NapBots Review: Autopilot Crypto Trading Bot

Planirate li započeti s radom u kripto svijetu, ali u tome imate malo iskustva? Ako je to slučaj, trebali biste pogledati što su roboti za automatizirano trgovanje!

To će vam omogućiti trgovanje digitalnom imovinom bez potrebe za mirovanjem za računalom. Umjesto toga, bot će raditi samostalno, na temelju svojih temeljnih unaprijed programiranih uputa.

Iako se na webu sada nudi niz trgovačkih robota, takve vrste NapBots obično se uzimaju u obzir kao najpouzdanije.

Stoga, ako razmišljate o korištenju NapBots za sudjelovanje u automatiziranom trgovanju botovima, svakako pročitajte našu recenziju. Pokrili smo sve što vjerujemo da morate prepoznati, poput načina na koji bot radi, što može, stope i neke dodatne informacije.

Počnimo s malim uvodom onoga što NapBots zapravo jest.

POČNITE S NAPBOTIMA!

Što je NapBots? 

NapBots je mrežni sustav zasnovan na oblaku koji vam omogućuje da u potpunosti iskoristite automatiziranog trgovačkog robota. To sugerira da će se trgovanja izvršavati u vaše ime, na temelju temeljnih kripto strategija koje ste odabrali. NapBots je upravo lansirao svoju potpuno novu platformu s novim funkcijama, strategijama i značajkama.

Kao što ćemo detaljnije pregledati dalje, NapBots je više potpuno automatizirani robot. Ovime naznačujemo da samo trebate rasporediti svoj proračun između odabranih strategija i samo gledati kako robot trguje umjesto vas.

Kao takav, ne postoji jamstvo da će vam bot sigurno uspjeti donijeti stalne prihode. Neke od njihovih najstarijih strategija poput BTC LO su živjeli više od 2 godine, prekomjerno izvodeći njegovu osnovu.

NapBots je kompatibilan sa sedam vodećih burzi kriptovaluta. To uključuje Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda i Bitstamp. To jamči da vaš automatizirani robot ima odgovarajuću razinu likvidnosti za postizanje i izvršavanje svojih algoritamskih strategija.

Jedna od najboljih prednosti korištenja NapBots-a je prilagodljivost koju pruža investitorima svih stupnjeva iskustva. Na primjer, ako ste iskusni trgovac s trajnom poviješću izvedbe na kripto trgovištu, tada imate mogućnost deaktivirati “Način samo za botove”, tako da možete trgovati na svoj račun za trgovanje, a bot ih neće dirati.

U konačnici, bitno je imati na umu da je NapBots pretplata koja se plaća. U ponudi su pretplate s 3 različite cijene, a ovisno o vašim specifičnim zahtjevima koštat će vas između 7 i 99 eura mjesečno. Međutim, ova će se cijena povećavati ovisno o iznosu koji trgujete. Trenutno imaju posebnu ponudu za srebrne i zlatne planove.

PROVJERITE CIJENE PLANOVA NAPBOTA!

Dakle, sada smo vam pružili sažetak što je NapBots, u sljedećem odjeljku našeg vodiča pojasnit ćemo kako točno funkcionira automatizirana mehanika robota, detaljnije.

Automatizirano trgovanje u NapBotsu: točno kako to funkcionira?

Prvenstveno je definitivno osnovno da razumijete kako funkcionira potpuno automatizirani trgovački bot.

Razlog tome je što kod početnika često postoji zabluda da će nakon što pustite bota stalno dobivati ​​stalne prihode. Ovaj bot nije super bankomat i može prouzročiti loše transakcije, ali cijela je ideja da dugoročno izvrši osnovnu.

Zapravo, postavljanjem svog trgovačkog bota NapBots da provodi odabrane strategije umjesto vas, nema potrebe da provodite vrijeme držeći oko na kripto tržištima. Zapravo, vaš automatizirani robot može raditi 24 sata dnevno, što vam omogućuje da izvršavate odabrane tehnike tijekom cijele godine ako želite. Ovo je izvrstan primjer blagodati NapBots autopilot bota za kripto trgovanje.

Od vitalne je važnosti imati na umu da će vam kompjuterizirani trgovački bot zasigurno omogućiti sprečavanje emocionalnih trgovina kada tržište postane super nestabilno. Previše ulagača izvršava neracionalne naloge što uzrokuje strašne gubitke; zahvaljujući NapBotsu možete ukloniti strah i osjećaje iz svoje trgovine. 

Kako robot zauzima pozicije na tržištu?

Ako ste pročitali naš NapBots vodič, tada morate dobro razumjeti što sustav nudi. Bez obzira na odabranu strategiju, bitno je da razumijete kako ih točno izvršava robot.

Što je najvažnije, nema potrebe za polaganjem bilo koje vrste sredstava na platformi NapBots, jer će robot samo izvršavati poslove s vašeg računa za vanjsku trgovinu. Na primjer, ako namjeravate koristiti robota na Binanceu, tada ćete trebati financirati svoj Binance račun.

Bez obzira na to, da biste svom automatskom botu dali potrebna ovlaštenja za obavljanje poslova na vašem mjestu, još uvijek morate povezati svoje API ključeve za kripto razmjenu sa svojim računom NapBots. Postupak će se razlikovati od razmjene do razmjene, iako ćete u svim slučajevima otkriti detalje API-ja tijekom postupka postavljanja.

Na kraju, morat ćete prijeći na svoj NapBots račun i zalijepiti potrebne API ključeve za razmjenu. Nakon što to učinite, vaši NapBots mogu početi izvršavati zajmove na vašem mjestu.

Kompatibilnost NapBots: razmjene i kovanice

U vrijeme pisanja ovog članka, NapBots radi sa ukupno sedam kripto razmjena. Pogledajte popis u nastavku.

Kompatibilne razmjene: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Kao što ćete vidjeti iz gornjeg popisa, sedam podržanih burzi predstavljaju veliku većinu volumena trgovine kriptovalutama. Slijedom toga, nećete imati problema s pronalaženjem likvidnosti za odabrane strategije.

S obzirom na to s kojim kriptovalutama možete trgovati putem NapBots-a, sustav nudi strategije samo na najlikvidnijim kriptovalutama i ponekad ih kombinira. To se sastoji od kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash, Binance coin, Ripple, EOS i Litecoin.

Napbots kripto strategije

NapBots stope

NapBots sustav ima tri glavne pretplate. To se prema zadanim postavkama sastoji od srebrne strategije od 19 eura mjesečno, od zlatnog plana od 49 eura mjesečno i od najvišeg plana od platine od 99 eura mjesečno. Onaj koji odaberete na kraju će ovisiti o vašim zahtjevima za trgovanje, a cijena će rasti ovisno o iznosu kojim želite trgovati.

Primjer:

NapBots stope

Prvo, Srebrni plan omogućuje vam tjedne automatske signale. Najjeftinija pretplata također vas ograničava na automatsko raspoređivanje između odabranih strategija s jednakom raspodjelom. Ako se bilo tko od gore navedenih mjernih podataka ne podudara s vama, nakon toga ćete možda morati razmisliti o pretplati na Gold po cijeni od 49 eura mjesečno.

To vašu biblioteku strategija povećava na dnevne, kao i da možete trgovati otprilike 3000 eura.

Ako mislite da vam je potrebna puno veća fleksibilnost s vašim trgovačkim botom NapBots, tada Platinum pretplata košta 99 eura mjesečno s planom potrošnje za trgovanje do 5000 eura.

Dodatno ćete se naviknuti na strategije po satu koje su najnovije sa stvarno dobrim performansama i visokofrekventnim trgovanjem.

Da biste platili odabranu pretplatu iz mjeseca u mjesec, možete platiti putem Stripe-a ili kriptovalutama (očito će ova značajka biti dodana vrlo brzo).

U konačnici, također je vrijedno napomenuti da NapBots pruža način simulatora. Simulator zrcali mogućnosti trgovačkog robota s lažnim novcem, omogućujući vam da steknete predodžbu o tome kako platforma funkcionira prije igranja s vašim stvarnim novcem.

POČNITE S NAPBOTIMA!

Korisnička pomoć & Javne recenzije

Ako trebate razgovarati s članom tima za pomoć klijentima NapBots, imate mogućnost odlaska kod njih brzojavna zajednica, ili slanje tima e-maila na [e-pošta zaštićena] Nažalost, chatbot radi samo s vrlo jednostavnim zadacima.

Što se tiče javnih ocjena na NapBotsu, temeljni je konsenzus vrlo povoljan. Sustav ima vrlo dobru ocjenu TrustPilot od 4,5 / 5, ovo je u 23 recenzije.

U konačnici, nema potrebe brinuti se o samoj modernoj tehnologiji. Čini se da javnost potvrđuje da robot za trgovanje autopilotom radi točno ono što mu je naloženo.

Kada se naprave problemi, to se uglavnom odnosi na ljude koji su tek počeli koristiti bota i ne znaju kako to funkcionira. Ipak, kao što smo primijetili tijekom naše procjene, ne postoji jamstvo da će vam bilo koja algoritamska tehnika donijeti prihod. Imajte na umu da dosadašnja izvedba nije jamstvo budućih rezultata.

NapBots Review: Dno crta?

Ako ste zapravo pročitali naš NapBots pregled od početka do kraja, sada morate čvrsto razumjeti što nudi, a također i na kraju – odgovara li on vašim zahtjevima trgovanja.

Najbolja stvar kod platforme je što je prikladna za sve vrste investitora. Na primjer, ako nemate iskustva u trgovanju, ali i dalje želite koristiti profesionalne kripto strategije, NapBots je izvrstan. Ekipa je vrlo kompetentna i imala je fantastično iskustvo.

S druge strane, ako ste dobro upućeni kripto trgovac i tražite metodu kako poboljšati svoje trgovačke sposobnosti s robotom koji radi 24/7, NapBots je fantastičan dodatak vašem trgovanju.

Volimo jednostavnost koju sustav ima kada je riječ o raspodjeli i izvršenju proračuna. Dakle, ne postoji zahtjev za bilo kakvim razumijevanjem programiranja ili kodiranja, što bi točno trebalo biti.

U konačnici, što se tiče cijena, mislimo da sve tri pretplate nude izvrsnu vrijednost. Također po cijeni od 99 eura mjesečno, u velikoj shemi stvari, ovo je pristupačna cijena koju tražite ako tražite vrlo profesionalne strategije kripto trgovanja po razumnoj cijeni.

POČNITE S NAPBOTIMA!

NapBots profesionalci

 • Jednostavna instalacija i jednostavno sučelje.
 • Tržište kućnih signala.
 • Kompatibilno sa značajnom razmjenom kriptovaluta.
 • Možete kombinirati sve strategije i stvoriti vlastiti raspored.
 • Potpuna kontrola vaših sredstava.
 • 24/7 podrška
 • Zajednica koja podupire.
 • Stvorio iskusni tim trgovaca.
 • Platforma zasnovana na oblaku

NapBots kontra

 • Nova platforma.
 • Samo način simulatora.
 • poluga do 1,5x.

Važni linkovi NapBots

Web stranica: https://www.NapBots.com

Kripto trgovanje bot: https://napbots.com/strategies

Blog: https://blog.NapBots.com

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me