Ramalan Harga EOS: Adakah Harga EOS Naik pada 2021?

EOS telah menyebabkan banyak perbincangan hangat di pasaran crypto. Adakah duit syiling itu akan bersaing dengan Ethereum? Hari ini di kami EOS Ramalan harga, kami telah mengumpulkan semua maklumat berkaitan mengenai duit syiling, asas yang digunakan dalam projek, analisis sejarah harga dan pakar ramalan harga EOS. Pada akhir artikel ini, kami akan merangkumi hampir semua maklumat yang perlu diketahui oleh pelabur dan peniaga mengenai EOS sebelum membuat sebarang pelaburan. Mari kita mulakan

Apa itu EOS – Kisahnya?

EOS adalah platform Blockchain generasi seterusnya yang terus menarik perhatian media yang kuat untuk ICO yang memecahkan rekod dan fungsi eksklusifnya. Komuniti EOS.IO sangat popular, berhasrat untuk membuat aplikasi terdesentralisasi (Dapps) dan mempermudah pengaturcaraan dan penyatuan kontrak pintar.

Ciri yang paling mengejutkan dari platform EOS.IO adalah dengan kerangka khasnya, ia hampir tidak termasuk caj transaksi. Platform ini juga sangat fleksibel. EOS.IO boleh melebihi kad pinjaman utama seperti Visa untuk transaksi sesaat, seperti yang dinyatakan dalam laporan. Oleh itu, EOS memberikan platform yang sempurna kepada pembangun Dapp.

Daps adalah protokol yang beroperasi melalui rangkaian terdesentralisasi, seperti tor atau Blockchains. Untuk memudahkan kerjasama dalam industri, Dapp bergantung pada satu set standard. Oleh itu, Dapps memberikan komuniti penyelesaian perniagaan yang lebih lestari.

Duit syiling EOS digunakan untuk apa?

EOS mempunyai cryptocurrency asli seperti Blockchains lain, yang hanya dikenali sebagai EOS. Anda perlu membayar yuran transaksi semasa menggunakan Ethereum Blockchain. Ini dipanggil GAS, yang sangat mahal kerana semakin banyak pengguna menggunakan rangkaian. Oleh itu, rangkaian tidak sesuai di peringkat global ketika menghantar sejumlah wang minimum. Ini tidak mendatangkan faedah di seluruh dunia, jadi menyerahkan sejumlah kecil tidak bermanfaat. Itulah sebabnya Ethereum dibina. Apabila orang harus mengakses rangkaian, mereka menyewa mesin maya Ethereum, yang memerlukan bayaran transaksi.

Model EOS bagaimanapun berbeza: Pemegang duit syiling EOS memiliki rangkaian dan bukannya “menyewa” kuasa pengkomputeran. Duit syiling EOS berfungsi bersama dengan cryptocurrency lain. Anda boleh membuat transaksi antara dompet dengan mudah. Ini adalah sistem pembayaran yang sempurna kerana hanya dalam beberapa saat anda dapat mengirim wang secara percuma kepada sesiapa sahaja yang menaiki kapal terbang.

Dengan jutaan dolar ICO, tidak hairanlah bahawa EOS disenaraikan di sebahagian besar bursa utama pada hari-hari awal. Rangkaian ini melancarkan rangkaian utamanya secara rasmi pada bulan April 2018. Pelancaran ini membawa EOS ke paras tertinggi sepanjang masa $ 21.46

Analisis Harga EOS & Sejarah

Nilai EOS berubah jauh sepanjang tahun lalu – seperti yang dilihat dalam carta di bawah, harganya meningkat dengan ketara menjelang Februari 2020, tetapi kemudian tiba-tiba setelah 15 Februari, ia berubah menjadi terendah. EOS sejak itu terus menurun – dengan satu pengecualian: lonjakan kedua pada bulan Ogos 2020, dan penurunan selepas itu.

Sepanjang tahun, EOS mencapai nilai sepanjang masa yang tinggi $ 5.36 per token, berbanding Harga EOS $ 1.86 setiap token tahun ini. Ini memberikan peluang yang sangat baik kepada peniaga kerana penurunan selama dua tahun dan pasaran yang menurun. Sejak kejatuhan bulan September, EOS tidak dapat meningkatkan pencapaiannya yang meningkat di atas $ 3. Selanjutnya, segitiga jatuh menunjukkan bahawa nilai EOS mungkin turun ke $ 1,75. Corak segitiga menurun ini dibuat pada tahun 2018 – jadi ia selesai dan selesai. Duit syiling ini pada masa ini diperdagangkan pada $ 2.65.

Ramalan Harga EOS 2021

PerdaganganBast

PerdaganganBast ramalan harga untuk EOS lebih disukai. Duit syiling ini dijangka mencecah sekitar $ 2.00394 pada bulan Mei. Potensi yang diharapkan dapat dilihat mengenai perkara ini. Dijangka EOS akan diperdagangkan dengan nilai $ 2.54680 menjelang Disember 2021.

Pelabur Wallet

Mengikut Pelabur Wallet, EOS adalah pilihan terbaik untuk pelaburan jangka panjang. Tetapi dalam jangka pendek, ia dianggap pelaburan yang buruk. Menurut platform mereka, duit syiling itu dipercayai diperdagangkan $ 0.263 – $ 4.5. Menyatakan bahawa tidak banyak ruang untuk melabur dalam EOS sekarang.

Ramalan Harga EOS 2022

PerdaganganBast

Algoritma TradingBeasts mempunyai pendekatan yang lebih konservatif untuk ramalan harga EOS. Untuk harga koin yang diperdagangkan sekarang, dijangka EOS akan bertahan sekitar $ 2.37010 hingga $ 2.90390. Menjelang Disember 2022, harga purata duit syiling akan menjadi $ 3.22002.

Pelabur Wallet

Tidak banyak hasil yang diharapkan dari Pelabur Wallet. Boleh dikatakan, Pelabur Wallet tidak mempunyai banyak harapan pada duit syiling ini. Menurut ramalan mereka, duit syiling akan mencapai tanda $ 3.088 pada Mei 2022. Harga jangkauan maksimum diramalkan sebagai $ 5.291. Tetapi selepas kenaikan itu, ia akan menjadi penurunan dan sekali lagi akan diperdagangkan sekitar $ 0.151 hingga $ 0.783.

Ramalan Harga EOS 2023

PerdaganganBast

Sekiranya ramalan itu betul, adalah selamat untuk mengatakan bahawa kita akan segera melihat potensi sebenar duit syiling ini. Duit syiling telah menunjukkan prestasi yang lebih baik pada masa lalu sehingga penganalisis dan peniaga optimis untuk melihat kenaikan. EOS dijangka mencapai 53.98% lebih banyak daripada harga yang diramalkan pada tahun 2022. Pasukan penganalisis TradingBeasts telah membuat kesimpulan bahawa EOS akan diperdagangkan sekitar $ 4.00341 pada harga rata-rata menjelang 2023.

Pelabur Wallet

EOS tidak mempunyai banyak sejarah untuk meramalkan corak harganya. Duit syiling yang dilihat lebih buruk dianggap sebagai pelaburan purata oleh Wallet Investor. Tidak ada kemungkinan bahawa menjelang 2024, EOS akan diperdagangkan melebihi $ 1. Menurut ramalan mereka yang disenaraikan bulan demi bulan, EOS dijangka mencapai $ 0,0274 pada bulan Disember 2024. Sangat tidak seperti, Jun 2024 akan sedikit menguntungkan kerana harganya diramalkan akan bertahan sekitar $ 0.118.

Ramalan Harga EOS 2024

PerdaganganBast

Harga EOS diramalkan akan mencapai $ 4.37182 pada pertengahan 2024. Turun naik pasaran tidak dapat diramalkan. Sekiranya pasaran menjadi tidak menentu diharapkan pada tahun 2024, harga 1 token EOS akan menjadi $ 4.71557 menjelang Disember 2024.

Pelabur Wallet

Peminat kripto ingin melihat apa yang mungkin terdapat pada harga EOS dalam beberapa tahun akan datang. Walaupun tidak ada banyak harapan yang tersisa. Ramalan Pelabur Wallet cukup diplomatik dan mudah dipercayai. Harga dijangka sekitar $ 0.3478 hingga tertinggi maksimum $ 0.87. Tidak dijangka, ramalan itu jelas menunjukkan bahawa untuk EOS sangat sukar untuk melepasi tanda $ 1.

Ramalan Harga EOS untuk 2025

Prestasi EOS sebagai Blockchain cryptocurrency bergantung pada kejayaan, ketekalan, dan kesediaan pasukannya untuk terus telus dan peka terhadap keperluan masyarakat. Di mana TradingBeasts meramalkan bahawa harganya akan mencapai tanda melebihi $ 5, pelabur Wallet menunjukkan kekecewaan yang cukup. Mereka telah meramalkan bahawa harga mungkin jatuh ke $ 0.15 pada akhir 2025. Perbezaan antara kedua-dua ramalan di atas adalah banyak.

Ramalan Harga EOS untuk 2021, 2023 dan 2025

Kenaikan harga untuk duit syiling EOS diramalkan oleh Coinliker. Pertumbuhan jangkaan 5 tahun melebihi 5000%, dengan harga $ 130 per EOS. Ramalan menunjukkan bahawa setiap tahun akan ada peningkatan positif yang menguntungkan. Anda mungkin tahu sesuatu yang kami tidak tahu, tetapi EOS adalah pelaburan yang hebat mengikut ramalan harga Coinliker.

Ramalan Coinliker sangat meragukan dan mengejutkan pada masa yang sama. Di mana platform analisis lain menunjukkan tahap kekecewaan seperti itu, Coinliker tidak pernah berhenti membuat kita kagum. Menjelang 2023, EOS dijangka mencapai harga $ 90.91. 2025 akan menjadi tahun yang baik untuk EOS. Dengan berdagang dengan harga $ 130.27, EOS mencari peluang pelaburan jangka panjang yang baik.

Kami mengambil Ramalan Harga EOS

EOS membolehkan pemaju dan jurutera membina aplikasi terdesentralisasi dengan lancar. Pelabur dan orang yang mahir berteknologi berusaha keras untuk membuat kesimpulan. Bukan untuk jangka pendek, tetapi untuk jangka panjang EOS mungkin merupakan peluang terbaik untuk dijaga. Penganalisis kami telah meramalkan bahawa EOS kemungkinan besar akan tumbuh sebanyak Ethereum pada tahun-tahun mendatang. Skalabiliti duit syiling akan meningkat kerana dikatakan oleh pasukan kami bahawa duit syiling itu akan diperdagangkan pada nilai $ 5 dalam beberapa tahun ke depan. Sudah tentu, nilai bitcoin sangat mempengaruhi pertumbuhan koin. Tetapi masih ada faktor lain seperti keterlihatan jenama dan cap pasaran yang memainkan peranan penting dalam mengembangkan organisasi.

Cara membeli EOS

Mudah membeli EOS. Anda boleh memulakan dengan melihat pertukaran utama yang memperdagangkan EOS seperti Binance, Poloniex, atau KuCoin. Anda tidak boleh membeli EOS secara langsung dari mereka dengan mata wang fiat. Anda harus membeli bitcoin untuk berdagang dengan EOS kemudian.

Anda hanya perlu mencari pasangan perdagangan BTC / EOS di sini. Kemudian seberapa banyak yang anda mahukan, anda boleh menukar BTC ke EOS. Anda boleh membuat perdagangan ini berlaku hanya dalam beberapa saat.

Tempat menyimpan EOS anda

Dompet sejuk seperti Trezor tempat paling selamat untuk menyimpan EOS anda di luar talian. EOS anda selamat kerana dilindungi dari ancaman dalam talian. Anda masih boleh menggunakan Open Source Command Line Interface (CLI), yang disertakan dengan Blockchain jika anda mahukan pilihan yang lebih berpatutan. Ini adalah kaedah paling selamat untuk seterusnya. Terdapat banyak dompet pihak ketiga yang perlu diambil kira sekiranya anda mahukan fleksibiliti. berikut adalah senarai dompet EOS terbaik untuk menyimpan duit syiling anda pada tahun 2021.

Soalan Lazim Ramalan Harga EOS

Adakah EOS adalah pelaburan yang lebih baik?

Memandangkannya dalam pelaburan jangka panjang, ia diproyeksikan oleh pelbagai platform yang dapat dilakukan dengan baik EOS pada tahun-tahun mendatang. Menurut ramalan pasaran, EOS dijangka pada nilai $ 5 menjelang 2025.

Adakah EOS lebih baik daripada Ethereum?

Dengan membandingkan kedua-dua platform, EOS dapat menggantikan ETH sebagai platform kontrak pintar yang dominan untuk komuniti crypto. Ringkasnya, EOS adalah bentuk Ethereum yang diubahsuai dalam banyak cara seperti yuran transaksi, skalabilitas, dan banyak lagi model terpusat.

Adakah EOS akan mencapai tahap $ 100?

Menurut semua ramalan yang dibuat, penganalisis utama berpendapat bahawa $ 100 adalah jumlah yang tidak dapat didekati. Menjelang 2025, EOS akan menghabiskan hampir 8 tahun di komuniti. Mengambil tempat Ethereum pada masa akan datang, kita dapat mengatakan bahawa pada tahun 2030, tanda $ 50 dapat dicapai.

Kesimpulannya

EOS adalah platform yang sangat baik untuk merancang aplikasi terdesentralisasi oleh pemaju dan jurutera. Duit syiling ini ditujukan kepada pelabur profesional kerana inovasi dan konsep asasnya. Projek EOS mempunyai semua yang diinginkan untuk berjaya di masa depan dengan pelaburan besar-besaran dalam koin dan pasukannya yang berpengalaman.

Kami sangat menyarankan anda untuk melakukan analisis sebanyak mungkin sebelum melabur dalam EOS. Cari trend pasaran terkini dan pendapat pakar mengenai ramalan masa depan. Mengenai sebarang pertanyaan, kami akan dengan senang hati membantu anda. Komen di bawah dan kami akan cuba menjawab pertanyaan anda secepat mungkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me