Ramalan Harga Litecoin: Adakah Harga LTC akan meningkat pada tahun 2021?

Sama seperti bitcoin, Litecoin (LTC) adalah cryptocurrency yang sangat besar dan diharapkan. Panduan berguna ini Ramalan harga Litcoin panduan akan membantu pelabur dan peniaga untuk mempertimbangkan sama ada LTC akan meningkat dalam tahun-tahun akan datang atau tidak. Kami akan meletakkan ramalan dan pendapat pasaran. Tetapi sebelum kita menyelami soalan seperti bitcoin mencecah $ 1000 atau Litecoin lebih baik daripada bitcoin, mari kita buat tinjauan ringkas mengenai Origin of Litecoin dan ringkasannya secara ringkas.

Apa itu Litecoin?

Litecoin diperkenalkan pada akhir tahun 2011 sebagai pintu masuk untuk Bitcoin Blockchain. Seorang pekerja Ex-Google Charlie Lee adalah orang di sebalik idea ini. Litecoin berpendapat bahawa ia mempunyai persekitaran cryptocurrency yang lebih mesra penambang dan itulah idea utama di sebalik pelancarannya. Koin itu ditawarkan di pasaran dengan mengingat bahawa rata-rata orang dapat melombong duit syiling itu tanpa perkakasan yang canggih.

Jumlah Litecoin yang ada di pasaran adalah 4x lebih banyak daripada bitcoin. Lebih-lebih lagi, Litcoin menawarkan transaksi yang lebih pantas daripada Bitcoin, jadi tidak kelihatan menakutkan. Kedua-dua Cryptos ini tidak membezakannya selain dari harga dan permodalan mereka di pasaran. Hari ini, Litecoin dianggap sebagai aset terbaik di pasaran crypto selepas bitcoin dengan potensi pertumbuhan selama ini.

Analisis Harga Lalu Litecoin

Sehingga kini, Litecoin telah membawa penunggang dengan memberikan persembahan yang cukup mengagumkan sepanjang tahun. Pada mulanya, crypto terjejas dengan $ 41 dengan harga melonjak dua kali ganda, pasaran menghadapi LTC dengan harga perdagangan dalam lingkungan $ 40 hingga $ 50 untuk bulan-bulan musim panas. Ini adalah persembahan yang mengagumkan tetapi keajaiban bermula pada bulan Oktober dengan pasaran Bull Run akan berakhir. Coinmarketcap carta ditunjukkan di bawah:

Sesuai dengan Cryptos lain, Litcoin berjaya melepasi hingga mencapai% 50. Pada masa itu, hampir mustahil bitcoin melintasi halangan dengan harga $ 10,000. Pada bulan November, Litecoin meningkat dari $ 50 menjadi hampir $ 88. Kenaikan harga hampir 60%. Disember menjadi tahun yang sibuk untuk Litecoin kerana duit syiling itu menamatkan tahun dengan penuh gaya. Di mana bitcoin mencecah harga yang memecah rekod hampir $ 24,000, Litecoin bahkan berada di tahap yang lebih baik. LTC telah mencapai paras tertinggi $ 123.76 setiap tahun. Harga perdagangan semasa Litecoin ialah $ 141.87.

  1. Ramalan Harga Tezos (XTZ) untuk 2021-2025
  2. Ramalan Harga Cardano 2021-2025 | Adakah ADA Akan Mencapai $ 10?

Ramalan Harga Litecoin Masa Depan

Untuk sebab tertentu, harga Litcoin bergantung pada Bitcoin. Sekiranya bitcoin berakhir dengan kenaikan harga yang lain, harganya mungkin tinggi. Dengan perkembangan terkini di pasaran dan COVID, pasaran tradisional ditutup. Kita boleh bercakap secara umum dan menjangkakan bahawa cryptocurrency akan meningkat di atas pada 2021, 2022, dan seterusnya. Sebilangan besar altcoin akan naik ke ketinggian sepanjang masa, kerana pasaran tidak akan sama.

Larian bull gila adalah satu-satunya harapan bagi pengguna crypto untuk perkembangan Litecoins yang cukup tinggi. Walaupun sekarang berfungsi dengan baik, turun naiknya begitu tinggi sehingga tidak memerlukan masa untuk harga merosot. Potensi tinggi dan rendah berikut diberikan di bawah untuk menganggarkan berapa banyak Litecoin yang boleh ditempuh.

Ramalan Harga Litecoin 2021

Pembahagian itu seharusnya menjadi acara utama ketika meroket harga aset yang berbeza. Ramai yang percaya bahawa harga Litecoin akan meningkat pada tahun-tahun mendatang sekiranya penurunannya berlaku. Berdasarkan kemas kini yang akan datang, mata wang akan memberikan kalah mati kepada Cryptos lain. Sejauh berkenaan dengan harganya, penganalisis menargetkan harga serendah $ 150 pada akhir 2021. Potensi tinggi pada akhir 2021 akan melebihi $ 230.

Ramalan Harga LTC 2022-2025

Koin perlahan tetapi semakin menarik perhatian pengguna kripto. Ia menawarkan kaedah pembayaran terbaik, bayaran yang berpatutan menjadikannya pilihan terbaik di seluruh rangkaian. Ramalan harga 2023-2025 bergantung pada penggunaan mata wang Litecoin dalam 5 tahun akan datang. Sekiranya kadar penggunaannya baik, ia dijangka melepasi tanda $ 400 pada akhir 2025.

Ini tidak bermaksud bahawa pertumbuhan ini akan konsisten. Walaupun bergantung sepenuhnya kepada pasaran lembu. Harga bitcoin secara langsung mencecah kedudukan coinmarketcap syiling lain. Sejauh yang kami fikirkan, Litecoin akan berada dalam jangkauan berpotensi tinggi antara $ 324 dengan memilih optimum setinggi $ 487. Tetapi sekali lagi semuanya bergantung kepada turun naik pasaran.

Ramalan Harga Litecoin 2021-2025

PerdaganganBast mengemas kini laman web mereka setiap hari dengan ramalan harga duit syiling yang berbeza. Ramalan tersebut berdasarkan data sejarah dan kesimpulan dibuat dengan bantuan analisis regresi dan korelasi. Platform ini mempunyai ramalan litcoin. Ramalan itu kebanyakannya jangka panjang. Ramalan jangka panjang dianggap optimis. Dipercayai bahawa LTC akan mati dengan banyaknya pada akhir 2021. 2022 akan menjadi tahun yang sedikit baik untuk litcoin kerana duit syiling akan muncul menjadi sekitar $ 259 pada akhir 2022. Harganya akan tetap sama untuk puncak tahun 2023 sekitar $ 413.3 untuk 2024 dan akan mencapai penanda aras nilai tetap $ 400 menjelang 2025.

Ramalan Harga LTC untuk 2021-2025

Adakah Litecoin akan meningkat? Bagaimana Harga DigitalCoin menganalisis ramalan masa depan syiling mari kita lihat bagaimana ramalan harga Litcoin akan berubah lebih jauh. Platform ini meramalkan bahawa altcoin ini akan meningkat 26% pada bulan Januari dengan menyentuh $ 219. Lebih-lebih lagi, ia menjangkakan akan mencapai sedikit di atas atau melebihi $ 230 pada bulan Jun, dan pada akhir tahun ini, 2021 Litecoin akan turun sedikit dan berakhir dengan nilai $ 162,47 per 1 Litecoin.

Inflasi pasaran dianggarkan agak stabil – dengan anggaran Litecoin untuk jangka panjang $ 188.59 pada tahun 2022, $ 214 pada tahun 2023, $ 192.75 pada tahun 2024, dan $ 302.52 pada tahun 2025.

Walau bagaimanapun, angka-angka ini kebanyakannya berada pada sisi bawah duit syiling. Seperti sekarang, duit syiling ini diperdagangkan pada harga hampir $ 181.87, dijangkakan pada akhir tahun 2025 koin tersebut akan diperdagangkan dengan nilai berpotensi tinggi sekitar $ 450. Nilai harga yang diberikan cukup mudah. Kerana tidak ada cara untuk menaikkan nilai Litecoin oleh DigitalCoinPrice.

Faktor yang boleh mempengaruhi harga Litecoin

Banyak faktor yang mungkin mempengaruhi harga Litcoin (LTC). dengan kata lain, cara Litcoin dilakukan pada masa lalu, sejarah mungkin berulang. Halving dijangka berlaku pada tahun-tahun mendatang. Lebih banyak permainan di platform boleh menarik minat pelabur atau mungkin terdapat kes di mana kedai fizikal dan kedai dalam talian yang berbeza dapat menerima aset digital.

Ini bergantung pada berapa banyak pengguna yang diperkenalkan kepada Litecoin pada tahun mendatang. Seperti lebih banyak pengguna lebih banyak pelaburan dalam duit syiling. Lebih-lebih lagi, Litecoin mempunyai pendekatan yang dapat diakses oleh masyarakat sehingga ada harapan akan ada lebih banyak anak di bawah umur yang membawa lebih banyak aset dan ini akan mempengaruhi harganya.

Di mana dan bagaimana saya boleh membeli Litecoin?

Terdapat banyak pertukaran dari mana anda boleh membeli Litecoin. Tetapi sebelum membuat pembelian pastikan bahawa anda dompet yang selamat untuk menyimpan LTC anda. Jangan sekali-kali menyimpan kripto anda di bursa. Untuk membeli crypto, cukup pilih mana-mana pertukaran dengan nilai tertinggi seperti Binance, Bit Panda, dan lain-lain, buat akaun di mana-mana bursa. Untuk mengelakkan anda tidak melakukan penipuan atau kecurian, anda harus membuktikan identiti anda di bursa. Mereka memerlukan ID foto untuk memastikan bahawa anda yang membuat pembelian.

Sekarang anda hampir selesai. Anda boleh bermula dengan harga serendah $ 1. Untuk membayar pertukaran, anda boleh menggunakan kad debit, kad kredit, atau membuat pembayaran melalui akaun bank anda.

Soalan Lazim Ramalan Harga Litecoin (LTC)

Adakah Litecoin akan mencecah $ 1000?

Sepanjang tahun mendatang seperti 2021, 2022, dan seterusnya, banyak platform dan penganalisis percaya bahawa harga Litecoin (LTC) akan meningkat lagi dengan melewati tanda $ 200 pada akhir tahun 2021. Mencapai $ 500 akan optimis untuk mengatakan Tetapi siapa tahu. Cryptos ini mudah berubah dan boleh mengubah cara mereka kapan saja.

Apakah dompet terbaik untuk menyimpan Litecoin saya?

kami mempunyai artikel terperinci mengenai 8 peringkat tertinggi dompet litecoin untuk menyimpan LTC anda pada tahun 2021

Adakah Litecoin pelaburan yang baik?

Dari semasa ke semasa, Litecoin (LTC) terbukti menjadi pelaburan yang baik. Memandangkan itu, kekuatan dan isyarat asas dan kekuatan Litecoin masing-masing menunjukkan bahawa Litcoin (LTC) membuka jalan keluar dari pasaran beruang. Boleh dikatakan bahawa Litecoin bukan hanya pelaburan yang baik tetapi juga sangat baik.

Adakah Litecoin lebih baik daripada Bitcoin?

Bitcoin dianggap sebagai wang cryptocurrency dan Litecoin atau Bitcoin mempunyai nilai baik dan buruknya. Tetapi faktor-faktor ini hanyalah aksi publisiti untuk menarik lebih banyak pengguna. Lebih-lebih lagi, faktor-faktor ini tidak mempengaruhi kebolehgunaan dan nilai duit syiling.

Keputusan Akhir

Harga duit syiling masa depan tidak bergantung pada faktor yang ada pada duit syiling. Tetapi ia bergantung pada faktor-faktor yang muncul semasa perkembangan pasaran. Faktor-faktor tersebut menyimpulkan ramalan masa depan untuk duit syiling. Anda boleh membuat kajian anda. Sekiranya anda baru menggunakan pasaran, pemegang token dapat membantu anda membuat pilihan. Pasaran crypto sangat tidak menentu sehingga hampir mustahil untuk meramalkan nilai sebenar setiap duit syiling.

Litecoin sudah mapan dan hingga kini berkinerja baik. Seperti yang kami katakan di atas, adalah menegaskan untuk melabur di Litecoin. Dapatkan maklumat terkini mengenai trend pasaran setiap hari. Perhatikan julat harga sehingga anda dapat membuat pilihan terbaik. Anda boleh menghubungi kami bila-bila masa untuk sebarang pertanyaan atau khidmat nasihat. Apa yang anda fikir Litecoin akan berakhir dengan harga menjelang 2025. Tinggalkan ramalan anda yang jujur ​​di bawah bahagian komen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me