Kako kupiti NEM (XEM) s USD kreditnom / debitnom karticom

S porastom vrijednosti Bitcoin, digitalne valute postaju važne u cijelom svijetu. Sve više i više vladinih regulatornih institucija, banaka i drugih financijskih institucija koriste ove valute kao način plaćanja. Sve je to zbog najnovijeg blockchain tehnologija što je peer-to-peer tehnologija koja olakšava transakcije. Mnogo kripto kovanica i valuta pokreću razne tvrtke. Vrijednosti ovih valuta neprestano se mijenjaju s promjenom trendova na tržištu i razmjenama. U ovom ćemo vam članku reći o jednoj od najbolje ocijenjenih digitalnih valuta NEM.

NEM (XEM)

nem xem kupiti

NEM (XEM) je kriptovaluta koja je lansirana 2015. godine s vlastitim izvornim kodom. Dakle, možemo reći da je ova kriptovaluta uvela mnoge nove značajke i tehnologije u blockchain mrežu. Jedna od ovih novih značajki koje se koriste u ovome digitalna valuta je upotreba tehnike algoritma ‘Dokaz o važnosti’. To omogućuje korisnicima da provjere drugog korisnika koji će izračunati sljedeći blok. Korisnicima je također omogućena pravedna raspodjela šansi za izračun blokova.

Ovaj novi algoritam ne samo da provjerava kovanice prisutne u novčaniku već i provjerava i bilježi sve transakcije koje se odvijaju. Ovo bilježenje transakcija pomaže upravi tvrtke da nagradi korisnika koji igra vitalnu ulogu u razvoju i distribuciji valute. Ovdje je prikladno spomenuti da postupak generiranja bloka traje samo minutu. Korisnici u ovom procesu vide tri vrste poruka. To su šifrirane, nešifrirane i Hex poruke.

changelly coin kupiti

Značajke NEM (XEM)

Kao i sve ostale digitalne valute, NEM (XEM) ima puno neobičnih značajki koje pokazuju njezinu svijetlu budućnost. Slijede neke od značajki ove kriptovalute.

  • Za veću sigurnost i sigurnost, NEM ima dvorazinske arhitekture. To znači da dva sloja čine NIS i NCC. Obje se tajno povezuju i počinju spremati transakcije. Transakcije se spremaju bez preuzimanja blockchaina. To korisnicima daje potpuno novo iskustvo i povećava brzinu transakcije.
  • Sljedeća neobična značajka NEM jest da je valuta izgrađena na metodi testiranog razvoja. Time se izbjegavaju nepotrebni kodovi i neučinkovitosti i osigurava da svaki kôd pogodi neke od unaprijed definiranih testova.
  • Dokaz o važnosti je još jedna značajka NEM (XEM). Nema potrebe za preuzimanjem lanca pristupnih blokova i bilo koja aplikacija može samostalno raditi kako bi osigurala NEM.
  • Minimalno vrijeme transakcije je još jedna značajka ovoga digitalna valuta. Transakcija traje samo 1 minutu. To ga čini 10 puta bržim od Bitcoina.
  • Kao i sve ostale digitalne valute, NEM također omogućuje stvaranje virtualne imovine s fiksnim ili promjenjivim proizvodima, opisima ili adresama.

Kako kupiti NEM (XEM) s USD kreditnom / debitnom karticom

Kupnja NEM (XEM) s USD kreditnom / debitnom karticom je puno lako. Bilo bi sasvim ispravno reći da je kupnja ove digitalne valute slična kupnji svih ostalih digitalnih valuta. Korisnicima je potrebna registracija s Changelly što je potpuno besplatno raditi na Web stranica Changelly. Također, korisnicima će trebati NEM (XEM) novčanik za iskopavanje ili spremanje kovanica. Changelly pojavila se multivalutna burza koja se široko koristi širom svijeta. Razlog njegove česte upotrebe je besplatan račun, korisničko sučelje i sposobnost plaćanja kreditnom / debitnom karticom za vašu kripto. Korisnici moraju platiti samo naknade za transakcije od 0,25%. Slijede koraci za kupnju NEM (XEM) pomoću debitne / kreditne kartice.

1-Registrirajte se na Changelly

changelly singup

Prvi korak u kupnja NEM-a (XEM) je registracija sa Web stranica Changelly. To je web stranica na kojoj možete lako zamijeniti sve kovanice. Najzanimljivije je da nema naknade za registraciju i da korisnici ne trebaju održavati svoje račune. Za potrebe prijave korisnici trebaju verificirani ID e-pošte. Web mjesto na unesenu adresu e-pošte šalje sve potrebne detalje vezane uz korisnički račun. Korisnici se mogu prijaviti na svoje račune nakon provjere detalja na svojoj e-adresi.

2-odabir valute


kupiti nem usd

Kao što je ranije rečeno, Changelly nudi korisnicima puno valuta. Na njima je da odaberu valutu po vlastitom izboru. Idite na početnu stranicu i odaberite NEM (XEM). Nakon odabira valute, korisnici moraju odabrati valutu za plaćanje. U tom će slučaju korisnici unijeti iznos američkih dolara za plaćanje. Klikom na gumb za razmjenu pored, korisnik će vidjeti novu stranicu za obradu plaćanja. Ovdje bih spomenuo da korisnik mora biti prijavljen, jer će u suprotnom klik na gumb za razmjenu najprije zahtijevati prijavu.

changelly coin kupiti

Potvrda 3 narudžbe

nem xem

U ovom koraku korisnik će dobiti mogućnost provjere detalja svoje narudžbe. Provjera USD valuta iznos i NEM (XEM) obavezno. Kada ste sigurni u narudžbu, pritisnite karticu za potvrdu narudžbe.

4-Unesite adresu novčanika & poruka

nem xem novčanik

Ne može se poreći činjenica da NEM (XEM) uvijek se pohranjuje u novčanik kao što se pohranjuju i druge kriptovalute. Changelly je jedna od najboljih opcija ovdje. Besplatno je i uzima malo naknade u trenutku obrade transakcije. Štoviše, većina ulagača koristi ovaj novčanik jer nudi multivalutnu podršku.

xem novčanik

5-Potvrda podataka

potvrda xem

Nakon unosa adrese digitalni novčanik, korisnik je usmjeren na stranicu koja je ujedno i stranica za potvrdu. Ovdje korisnik još jednom može potvrditi sve podatke o svojoj narudžbi i adresu novčanika. Uvijek imajte na umu da kriptokovanice ne možete pohraniti bez valjane adrese novčanika. Pritiskom na karticu za potvrdu vodi se do odjeljak za plaćanja.

Pojedinosti o 6-kreditnoj / debitnoj kartici

viza za promjenu

Sada morate unijeti sve potrebne detalje svog kreditna / debitna kartica. Uključuju broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod. Nakon što popunite sve detalje kartice, pritisnite gumb “plati”. Ponovno ćete vidjeti iznos koji se oduzima s vaše kartice.

changelly coin kupiti

7-SMS potvrda

promijeniti telefon

Za daljnju potvrdu, 4-znamenkasti kôd šalje se na registrirani mobilni broj korisnika. Unosom ovog koda u obrazac potvrdit ćete plaćanje.

8-primanje NEM (XEM)

Nakon unosa četveroznamenkastog koda, vaša se transakcija trenutno obrađuje. Obično je potrebno 5-30 minuta za obradu transakcije u novčaniku. Uvijek imajte na umu da prva transakcija zahtijeva dosta vremena zbog različitih vrsta provjera. Sljedeće transakcije obrađuju se u roku.

changelly coin kupiti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector