Najbolji novčanik za financiranje (YFI) 2021. | Novčanici s podrškom za YFI

Čeznite s financijama (YFI) je u osnovi ERC20 token koji se temelji na Ethereum blockchain tehnologiji. Glavni fokus osnivača YFI coin bio je poremetiti mrežnu strukturu DeFi nakon što je lansiranje YFI postalo najpopularnije na kripto tržištu. Kao što znamo, mreža blockchain tehnologije širi se u svim krajevima svijeta, a također je primjenjiva na svaki odjel vezan za razvoj ljudskih resursa. Događa se rođenje blockchain imovine ili digitalne imovine za upotrebu na blockchain mreži.

U ovom će članku Ripple coin News Team otkriti najbolji novčanik Yearn Finance (YFI). Budući da je YFI izgrađen na Ethereumovom ERC20 protokolu, za pohranu vašeg Yearn Finance (YFI) možete koristiti bilo koji novčanik koji podržava Ethereum ERC-20 Tokens.

Best Yearn Finance YFI hardverski novčanici

Za pohranu vaših YFI tokena postoje različiti hardverski novčanici koji osiguravaju najbolju sigurnost vaše imovine i pružaju sveobuhvatan popis značajki. Slijede najbolji hardverski novčanici za YFI na tržištu.

1. Ledger Nano S (preporučeno)

Ledger Nano S jedan je od najjeftinijih hardverskih novčanika koji postoji po razumnoj cijeni. Ujedno je i zajednica koja najviše pregledava i preporučuje hardverski novčanik.

Što se tiče pitanja sigurnosti imovine, Ledger Nano S je najbolji od svih. Dolazi u šest različitih boja i podržava više jezika. Tvrtka nudi nagrade za ulog kripto imovine u novčanik Ledger.

2. Knjiga Nano X

Ledger Nano X dolazi s iznimnim značajkama i smatra se ažuriranijim u značajkama od Ledger Nano S. Na primjer, povezuje se s mobilnom aplikacijom Ledger Live putem Bluetooth opcije.

Novčanik Ledger u osnovi je jedan od najboljih hardverskih novčanika. Dizajniran je za pohranu kriptovaluta s masivnim sigurnosnim značajkama. Trgovci kripto valutama i investitori strastveno koriste novčanike glavne knjige za svoju kriptovalutu koja ih također hvale.

Dizajn je vrlo šarmantan i atraktivan za upotrebu. Opcija sjemenskih kartica za oporavak i dostupnost USB-C kabela čini Ledger Nano X atraktivnim u kripto zajednici.

također možete provjeriti naš najbolji Loopring novčanici Popis 2021

3. KeepKey

KeepKey je još jedan poznati hardverski novčanik, osim Ledgera i Trezora. Najbolje je za Yearn. Financijski tokeni i podržava širok raspon kovanica.

KeepKey pokreće matičnu podršku za ERC-20 Token!

Dizajn ambalaže je cool, a korisnici mogu uživati ​​u iznimnom iskustvu koristeći ga za pohranu svoje imovine. Ne podržava samo YFI token već i multi-podržani hardverski novčanik. Od svih istaknutih hardverskih novčanika na tržištu, KeepKey je jeftiniji, ima sve izuzetne značajke.

4. Trezor

Trezor nije nov u kripto svijetu, ali ima zabilježenu povijest, a mnogi su ljudi ovisni o njemu. Najzanimljivija stvar kod Trezora je što podržava sve ERC-20 tokene, uključujući YFI, s potpunom enkripcijom.

PROČITAJTE Novi DeFi novčić u skoku od 1350% za samo nekoliko tjedana

Ima dva proizvoda, naime Trezor Model T i Trezor One koji podržavaju razne kripto-veze uz sigurnost na mreži. Jeftiniji je od ostalih novčanika. Trezor je vrlo jednostavan i jednostavan za upotrebu, posebno za početnike.

Ima jedinstvenu značajku kojom možete lako vratiti novac ili novac ako ste izgubili uređaj. Trezor je kroz to vrlo sigurna i transparentna platforma, korisnici mogu lako pratiti svoje aktivnosti, novčanik podržava tisuće novčića.

Postaje aktivan kada je povezan s računalnim uređajem. Kada aktivirate hardverski novčanik, morate postaviti 12-znamenkasti kôd za oporavak koji se koristi za povrat sredstava u slučaju gubitka. Ostali sadržaji uključuju PIN kôd, OLED zaslon i opciju zaporke.

  1. Predviđanje cijene Litecoin 2021.-2025
  2. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?
  3. Predviđanje cijene lanca 2021. – 2025. LINK će dosegnuti 100 USD?

Najbolji YFI novčanici

Da biste uživali u besplatnim novčanicima s izuzetnim značajkama, slijedi popis besplatnih novčanika za vašu imovinu ERC-20.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet je blockchain novčanik zasnovan na Ethereumu koji je najpoznatiji po tome što pohranjuje Ether i sve ERC-20 tokene s potpunom šifriranom zaštitom. To je novčanik zasnovan na webu koji vam omogućuje izravnu dostupnost Ethereum blockchainu. Ovaj besplatni novčanik uvršten je na naš popis preporučenih novčanika za ERC-20.

MEW je pridobio povjerenje kripto zajednice i poznat je po tome što nudi dodatne slojeve sigurnosti za vašu digitalnu imovinu. Dinamično korisničko sučelje vrlo je jednostavno slijediti, a zamjenom se lako mogu obavljati transakcije i pretvarati tokeni. Također je vrijedno napomenuti da je novčanik kompatibilan s hardverskim novčanicima kao što je Ledger Nano S. S MyEtherWalletom možete izvršavati izvanmrežne transakcije slijedeći smjernice tvrtke. Međutim, ova se opcija preporučuje profesionalcima, a ne početnicima.

6. MetaMask

MetaMask je internetski besplatni novčanik koji radi kao proširenje za različite preglednike poput Chromea, Opere, Bravea i Firefoxa. Popularni je besplatni web novčanik za Ethereum jer vam također pruža izravan pristup Ethereum blockchainu. Svi tokeni kovani na ETH blockchainu mogu se pohraniti na MetaMask.

Što je MetaMask?

Riječ je o HD novčaniku kojem se može pristupiti u svakom pregledniku pomoću sjemenskog ključa postavljenog u vrijeme izrade. Korisničko sučelje je integrirano, a pokrivenost širom svijeta dostupna je zahvaljujući višejezičnoj podršci. Hardverski novčanik Trezor kompatibilan je s MetaMask a pojedinostima Trezorovog računa također se može pristupiti putem web-meta-maske.

7. Atomski novčanik

Atomic Wallet može slobodno koristiti novčanik za kriptovalute koji nije skrbnički i podržava sve ERC-20 tokene. Atomski novčanik možete stvoriti i otvoriti putem različitih operativnih sustava kao što su macOS, Windows, Linux, Android i iOS. Najzanimljivija i najpoznatija značajka su atomske zamjene na dijelu ovog novčanika koje vam omogućuju zamjenu kriptovaluta. Ugrađena opcija razmjene omogućuje vam pretvorbu određenog broja kripto valuta pomoću platforme Atomic Wallet.

PROČITAJTE 6 najboljih Zcash novčanika 2021

Novčanik za atomsku kriptovalutu

Više platformi

Atomic Wallet dostupan je za većinu operativnih sustava, uključujući Windows, macOS, Linux i Android. Aplikacija za iOS treba izaći 2019.

Sigurnost i anonimnost

U tvrtki Atomic samo vi imate puni pristup svojim sredstvima. Atomic Wallet koristi inteligenciju na uređaju i pohranjuje sve privatne ključeve na vašem računalu ili pametnom telefonu. Vaša privatnost dobro je zaštićena lozinkom koju ste postavili i mnemonička fraza od 12 riječi.

Više valuta

Osim YFI tokena, Atomic podržava preko 300+ kovanica i tokena. Možete ih osigurati i upravljati njima, razmjenjivati ​​i kupovati pomoću ugrađenih usluga i sve to u jednom sučelju, bez odlaska na vanjske web stranice. Štoviše, Atomic vam omogućuje dodavanje bilo kojeg ERC20 tokena u nekoliko klikova i upravljanje njime.

Nulte naknade

Atomic je besplatni program koji vam generira jedinstvenu adresu novčanika.

Najbolji Yearn.Finance novčanici za Android (mobitel)

Postoji mnogo aplikacija novčanika Yearn Finance, ali neke stječu popularnost u kripto svijetu zbog svojih upečatljivih karakteristika i vrhunske tehnologije.

8. Vjerujte novčaniku

Vjerujte novčaniku podržava Ethereum i sve ERC20 tokene kovane iz Ethereum blockchaina. Binance ga je stekao još u srpnju 2018., a daljnje značajke, zajedno sa širokim rasponom kovanica, dodani su kasnije. Sigurnosni ključevi pohranjeni na vašem uređaju čine jak sigurnosni sloj od napada hakiranja.

Kako je to sada službeni novčanik Binance burze, lako se može trgovati jer Vjerujte novčaniku kompatibilan je s Kyber Network i Binance DEX. Što se tiče anonimnosti, novčanik nikada ne otkriva vaše podatke, ali ostaje privatan. Korisnicima je dostupan na Google Playu i App Storeu.

9. Coinomi

Coinomi jedan je od najstarijih mobilnih kripto novčanika na tržištu otkada je postojao 2014. godine. Podržava više od 17,00 digitalnih sredstava, uključujući sve YFI tokene. Digitalni novčići mogu se razmjenjivati ​​dok borave na Coinomijevom sučelju jer to radi s kripto burzama kao što su Changelly i ShapeShift.

Dodatak usluge SegWit čini transakcije puno lakšima jer troše manje prostora na blockchain mreži. Sigurnost je na vrhu jer privatni ključevi nemaju pristup poslužiteljima, već se pohranjuju na korisnikov mobilni uređaj. Morat ćete postaviti lozinku koja je potrebna svaki put kad želite otvoriti Coinomi. U slučaju gubitka, unijet ćete frazu sjemena za oporavak na svoju novu adresu i kao rezultat će se vratiti svi podaci.

Zaključak

Prezentirao sam vam detaljan prikaz raznih novčanika kako biste mogli dobiti sve važne informacije o pohrani vašeg Yearna. Financije YFI tokeni. Različiti korisnici trebaju novčanike, ovisno o njihovim zahtjevima, poput mobilnih, stolnih i besplatnih novčanika.

Novčanike sam naveo nakon provjere njihove pouzdanosti i sigurnosti. Međutim, neki novčanici upečatljiviji su od drugih pružanjem korisnih značajki i osiguravanjem vrhunske sigurnosti. Preporučit ću vam da nabavite hardverski novčanik poput glavne knjige za pohranu YFI tokena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me