15+ Faucet Bitcoin Terbaik 2021: Pembayaran Segera – Bayaran Tertinggi

Dengan peningkatan populariti bitcoin, banyak pelabur tradisional mula melaburkan wang fiat mereka di crypto tetapi sangat berisiko. Juga, bagaimana jika anda tidak mempunyai wang untuk melabur? Atau jika anda seorang pemula dan tidak mahu mempertaruhkan wang anda.

Adakah anda tahu bahawa anda masih boleh memperoleh BTC tanpa pelaburan melalui keran bitcoin?

Dalam panduan ini, saya akan memberitahu anda tentang apa itu keran bitcoin, bagaimana anda memperoleh bitcoin dari keran, apakah faucet bitcoin dengan bayaran tertinggi, adakah keran kripto bernilai, tetapi pertama sekali mari kita mulakan dengan apa itu keran bitcoin?

Lihat Dompet ERC20 Terbaik untuk menyimpan Token Airdrop

Keran Bitcoin?

Keran Bitcoin biasanya laman web atau aplikasi mudah alih yang membolehkan anda memperoleh bitcoin percuma atau pelbagai cryptocurrency sebagai pertukaran untuk melakukan tugas mudah. Tugas ini merangkumi menyelesaikan captcha, bermain permainan, melihat iklan, menyelesaikan tinjauan, memasang aplikasi, dan sebagainya.

Kembali pada tahun 2010, faucet bitcoin pertama dibuat oleh Gavin Andresen untuk mengembangkan komuniti bitcoin dengan memberikan bitcoin percuma. Faucet adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan bitcoin percuma (satoshi) dengan hanya beberapa klik setiap hari.

Kaedah ini juga bebas risiko kerana anda tidak perlu melaburkan wang. Satu-satunya kelemahan adalah bahawa pembayarannya agak rendah. Baca juga: Beli duit syiling Ripple (XRP) pada tahun 2021 panduan langkah demi langkah

Dapatkan bitcoin dari faucet?

Mendapatkan bitcoin dari keran cukup mudah dan melibatkan langkah-langkah mudah ini.

Langkah 1:  Langkah pertama adalah mendapatkan dompet bitcoin di mana anda akan menyimpan semua duit syiling anda. Untuk faucet bitcoin, saya akan mengesyorkan dompet Coinbase atau Blockchain.com kerana ini lebih mudah digunakan dan mesra pemula atau Mendaftar untuk dompet pembayaran mikro yang dibuat khas untuk faucet. Anda boleh menggunakan CoinPot untuk memastikan pendapatan anda selamat.

Langkah 2:  Setelah anda memiliki dompet, langkah seterusnya adalah membuat akaun di keran. Kita perlu membuat akaun di beberapa faucet untuk mendapatkan satoshi yang banyak (unit bitcoin terkecil).

Langkah 3:   Sekarang log masuk ke faucet ini setiap hari dan tuntut ganjaran melengkapkan captcha ringkas. Biasanya, anda perlu melengkapkan captchas ini setelah selang waktu yang sedikit. Selang ini boleh menjadi 5 mint, 30 mint, atau bahkan 1 jam untuk beberapa laman web.

Anda boleh menonton video ini untuk mengetahui lebih banyak maklumat mengenai bagaimana keran bitcoin berfungsi.

Apa itu dompet Mikro?

Dompet Mikro adalah dompet pelbagai mata wang yang tidak memerlukan bayaran transaksi untuk memindahkan duit syiling. Ini membolehkan anda memindahkan pendapatan kecil anda dari keran dengan serta-merta, menghilangkan risiko penipuan. Pada masa ini, terdapat dua dompet mikro untuk faucet, Duit syiling. Anda hanya perlu menyambungkan akaun keran anda dengan CoinPot dompet yang disokong. Faucet yang menyokong dompet ini menawarkan pembayaran segera.

Anda boleh menyimpan cryptocurrency yang berlainan di dompet ini seperti crypto yang diperoleh dari faucet Litecoin, faucet Ethereum, faucet doge, dan sebagainya.

Walaupun terdapat banyak faucet bitcoin terbaik yang tidak disokong oleh dompet ini, adalah amalan yang baik untuk menggunakan hanya faucet yang disokong oleh kedua dompet ini kerana ia lebih selamat dan boleh dipercayai dalam memastikan pendapatan anda selamat.

Keran Bitcoin dengan Bayaran Tertinggi

Sekarang anda tahu apa itu keran bitcoin, bagaimana menjana pendapatan dari keran. Sudah tiba masanya untuk mengetahui apakah keran bitcoin dan kripto dengan bayaran tertinggi. Setelah beberapa bulan menguji dan membaca ulasan pengguna, saya membuat senarai keran bitcoin di mana anda boleh melaburkan masa anda.

1- Coinpayu.com

Apabila kami membuat senarai faucet bitcoin dengan bayaran tertinggi yang bekerja hari ini, kami tidak boleh lupa memasukkan nama Coinpayu kerana ia adalah salah satu faucet bitcoin terbaik yang ada hari ini yang membolehkan anda memperoleh bitcoin percuma.

Coinpayu pada dasarnya adalah platform ganjaran percuma di mana anda boleh mendapatkan bitcoin dengan melihat iklan atau membuat tawaran. Dengan melihat iklan dengan Coinpayu, anda dapat memperoleh hingga 10000 satoshi.

BACA 5 Petua Untuk Cryptocurrencies Perdagangan Hari

Keran bitcoin ini juga memberi anda peluang untuk mendapatkan Bitcoin dari program afiliasinya. Dengan menjemput pengguna baru, anda dapat menjana pendapatan bitcoin pasif.

2- Cointiply

Oleh kerana kita bercakap mengenai Faucet Bitcoin dengan bayaran tertinggi, maka ada satu lagi nama terkenal Cointiply yang mesti dianggap salah satunya kerana, di platform generasi berikutnya, anda boleh memenangi hingga ribuan Satoshi setiap hari. Apa yang harus anda lakukan untuk mendapatkan duit syiling percuma adalah menyelesaikan beberapa tugas yang diberikan dan pelbagai aktiviti interaktif lain dan lebih banyak bitcoin percuma akan menjadi milik anda. Hingga kini, ia telah membayar lebih $ 450,000 kepada ahlinya.

Ini memberi anda pelbagai cara untuk memperoleh ribuan bitcoin seperti dengan melengkapkan tawaran, memasang permainan, memuat turun aplikasi, mengambil tinjauan, melihat laman web untuk jangka masa yang singkat, bermain permainan yang menyeronokkan, dan bermain pengganda untuk melipatgandakan Koin anda hingga 61X.

Cointiply juga memberi anda peluang keemasan untuk memperoleh komisen 25% melalui program rujukannya dan juga komisen 10% untuk penghasilan tawaran anda. Lebih-lebih lagi, apabila syiling anda mencecah 35,000 maka anda akan mendapat faedah 5% dari baki duit syiling anda juga. Melalui program bonus kesetiaan, anda dapat meningkatkan bonus kesetiaan anda hingga 100% dengan log masuk setiap hari.

3- Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens adalah keran bitcoin unik yang lebih cenderung kepada permainan dan berfungsi sedikit berbeza berbanding dengan keran Bitcoin yang lain. Ia tersedia di industri sejak tahun 2014 dan sejak tahun penubuhannya, permainan Bitcoin Aliens telah memberikan lebih dari 1090 BTC (7+ juta USD) kepada lebih dari 2.5 juta penggunanya.

Keran bitcoin ini mempunyai aplikasi mudah alih permainan yang berbeza di mana anda memperoleh duit syiling percuma. Anda hanya perlu memuat turun dan memasang permainan Bitcoin Aliens dari Apple Store atau Google Play Store anda dan kemudian bermain permainan. Anda boleh mendapatkan satoshi semasa bermain permainan. Dengan Bitcoin Aliens, anda dapat menghasilkan sekitar 4300 satoshi sejam.

4- FreeBitco.in

Adalah tidak adil untuk tidak menyebut keran FreeBitcoin di sini kerana ia juga merupakan nama besar yang termasuk dalam senarai faucet Bitcoin dengan bayaran tertinggi pada tahun 2020. FreeBitcoin menawarkan anda untuk bermain permainan dan mengumpulkan Bitcoin percuma sebanyak yang anda boleh.

FreeBitcoin menawarkan permainan mudah yang boleh anda mainkan setiap jam dan dapat memperoleh hingga $ 200 bitcoin percuma setiap jam. Bagi anda mendapatkan lebih banyak duit syiling, ia telah membina permainan HI-LO ringkas dengan bantuan matematik dan kriptografi. Dengan bermain permainan mudah ini, anda boleh menggandakan duit syiling anda dengan mudah. Anda boleh memperoleh sehingga $ 10,900 dalam BTC setiap bulan melalui peraduan rujukannya.

Lebih-lebih lagi, anda boleh memperoleh faedah tahunan yang baik hingga 4.08% setiap kali anda memasukkan bitcoin ke dompet FreeBitcoins anda. Anda juga boleh memenangi hadiah besar dari loteri mingguan serta 50% komisen rujukan.

5- BTCClicks

BTCClicks dianggap sebagai faucet bitcoin yang paling terkenal, berjaya, dan sah di industri. Sudah ada di industri ini sejak tahun 2013 dan mendapat kepercayaan orang. Dengan menonton iklan video dan melakukan beberapa aktiviti lain, anda dapat memperoleh banyak satoshi.

Memperoleh bitcoin percuma sangat mudah di platform ini. Anda boleh memperoleh sehingga 0,00028 mBTC per klik atau setiap iklan yang ditonton. Bukan hanya ini, tetapi ia juga menawarkan anda untuk mendapatkan komisen rujukan / gabungan yang tinggi antara 40% hingga 80%. Sekiranya anda mahukan keran bitcoin yang boleh dipercayai dan sah, maka BTCClicks adalah pilihan yang tepat untuk anda.

6- AdBTC.top

Sekiranya anda ingin memperoleh dan mengumpulkan bitcoin percuma dengan cara yang mudah dan cepat, maka anda harus mencuba laman web AdBTC. Ini membolehkan anda mendapatkan bitcoin percuma dalam talian dengan melihat halaman web. Setiap klik yang anda buat dapat memberi anda 200 satoshi yang menarik.

Seperti keran bitcoin lain, ia juga mempunyai program afiliasi atau rujukan. Program afiliasi yang ditawarkan oleh laman web ini telah diatur untuk anda sehingga anda dapat memperoleh komisen yang baik mulai dari 5% -10%. Di AdBTC, ada kemungkinan mendapatkan sekitar 1000 satoshi setiap hari.

BACA Bexplus Menawarkan Dagangan Crypto Leverage 100x & Bonus Deposit 100%

Pembayaran segera keran Bitcoin

7- BitFun

Mereka yang mempunyai minat yang tinggi untuk bermain dan gemar bermain permainan, maka laman web Bitcoin faucet BitFun sangat sesuai untuk mereka kerana ia adalah salah satu faucet bitcoin yang terbaik dan paling tinggi. Anda boleh bermain permainan dan bersenang-senang sementara anda dapat memperoleh banyak bitcoin percuma.

Seseorang boleh menuntut bitcoin percuma dengan bermain permainan, melihat tawaran yang menyeronokkan, dan memutar dadu. Anda boleh memperoleh wang besar dengan melengkapkan tinjauan, tawaran, dan promosi percuma lain. Sebagai BitFun disatukan dengan CoinPot, oleh itu semua pendapatan anda masuk terus ke akaun CoinPot anda. Jumlah pengeluaran minimum adalah 10,000 satoshi dan ia boleh dibuat pada bila-bila masa.

Baca Juga: 5 Dompet Ethereum Terbaik pada tahun 2021

8- Bitcoin Bonus

Bonus Bitcoin adalah pembayaran segera keran bitcoin terbaik yang benar-benar percuma dan membayar sehingga 5,000 satoshi setiap 15 minit. Popularitinya semakin meningkat seiring dengan berlalunya masa. Daripada semua keran bitcoin, pembayaran segera Bonus Bitcoin agak tinggi.

Bitcoin Bonus juga memberi anda peluang untuk mendapatkan komisen 50% hanya dengan menjemput rakan dan rakan anda dan meminta mereka untuk mendaftar dengan menggunakan pautan rujukan anda. Pada keran Bonus Bitcoin, anda mendapat semua pembayaran melalui akaun CoinPot kerana ia juga disatukan dengan CoinPot.

9- Bitcoin Bulan

Moon Bitcoin adalah keran bitcoin yang paling terkenal dalam keseluruhan senarai pembayaran segera faucet bitcoin 2020. Ini adalah keran bitcoin percuma dengan perbezaan dan sangat terkenal di industri ini kerana pembayarannya yang tinggi dan konsisten.

Manakala faucet lain membolehkan anda menuntut duit syiling percuma sekali setiap jam atau sekali sehari faucet bitcoin unik ini memberi anda peluang untuk menentukan seberapa kerap anda ingin menuntut. Anda boleh membuat tuntutan sekerap yang anda mahukan atau sekerap yang anda mahukan. Bitcoin Bulan mempunyai beberapa program bonus untuk anda seperti bonus kesetiaan harian, bonus tawaran, dan program bonus misteri di mana anda boleh mendapat faedah dan memperoleh sehingga 500%.

10- Allcoins.pw

Faucet bitcoin percuma dan popular lain yang terdapat di pasaran ialah Allcoins.pw. Ia membantu anda memperoleh sejumlah crypto semasa bermain beberapa permainan crypto dan banyak perkara lain. Laman web ini sangat bagus untuk mereka yang gemar menggunakan crypto.

Allcoins.pw juga memberi anda peluang untuk menukar kripto anda dengan mata wang lain. Selain daripada ini, anda mendapat kemudahan dua kaedah pengeluaran yang berbeza iaitu FaucetHub dan Regular Wallet.

Keran kripto yang popular

Berikut adalah beberapa faucet kripto popular lain yang mesti anda ketahui.

11- Moon Dogecoin

Moon Dogecoin adalah keran dogecoin percuma dengan perbezaan seperti Moon Bitcoin yang membolehkan anda memperoleh duit syiling dan menuntut sekerap yang anda mahukan.

12- Bulan Litecoin

Ini adalah keran Litecoin yang terkenal yang benar-benar percuma dan membolehkan anda memperoleh sebanyak mungkin syiling percuma yang anda mahukan.

13- CoinFaucet

Ia telah dibentuk dan dilancarkan secara rasmi pada bulan Oktober 2017. Anda memperoleh Ripple percuma setiap jam dengan memainkan permainan yang sangat mudah dan semua duit syiling percuma yang anda perolehi di faucet ini dibayar kepada anda di Ripple (XRP).

14- Tunai Bulan

Faucet kripto lain yang popular, unik, dan berbeza untuk mendapatkan duit syiling Bitcoin percuma adalah Moon Cash. Faucet crypto ini menghormati penggunanya.

15- Keran Litecoin percuma

Keran crypto percuma sepenuhnya yang mengedarkan cryptocurrency Litecoin setiap jam pada kadar pertukaran mata wang pada masa peredaran dan membolehkan pengguna memperoleh Litecoin percuma setiap 5 minit.

16- Moon Dash

Ia membolehkan anda menuntut banyak syiling percuma dalam beberapa minit dan ia juga menggunakan CoinPot untuk pembayaran segera pendapatan anda.

Kesimpulannya

Semua orang mahu mendapatkan satoshi atau bitcoin percuma dan keran Bitcoin adalah kaedah terbaik untuk melakukannya. Dalam ulasan saya, saya telah berkongsi semua butiran berkaitan keran Bitcoin untuk pemahaman anda yang jelas. Saya juga telah menyenaraikan faucet bitcoin yang paling terkenal, terbaik, dan dengan bayaran tertinggi di industri. Anda boleh memilih salah satu faucet bitcoin dan crypto yang diserlahkan dan boleh mendapatkan duit syiling percuma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me