Siapa yang Menerima Bitcoin? – Senarai PENUH Syarikat yang Menerima Bitcoin

Sesiapa yang bahkan jauh mengetahui kejadian terbaru di seluruh dunia tidak mungkin terlepas dari kemarahan yang telah menjadi Bitcoin. Mereka hampir di mana-mana, dari pasaran tempatan kita hingga institusi perbankan besar dan banyak lagi. Mereka secara efektif telah tersebar di seluruh dunia, dan berjaya menakluki pasaran kewangan secara besar-besaran.

Apa yang telah kita lihat dalam beberapa tahun kebelakangan ini tidak kurang dari penguasaan, dan kenyataan bahawa fenomena itu nampaknya hampir melambat menjadikannya lebih hebat. Tetapi sementara permulaan Bitcoin telah menjadi acara utama bagi pakar kewangan dan pelabur sepenuh masa, ia juga berjaya membuat banyak orang lain berminat juga.

Dari mengurus untuk membina dan memunculkan sejumlah industri seperti industri cryptocurrency yang dahsyat, hingga memasuki senarai pembayaran yang boleh diterima oleh setiap peniaga besar secara berkesan, sangat mengejutkan apabila melihat semua yang telah dicapai oleh Bitcoin dalam jangka masa yang singkat.

syarikat yang menerima bitcoinBercakap mengenai pembayaran yang boleh diterima, anda pasti akan terkejut apabila mengetahui jumlah peniaga yang bersedia untuk berurusan dengan Bitcoin sekarang. Hampir setiap produk lain dapat dibeli dengan Bitcoin anda, selain memperdagangkannya untuk mata wang kripto lain. Ketika sebelumnya disebut-sebut sebagai mata wang utama masa depan, orang yang mengatakan ini pasti tidak bergurau.

Kini sebagai cryptocurrency yang paling banyak digunakan, Bitcoin pasti menguasai bahagian pasaran dalam talian dan luar talian yang baik. Dan sebagai pembeli dan pengguna, tidak ada salahnya anda mengetahui semua kemungkinan kedai, kedai atau syarikat yang dengan senang hati akan menerima Bitcoin anda sebagai bentuk pembayaran.

Atas sebab yang tepat ini, kami berhasrat untuk meneroka semua kedai dan jenama sedemikian dalam artikel ini. Kami berusaha untuk memberi anda semua maklumat di mana anda boleh menghabiskan Bitcoin anda dan juga memberi gambaran mengenai strategi pemasaran yang paling sesuai dengan anda.

Yang Menerima Bitcoin

Makanan

KFC Canada menerima Bitcoin, jadi sekiranya anda merasa lapar dengan ayam dan tidak berminat untuk membayar dengan wang tunai, atau hanya kehabisan, anda boleh menggunakan Bitcoin anda.

Di bawah tanah, kedai sandwic dengan senang hati akan menerima Bitcoin, dan dengan itu memberikan penyelesaian yang baik untuk ketika anda kekurangan wang tetapi pasti memerlukan sandwic.

Datang ke lebih banyak kedai tempatan, Pembury Tavern yang merupakan sebuah pub terkenal di London, juga menerima Bitcoin dan begitu juga Old Fitzroy dan The Pink Cow yang merupakan sebuah pub di Sydney, Australia dan restoran di Tokyo, Jepun masing-masing.

Sebaliknya, PizzaforCoins.com adalah perkhidmatan yang membolehkan anda memesan pizza dalam talian. Kedua-dua perkhidmatan ini melibatkan pembayaran Bitcoin.

Whole Foods, seperti namanya adalah kedai yang menjual makanan organik sementara BitcoinCoffee.com adalah portal dalam talian yang direka untuk membolehkan pengguna memesan dan menyesuaikan kopi mereka dengan mudah. Kedua-dua perkhidmatan ini menggunakan Bitcoin untuk menerima pembayaran.

Selain itu, terdapat Helen’s Pizza, kedai pizza yang terkenal di Jersey City di mana anda boleh mendapatkan sebiji pizza dengan mudah sebanyak 0,00339 Bitcoin.

Curryupnow.com yang pada dasarnya merupakan sekumpulan dua belas restoran yang semuanya tersebar di San Francisco Bay Area berminat untuk menerima Bitcoin.

Melancong & Perkhidmatan Tempahan


Virgin Galactic adalah sejenis selimut atau syarikat induk yang merangkumi syarikat Virgin Mobile dan Virgin Airline. Kini Virgin Galactic juga merupakan salah satu organisasi yang menerima pembayaran Bitcoin menjadikan bil telefon dan kos perjalanan anda lebih mudah dan senang.

CheapAir.com dan Expedia.com, yang kedua-duanya adalah laman web tempahan perjalanan, juga akan membolehkan anda membuat pembayaran dalam Bitcoins menjadikan perjalanan udara dan penginapan perjalanan anda jauh lebih mudah daripada sebelumnya.

Bitcoin.travel tidak mengejutkan dalam senarai ini, kerana namanya sendiri memberikan plot. Ini pada dasarnya adalah laman web pelancongan yang membolehkan anda menempah penginapan, bar atau bahkan salon kecantikan di mana sahaja di dunia.

Kelas Limusin, yang mengkhususkan diri dalam perkhidmatan pick and drop di lapangan terbang Newark akan membolehkan anda menggunakan Bitcoin untuk membuat tempahan.

LOT Polish Airlines adalah syarikat penerbangan yang berpusat di Poland sementara Movietickets.com jelas merupakan platform dalam talian untuk menempah tiket filem dengan mudah dan cepat. Kedua-duanya menerima pembayaran Bitcoin.

One Shot Hotels adalah rangkaian hotel yang popular di Sepanyol sementara Coupa Café adalah kafe yang sering dikunjungi di Palo Alto. Kedua-dua tempat ini menerima pembayaran Bitcoin.

E-dagang

Pernah dengar overstock.com? Ini sebenarnya perkhidmatan hebat dari pelbagai yang unik. Ini pada dasarnya menjual produk tiket besar yang biasanya anda dapati dengan harga yang sangat mahal dengan harga yang jauh lebih berpatutan dan lebih murah. Dan satu-satunya sebab mengapa mereka dapat melakukan ini adalah kerana mereka cenderung terlalu banyak menyimpan barang. Sekarang jika anda perlu membeli barang-barang mereka yang terlalu banyak, cukup gunakan Bitcoin anda.

Gyft adalah portal dalam talian yang membolehkan anda membeli hadiah untuk orang yang anda sayangi. Dan yang terbaik ialah mereka menerima Bitcoin, yang bermaksud anda tidak perlu lagi mengeluarkan sejumlah wang tunai untuk memberi hadiah kepada orang yang anda sayangi. Juga, Newegg.com adalah portal dalam talian yang membolehkan anda membeli alat dan peralatan elektronik. Laman web ini juga membolehkan pembayaran Bitcoin dibuat.

Fancy.com, sebaliknya, adalah portal dalam talian untuk semua perkara yang bergaya dan untuk mencari barang baru dan menakjubkan yang patut dibeli. Perkhidmatan yang luar biasa ini akan dengan mudah menerima Bitcoin anda sebagai pembayaran.

i-Pmart adalah peruncit dalam talian yang berurusan dengan komponen elektronik dan komponen telefon bimbit. Perkhidmatan yang berpusat di Malaysia ini menerima Bitcoin.

Shopjoy adalah peruncit dalam talian yang berpusat di Australia yang berurusan dengan pemberian hadiah baru sementara Lv.net adalah Syarikat Perkhidmatan internet yang berpusat di LA. Kedua-dua ini dengan mudah menerima Bitcoin sebagai pembayaran.

Rakutan, yang pada dasarnya adalah Amazon versi Jepun dan kebetulan menjadi gergasi e-dagang juga menerima Bitcoin.

Laman Web / Buku & Majalah

Sekiranya anda pengguna Microsoft, kami mempunyai beberapa berita baik untuk anda. Raksasa teknologi yang diasaskan oleh Bill Gates dengan senang hati menerima pembayaran Bitcoin di platform kedai Xbox dan Windows mereka. Oleh itu, sebagai contoh, jika anda berminat untuk mendapatkan akses ke aplikasi berbayar, anda boleh membayar jumlah yang diperlukan dalam Bitcoin dengan mudah.

Playboy, salah satu syarikat hiburan dewasa yang paling popular di dunia, juga menerima pembayaran Bitcoin. Oleh itu, sekiranya anda akan kehabisan langganan majalah anda, anda sentiasa boleh memperbaharuinya dengan menggunakan Bitcoin.

Reddit, yang menyebut dirinya sebagai laman web mikroblog seperti Twitter, tetapi dengan pengikut yang lebih fokus dan berdedikasi, juga menerima pembayaran dalam Bitcoin sekiranya pengguna berminat untuk mengakses ciri premium di laman web.

Wikipedia sangat popular dan hampir semua orang juga biasa dengannya. Tetapi tahukah anda bahawa ensiklopedia dalam talian dengan mudah akan menerima Bitcoin jika anda mahu menyumbang ke arah itu dengan cara apa pun atau mahu mendaftar untuk perkhidmatan?

Alza, yang merupakan peruncit dalam talian Czech bersama dengan Arkib Internet, yang seperti namanya adalah syarikat dokumentasi untuk Internet, juga menerima Bitcoin sebagai pembayaran.

4Chan.org yang merupakan laman web microblogging yang serupa dengan Reddit akan dengan mudah menerima Bitcoin untuk mendapatkan akses ke ciri premium mereka sementara EZTV, penyedia rancangan TV dalam talian yang menggunakan torrents, akan melakukan perkara yang sama.

Sejauh perkhidmatan dalam talian, The Pirate Bay, yang merupakan perkhidmatan memuat turun torrent dan Zynga, yang merupakan platform permainan dalam talian juga menerima pembayaran dalam Bitcoins.

Lumfile adalah pelayan fail berdasarkan cloud sepenuhnya dan dapat digunakan untuk menyimpan dan menyelenggara fail anda dengan mudah.

SEOclerks.com, yang seperti namanya, akan memungkinkan Anda membangun laman web anda dengan mudah dengan meningkatkan penilaian SEO anda, juga menerima pembayaran Bitcoin.

Bloomberg.com, yang hampir tidak memerlukan pengenalan kerana popularitinya yang besar, adalah surat khabar dalam talian bersama dengan HumbleBundle.com yang merupakan laman web permainan indie menerima pembayaran Bitcoin.

Laman web permainan lain, BigFishGames.com, yang menganjurkan permainan untuk hampir semua platform seperti Android, Windows dan bahkan Mac, bersama dengan Suntimes.com yang merupakan portal surat khabar dalam talian lain yang berpusat di Chicago juga menerima pembayaran Bitcoin.

ExpressVPN.com, yang sama seperti yang disarankan adalah perkhidmatan VPN dalam talian yang menyediakan kelajuan tinggi dan mengamankan rangkaian peribadi maya untuk pengguna yang ingin mengekalkan nama mereka semasa berada di internet.

Grooveshark, Braintree dan MIT Groove Store yang merupakan perkhidmatan streaming muzik di internet, pemproses pembayaran, dan kedai buku pelajar berasaskan MIT masing-masing juga menerima pembayaran Bitcoin.

Janji temu

Selain itu, perkhidmatan temu janji OkCupid, bersama dengan syarikat pendaftaran nama domain, Namecheap juga akan menerima Bitcoin anda dengan mudah sebagai pembayaran apabila anda ingin membayar akaun premium atau membeli laman web di internet masing-masing.

Dream Lover yang merupakan hubungan dalam talian dan perkhidmatan temu janji juga tidak akan menghadapi masalah untuk menerima Bitcoin sebagai pembayaran.

Badoo, portal temu janji dalam talian, yang sangat baik untuk menjalin hubungan, bersama dengan T-Mobile Poland yang merupakan perkhidmatan Poland yang dikhaskan untuk perkhidmatan berasaskan mudah alih seperti pengisian semula mudah alih atau tambah nilai juga menerima pembayaran yang dibuat dengan Bitcoin.

Yang lain

Datang ke beberapa lagi gerai tempatan, kami mempunyai Grass Hill Alpacas, yang merupakan ladang tempatan yang terletak di Haydenville dan Jeffersons Store, yang merupakan kedai pakaian terkenal di Bergenfield yang juga menerima pembayaran Bitcoin.

Mint.com, sebuah syarikat perkhidmatan kewangan, akan membiarkan anda mengendalikan semua akaun perbankan anda dengan mudah dengan menyimpan semuanya di satu tempat. Dengan cara ini, anda dapat memantau dana dan menetapkan anggaran dengan lebih baik.

Gempa Bumi San Jose, yang bertentangan dengan kepercayaan popular bukan platform pendanaan untuk gempa bumi, melainkan nama yang diterima oleh Kelab Bola Sepak Profesional San Jose dan California, bersama dengan Crowdtilt.com, yang merupakan kaedah terbaik untuk mengumpulkan dana dengan rakan atau ahli keluarga untuk percutian atau usaha besar lain, juga menerima pembayaran Bitcoin.

Etsy Vendors kebetulan nama yang diadopsi oleh kedai perhiasan dan koleksi seni yang cukup terkenal bersama dengan Museum of the Coastal Bend yang terletak di Victoria, Texas juga menerima pembayaran Bitcoin.

Dish Network, seperti namanya adalah perkhidmatan penyiaran satelit langsung dan Parti Libertarian hanyalah sebuah parti politik Amerika Syarikat. Kedua-duanya menerima pembayaran dalam Bitcoins dan begitu juga Yacht-base.com yang pada asasnya menyediakan perkhidmatan sewa kapal layar dan berpusat di Croatia.

Selain dari yang disebutkan di atas, anda mempunyai Euro Pacific, CEX, Straub Auto Repairs, PSP Mollie dan Intuit yang kini menerima Bitcoin.

SimplePay, SFU Bookstore, State Republican Party, mspinc.com, shopify.com dan Naughty America hanyalah beberapa perkhidmatan runcit dalam talian dan luar talian lain yang akan dengan mudah menerima Bitcoin anda sebagai bentuk pembayaran.

Anda mungkin mengenali nama Lionsgate Films dengan mudah. Lagipun, inilah studio filem yang bertanggungjawab untuk permata seperti The Hunger Games Trilogy dan The Day After Tomorrow. Anda akan gembira mengetahui bahawa studio ini juga terdapat dalam Bitcoins.

Stripe adalah sebuah syarikat yang berpusat di San Francisco yang berurusan dengan pembayaran dan perkhidmatan kewangan sementara WebJet kebetulan menjadi portal dalam talian yang berfokus pada perjalanan dan lawatan. Kedua-dua perkhidmatan ini menerima pembayaran Bitcoin dan begitu juga Green Man Gaming bersama Save the Children dan NCR Silver.

Bitcoin ada di sini untuk menginap. Bahkan tidak lebih dari satu dekad sejak kedatangan mereka dan kurang dari lima tahun sejak kebangkitan mereka dan mereka telah mengambil alih dunia dengan cara yang luar biasa. Kami tidak lagi didorong oleh desakan untuk membawa wang tunai sebenar atau kad kredit atau debit kami lagi kerana banyak kedai, jenama, dan kedai runcit kami kini dengan senang hati menerima pembayaran Bitcoin. Senarai ini terus berkembang dengan pesat setiap hari apabila semakin banyak pemasar menyedari kekuatan dan jangkauan cryptocurrency. Tidak lama lagi, jika tren ini terus berjalan sebagaimana mestinya, kita akan menyaksikan masa depan apabila setiap komoditi yang mungkin kita minati oleh pengguna akan tersedia untuk dibeli melalui Bitcoin. Dan sekiranya pakar industri dipercayai, hari itu akan tiba di sini lebih cepat daripada yang anda fikirkan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector