje nikakvu naknadu za polog ili povlačenje, već uključuje redovitu naknadu koju naplaćuje banka. Umjesto primjene raznih dodatnih naknada, CoinMama naplaćuje fiksnu naknadu od 6,75% ukupno na sve transakcije. Ova stranica podržava kreditne kartice različitih banaka, a ukupnoj naknadi na kreditnim karticama dodaje se dodatnih 5% naknade.

Transakcije kreditnom karticom vrši procesor nazvan Simplex, a naknada se automatski dodaje na vaš račun nakon ulaska u način plaćanja.

Na kreditnu karticu primjenjuje se ograničenje do 5000 USD / EUR dnevno. Ograničenje za mjesec bilo bi 20 000 USD / EUR primijenjeno na kreditnu karticu.

Provjera i sigurnost

Proces provjere Coinmame uključuje četiri razine. Transakcije i ograničenja koja se na njih primjenjuju temelje se na razini provjere korisnika.

  • Nulta razina – zahtijeva da ažurirate svoj telefonski broj, poštanski broj, državu i grad, što će vam omogućiti da potrošite do 150 USD na Bitcoin.
  • Prva razina – zahtijeva da ažurirate jasne fotografije s obje strane osobne iskaznice ili vozačke dozvole, što će vam omogućiti da potrošite do 10.000 USD.
  • Razina dva – zahtijeva da ažurirate iskaznicu koju je izdao državni ured zajedno s ostalim dokazima o osobnoj iskaznici. Korisnici također mogu ažurirati svoje putovnice. Ova razina provjere omogućit će vam da potrošite do 50 000 USD.
  • Treća razina – zahtijeva da ažurirate prepoznavanje licem u lice koje je odobrio javni bilježnik ili odvjetnik. Ovo je najviša razina provjere primijenjena na korisnike s visokom razinom. Ova razina omogućuje korisnicima da potroše 1.000.000 USD na kriptovalute.

Sigurnosni sustav koristi SSL tehnologiju za prikrivanje svih osjetljivih podataka trećih strana i hakera. Podaci o transakcijama i osobni podaci čuvaju se u bazi podataka koja je zaštićena lozinkama. Dodatne sigurnosne mjere primjenjuju se različitim metodama provjere.

Pros


CoinMama uključuje jednostavno korisničko sučelje s kreditnom karticom koja je glavni način plaćanja. Postupak provjere obično podnosi dokaz o osobnoj ispravnosti, ali varira s povećanjem broja izvršenih transakcija. Najnovija tehnologija i metode prilagođene su u sigurnosne svrhe. Ovo je popularno web mjesto koje također nudi izvrstan program za preporuke, tako da možete zaraditi nešto novca preporučujući prijatelje.

Protiv

CoinMama nudi učinkovite metode za kupnju bitcoina, ali nedostatak nudi korisnicima da ih prodaju. Naknada je razmjerno visoka od ostalih web stranica i web lokaciju je potrebno češće nadograđivati.

POČNITE S MAMOM NA NOVAC

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Povlačenja-BitcoinCoinbase je najveća platforma za trgovanje bitcoinima širom svijeta. Nudi razne načine plaćanja za kupnju bitcoina, a također podržava kreditne kartice kao glavni način plaćanja.

Nudi napredne sigurnosne mjere uz nisku naknadu za trgovanje. Nudi intuitivno sučelje za početnike, kao i različite složene platforme za profesionalne trgovce s dodatnim alatima za trgovanje.

Pristojba

Coinbase naplaćuje naknadu od oko 1,49% do 3,99%, uz blagi rast naknade za kreditne kartice (3,75%). Postoji ograničenje kupnje bitcoina putem kreditnih kartica. Korisnici mogu kupiti do 150 dolara bitcoina tjedno koristeći kreditnu karticu. Dopušteno je i plaćanje debitnom karticom, a da se za to ne naplaćuje nikakva naknada.

Korisnik mora predati osobne dokaze kao metodu provjere prije nego što koristi kreditnu karticu za plaćanje. Ograničenja kupnje i prodaje za svakog kupca prikazana su na stranici za provjeru. Primijenjena ograničenja ovise o dobi vašeg Coinbase računa, vašoj povijesti kupovine i razini provjere vašeg računa.

Provjera i sigurnost

Za potvrdu kupaca potreban je dokaz o identitetu, što bi trebalo učiniti putem Google Chromea, kako predlaže Coinbase. Velik broj kupaca ove web stranice bit će poslan kao adresa za potvrdu na navedenu adresu. Post će sadržavati kod koji treba unijeti na stranicu za provjeru adrese. Korisnikov račun održat će se dok se ovaj kôd ne unese na web mjesto. Kôd vrijedi 14 dana.

Coinbase podržava sigurnost na drugoj razini. AES-256 šifriranje primjenjuje se na sve poslužitelje za konfiguriranje svih brojeva usmjeravanja i računa pohranjenih na razini banke. Ne postoji prostor za pristup korisničkim podacima trećih strana, jer su oni skriveni SSL certifikatom (HTTPS protokol). Uz to, Coinbase ima multisig trezor koji pruža dodatnu sigurnost s 3 ključa za vaš račun i Coinbase novčanik.

Pros

Coinbase je popularno i pouzdano mjesto među korisnicima s elegantnim sučeljem. Nudi razne načine plaćanja za trgovanje bitcoinima, usporedno s niskom naknadom za trgovanje. Transakcije su trenutne i osigurane.

Protiv

Transakcije u vezi s bankovnim transferima zahtijevaju neko vrijeme. Podrška treba neko vrijeme da odgovori, a mnoge druge zemlje trebale bi biti uključene u ovu web stranicu.

POČNITE SA COINBASE

(Koristite našu vezu i kupite Bitcoin vrijedan 100 USD ili više i besplatno primite Bitcoin u vrijednosti 10 USD!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io je popularna platforma za razmjenu bitcoina, osnovana kao prvi pružatelj usluga u oblaku. Nudi više kriptovaluta s više od 450 000 korisnika koji ga koriste. Ima elegantno korisničko sučelje s jednostavnim postupkom provjere. Sigurnosni sustav izgrađen je čvrsto kako bi se izbjegle ranjivosti.

Naknade

Cex.io je malo skuplji u usporedbi s drugim web mjestima. Naplaćuje naknadu od 7% za razmjenu bitcoina uz izravno trgovanje. Slijedi model proizvođača, prema kojem je predviđena naknada za peer-to-peer trgovanje. Proizvođač ne uključuje nikakvu naknadu, dok se naknada za uzimatelja smanjuje s povećanjem obujma trgovanja.

Na primjer, ako količina dosegne ispod 5 BTC, naplaćuje se naknada od 0,20%, a ako je količina veća od 6000 BTC, naplaćuje se naknada od 0,10%. Naknada za polog i povlačenje varira između 1,2 i 5 posto prenesenog iznosa. Naknada za trgovanje maržom utvrđena je na 0,2% (naknada za otvoreno tržište), 0,01% (naknada za prevrtanje) i 0% (naknada za zatvaranje). Kreditna kartica uključuje dodatne troškove uz minimalnu naknadu i razlikuje se za različite valute.

Stranica sadrži razne pakete za ograničenja kupnje i prodaje. Osnovni paket omogućuje vam kupnju Bitcoina, Ethereuma za iznose od 100, 200, 500 i 1000 dolara. Ethereum (najmanje 0,1 ETH i maksimalno 200 ETH) za jednu narudžbu. Bitcoin (najmanje 0,01 BTC, a maksimalno 10 BTC) za jednu narudžbu. Osnovni paketi za prodaju Bitcoina uključuju 0,2, 0,5, 1 i 2 Bt, dok prodaja Ethereuma uključuje 10, 20, 50 i 100 ETH.

Maksimalni i minimalni iznos po pojedinoj narudžbi za prodaju bitcoina ostaje isti kao onaj za kupnju. Ova web lokacija nudi četiri vrste računa (osnovni, provjereni, provjereni plus, korporativni), koja se sastoji od različitih ograničenja. Osnovni račun omogućuje vam polog od 300 USD / dan do 1000 USD mjesečno, što uključuje jedini način plaćanja, tj. Visa / Master Card.

Potvrđeni račun omogućuje vam polog od 10.000 USD dnevno do 100.000 USD mjesečno, a prihvaća plaćanja s Visa / Master kartice, bankovni prijenos, Crypto Capital. Na račune Verified Plus i Corporate ne primjenjuju se ograničenja u pogledu dnevnih i mjesečnih transakcija. Načini plaćanja uključuju Visa / Master Card, bankovni prijenos, Crypto Capital. Korisnici bi trebali biti svjesni dodatnih ograničenja svakog načina plaćanja.

Provjera i sigurnost

Provjera korisnika važan je korak prije povlačenja sredstava u fiat valutama i podizanja vašeg računa radi dodatnih ograničenja plaćanja. Provjera identiteta uključuje 4 koraka koji uključuju pružanje osobnog dokumenta, osnovnih osobnih podataka, stalnih i prebivališnih adresa te skeniranu kopiju dokumenata uz korisnikov selfi.

Plaćanje kreditnom karticom uključuje i provjeru u 4 koraka. Uključuje pružanje podataka registrirane kartice za plaćanje, dokaza o vlasništvu u obliku selfija s registriranom karticom i dodatnih fotografija ako vaš identitet nije potvrđen. Potreban je CVV / CVC broj, uz malu naknadu za provjeru.

Sigurnost ove stranice zaštićena je KYC i AML propisima. Cex.io je osiguran SSL tehnologijom i dvofaktorskom provjerom autentičnosti zajedno s PCI DSS-om koji jamči financijsku sigurnost. Osobne podatke korisnika dane na ovoj stranici koriste samo Cex.io i treće strane povezane s ovom web stranicom. Web stranica slijedi stroga pravila koja trećim stranama i web mjestu ne dopuštaju otkrivanje korisničkih podataka. Za spremanje sredstava osigurano je hladnjače.

Pros

Stranica je jednostavna za upotrebu i nudi trgovinu i razmjenu bitcoina. To je popularno mjesto s velikim opsegom trgovine.

Protiv

Broj zemalja uključenih u ovu web stranicu je prilično manji. Proces provjere i tečajevi prilično pretjeruju. Sustav podrške nije na razini koja nije dobra za rast ove razmjene, ali to je isto sa bilo kojom razmjenom u ovom trenutku (i doista se nadamo da će pojačati svoju igru).

POČNITE S CEX.IO

4. Prekidač

Switchere je jedna od najvećih svjetskih platformi za trgovanje bitcoinima i mnogim altcoinima. Prihvaća sva plaćanja samo putem kreditnih ili debitnih kartica. Sigurnosne mjere koje pruža ova platforma zaista su sigurne i stabilne.

Korisničko sučelje ove platforme izuzetno je intuitivno, što olakšava početnicima razumijevanje i započinjanje trgovine bez ikakvih problema.

Nudi čak i napredne alate za iskusnije trgovce kako bi imali potpunu kontrolu nad cijelim postupkom. Računu možete doslovno pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta jer ima globalnu dostupnost i povjerljivost.

Pristojba

Najbolja stvar kod ove platforme za trgovanje bitcoinima je ta što ne naplaćuje nikakve dodatne naknade ili dodatne troškove. 

Provjera i sigurnost

Sigurnosni sustav Switcherea vrlo je robustan. Koriste 2FA i SSL / TLS enkripciju koja je šifrirana vojna razina i pomaže u zaštiti vaše privatnosti na mreži. Platforma radi na SHA-256 hash algoritmu koji je kriptografska hash funkcija. Ukratko, dodaje dodatni sloj zaštite vašim mrežnim podacima. Uz to ima i 3D sigurni protokol.

Sada, približavajući se ograničenju kupnje i kako je to povezano s vašim KYC statusom. Za neprovjerenog korisnika platforma nudi maksimalno ograničenje kupovine Bitcoina (ili bilo kojeg altcoina) u iznosu od 110 dolara. Ako potvrdite e-poštu i telefon, tada će vaše maksimalno ograničenje kupnje doseći do 550 USD. A ako putem ove platforme potvrdite svoj identitet i bankovnu karticu, tada možete maksimalno kupiti 1100 američkih dolara. Ako potvrdite adresu, možete dodatno pomaknuti ograničenje kupnje na 5500 USD. Konačna nadogradnja koju možete izvršiti provjerom dokaza o dohotku omogućit će vam kupnju neograničene količine Bitcoina bez ikakvih ograničenja.

Pros

Transakcije su stvarno sigurne i brze.

Protiv

Ova platforma prihvaća samo kreditne / debitne kartice i nije dopušten nijedan drugi oblik plaćanja.

POČNITE S PREKIDAČEM OVDJE

5. Novčanica

kovanica novcaCoinhouse je bitcoin platforma sa sjedištem u Parizu. U početku mu je bilo ograničeno djelovanje unutar Pariza, ali sada djeluje širom Europe. Transakcije i plaćanja trenutno se izvršavaju kreditnom karticom ili gotovinom pomoću prepaid kartice Neosurf dostupne u većini europskih zemalja.

Sučelje se toplo preporučuje za početnike. Ova stranica uključuje samo dvije kriptovalute (Bitcoin i Ethereum). Proces provjere uključuje osobne dokaze korisnika. Dokaz o nacionalnoj osobnoj iskaznici korisnika iz druge zemlje nije prihvaćen, ali ova web stranica traži putovnicu kao dokaz o osobnoj iskaznici. Transakcija bitcoina ograničena je na 10.000 EUR / mjesec i 2000 EUR / dan.

Naknade

Naknada za trgovanje koju primjenjuje ova web stranica prilično je visoka i ovisi o opsegu trgovine i načinima plaćanja. Bankovni prijenos naplaćuje naknadu između 6 i 10%, dok kreditna kartica naplaćuje između 8 i 10%. Što je niži opseg trgovanja, veća je primijenjena naknada.

Provjera i sigurnost

Razmjena novčića pridržava se propisa KYC (Upoznajte svog kupca) i AML (Protiv pranja novca). Postupak provjere zahtijeva skeniranu kopiju korisničkog ID-a zajedno sa selfiejem korisnika koji posjeduje taj ID. Ostali detalji o provjeri uključuju korisnikov telefonski broj i adresu kako bi se osigurala privatnost i sigurnost.

Coinhouse ima značajku 3D (3DS) sigurnosti koja se primjenjuje na kreditne / debitne kartice kako bi se osiguralo da se plaćanje ne može stornirati, štiteći Coinhouse od storniranja.

Pros

Coinhouse je popularno trgovačko mjesto s glatkim korisničkim sučeljem. Uključuje velik opseg trgovine s naprednim sigurnosnim mjerama. Uključuje razne načine plaćanja koji su dodatan bonus, a također nudi i trenutne usluge.

Protiv

Coinhouse ne uključuje mnoge zemlje. Proces provjere za korisnike iz različitih zemalja prilično je ogorčavajući. Tečaj koji nudi ova stranica prilično je visok i ova stranica ne nudi nikakvu polugu poput ostalih stranica. Transakcija bitcoina ograničena je na određeni iznos za svakog korisnika.

KORAKITE SA KUĆOM NOVACA

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, austrijska platforma za trgovanje kriptovalutama, u posljednje je vrijeme postala popularna web stranica. Web stranica nudi razne načine plaćanja kako bi privukli korisnike na ovu stranicu.

Do danas nudi tri vrste kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), ali uskoro će ih proširiti nudeći mnoge druge kripto valute. To je vrlo pouzdano mjesto i najvjerojatnije u europskim zemljama. Uslugu kupnje bitcoina nudi samo europskim stanovnicima, a ne nudi je korisnicima iz drugih zemalja.

Naknade

Ovdje se struktura naknada ne otkriva javno, ali čini se da nudi nižu stopu kako je potvrdio korisnik. Naknada se primjenjuje automatski kada korisnik kupi bilo koju kripto valutu. Bitpanda naplaćuje naknadu od 5% za sve transakcije kreditnim karticama. Prije prodaje bilo koje kriptovalute treba dodati manju naknadu.

Provjera i sigurnost

Sigurnosne mjere uključuju dvofaktorsku autentifikaciju i dokaz o identifikaciji kako bi se olakšalo plaćanje kreditnom karticom. Proces provjere prilično je strog, a sigurnosnom sustavu nedostaju hijerarhijske determinističke (HD) i metode s više potpisa. Ograničenje se postavlja na transakcije, ovisno o vrsti provjere koju pružaju korisnici.

Korisnik ne može kupiti bitcoin, ali bitcoin može prodati oko 1000 EUR dnevno u tokenima i do 7.500 EUR / mjesec s potvrđenom e-poštom. Korisnik može kupovati i prodavati bitcoin koristeći bilo koji način plaćanja, osim kreditne kartice s ovjerenim telefonskim brojem, i može kupiti do 50 eura dnevno. Korisniku s potpunom potvrdom dopušteno je kupiti kriptovalute u vrijednosti od 350 EUR dnevno i do 10.000 EUR mjesečno, uključujući plaćanje kreditnom karticom.

Pros

Bitpanda je potpuno automatizirana platforma koja nudi razne mogućnosti plaćanja za svoje korisnike. Privlači mnoge korisnike svojim elegantnim sučeljem i podržava njihovu sigurnost.

Protiv

Bitpanda nije otvoreni izvor i naknada za trgovanje je skrivena za javnost. Uglavnom uključuju samo europske korisnike koji kupuju bitcoine, a ne i druge. Hijerarhijske determinističke (HD) i mjere s više potpisa ne uzimaju se u obzir u sigurnosne svrhe. Ograničenja se primjenjuju na temelju metode provjere.

POČNITE S BITPANDOM

7. Bitstamp

BitstampBitstamp je najstarija i poznata platforma koja nudi više kripto valuta. Korisnicima početnicima možda će u početku biti teško raditi s ovom platformom. Bitstamp podržava razne načine plaćanja, poslužujući više od 50 zemalja širom svijeta.

Naknade

Bitstamp troškovi za depozite, isplate i trgovanje. Općenito, polozi i isplate mogu se izvršiti besplatno, ali isplate pomoću BitGo-a naplatit će vam 0,1%. Iako se na depozite koji koriste SEPA ne primjenjuje naknada, za povlačenja u istom načinu rada naplaćuje se naknada od oko 0,90 EUR. Minimalna naknada od 7,5 USD postavljena je za depozite i 15 USD za isplate na međunarodnim deviznim transferima, što će vas koštati 0,05% za polog i 0,09% za podizanje.

Naknada koja se naplaćuje s kreditne kartice za kupnju kriptopisa ovisi isključivo o iznosu koji je uključen u transakciju. Košta 5% (kupnja iznad 5000 USD), 6% (kupnja između 1000 i 5000 USD), 7% (kupnja između 500 i 1000 USD), 8% (kupnja manja od 500 USD).

Za podizanja putem kreditne kartice primjenjuje se paušalna naknada od 10 USD na transfere koji ne prelaze 1000 USD, a za prijenose veće od 1000 USD naplaćuje se naknada od 2%. Naknada za trgovanje kreće se od 0,10% do 0,20%, ovisno o količini trgovanja.

Veliki obim trgovine smanjuje primijenjenu naknadu za trgovanje. Uz ove troškove, Bitstamp će za svoje usluge i rad, poput odbijenog podizanja gotovine, naplatiti 0,55 USD, mjesečnu naknadu računa oko 1,95 USD i demokratsku naknadu od oko 5 USD.

Provjera i sigurnost

Bitstamp je centralizirana platforma za razmjenu. Uključuje dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) i lozinke za pristup sredstvima. Čim registrirate svoj račun, šalje se pošta za potvrdu koja sadrži korisnički ID i lozinku. Lozinku treba odmah promijeniti prijavom.

Postupak provjere uključuje vaše puno ime i prezime, poštansku adresu i datum rođenja. Državni dokument i tromjesečni račun za komunalne usluge trebali bi se učitati radi provjere autentičnosti. Web mjestu treba tri dana da dovrši ovaj postupak.

Pros

Bitstamp je vrlo pouzdana platforma za razmjenu s jednostavnim sučeljem za kupnju / prodaju s detaljnim i pomalo složenim sučeljem za trgovanje. Podržava plaćanje kreditnom karticom u mnogim zemljama. Obim trgovine je značajan, što prikazuje velike burze. Stranica je vrlo učinkovita u usporedbi s lokalnom bitcoin transakcijom.

Protiv

Centralizirana platforma za razmjenu koja sadrži privatne ključeve može biti ranjiva. Tečajna lista koju primjenjuje ova web stranica je malo skupa. Postupak provjere može potrajati više od tri dana, što je malo vjerojatno kod većine korisnika.

POČNITE S BITSTAMPOM

8. VirWox

virwox_logoVirWox je kratica za razmjenu virtualnog svijeta. Osnovali su ga 2007. usluge virtualnog svijeta, koje su se u osnovi specijalizirale za Lindens (SLL) i druge virtualne valute koje se koriste u mrežnim igrama.

Kasnije 2011. godine, VirWox je počeo prihvaćati bitcoin i predstavio PayPal, gdje ljudi od njega mogu kupiti bitcoin. Budući da je ovo službena web lokacija ovlaštena kao prodavač lipa dolar, također za izravnu kupnju / prodaju bitcoina, stekla je više od 740 tisuća registriranih korisnika. Ova značajka ovu web stranicu čini jedinstvenom.

Naknade

Naknada za polog i povlačenje uglavnom ovisi o načinu plaćanja koji se koristi. Objašnjena je naknada za polog za različite načine plaćanja. Ako tada upotrebljavate moj terminal za plaćanje u virtualnoj zajednici (PayPal), naknada se ne naplaćuje, a prijenosi su trenutni. kreditne / debitne kartice dodaju dodatnu naknadu (0,96 EUR 3,5%, GBP 0,29 3,5%), sredstva će biti dostupna nakon izvršene uplate.

PayPal Express Checkout koštat će 0,35 EUR naknade od 3,4%, a sredstva su odmah dostupna. Sofortbanking će vas koštati 2,5% (min 0,25 EUR) naknade i sredstva će biti odmah dostupna. Paysafecard će vas koštati 20% naknade i sredstva su dostupna odmah. Skrill će vas koštati 0,96 EUR 3,5%, 0,49 USD 3,5%, GBP 0,29 3,5% i sredstva su odmah dostupna. OKPAY je besplatan s nekim dostupnim valutama kao što su USD, EUR, GBP, CHF.

Naknada za povlačenje za Bitcoin (0,002BTC), PayPal (EUR 1 2%), bankovni prijenos i Skrill (1 EUR) naknada koja se ovdje primjenjuje na svako povlačenje. Uz to, naknada od 2 USD primjenjuje se za neaktivni račun korisnika tijekom razdoblja od 12 mjeseci. Ova web lokacija ima ograničenje trgovanja za depozite (90 USD). Ograničenja se primjenjuju u sigurnosne svrhe.

Provjera i sigurnost

Ova stranica ne zahtijeva nikakvu provjeru za njezino korištenje. VirWox radi na HTTP protokolu, što znači da su svi detalji korisnika dani na ovoj stranici sigurni i neće biti otkriveni trećim stranama. Ova je web stranica vrlo stroga u vezi s crvenim pravilima koja slijedi, što često rezultira mnogim blokiranim i suspendiranim računima.

Pros

VirWox posluje širom svijeta nudeći razne i jednostavne načine plaćanja. Pruža trenutne transfere putem različitih načina plaćanja. Ovo je jedinstvena platforma koja ne traži nikakve detalje o provjeri.

Protiv

Primijenjena naknada za trgovanje je neznatno visoka i nije prikladna za ozbiljne trgovce kriptovalutama. Sustav potpore je podpar, što bi trebalo poboljšati.

ZAČNITE S VIRVOXOM

9. IndaCoin

indacoinIndaCoin je platforma za razmjenu bitcoina sa sjedištem u Londonu. Nudi više kriptovaluta koje se mogu kupiti kreditnom karticom i mogu se pohraniti u digitalni novčanik koji nudi ova web stranica.

Naknade

Naknada koja se ovdje primjenjuje nije jedinstvena, ali se u skladu s tim razlikuje za polog, povlačenje i trgovanje. Stranica nudi tri načina plaćanja (kreditna / debitna kartica, Payza, BTC-e kôd). Spomenuo sam troškove pologa za različite načine plaćanja. kreditna / debitna kartica naplaćuje vam naknadu od oko 4% vaše transakcije uz minimalno 2 USD. Payza vas košta 2,9% od transakcije 0,30 USD naknade. BTC-e kôd koštat će vas nula naknada.

Ne postoji druga opcija osim Payze za povlačenje fiat valute, što će vas koštati visoku naknadu od oko 12% vaše transakcije. Tržišna naknada jednaka 3% primjenjuje se po transakciji (kupnja / prodaja bitcoina) koju napravite.

Postoji ograničenje kupnje i prodaje bitcoina. Na prvoj transakciji možete kupiti ili prodati bitcoin od 50 dolara s najmanje 15 dolara. Za vašu drugu transakciju, koja se može izvršiti do 200 USD, potreban je razmak od četiri dana. Kasnije s razmakom od sedam dana od prve kupnje, možete kupiti ili prodati bitcoin do 500 dolara. Za vaš prvi mjesec za kupnju postoji ograničenje kupnje do 5000 USD.

Provjera i sigurnost

Postupak provjere jednostavan je pomoću provjere mobilnog broja za korištenje kreditne kartice. Sigurnosni sustav radi na HTTP protokolu koji štiti korisničke podatke.

Pros

IndaCoin nudi svoje usluge za više od 200 zemalja, a kreditna kartica je glavni način plaćanja. Nije potrebno stvoriti račun ako kupujete bitcoin s kreditne kartice. Nema ograničenja za transakcije nakon što se nekoliko transakcija izvrši u početku. Stranica nudi besplatne depozite, uz izvrsnu podršku za svoje korisnike, a također nudi i trenutnu uslugu.

Protiv

IndaCoin uključuje visoke tečajeve koji dopuštaju samo američke dolare kao fiat valutu. Nema objašnjenja za izračun naknade i tečaja. Ne postoji mogućnost bankovnog prijenosa, a naknada za povlačenje je prilično visoka. Ograničenja kupnje na prvih nekoliko transakcija mogla bi smetati nekim korisnicima.

POČNITE SA INDACOINOM

10. 247Razmjena

247Razmjena247Exchange osnovan je 2014. godine i do tada je izrastao u poznato mjesto. Nudi usluge poput kupnje, prodaje i trgovine bitcoinima korisnicima širom svijeta. Bitcoin se može kupiti putem kreditne kartice, trenutne uplatnice ili pologa u gotovini. Web stranica radi s vodećim fiat valutama više od 110 zemalja.

Naknade

Troškovi koje primjenjuje ova web stranica ovise o lokaciji, načinu plaćanja i usluzi (kupnja / prodaja bitcoina) koja se izvršava. Web stranica je spomenula naplaćivanje naknade od 1% za trenutne gotovinske transfere. Za korisnike je predviđen kalkulator gdje mogu izračunati ukupan iznos prije transakcije. Tečajne razlike također variraju s promjenom tržišnih stopa. Ograničenje od 500 USD primjenjuje se u prvoj transakciji, koja se povećava prema povećanju broja dana.

Provjera i sigurnost

Stvaranje računa je besplatno, a web mjesto čak ne traži nikakvu potvrdu. Nije potrebno registrirati se za obavljanje transakcija jednakih ili manjih od 300 USD, što je korisno za korisnike. Web mjesto ne traži provjeru osobnog dokumenta za prvu transakciju kreditnom karticom koju je izvršio korisnik.

Za narudžbe u iznosu od 1500 USD ili manje od toga potrebna je provjera korisnika podnošenjem bilo kojeg dokaza državne isprave. Za narudžbu veću od 1500 USD potreban je dokaz o adresi za provjeru korisnika. Nadalje, za potvrdu će se tražiti selfie, skenirana kopija vašeg osobnog dokumenta i telefonski broj.

Web stranica radi na HTTPS protokolu, koji ne otkriva podatke o korisnicima trećim stranama i koristi važeće SSL certifikate.

Pros

247Exchange uslužuje više od 110 zemalja s lokalnim načinima plaćanja svojom brzom uslugom. Nudi više kriptovaluta, a također ima izvrstan sustav podrške za svoje korisnike. Ima niske tečajeve.

Protiv

Web stranica nije toliko jednostavna za upotrebu i zahtijeva određeno poboljšanje. Stranica je iznenada suspendirana prije nekoliko godina zbog bankarskog problema i mnogi su detalji nestali.

KORAKITE S 247 RAZMJENE

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com je etablirana stranica koja nudi uslugu kupnje bitcoina, usluge rudarstva u oblaku za bitcoin. Rad ove stranice prilično se razlikuje od ostalih web stranica, oni imaju za cilj biti sve na jednom mjestu za sve bitcoine.

Nudi za rudnike u smislu planova i ugovora. Ugovori isključivo pripadaju korisniku dok ne ostvari profit. Ako dnevna naknada koja se primjenjuje za održavanje ugovora premašuje dobit korisnika, ugovor će se raskinuti. Doživotni planovi postoje u tri vrste (12-mjesečni plan, životni plan, doživotni plan prednarudžbe1). Trenutno ova stranica nudi rudarstvo Bitcoina i Bitcoin Casha.

Naknade

Naknada za životne planove ovisi o dobiti. Kada vaš hashrate prestane biti profitabilan, vaše bitcoin bitkovanje će biti prekinuto. Dvanaestomjesečni plan počinje s 2 TH / s, a primijenjena naknada iznosi 398 USD, početni trošak 0,56 USD na dan (199 USD po TH / s). Životni plan započinje s 2 TH / s i košta vas 598 USD početnih troškova% 0,56 dnevne naknade (299 USD po TH / s). Cijena po TH / s uvijek je fiksna.

Osim ove naknade koja se naplaćuje, korištenje kreditne kartice koštat će vas dodatna naknada (5%) uz naknadu za uslugu (2,5%). Tečajna lista iznosi oko 1,5%, malo viša od stope Bitstampa i Coinbasea. Sve transakcije kreditnom karticom obrađuje Simplex, što će vam omogućiti kupnju bitcoina izravno s web mjesta.

Provjera i sigurnost

Sigurnost ove stranice osigurava se SSL certifikatom, tj. Stranica radi na HTTPS protokolu, koji je šifriran i skriva podatke korisnika. Uz to je postavljena dvofaktorska provjera autentičnosti, što dodaje dodatni sloj sigurnosnom sustavu.

Pros

Bitcoin.com posluje na jednostavan način pružajući cloud mining. Sastoji se od ugovora i životnih planova za razmjenu bitcoina i drugih transakcija.

Protiv

Bitcoin.com ne nudi učinkovit sustav podrške. Uključeni su različiti koraci kako biste kontaktirali tvrtku za bilo kakva pitanja. Stranica dolazi s nešto višim tečajevima.

POČNITE S BITKOINIMA

12. Lokalni Bitcoin

LocalBitcoinsLokalni bitkoini osnovani su 2012. godine. Izvorno je bilo sa sjedištem u Finskoj, ali dostupno u cijelom svijetu. Sastoji se od peer-to-peer razmjene, gdje se trgovina obavlja samo između kupaca i prodavača.

Ovdje nije uključena platforma, a web mjesto nudi izravno trgovanje. Ova stranica podsjeća na stranicu za upoznavanje. I prodavatelj i kupac dužni su stvoriti račun na ovom web mjestu. Prodavač mora navesti detalje bitcoina koje pokušava prodati.

Kupac može vidjeti popis prodavača koji nude bitcoine prema cijenama koje su postavili. Kupac se može obratiti prodavaču ispuštanjem poruke i može izvršiti transakciju s bilo kojim prodavateljem prema želji kupca. Web stranica podržava više načina plaćanja, a jedan od njih je kreditna kartica.

Naknade

Stranica je postavila vrlo jednostavnu strukturu naknada. Ako će se prikazati oglas prodavatelja, web mjesto naplaćuje proviziju od 1%. Inače, prodavatelj može prilagoditi naknadu. Primijenjena naknada također se razlikuje ovisno o različitim načinima plaćanja koji se koriste. Transakcija u novčanik lokalnih Bitcoin korisnika je besplatna, a transakcija u druge bitcoin novčanike naplatit će vam određenu naknadu ovisno o bitcoin mreži.

Depoziti u lokalni bitcoin novčanik koštat će vas neke naknade koja se automatski primjenjuje i oduzima. Ako je iznos pologa manji od naknade za polog, tada se iznos neće položiti i transakcija neće uspjeti. Ako se koristi usluga fakturiranja trgovca, naknada od 0,5% oduzet će se od iznosa plaćene fakture svake fakture. Također, naknada za bitcoin mrežu odbija se od iznosa računa, ako se račun plaća iz vanjske transakcije.

Ograničenja transakcije međusobno postavljaju kupac i prodavatelj sporazumom.

Provjera i sigurnost

Web stranica ne zahtijeva bilo kakvu provjeru osobnih podataka osim valjane adrese e-pošte za registraciju. Međutim, neki kupci ili prodavači mogu zatražiti potvrdu. Stranica je zaštićena escrow-om. Kada trgovina započne, bitcoin u novčaniku prodavatelja automatski se rezervira putem escrow-a, što znači da prodavač ne može prevariti kupca prihvaćanjem fonda i ne prodavanjem bitcoina.

U međuvremenu, prodavatelj nikada ne bi smio otpustiti depozit prije potvrde uplate koju je kupac primio. Lokalna trgovina ne uzrokuje probleme, ali treba biti oprezan dok trgujete s drugom osobom kako biste se zaštitili od neželjene pošte.

Pros

Stranica je dostupna korisnicima širom svijeta i ima transparentnu strukturu naknada. Web mjesto nudi izravno trgovanje između kupca i prodavatelja. Naknadu i ograničenja prilagođava sam kupac i prodavatelj. Web stranica je user-friendly i podržava brojne mogućnosti plaćanja za korisnike. Omogućavanje escrow usluge pruža zajamčenu zaštitu.

Protiv

Korisnik mora biti oprezan prilikom neželjene pošte tijekom trgovanja. Naknadu u potpunosti postavlja prodavatelj i ponekad vam može naplatiti visoku naknadu. Neki načini plaćanja mogu biti rizični. Prije nastavka transakcije mora biti svjestan svake pojedine stvari.

POČNITE S LOKALBITKOINIMA

13. Changelly

changelly-pregledChangelly je nedavno osnovano mjesto koje nudi trgovinu raznim kriptovalutama. Sastoji se od automatskog robota koji licitira i traži odgovarajuće razmjene dostupnih cijena na trgovinskim parovima. Web lokacija se odvaja od različitih najvećih trgovačkih platformi, uključujući Poloniex i Bittrex. Changelly je već stekao više od 700 000 korisnika. Stranica nudi trenutnu kupnju.

Naknade

Na web mjestu se spominje statična naknada za trgovanje. Naknada od oko 5% primjenjuje se na sve trgovine. Rad izravno na tržišnim platformama za trgovanje dolazi s jeftinijom naknadom. Međutim, Changelly se čini jeftinijim kada želite premjestiti altcoins, posebno u malim količinama.

Naknadu koja se ovdje primjenjuje ne može se predvidjeti. Na primjer, trgovina koja uključuje fiat valute zahtijeva naknadu od 0,5%, ali neće ostati ista. Na kraju biste mogli stvoriti velike troškove do 40% po lošem danu. Changelly zahtijeva uslugu treće strane koja bi vam mogla naplatiti dodatnu naknadu. Stoga je devizni tečaj ovdje nepredvidljiv.

Provjera i sigurnost

Changelly vas ne prisiljava da otvorite račun za manju transakciju. Stvoreni račun zaštićen je dvofaktorskom autentifikacijom. Web stranica radi na HTTPS-u, nije potrebno da potvrdite svoju adresu e-pošte, a sredstva će se izravno pohraniti u vaš novčanik. Ideja iza značajki changellyja je ta da, ako želite trgovati na glavnim platformama za trgovanje bitcoinima, ali ne biste željeli tamo stvoriti račun, možete raditi na Changelly.

Pros

Web stranica pruža brzu i jednostavnu razmjenu bitcoina i drugih kriptovaluta. Fiat valute mogu se jednostavno zamijeniti za kriptos pomoću kreditne kartice. Svojim korisnicima pruža intuitivno sučelje.

Protiv

Treba poboljšati korisničku podršku radi boljeg razumijevanja korisnika. Ne postoji mogućnost dobivanja fiat valuta razmjenom kripto valuta.

POČNITE SA CHANGELLY-om

14. Spektrocoin

Spectro-Coin-LogoSpectrocoin je tvrtka sa sjedištem u Londonu osnovana 2013. Uglavnom se koncentrira na europsko tržište u smislu pologa / povlačenja. Nudi četiri glavne usluge poput razmjene bitcoina, pretplaćene debitne kartice, bitcoin novčanik i trgovački alati. Ponuda debitne kartice za plaćanje nešto je novo što mnoge druge burze ne nude. Prije upotrebe debitnu karticu trebate povezati s vašim bitcoin novčanikom.

Naknade

Changelly naplaćuje određeni postotak naknade na depozite, što u potpunosti ovisi o izvoru depozita. Naknada koja se primjenjuje na kreditnu / debitnu karticu iznosi do 5,5%. Bankovni transferi variraju od nula provizija do oko 4% provizije. Naknada za prijenos novca putem interneta varirat će od 5% do čak 20%. Tijekom povlačenja naplatit će se naknada od 5%, koja ponekad može biti i niža.

Ograničenje depozita razlikuje se od jednog do drugog načina plaćanja. Za debitne / kreditne kartice ograničenje je 1000 EUR / dan, 3.500 EUR / tjedan, 6000 EUR / mjesec i 15000 EUR / godinu. Banke imaju dnevna ograničenja od 200 do 1000 EUR / dan, ali nemaju niti jedan tjedni, mjesečni ili godišnji limit.

Internetski prijenosi novca također dolaze bez tjednih, mjesečnih ili godišnjih ograničenja, ali dolaze s dnevnim ograničenjem od 100 do 4000 EUR / dan. Mogućnost izravnog povlačenja novca iz Spectrocoina ograničena je na korištenje internetskih usluga prijenosa novca orijentiranih na Euro ili korištenje raznih europskih bankarskih usluga.

Provjera i sigurnost

Račun na Spectrocoinu može se stvoriti putem važeće adrese e-pošte. Za kupnju ili prodaju bitcoina pomoću kreditne kartice ili bankovne doznake, od korisnika se traži da potvrdi račun davanjem fotografije identifikacijskog dokumenta, bilo putovnice za stanovnike koji nisu stanovnici EU-a i osobne iskaznice izdane od vlade za stanovnike EU-a. Postupak provjere trajat će do tri radna dana.

Sigurnosno postavljanje sastoji se od dvofaktorske provjere autentičnosti putem SMS-a, e-pošte ili Google Autentifikatora. Pored toga, od korisnika se traži da postavi sigurnosno pitanje / odgovor za daljnju zaštitu. Web stranica također tvrdi da nudi pohranu korisničkih bitcoina u hladnjači, tj. U tvrdom novčaniku ili papirnatom novčaniku.

Pros

Ova se web stranica pokazala vrlo korisnom za stanovnike EU, nudeći dobru ponudu za depozite i isplate, ponekad s nižim depozitima. Ako korisnik želi potrošiti bitcoin u obliku debitne kartice, tada je ovo mjesto vrijedno korištenja. Usluga trgovačkih alata povoljnija je za potencijalne trgovce koji čekaju upotrebu bitcoin-a. Ponuđeni sustav podrške pošten je uz chat uživo i odgovor putem e-pošte.

Protiv

Tečajevi na ovoj stranici su nešto viši u odnosu na druge stranice. Naknada koja se primjenjuje na pologe / isplate nije prikladna za stanovnike koji nisu članovi EU. Postoje razne mogućnosti plaćanja za stanovnike EU-a, dok bi se stanovnici koji nisu iz EU-a mogli suočiti s poteškoćama da bi koristili Spectrocoin.

POČNITE SA SPEKTROKOINIMA

Zaključak

Kupnja Bitcoina i dalje je puno poput kockanja, s nestabilnim tržištem bitcoina. Bitcoin osigurava ogromne nagrade, a ujedno i ogroman rizik. Primamljivo je ulagati u velike iznose kako bi procurilo dvostruko od uloženog. To neće biti cijelo vrijeme. Ako vrijednost bitcoina padne ili ostane stagnirati. Možda na kraju budete dugovali novac nego zarađivali.

E, sad, kad se ljudi naviknu na ovu blockchain i bitcoin tehnologiju, brojne platforme razvijaju se iz dana u dan kako bi pomogle ljudima na nekoliko načina. U početku su postojali ograničeni i složeni načini plaćanja bitcoina. Danas, s porastom digitalnih metoda plaćanja, čak su i kreditne kartice dobile važnost u svijetu trgovanja bitcoinima. Pa, uopće nije komplicirano koristiti kreditnu karticu za transakcije bitcoina, jer razne web stranice nude razne značajke prema korisničkoj pogodnosti. Korisnik mora posjedovati potpuno znanje o trgovanju bitcoinima kako bi izbjegao daljnje posljedice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector