Прогноза за цените на Litecoin: Ще скочи ли цената на LTC през 2021 г.?

Точно като биткойн, Litecoin (LTC) е огромна и очаквана за растеж криптовалута. Това полезно ръководство на Предвиждане на цените на Litcoin ръководството ще помогне на инвеститорите и търговците да преценят дали LTC ще скочи през следващите години или не. Ще поставим нашите прогнози, както и пазарните мнения. Но преди да се потопим в въпросите като дали биткойните ще достигнат $ 1000 или Litecoin е по-добър от bitcoin, нека направим бърз преглед на Произхода на Litecoin и резюме накратко.

Какво е Litecoin?

Litecoin е въведена в края на 2011 г. като шлюз за Bitcoin Blockchain. Бившият служител на Google Чарли Лий беше човекът зад тази идея. Litecoin има идеята, че ще има по-благоприятна за майнери среда за криптовалута и това беше основната идея зад старта му. Монетата се предлагаше на пазара, като се има предвид, че средностатистическият човек може да копае монетата без сложен хардуер.

Броят на Litecoins, които съществуват на пазара, е четири пъти повече от биткойн. Освен това Litcoin предлага по-бързи транзакции от Bitcoin, така че не изглежда страшно. И двете тези Cryptos не се различават толкова много освен цената и капитализацията на пазара. Днес Litecoin се счита за най-добрия актив на крипто пазара след биткойн с потенциален растеж през годините.

Litecoin анализ на минали цени

Към днешна дата Litecoin взе конник, като показа доста впечатляващо представяне през цялата година. В началото крипто закъса с $ 41, а цените се повишиха двойно, пазарът се изправи пред LTC с цена за търговия в диапазона от $ 40 до $ 50 за летните месеци. Това беше страхопочитание, но магията започна през октомври, когато пазарът Bull Run щеше да приключи. Coinmarketcap диаграма, показана по-долу:

В съответствие с другите Cryptos, Litcoin успя да пробие до 50%. По това време беше почти невъзможно биткойн да премине бариерата за 10 000 долара. През ноември Litecoin се покачва от 50 на почти 88 долара. Това беше почти 60% печалба в цените. Декември забързана година за Litecoin, тъй като монетата завърши годината със стил. Там, където биткойнът достигна рекордната цена от почти 24 000 долара, Litecoin дори беше по-добра от страната. LTC достигна годишен връх от $ 123,76. Настоящата пазарна цена за търговия на Litecoin е 141,87 $.

  1. Tezos (XTZ) Ценова прогноза за 2021-2025
  2. Прогноза за цената на Cardano 2021-2025 | Ще достигне ли ADA някога $ 10?

Бъдещи прогнози за цените на Litecoin

По някаква причина цените на Litcoin зависят от Bitcoin. Ако биткойн преодолее с нов бик, цените може да станат високи. С последните развития на пазара и COVID традиционните пазари се затварят. Можем да говорим много общо и да очакваме, че криптовалутите ще се покачат над 2021, 2022 и т.н. Много от алткойните ще се покачат до рекорд за всички времена, тъй като пазарът няма да е същият.

Лудото бичане е единствената надежда за потребителите на крипто за доста високо развитие в Litecoins. Въпреки че засега работи добре, нестабилността е толкова висока, че не отнема време, докато цените потънат. Следните потенциални максимуми и минимуми са дадени по-долу, за да се прецени колко Litecoin може да отиде.

Прогноза за цените на Litecoin 2021

Предполага се, че намаляването наполовина е основното събитие, когато става въпрос за стремително покачване на цените на различните активи. Мнозина вярват, че цените на Litecoin ще се повишат през следващите години, ако се случи наполовина. Въз основа на предстоящите актуализации валутата ще даде труден нокаут на други Cryptos. Що се отнася до ценовите проблеми, анализаторите се стремят до $ 150 до края на 2021 г. Потенциалният максимум в края на 2021 г. ще бъде над $ 230.

Прогноза за цените на LTC 2022-2025

Монетата върви бавно, но придобива все повече привличане към потребителите на крипто Той предлага най-добрите методи на плащане, достъпни такси, което го прави най-добрият избор в цялата мрежа. Ценовата прогноза за 2023-2025 зависи от приемането на валута Litecoin през следващите 5 години. Ако процентът на осиновяване ще бъде добър, тогава се очаква да премине границата от 400 долара до края на 2025 година.

Това не означава, че този растеж ще бъде последователен. Въпреки че зависи изцяло от бичия пазар. Цените на биткойните директно удрят позицията на coinmarketcap на други монети. Що се отнася до нас, Litecoin ще остане в диапазона за потенциален максимум между $ 324, като изберете $ 487. Но отново всичко зависи от нестабилността на пазара.

Прогноза за цените на Litecoin 2021-2025

TradingBeasts актуализирайте уебсайта си ежедневно с прогнозиране на цените на различни монети. Прогнозата се основава на историческите данни и заключенията се правят с помощта на регресионен и корелационен анализ. Платформата има прогноза за литкойн. Прогнозата е предимно дългосрочна. Дългосрочните прогнози се смятат за оптимисти по някакъв начин. Смята се, че LTC ще спадне с красива сума в края на 2021 г. 2022 г. ще бъде малко добра година за литкойни, тъй като монетата ще се появи на около 259 долара в края на 2022 г. Цената ще остане същата за 2023 г. около $ 413,3 за 2024 г. и ще достигне еталон с постоянна стойност от $ 400 до 2025 г..

Прогноза за цените на LTC за 2021-2025

Ще се увеличи ли Litecoin? Как DigitalCoinPrice анализира бъдещата прогноза за монети, нека да разгледаме как ще се промени ценовата прогноза на Litcoin. Платформата прогнозира, че само този алткойн ще нарасне с 26% през януари, като докосне 219 долара. Освен това, той очаква да достигне малко над или над 230 долара през юни, а в края на годината 2021 Litecoin ще спадне леко и ще завърши със стойност от 162,47 $ за 1 Litecoin.

Пазарната инфлация се оценява на относително стабилна – с прогнозите на Litecoin за дългосрочни 188,59 долара през 2022 г., 214 долара през 2023 г., 192,75 долара през 2024 г. и 302,52 долара през 2025 г..

Тези цифри обаче са предимно в посока надолу на монетата. Тъй като в момента монетата се търгува на почти 181,87 долара, очаква се до края на 2025 г. монетата да се търгува с потенциално висока стойност от около 450 долара. Дадените ценови стойности са доста ясни. Тъй като няма начини за вдигане на стойността на Litecoin от DigitalCoinPrice.

Фактори, които могат да повлияят на цената на Litecoin

Много фактори могат да повлияят по някакъв начин на цената на Litcoin (LTC). с друга дума, начина, по който Litcoin се е представял в миналото, историята може да се повтори. Очаква се наполовина да се случи през следващите години. Повече игри на платформата могат да привлекат инвеститори или да има случай, в който различни физически магазини и онлайн магазини да приемат цифрови активи.

Това зависи от това колко потребители се запознават с Litecoin през следващата година. Това е като Повече потребители повече инвестиции в монетата. Освен това Litecoin има достъпен подход за обществеността, така че има надежда, че ще има повече непълнолетни, които носят повече активи и това ще се отрази на цената.

Къде и как мога да купя Litecoin?

Има много борси, от които можете да си купите Litecoin. Но преди да направите покупка, уверете се, че имате сигурен портфейл за съхранение на вашия LTC. Никога не съхранявайте крипто на никой обмен. За да закупите крипто, просто изберете някоя от най-високо оценените борси като Binance, Bit Panda и др., Създайте акаунт на някоя от борсите. За да предотвратите измама или кражба, трябва да докажете своята самоличност на борсата. Те се нуждаят от документ за самоличност със снимка, за да се уверят, че вие ​​правите покупка.

Сега сте почти готови. Можете да започнете с $ 1. За да платите за размяната, можете да използвате дебитна карта, кредитна карта или да извършите плащане чрез банковата си сметка.

Често задавани въпроси за прогноза за цените на Litecoin (LTC)

Ще удари ли Litecoin 1000 долара?

През следващата година, като 2021, 2022 и т.н., много платформи и анализатори вярват, че цената на Litecoin (LTC) ще се повиши отново, заобикаляйки марката от $ 200 до края на 2021 г. Постигането на $ 500 би било оптимистично да се каже Но кой знае. Тези Cryptos са променливи и могат да променят начина си по всяко време.

Кои са най-добрите портфейли за съхранение на моите Litecoins?

имаме подробна статия за 8 най-високо оценени litecoin портфейли за да съхраните вашия LTC през 2021 година

Добра инвестиция ли е Litecoin?

От време на време Litecoin (LTC) се оказва добра инвестиция. Като се има предвид това, техническата и основната сила и сигнал на Litecoin съответно показват, че Litcoin (LTC) си проправя път от мечия пазар. Може да се каже, че Litecoin е не просто добра, но и отлична инвестиция.

Litecoin е по-добър от Bitcoin?

Биткойнът се счита за пари от криптовалута и Litecoin или Bitcoin имат своите добри и лоши точки. Но тези фактори са просто рекламен трик, за да привлекат повече потребители. Освен това тези фактори не оказват влияние върху използваемостта и стойността на монетата.

Окончателна присъда

Бъдещата цена на монетата не зависи от съществуващите фактори, които монетите имат. Но това зависи от факторите, които се появяват по време на развитието на пазара. Тези фактори завършват бъдещите прогнози за всяка монета. Можете да направите вашето проучване. Ако сте нов на пазара, притежателите на символи могат да ви помогнат да направите избор. Пазарът на крипто е толкова нестабилен, че е почти невъзможно да се предскаже точната стойност на която и да е монета.

Litecoin е добре установен и досега се представя добре. Както казахме по-горе, положително е да инвестираме в Litecoin. Ежедневно се информирайте за пазарните тенденции. Следете обхвата на цените, за да можете да направите най-добрия избор. Можете да се свържете с нас по всяко време за всяко запитване или консултация. Това, което смятате, че Litecoin ще завърши с цена до 2025 г. Оставете честните си прогнози под секцията за коментари.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me