Прогноза за цена на EOS: Ще нарасне ли цената на EOS през 2021 г.?

EOS предизвика много разгорещени дискусии на крипто пазара. Ще се конкурира ли монетата с Ethereum? Днес в нашия EOS прогноза на цената, събрахме цялата свързана информация за монетата, основите, използвани в проекта, историческия анализ на цените и експертите от EOS за прогнозиране на цените. До края на тази статия ще обхванем почти цялата информация, която инвеститорите и търговците трябва да знаят за EOS, преди да направят каквато и да е инвестиция. Да започваме

Какво е EOS – историята?

EOS е Blockchain платформа от следващото поколение, която продължава да привлича силно внимание от страна на медиите със своите рекордни ICO и изключителна функционалност. Общността EOS.IO е особено популярна, възнамерявайки да създаде децентрализирани приложения (Dapps) и да опрости програмирането и интегрирането на интелигентни договори.

Най-изненадващата характеристика на платформата EOS.IO е, че чрез своята специална рамка тя на практика изключва таксите за транзакции. Платформата също е невероятно гъвкава. EOS.IO може да надвишава основните кредитни карти като Visa за транзакции в секунда, както е посочено в докладите. По този начин EOS дава на разработчиците на Dapp перфектната платформа.

Daps са протоколи, които работят чрез децентрализирани мрежи, като Tor или Blockchains. За да улеснят сътрудничеството в бранша, Dapps зависят от набор от стандарти. Следователно Dapps дава на общността по-устойчиво бизнес решение.

За какво се използва EOS Coin?

EOS има собствена криптовалута като другите блокчейн, известна просто като EOS. Трябва да платите такси за транзакции, когато използвате блокчейн Ethereum. Това се нарича GAS, което е много скъпо, защото все повече потребители използват мрежата. По този начин мрежата не е подходяща на глобално ниво, когато става въпрос за изпращане на минималната сума пари. Това не носи полза в световен мащаб, така че изпращането на малки суми не си струва. Ето защо е създаден Ethereum. Когато хората трябва да имат достъп до мрежата, те наемат виртуалната машина на Ethereum, която изисква такса за транзакция.

Моделът EOS обаче е различен: притежателите на монети EOS притежават мрежата, вместо да „отдават под наем“ изчислителна мощ. Монетата EOS работи съвместно с всяка друга криптовалута. Можете лесно да направите транзакцията между всякакви портфейли. Това е перфектна система за плащания, тъй като само за няколко секунди можете да изпращате пари безплатно на всеки, който се намира на борда.

Със своите милиарди долари ICO, не е чудно, че EOS беше включен в списъка на повечето основни борси през първите дни. Мрежата стартира своята ключова мрежа официално през април 2018 г. Стартирането доведе EOS до нов рекорд от 21,46 долара

Анализ на цената на EOS & История

Стойността на EOS се е променила значително през изминалата година – както се вижда на графиката по-долу, цената се е увеличила значително до февруари 2020 г., но след това рязко след 15 февруари тя се е превърнала в дъното. Оттогава EOS непрекъснато намалява – с едно изключение: вторият скок през август 2020 г. и спад след това.


През цялата година EOS достигна висока стойност за всички времена от $ 5.36 на токен в сравнение с EOS цена от $ 1,86 на токен тази година. Това даде на търговците много добра възможност поради две години спад и мечи пазар. От есента на септември EOS не успя да разшири бичия си успех над 3 долара. Освен това, падащ триъгълник показва, че стойността на EOS може да бъде до $ 1,75. Този низходящ модел на триъгълника е създаден през 2018 г. – така че е направено и направено. В момента монетата се търгува за $ 2.65.

EOS Price Prediction 2021

TradingBeasts

TradingBeasts прогнозата на цените за EOS е по-симпатична. Очаква се монетата да достигне около 2,00394 долара до май. Очаква се потенциалът по отношение на това видяно. Очаква се EOS да се търгува на стойност $ 2,54680 до декември 2021 г..

Инвеститор на портфейла

Според Инвеститор на портфейла, EOS е най-добрият вариант за дългосрочна инвестиция. Но в краткосрочен план това се счита за лоша инвестиция. Според тяхната платформа се смята, че монетата се търгува $ 0,263 – $ 4,5. Посочвайки, че в момента няма много възможности за инвестиране в EOS.

EOS Price Prediction 2022

TradingBeasts

Алгоритъмът на TradingBeasts има по-консервативен подход за прогнозиране на цените на EOS. За цената, на която монетата се търгува в момента, се очаква EOS да виси около $ 2,37010 до $ 2,90390. До декември 2022 г. средната цена на монетата ще бъде 3,22002 долара.

Инвеститор на портфейла

Не е много симпатичен резултат, който получаваме от Wallet Investor. Трябва да се каже, че Wallet Investor няма толкова много надежди за тази монета. Според техните прогнози монетата ще достигне отметката от $ 3.088 през май 2022 г. Максималната цена за достигане се очаква да бъде $ 5.291. Но след покачването, това ще бъде мъртво падане и отново ще се търгува около $ 0,151 до $ 0,783.

EOS Price Prediction 2023

TradingBeasts

Ако прогнозата е вярна, може да се каже, че скоро ще видим реалния потенциал на тази монета. В миналото монетата се е справила толкова по-добре, че анализаторите и търговците са оптимисти, за да видят възхода. EOS се очаква да постигне 53,98% повече от прогнозната си цена през 2022 г. Аналитичният екип на TradingBeasts стигна до заключението, че EOS ще се търгува около $ 4,00341 на средна цена до 2023 г..

Инвеститор на портфейла

EOS няма толкова много история за прогнозиране на своите ценови модели. По-лошото, което монетата е видяла, се счита за средна инвестиция от Wallet Investor Няма един шанс до 2024 г. EOS да се търгува над $ 1. Според тяхната прогноза, която е изброена месец по месец, се очаква EOS да достигне 0,0274 долара през декември 2024 г. Малко за разлика от това, юни 2024 г. ще бъде малко печеливша, тъй като цената се очаква да бъде крила около 0,118 долара.

Прогноза за цена на EOS 2024

TradingBeasts

Цената на EOS се очаква да достигне $ 4,37182 до средата на 2024 година. Волатилността на пазара е непредсказуема. Ако пазарът стане нестабилен, се очаква до необходимостта от 2024 г. цената на 1 EOS токен да бъде $ 4,71557 до декември 2024 г..

Инвеститор на портфейла

Крипто ентусиастите искат да видят какво може да се очаква за цените на EOS през следващите няколко години. Въпреки че няма много надежда. Прогнозите за Wallet Investor са доста дипломатични и лесни за вярване. Очаква се цените да бъдат около $ 0,3478 до максимум от $ 0,87. Не се очаква, прогнозата ясно показва, че за EOS ще бъде много трудно да премине границата от $ 1.

Прогнози на цените на EOS за 2025 г.

Изпълнението на EOS като криптовалута Blockchain ще зависи от успеха, последователността и желанието на екипа му да остане прозрачен и чувствителен към нуждите на общността. Когато TradingBeasts прогнозира, че цените ще достигнат над 5 $, инвеститорът на Wallet показва голямо разочарование. Те прогнозираха, че цените могат да паднат до $ 0,15 до края на 2025 г. Разликата между двете горни прогнози е много.

Прогноза за цена на EOS за 2021, 2023 и 2025

Скок на цените за монети EOS се прогнозира от Coinliker. Очакваният 5-годишен растеж е над 5000%, за $ 130 на EOS. Прогнозата предполага, че всяка година ще има положително печелившо увеличение. Може да знаете нещо, което ние не знаем, но EOS е страхотна инвестиция според прогнозата за цените на Coinliker.

Прогнозите на Coinliker са силно съмнителни и същевременно изненадващи. Когато други платформи за анализ показват такова ниво на разочарование, Coinliker не спира да ни учудва. До 2023 г. EOS се очаква да достигне цена от $ 90,91. 2025 г. ще бъде страхотна година за EOS. Търгувайки за $ 130,27, EOS търси добра възможност за дългосрочна инвестиция.

Нашият поглед върху прогнозите за цените на EOS

EOS позволява на разработчиците и инженерите да създават децентрализирани приложения безпроблемно. Инвеститорите и специалистите в областта на технологиите полагат много усилия, за да направят заключенията. Не за краткосрочен, но за дългосрочен план EOS може да бъде най-добрата възможност за грижа. Нашите анализатори прогнозират, че EOS е най-вероятно да нарасне толкова, колкото Ethereum през следващите години. Мащабируемостта на монетата ще импровизира, тъй като се казва от нашия екип, че монетата ще се търгува на стойност $ 5 през следващите няколко години. Разбира се, стойността на биткойн силно влияе върху растежа на монетата. Но все пак има и други фактори като видимост на марката и пазарна капитализация, които играят основна роля за разрастването на организацията.

Как да закупите EOS

Лесно е да закупите EOS. Можете да започнете, като разгледате всяка голяма борса, която търгува с EOS като Binance, Poloniex или KuCoin. Не можете директно да закупите EOS от тях с фиатна валута. Трябва да купите биткойн, за да търгувате с EOS по-късно.

Просто трябва да намерите двойка за търговия BTC / EOS тук. Тогава, колкото искате, можете да търгувате BTC с EOS. Можете да направите тази сделка само за секунди.

Къде да съхранявате вашия EOS

Студен портфейл като Trezor, най-сигурното място за съхранение на вашия EOS, е офлайн. Вашият EOS е в безопасност поради своята защита срещу онлайн заплахи. Все още можете да използвате интерфейса на командния ред с отворен код (CLI), който се доставя с Blockchain, ако искате по-достъпна опция. Това е най-безопасният начин да продължите напред. Има голям избор от портфейли на трети страни, които да вземете предвид, ако искате гъвкавост. ето списък на най-добрите EOS портфейли за да съхранявате монетите си през 2021 година.

Често задавани въпроси за прогнозиране на цените на EOS

EOS по-добра инвестиция ли е??

Като се има предвид, че това е дългосрочна инвестиция, тя се прогнозира от различни платформи, които EOS може да представи добре през следващите години. Според пазарните прогнози EOS се очаква на стойност $ 5 до 2025 г..

EOS по-добър ли е от Ethereum?

Чрез сравняване на двете платформи, EOS може да замени ETH като доминираща платформа за интелигентни договори за крипто общността. Накратко, EOS е импровизирана форма на Ethereum в много отношения като такси за транзакции, мащабируемост и повече от централизиран модел.

Ще достигне ли EOS границата от $ 100?

Според всички направени прогнози, големи анализатори смятат, че $ 100 е доста непристъпна сума, която трябва да се вземе предвид. До 2025 г. EOS ще прекара почти 8 години в общността. Заемайки мястото на Ethereum в бъдеще, можем да кажем, че до 2030 г. може да бъде постигната границата от $ 50.

Заключение

EOS е отлична платформа за проектиране на децентрализирани приложения от разработчици и инженери. Тази монета е ангажирана с професионални инвеститори поради своите иновации и основни концепции. Проектът EOS има всичко, което иска за успех в бъдеще с огромни инвестиции в монетата и нейния опитен екип.

Силно ви съветваме да направите възможно най-много анализи, преди да инвестирате в EOS. Внимавайте за най-новите пазарни тенденции и експертни мнения по отношение на бъдещите прогнози. По отношение на всякакви въпроси, ние ще се радваме да ви помогнем. Коментирайте по-долу и ние ще се опитаме да отговорим на вашите запитвания възможно най-бързо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector