Ulasan Wall of Coins – Bagaimana Mereka Terhasil

Sekiranya anda mempunyai minat yang paling kecil untuk memantau skim pelaburan kewangan yang berpotensi atau bahkan mempunyai kebiasaan untuk terus mengetahui dengan semua proses semasa di dunia, tidak ada satu pun peluang yang mungkin anda terlepas dari kegemilangan dan tiba-tiba populariti yang dialami oleh Bitcoin.

Secara meluas dianggap sebagai cryptocurrency, Bitcoin mula-mula membuat gelombang kembali pada tahun 2009, ketika dilancarkan sebagai alat untuk mempermudah transaksi dalam talian dan disebut-sebut sebagai mata wang yang diterima secara universal yang siap untuk merevolusikan cara transaksi dalam talian berfungsi.

Malangnya, ia tidak memenuhi semua gembar-gembur dan tidak lama lagi, menjadi tidak dikenali. Tetapi kisah mengenai Bitcoin belum berakhir. Hampir satu dekad kemudian, Bitcoin memperoleh pulangan yang luar biasa. Semasa mereka secara diam-diam menaiki tangga mata wang, hampir tidak disedari oleh masyarakat umum, pada tahun 2017 mereka memecahkan semua rekod ketika mereka mencapai tahap tertinggi sepanjang masa $ 19,783.06.

Ketika para pelabur menjadi kegilaan dan individu-individu tertentu yang cukup bernasib baik kerana telah melabur dalam mata wang pada tahun 2009-10 menemui alasan besar untuk merayakannya, dunia melihat kekuatan Bitcoin yang belum pernah terjadi sebelumnya..

Dalam tinjauan Wall of Coins ini, kita akan menggali lebih mendalam mengenai apa itu Wall of Coins dan bagaimana ia menonjol, tetapi pertama, taklimat!

Ulasan Wall of Coins: Taklimat

kajian wallofcoinsDengan meningkatnya kekuatan Bitcoin, terdapat juga keperluan untuk platform yang cekap yang dapat membolehkan pengguna dari seluruh dunia berurusan dengan Bitcoin dan benar-benar menggunakannya untuk melakukan transaksi. Secara semula jadi, sebilangan platform dan aplikasi seperti itu tampaknya telah berkembang, dengan salah satunya adalah Wall of Coins.

Wall of Coins adalah perkhidmatan pertukaran yang hanya melayani Bitcoins dan membolehkan pelanggannya membeli dan menjual cryptocurrency dengan menghubungkannya terus ke pihak lawan. Saluran yang digunakan oleh Wall of Coins disebut-sebut aman dan boleh dipercayai sepenuhnya, sementara layanan itu sendiri senang dan mudah digunakan.

Beberapa ciri utama Wall of Coins yang telah dipasarkannya adalah yuran transaksi sifar peratus, API web dan akhirnya hakikat bahawa mereka mempunyai simpanan simpanan sejuk untuk menyimpan duit syiling anda.

Tidak kira sama ada anda pembeli cryptocurrency yang berpengalaman atau akan membuat pembelian pertama anda. Wall of Coins melayani semua orang. Sekiranya anda memang pembeli yang berpengalaman, anda akan dapati banyak pilihan untuk dijelajahi dan sejumlah pilihan pembayaran untuk meningkatkan urus niaga anda.

Bagi mereka yang benar-benar baru dalam keseluruhan proses, Wall of Coins sebenarnya mempunyai sesuatu yang hebat. Mereka mempunyai sistem SMS yang cukup unik dan memandu pembeli pertama kali melalui semua yang diperlukan untuk melakukan pembelian dan juga memberikan cadangan berguna yang boleh anda ikuti untuk mendapatkan perkhidmatan dan produk terbaik untuk wang anda. Inilah sebabnya mengapa Wall of Coins menjadi pilihan tepat bagi pembeli pertama kali yang ingin membelanjakan wang tunai mereka di Bitcoin.

Apa yang Perlu Dicari

Pertama, bahkan sebelum kita mula memberikan analisis mendalam tentang apa itu Wall of Coins dan bagaimana ia berjaya melakukan apa yang dilakukannya, ada keperluan besar untuk memahami apa yang menjadikan perkhidmatan pertukaran lama biasa menjadi satu yang paling hebat dan alat yang mudah tetapi dipermudahkan yang nampaknya dibincangkan oleh semua orang. Pada dasarnya, kita perlu memahami apa yang menjadikan perkhidmatan pertukaran cryptocurrency yang hebat.

Sebagai permulaan, seperti layanan hebat, kemudahan penggunaan adalah suatu keharusan. Lagipun, apa yang baiknya adalah perkhidmatan dengan semua ciri terkini dan apa sahaja fungsi gila yang dapat difikirkan jika tidak akan membiarkan pelanggan mengaksesnya tanpa banyak kerumitan?

Kedua, untuk perkhidmatan pertukaran cryptocurrency yang baik, seseorang mesti dapat memilih dari pelbagai kaedah pembayaran yang baik. Tidak semua orang selesa membuat pembayaran dengan kad kredit, atau pemindahan akaun langsung misalnya. Kecuali mereka mempunyai pilihan pembayaran yang baik, sebahagian besar asas pengguna mereka tetap tidak berpuas hati.

Selain itu, perkhidmatan pertukaran yang baik mesti mempunyai rancangan pembayaran yang berpatutan, iaitu, mereka mesti menawarkan harga yang berpatutan untuk semua jenis pilihan pembayaran dan cryptocurrency. Akhirnya, anda tidak boleh bercakap tentang perkhidmatan yang baik tanpa menyatakan keperluan untuk pasukan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Kecuali dan sehingga aduan pelanggan tidak ditangani seawal mungkin, tidak ada alasan untuk mereka terus kembali ke portal yang berkenaan.

Pembayaran dan Pembelian

Wall of Coins cukup fleksibel kerana ia memberi kebebasan sepenuhnya kepada penjual untuk menerima apa sahaja bentuk pembayaran yang mereka inginkan. Pembeli, sebaliknya, perlu melihat buku pesanan yang ada untuk memeriksa sama ada kaedah pembayaran pilihan mereka boleh diterima oleh penjual.

Apa yang menjadikan Wall of Coins hebat adalah bahawa ia memberi penjual pelbagai pilihan pembayaran untuk dipilih. Mereka boleh menerima pembayaran dalam simpanan tunai atau meminta pembayaran dengan kad kredit atau debit. Malah pemindahan akaun langsung adalah pilihan. Namun, setelah cara pembayaran ditetapkan oleh penjual, pembeli harus memenuhi itu dan melakukan pembayaran hanya seperti yang ditentukan oleh penjual.

Secara statistik, penjual biasanya memilih untuk memilih deposit tunai sederhana, yang juga merupakan kaedah pembayaran yang paling disukai bagi pembeli. Deposit tunai ini bermaksud bahawa pembeli mesti pergi ke bank secara fizikal dan membuat deposit untuk jumlah yang dipersetujui di akaun penjual.

Setelah penjual menerima jumlah tersebut di akaun mereka, mereka perlu kembali ke portal dan mengakui selesainya pembayaran. Setelah pengakuan diterima, barulah jumlah Bitcoin yang diperlukan dikreditkan ke akaun pembeli.

Di Mana Ia Berdiri

Sekiranya anda membandingkan Wall of Coins dengan perkhidmatan pertukaran popular lain di pasaran, anda akan dapati bahawa harga sebenarnya cukup banyak di beberapa domain. Walaupun perkhidmatan pertukaran lain seperti BitQuick dan LibertyX mengenakan bayaran masing-masing 2% dan 1.5-8% untuk setiap pertukaran yang dilakukan menggunakan perkhidmatan mereka, Wall of Coins hanya mengenakan yuran 1% kepada anda untuk sebarang transaksi anda.

Satu lagi ciri hebat yang menjadikan Wall of Coins sebagai pilihan utama adalah hakikat bahawa tidak ada ID yang diperlukan untuk bertransaksi sedangkan kebanyakan perkhidmatan pertukaran terkemuka lain memerlukan pelanggan mereka memberikan ID. Walaupun BitQuick dan LibertyX tidak akan membiarkan anda bertransaksi tanpa ID, LocalBitcoins juga mungkin meminta anda memberikan ID dalam beberapa kes. Namun, ciri ini juga menjadikan Wall of Coins sebagai sasaran mudah untuk penipuan dan menjadikannya platform yang ideal untuk melakukan transaksi haram.

Sejauh jangkauan perkhidmatan ini, kini beroperasi dan beroperasi di sejumlah 12 negara, dengan beberapa di antaranya adalah AS, UK, Australia, Brazil, Jerman, Mexico dan Poland. Membandingkannya dengan pertukaran popular lain, anda dapati bahawa walaupun LocalBitcoins tersedia di seluruh dunia dan memberikan sokongan kepada hampir semua negara lain, BitQuick dan LibertyX hanya dapat diakses dan beroperasi di kawasan Amerika Syarikat.

Memahami Had dan Melindungi Privasi Anda

Wall of Coins secara rasmi tidak membatasi jumlah wang yang dapat anda belanjakan untuk transaksi Bitcoin. Anda boleh membelinya dengan harga setinggi yang anda mahukan, atau sekecil yang anda mahukan. Namun, yang pasti di sini adalah untuk anda melabur dengan banyak dan membuat pembelian yang besar, penjual mesti terlebih dahulu bersetuju untuk membuat penjualan besar, yang biasanya tidak berlaku di platform.

Oleh itu, pembeli dibatasi oleh pilihan yang diberikan oleh penjual. Sekiranya ada tawaran oleh penjual untuk jumlah yang mereka nantikan untuk membelinya, mereka akan dapat melakukan pembelian. Jika tidak, mereka hanya perlu menunggu tawaran yang tepat.

Privasi nampaknya cukup terkenal di Wall of Coins, kerana semua yang anda perlukan untuk melakukan transaksi adalah nombor telefon. Walaupun perkhidmatan pertukaran lain mungkin meminta perincian yang lebih intim seperti salinan ID anda, maklumat hubungan anda dan banyak lagi, Wall of Coins tidak mematuhi dasar tersebut.

Mereka bahkan tidak memerlukan alamat anda secara eksplisit, tetapi hanya memintanya kerana mereka perlu mencari bank yang berdekatan. Sebenarnya, bukannya memberi mereka akses ke lokasi anda, anda bahkan boleh memilih untuk memasukkan kode pos kawasan anda secara manual sehingga dapat meminimumkan kemungkinan pelanggaran maklumat atau pencerobohan privasi anda.

Segera

Kelajuan urus niaga di Wall of Coins tidak membuat sebarang keluhan. Urus niaga hampir serta-merta dan sebaik sahaja pembayaran dibuat oleh pembeli, rata-rata tidak lebih dari 15 minit sehingga syiling dapat dilihat dalam akaun mereka.

Namun, kuasa untuk mengesahkan pembayaran pembeli terletak pada penjual, sebab itulah transaksi tertentu mungkin memerlukan jangka masa yang lebih lama untuk diselesaikan. Seperti yang dijelaskan sebelumnya, Wall of Coins hanya akan mengeluarkan jumlah syiling yang sesuai ke dalam akaun pembeli setelah mereka yakin bahawa pembayaran telah dibuat sepenuhnya dan diterima oleh penjual.

Dan satu-satunya cara untuk mereka mengetahui ini adalah sekiranya penjual sendiri mengakui pembayaran yang dibuat oleh pembeli di portal.

Ketelusan

Tidak kira betapa hebatnya perkhidmatan atau produk, pelanggan akan tetap merasa ragu-ragu dalam membelanjakan wang melainkan jika mereka menyedari sifat syarikat yang menjual produk atau bahkan orang di belakang syarikat. Inilah sebabnya mengapa jenama besar menjana lebih banyak wang daripada yang lebih kecil kerana orang lebih sedar dan dapat mengenali diri mereka lebih banyak dengan nama besar di pasaran.

Bagi Wall of Coins, masalah ini tidak pernah menjadi masalah kerana mereka cukup telus dalam perkhidmatan mereka dan tidak pernah berusaha untuk menahan maklumat daripada pelanggan mereka. Sebenarnya, banyak maklumat mengenai perkhidmatan tersebut, bersama dengan nama dan maklumat hubungan pemiliknya disebutkan di laman web dengan betul untuk dibaca dan dilayari oleh sesiapa sahaja.

Menyelesaikan Masalah

Semua ciri ini yang dinyatakan di atas tidak akan sama sekali jika Wall of Coins tidak mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan yang memuaskan untuk menyokong semuanya. Nasib baik, mereka melakukannya.

Untuk memenuhi pertanyaan, menerima maklum balas, atau untuk bantuan umum yang lain, semua pelanggan perkhidmatan bebas menghubungi nombor bebas tol mereka atau bahkan menghubungi mereka melalui kotak sembang langsung yang selalu tersedia di laman web itu sendiri.

Selain itu, perkhidmatan SMS yang unik dan komprehensif menjanjikan untuk membimbing pembeli baru mengenai cara membuat pembelian sebaik sahaja mereka mendaftar di laman web.

Keputusan itu

Sekiranya Bitcoin terus mendapat perhatian, begitu juga perkhidmatan pertukaran dan platform transaksi. Dan bukan hanya Bitcoin yang cepat memperoleh tahap baru secara keseluruhan, dunia cryptocurrency pada umumnya kelihatan siap untuk memperluas dan memperluas cakrawala.

Dengan kejayaan Bitcoin bertindak sebagai pemangkin, sejumlah cryptocurrency lain mula menarik perhatian orang ramai dengan cara yang luar biasa. Dan kerana masing-masing berusaha untuk mendapatkan lebih menonjol daripada yang lain, satu perkara yang pasti hanya semakin besar dan lebih besar adalah keperluan Ulasan Wall of Coins seperti itu.

Walaupun agak membingungkan bagi rata-rata pelabur untuk memutuskan perkhidmatan yang baik dari banyak pilihan yang ada, Wall of Coins telah membuktikan dirinya sebagai alternatif yang layak dan penyelesaian yang baik bagi mereka yang mencari platform yang komprehensif tetapi mudah untuk mereka urus niaga cryptocurrency.

Pemula dan peniaga yang berpengalaman boleh mendaftar untuk perkhidmatan tersebut dan membiarkan perkhidmatan itu sendiri membimbing anda semasa anda melihat pendapatan anda berganda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me