Tinjauan Lengkap Bithoven Exchange – Bagaimana Uniknya?

Dengan peningkatan permintaan untuk cryptocurrency, terdapat lonjakan jumlah platform pertukaran crypto. Walau bagaimanapun, tidak banyak platform pertukaran yang mampu bertahan dalam persaingan yang sengit kerana mereka tidak dapat mengukir niche untuk diri mereka sendiri.

Bithoven terbukti menjadi pengubah permainan kerana ia dilengkapi dengan banyak fitur baru dan menarik yang mendapat banyak pujian positif dari pengkritik dan penonton. Mari kita uraikan pelbagai ciri Bithoven, dan fahami sejauh mana harganya.

BERMULA DENGAN BITHOVEN!

Bithoven: Pengenalan

Bithoven adalah salah satu platform pertukaran cryptocurrency terbaik kerana ia menawarkan antara muka yang mudah digunakan, ciri keselamatan yang lebih baik dan alat perdagangan yang berguna. Ia berjaya mendapatkan reputasi untuk dirinya sendiri walaupun merupakan pendatang baru dalam domain cryptocurrency.

Ia juga mempunyai mekanisme yang kuat untuk sokongan pelanggan yang menambah kemudahan membeli dan menjual cryptocurrency dan altcoin. Pengalaman pengguna diperkaya lagi dengan waktu operasinya yang teladan, dan juga ciri seperti toleransi kesalahan yang dapat membantu peniaga memaksimumkan keuntungannya.

Bermula dengan Bithoven

Seperti kebanyakan platform pertukaran crypto, pertama anda perlu mendaftar untuk akaun dengan maklumat asas seperti e-mel dan kata laluan. Anda tidak perlu risau untuk memberikan dokumen pengenalan diri atau dikenali sebagai proses KYC sekiranya pengeluaran harian anda berada dalam lingkungan 2 BTC. Sekiranya anda ingin meningkatkan had pengeluaran harian kepada 100 BTC, maka anda harus menyelesaikan Proses KYC. Prosesnya agak mudah dan senang diikuti. 

Salah satu perkara terbaik mengenai penggunaan Bithoven adalah bahawa ia tidak membatasi jumlah deposit atau pengeluaran yang dapat dilakukan oleh peniaga dalam sehari. Ciri ini cukup bermanfaat bagi pedagang yang terlibat dalam perdagangan dengan jumlah yang tinggi kerana kebanyakan platform pertukaran crypto meletakkan had atas urus niaga anda, yang bermaksud anda tidak boleh melebihi jumlah deposit atau pengeluaran tertentu.

Oleh itu, semasa berada di Bithoven, anda hanya boleh memasukkan sejumlah cryptocurrency ke dalam akaun Bithoven anda dari dompet cryptocurrency peribadi anda.

Setelah anda membuat deposit awal dan mendapat pengesahan, anda kemudian boleh memulakan perdagangan. Pengalaman perdagangan anda ditingkatkan dengan pelbagai alat perdagangan yang terdapat di platform seperti carta Candlestick, gambaran keseluruhan pasaran dan buku pesanan. Platform ini juga menawarkan pelbagai jenis pesanan untuk jenis pengguna yang berbeza seperti pesanan pasaran, pesanan skala dan pesanan had.  

Antaramuka cukup mudah dan senang digunakan. Anda boleh menguruskan urus niaga anda melalui halaman Baki. Halaman ini terdiri daripada baki akaun anda, iaitu jumlah cryptocurrency yang berbeza yang terdapat di akaun anda, pilihan deposit dan pengeluaran dana.

Halaman sejarah mengandungi maklumat terperinci mengenai transaksi semasa dan sebelumnya anda. Sekiranya anda ingin mendapatkan ringkasan aktiviti perdagangan anda, anda boleh mengunjungi bahagian perdagangan.

Bithoven mengenakan komisen sebanyak 0.2% dari nilai perdagangan, yang hampir sama dengan kadar semasa pelbagai pertukaran crypto.


Ciri-ciri Utama Bithoven Exchange

1) Keselamatan yang Lebih Baik

Selain menyimpan data anda dalam format yang dienkripsi, pertukaran juga menggunakan proses 2 langkah untuk mengesahkan kesahihan orang yang melakukan transaksi di platform. Proses ini dipanggil 2FA (Two Factor Authentication) dan membantu meningkatkan keselamatan dengan ketara, menyediakan persekitaran yang lebih selamat dan selamat untuk perdagangan.

2) Lebih Kecairan

Sebagai salah satu platform tanpa had atas urus niaga, ia pasti akan menarik sebilangan besar pelabur, yang akan membolehkan tahap kecairan tertinggi.

3) Masa Pemprosesan Lebih Cepat

Senibina platform dirancang dengan cara yang membolehkan masa menunggu hampir tidak ada untuk sebarang pesanan. Dilengkapi dengan teknologi unggul dan infrastruktur yang lebih baik, anda dapat mengalami transaksi yang lebih pantas dan kadar perdagangan yang lebih tinggi.

4) Keserasian Penuh

Platform pertukaran tersedia di kebanyakan platform operasi dan mudah diakses dari semua sistem operasi utama dan peranti mudah alih. Ini bermaksud bahawa anda hanya boleh mengakses akaun anda bila-bila masa anda mahu di hujung jari anda.

5) Sokongan Pelanggan

Bithoven menampilkan salah satu perkhidmatan sokongan pelanggan terbaik di antara semua platform pertukaran, kerana ia menawarkan bantuan sepanjang masa. Terdapat dua cara di mana anda dapat mengakses sokongan pelanggan, sembang langsung atau borang hubungan. Sembang langsung luar biasa digunakan kerana anda boleh mendapatkan respons dengan mudah dalam 2-3 minit setelah membuat pertanyaan.

Dengan borang hubungan dalam talian, anda boleh meletakkan mesej terperinci mengenai masalah mendasar yang tidak memerlukan perhatian segera. Secara amnya, anda boleh mendapat jawapan dalam masa 8 jam setelah menghantar borang.

Sekiranya anda tidak mahu menghubungi pasukan sokongan mereka, anda boleh membaca senarai Soalan Lazim lengkap mereka yang mengandungi senarai masalah paling umum yang mungkin anda hadapi semasa menggunakan platform.

6) Syiling yang Ada

Anda boleh memperdagangkan sejumlah besar cryptocurrency yang berbeza seperti BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC, dan lain-lain. Ini memberi pengguna pilihan untuk berdagang lebih dari 350 altcoin dari satu akaun perdagangan. Platform ini juga berfungsi untuk menambah syiling baru semasa kita bercakap. Selain itu, terdapat 858 pasangan perdagangan yang menambah fleksibiliti platform. 

BERMULA DENGAN BITHOVEN!

Ulasan Bithoven: Keputusan

Bithoven adalah salah satu platform pertukaran yang paling telus yang tidak mengenakan caj tersembunyi dan memastikan komisen tetap pada 0.1%. Disokong oleh pasukan profesional yang kuat yang bekerja di domain cryptocurrency, anda dijamin dapat menemukan platform yang sangat dikurangkan kerana ia mempunyai beberapa algoritma paling maju yang membantu anda mengelakkan turun naik pasaran dan mendapat tawaran terbaik selalu.

Pada masa ini, ia menjalankan kempen promosi di platformnya, di mana setiap pengguna baru yang mendaftar berpeluang menerima 100 koin DOGE, dan bahkan membolehkan anda mengeluarkan jumlahnya sebaik sahaja akaun anda mengandungi baki yang melebihi ambang awal 100 DOGE.

Salah satu kelemahan penggunaan Bithoven adalah hakikat bahawa ia tidak membenarkan deposit fiat. Ini boleh mengusir golongan peniaga tertentu yang menganggap deposit fiat berguna. Mengetepikan aspek ini, Bithoven sepertinya telah mengatur jalannya dengan tepat dan sedang dalam perjalanan untuk memberikan beberapa persaingan serius kepada platform yang ada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector