Ulasan Bityard: Platform Perdagangan Kontrak Baru Terbaik?

Perdagangan cryptocurrency telah lama wujud dan, di tengah-tengah wabak COVID-19 global, banyak orang mula menerokainya sebagai cara untuk mendapatkan sejumlah wang tambahan dari rumah. Tetapi perdagangan token kripto bukanlah satu-satunya jenis perdagangan yang boleh anda lakukan. Sejak kontrak pintar dilancarkan di blockchain Ethereum, Kontrak Perdagangan juga kemungkinan. Laman web seperti BitMex dan Bybit menawarkan platform yang sangat baik di mana peniaga yang berpengalaman dapat terlibat dalam Perdagangan Kontrak. Tetapi platform ini mempunyai ciri dan antara muka yang dapat mengatasi peniaga baru. Masukkan Bityard; perkhidmatan yang bertujuan untuk menyediakan platform mudah untuk pemula untuk Perdagangan Kontrak. Teruskan membaca secara menyeluruh Bityard kajian semula ciri utamanya.

Apa itu Bityard?

Bityard ditubuhkan di Singapura pada tahun 2019 dengan tujuan khusus untuk menyediakan platform yang mudah digunakan untuk perdagangan pilihan cryptocurrency yang tercermin dalam cogan kata “Kontrak kompleks – perdagangan sederhana” mereka. Platform lain seperti BitMex atau Bybit mungkin mempunyai ciri yang lebih maju, tetapi disasarkan kepada pedagang yang berpengalaman.

Apa yang membuatkan Bityard berbeza?

Perbezaan utama antara platform Bityard dan Kontrak Perdagangan lain adalah kesederhanaan. Kerana Bityard ditujukan khusus untuk pedagang pemula, mereka telah banyak menyediakan antarmuka yang bersih dan mudah digunakan yang tidak akan membanjiri pengguna dengan banyak ciri dan pilihan.

Mari kita lihat antara muka perdagangan untuk BitMex dan Bityard…

Antara muka BitMex penuh dengan pilihan. Walaupun pilihan ini mudah difahami dan sangat berguna bagi para pakar, pedagang kali pertama pasti akan tersesat dalam UI ini. Sebenarnya, kebanyakan pilihan ini tidak diperlukan untuk peniaga pilihan novel. Antara muka Bityard, sebaliknya, jauh lebih mudah, lebih bersih dan lebih mudah difahami. Sekarang, jangan salah faham. Kedua-dua BitMex dan Bybit adalah platform perdagangan yang baik … mereka hanya bertujuan untuk pelbagai jenis peniaga.

Apa kelebihan lain yang ditawarkan Bityard?

Kesederhanaan dan kemudahan penggunaan mungkin merupakan sebahagian besar daya tarik Bityard, tetapi jauh dari satu-satunya kelebihan. Terdapat juga:

  • Peraturan: ini adalah perbezaan besar dengan platform perdagangan kontrak lain. Bityard mematuhi beberapa set peraturan dan dilesenkan di bawah ACRA Singapura, AUSTRAC Australia, MTR Estonia dan MSB Amerika Syarikat dari Jaringan Penguatkuasaan Jenayah Kewangan Jabatan Perbendaharaan.

  • Deposit Fiat: Sebagai penulisan, Bityard adalah salah satu daripada beberapa platform perdagangan kontrak yang menerima deposit dalam mata wang fiat.

  • Pelbagai pilihan untuk deposit Cryptocurrency: Pada masa ini Bityard menerima deposit dalam tujuh token crypto yang berbeza: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS, dan BYD (token asli Bityard). Ini lebih banyak daripada platform perdagangan kontrak utama yang lain.

  • Mereka mempunyai duit syiling platform mereka sendiri: Bityard telah mengumumkan bahawa mereka akan segera memperkenalkan aktiviti perlombongan yang akan diberi hadiah dengan token BYD mereka sendiri. Duit syiling ini menuju ke ICO dan akan disenaraikan di beberapa bursa utama. Potensi BYD dapat menandingi token BNB Binance.

  • Duta jenama: Ini adalah sesuatu yang tidak diganggu oleh platform pertukaran lain. Tetapi Bityard telah melabur untuk memiliki duta jenama dalam juara tinju Thailand, Buakaw Banchamek. Anda boleh menuju di sini untuk membaca catatannya mengenai kerjasama dengan Bityard.

  • Mod Dagangan Demo: Ini adalah tambahan selamat datang ke mana-mana laman web perdagangan: cara untuk pengguna merasa selesa dengan ciri platform sebelum mereka melaburkan dana mereka.

  • Yuran: Bityard mengenakan yuran perdagangan standard 0,05% untuk pengambil dan pembuat; lebih rendah daripada platform lain yang bersaing.

  • Sokongan: Semasa berdagang, anda akan mempunyai beberapa pertanyaan atau keraguan atau mengalami beberapa bentuk masalah teknikal dari semasa ke semasa. Ini adalah ketika anda ingin menghubungi sokongan pelanggan dan anda mahukan sebanyak mungkin pilihan sehingga masalah anda dapat diselesaikan dengan cepat. Bityard menawarkan lebih banyak pilihan sokongan daripada platform lain; anda boleh mendapatkan bantuan melalui e-mel, sokongan pelanggan dalam talian atau kumpulan Telegram rasmi mereka.

Jadual di bawah menunjukkan perbandingan yang lebih terperinci antara Bityard dan platform perdagangan lain:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Ibu pejabat Seychelles Singapura Panama Singapura
Lesen Lesen Peniaga Sekuriti Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Bayaran transaksi 0.075% 0.075% 0.075% 0.05% (Ganjaran perlombongan dapat ditolak sebanyak 10% lagi)
Deposit Fiat? Tidak Tidak Tidak Ya
Mata wang deposit yang disokong Hanya 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Margin minimum 1 USDT 5 USDT 0.1 BTC / 1 ETH 5.00 USDT
No. Opsyen Aset 8 4 2 10
Mod demo Ya Ya Ya Ya
Pembubaran paksa? Ya Tidak Tidak Tidak
Maks. mengeluarkan Tiada 10 BTC Tiada dengan KYC 100,000 USDT
KYC? Tidak Tidak Pengeluaran > 1BTC Tidak
Memanfaatkan 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Sokongan pengguna E-mel, Telegram E-mel, Pelanggan dalam talian E-mel E-mel, Telegram, Pelanggan dalam talian
Duta Jenama Tiada Tiada Tiada Buakaw Banchamek

Kesimpulan Kajian Bityard…

Sekiranya anda seorang pakar berpengalaman mencari ciri lanjutan untuk perdagangan kontrak, terdapat beberapa platform terbaik yang boleh anda pilih. Tetapi jika anda seorang peniaga kontrak baru, atau jika anda hanya mahukan antara muka yang bersih dan mudah digunakan, anda akan dapati Bityard tidak tertandingi dari segi kesederhanaan. Dan jika kesederhanaan ini juga disertakan dengan yuran perdagangan yang lebih rendah, lebih banyak pilihan dalam deposit fiat dan cryptocurrency, dan lebih banyak pilihan sokongan pelanggan, jadi lebih baik. Memilih Bityard sebagai platform mudah untuk perdagangan kontrak adalah tidak penting. Oleh itu, jika anda ingin mengambil langkah pertama dalam perdagangan pilihan cryptocurrency, pastikan anda melihat Bityard.

Selamat berniaga, semua orang!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me