9 Dompet Polkadot (DOT) Terbaik 2021

Dicipta oleh salah seorang pengasas rangkaian Ethereum, koin itu akan menjadi protokol Blockchain generasi akan datang. Artikel ini akan membimbing anda melalui dompet terbaik untuk menyimpan Polkadot (DOT) dengan subteks menjaga keselamatan 101 dalam fikiran.

Oleh kerana kejayaan Polkadot dan token DOT asli, menjadi sangat penting dalam menyimpan aset anda. Mencari platform yang betul sentiasa sibuk namun sangat mustahak. Syukurlah, kami telah menyusun senarai dan terdapat banyak dompet yang boleh anda gunakan tanpa mempunyai pemikiran ke-3.

Dengan bantuan senarai ini, anda dapat mempelajari asas-asas Polkadot, tempat menyimpan duit syiling anda dan pada akhirnya Skim Artikel ini.

Apa itu Polkadot?

 Sudah lama sejak Polkadot dilancarkan, tetapi token asal Polkadot (DOT) telah menggegarkan ruang cryptocurrency. Hari ini duit syiling disenaraikan dalam senarai 10 syiling teratas berdasarkan permodalan pasaran. Banyak kata dan frasa digunakan untuk menamakan DOT tetapi yang terkenal adalah “Ethereum Killer”.

 

Polkadot adalah projek yang bertujuan untuk meningkatkan desentralisasi internet. Duit syiling ini memungkinkan pengembangan kontrak Blockchain dan pintar baru. Protokol Polkadot dimulakan dan diatur oleh mata wang asli nama Polkadot DOT. Parity Technologies adalah syarikat di sebalik pembangunan rangkaian Polkadot. Rangkaian ini dikembangkan menggunakan substrat, alat bangunan yang digunakan untuk membangun Blockchain. Ramalan harga Polkadot 2021 hingga 2025

Apa itu Polkadot? | Panduan Polkadot untuk Pemula dan Pengenalan kepada Blockchain

Dompet Polkadot Terbaik tahun 2021

Berikut adalah senarai dompet Polkadot terbaik tahun 2021

1. Dompet Atom

Dompet Atom bebas menggunakan dompet cryptocurrency bukan kustodian yang menyokong semua token ERC-20. Anda boleh membuat dan membuka dompet Atom melalui sistem operasi yang berbeza seperti macOS, Windows, Linux, Android, dan iOS. Ciri yang paling menarik dan terkenal adalah pertukaran atom di bahagian dompet ini yang membolehkan anda menukar cryptocurrency. Pilihan pertukaran bawaan membolehkan anda menukar sejumlah cryptocurrency menggunakan platform Atomic Wallet.

Dompet Cryptocurrency Atom


Pasukan di belakang projek ini sangat profesional dan terkenal dalam komuniti crypto. Antaramuka yang terbaik untuk bayi baru dan juga yang profesional. Dompet ini juga mempunyai token asalnya yang juga merupakan token ERC-20.

2. Penandatangan Pariti

 Siapa yang memerlukan tempat berundur setelah memegang dompet penanda tangan Parity? Dompet mudah alih sumber terbuka yang sengaja dikembangkan untuk digunakan di luar talian untuk menyimpan Cryptos anda. Dompet boleh didapati di IOS dan Android. Ini adalah dompet luar talian yang bermaksud bahawa tanpa menghubungkan telefon bimbit anda dengan rangkaian dalaman atau luaran, anda boleh melakukan transaksi dengan mudah.

Sebilangan besar dompet mudah alih memerlukan sambungan rangkaian untuk meneruskan tetapi dalam kes ini dompet syiling Parity Signer Polkadot memberikan anda lapisan keselamatan tambahan. Walaupun tidak pernah tersambung ke internet, kunci peribadi anda tidak pernah disimpan dalam talian. Dengan ciri luar biasa ini yang disebut “Tonton sahaja” anda dapat menonton akaun anda di mana-mana komputer rangkaian sambil memastikan kunci peribadi anda tetap selamat di aplikasi mudah alih.

Dompet tersebut menyokong sebahagian besar syiling liga A termasuk Polkadot dan boleh disambungkan ke dompet perkakasan iaitu alat Trezor dan Ledger.

3. PolkaWallet

Dompet berbilang duit syiling di mana anda boleh menyimpan polka dot atau aset digital lain yang anda pegang dengan mudah. Carta berwarna, gambar rajah, dan paparan intuitif membuat anda jatuh cinta dengan dompet dan lebih-lebih lagi dengan duit syiling.

BACA Dompet Best Yearn Finance (YFI) pada tahun 2021 | Dompet yang Disokong oleh YFI

Ini membolehkan anda melihat aset terkunci, simpanan dan bon anda dengan mudah dengan cara yang sangat mudah dilayan dan bermaklumat. Anda boleh memindahkan aset anda dengan mudah hanya dengan sentuhan mengesahkan kod QR.

Tandatangan luar talian banyak membantu melindungi akaun anda. Dengan mengasingkan dompet, anda boleh menandatangani sebarang transaksi di luar talian dengan mudah. Salah satu daripada banyak ciri langka yang kami sukai mengenai dompet ini yang kami fikirkan ialah dompet yang dimiliki adalah pemulihan sosial. Sekiranya anda terlupa bukti kelayakan akaun anda, bukti kelayakan yang hilang dapat diperoleh dengan mudah melalui akaun hubungan sosial yang bersambung.

Menjadi produk rasmi duit syiling Polkadot, anda boleh mempertaruhkan duit syiling anda dan memperoleh ganjaran sekiranya anda melakukannya. Polkawallet menyokong hampir 100+ cryptocurrency. Dompet boleh ditandakan sebagai dompet moden untuk pemegang crypto moden.

4. Cobo Wallet

 Mei dompet perkakasan tidak mahal, dengan banyak ciri dan sokongan tanpa had cryptocurrency yang berbeza. Ini tidak sama untuk dompet Cobo. Dompet crypto mewah ini mempunyai harga 479, menjadikannya sebagai dompet perkakasan termahal.

Tanda harga premium ini menawarkan tawaran tanpa kompromi untuk bukan sahaja keselamatan tetapi perlindungan kerosakan fizikal. Walaupun harganya, dompet lebih mudah digunakan daripada dompet lain.

Pad sentuh skrin warna yang ramping dan besar menjadikan dompet lebih estetik dan mudah digunakan. Dompet menggunakan kod QR untuk membuat pembayaran dan transaksi mungkin dilakukan. Untuk meningkatkan keselamatan, dompet tidak memerlukan sambungan kabel atau Bluetooth. Dari segi kelemahan, dompet Cobo ketinggalan dalam ciri ini. Anda boleh menyimpan hampir semua cryptocurrency teratas dan semua Token EOS dan Tron pada peranti anda.

5. Dompet Guarda

 Sekiranya anda mencari dompet terbaik di mana anda dapat menyimpan DOT atau cryptocurrency lain dengan lebih selamat, anda harus menghentikan carian anda. Dompet Guarda baru di pasaran. Walaupun tidak begitu popular seperti dompet perkakasan, ia tetap patut dicuba.

Dikenali sebagai duit syiling arus perdana, dompet Guarda memberikan sokongan tanpa had kepada anda dengan semua token dan syiling yang dihubungkan ke bitcoin dan rangkaian Ethereum. Sokongan pelanggan dari dompet sangat mengagumkan. Pasukan Guarda akan hadir 24/7 secara langsung untuk menyelesaikan semua pertanyaan anda dan membantu anda sekiranya ada.

Aplikasi ini walaupun percuma untuk dimuat turun tetapi ada sejumlah yuran yang perlu anda bayar jika anda menggunakan bursa dompet untuk pertukaran. Bayaran 3.5% tinggi berbanding dompet crypto yang lain dan ini adalah salah satu kelemahan utama dompet. Antaramuka sangat mudah dan mesra pemula. Langkah keselamatan yang baik adalah ciri utama dompet ini.

6. TokenPocket

Dikenal sebagai dompet digital sejagat untuk menghantar, menerima, dan menyimpan aset digital anda. Dompet dibina di EOS Blockchain dan menyokong banyak token crypto. Dengan dompet ini, peniaga kripto tidak perlu menggunakan dompet lain untuk menyimpan pelbagai cryptocurrency mereka. Hampir semua syiling dan token yang terkenal disokong oleh dompet ini.

Token Pocket bertindak sebagai portal yang menuju ke aplikasi terdesentralisasi. Anda boleh berinteraksi dengan aplikasi terdesentralisasi dengan mudah melalui dompet ini. Semua token ERC20, EOS dalam DEX langsung dimasukkan ke dalam dompet.

Fungsi Blockchain EOS sangat baik dan lancar. Fungsi yang diperluas membantu anda untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai setiap berita yang berkaitan dengan rangkaian ini. Terakhir, perlindungan biometrik dan algoritma berlapis-lapis membantu dan memastikan keselamatan aset anda.

BACA Ethereum Rival Polkadot Melambung Setelah Mendapat Sokongan Dari Binance

7. Leret Dompet

 Ruang crypto penuh dengan dompet sekarang. Dompet sapu adalah salah satu yang muncul baru-baru ini di pasaran. Untuk memasukkan wang secara langsung ke dalam dompet melalui akaun bank tempatan anda dan menukar aset anda menjadi mata wang tempatan anda inilah yang menjadikan dompet ini begitu unik dan penuh.

Dengan bantuan dompet sapu, anda boleh membeli dan menjual kripto dari mana sahaja di dunia dengan mudah dengan data pasaran masa nyata untuk menganalisis dan membuat pembelian anda lebih mudah.

Bayaran transaksi dompet sangat rendah berbanding dompet lain. Deposit adalah percuma tetapi pengeluaran bergantung pada jenis Cryptos. Tetapi sudah pasti ia lebih rendah daripada dompet crypto lain. Versi android dan IOS juga tersedia. Swipe menawarkan sokongan pelanggan 24/7 secara langsung dengan pasukan hebat yang berada di belakang untuk melindungi anda dengan usaha yang tinggi. Dompet menyokong hampir 100 cryptocurrency termasuk Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (Mudah Alih dan Web)

Lunie adalah produk rasmi pasukan kosmos. Dompet adalah produk sumber terbuka pertama yang dibina oleh pasukan. Walaupun sekarang di bawah syarikat bebas yang berusaha untuk menjadikan dompet teratas dalam senarai.

Anda boleh menggunakan dompet untuk menyimpan Polkadot anda atau anda boleh mempertaruhkan Cryptos anda untuk memperoleh keuntungan yang lumayan. Ia direka untuk menjadi sangat mesra pengguna. Malah pemula dapat mempertaruhkan dan menyimpan duit syiling mereka dengan mudah tanpa banyak usaha.

Pengguna juga boleh berpartisipasi (jika mereka mahu) dalam Cosmos Governance melalui dompet. Lunie adalah dompet bukan kustodian. Ini menjaga keselamatan maklumat peribadi anda dan mencegah akaun anda daripada serangan peretasan atau pancingan data. Lunie boleh didapati di web dan pelanjutan. Baru-baru ini pasukan telah melancarkan versi android dan IOS mereka.

9. Dompet Kepercayaan

Dompet mudah alih lain yang terkenal, versi yang tersedia untuk pengguna IOS dan Android. Dompet kepercayaan didasarkan pada ekosistem Binance selain sokongannya untuk Polkadot. Dompet ini popular dengan slang dompet rasmi kumpulan Binance. Dompet kepercayaan memastikan bahawa semua kunci peribadi dan frasa pilihan anda tidak pernah meninggalkan peranti anda.

Dompet itu membenarkan penempatan untuk beberapa Cryptos. Anda juga boleh membeli sebarang crypto secara langsung dari dalam dompet yang senang dan menjimatkan masa. Dompet dilengkapi dengan keserasian dengan Binance DEX. Melalui ini, anda boleh mendapatkan akses mudah ke perdagangan. Ulasan di portal IOS dan Android cukup positif yang sangat memberangsangkan. Juga, pasukan memastikan bahawa mereka dengan cepat memberi respons kepada pengguna jika mereka menghadapi masalah dan masalah.

Pemikiran Berakhir

Dan di sana anda mempunyai senarai dompet teratas kami yang dapat membantu anda menyimpan Polkadots anda. Seiring dengan peningkatan penggunaan duit syiling Polkadots (DOT) maka permintaan untuk dompet yang disokongnya. Ini bermaksud bahawa senarai tersebut cenderung berkembang dari masa ke masa. Sekiranya anda mencari yang paling selamat, dompet perkakasan tidak cukup baik untuk memenuhi keperluan anda. Ya, anda juga boleh menggunakan dompet di atas.

Pada akhirnya, dompet apa pun yang anda pilih pastikan tidak menjejaskan masalah keselamatan. Ikuti keselamatan dompet 101. Periksa semula semuanya sebelum melakukan sebarang langkah terakhir dan jika tersekat maka kami sedia membantu anda dengan senang hati. Tinggalkan satu soalan di bawah dan kami akan terus membantu anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector