9 най-добри порткалета Polkadot (DOT) 2021

Създадена от един от основателите на мрежата Ethereum, монетата ще бъде протоколът Blockchain от следващото поколение. Тази статия ще ви преведе през най-добрите портфейли за съхранение на вашите Полкадот (DOT) с подтекст да се има предвид сигурността 101.

Поради успеха на Polkadot и родния му токен DOT, той стана много важен за съхранението на вашите активи. Намирането на правилната платформа винаги е забързано, но съществено важно. За щастие сме съставили списък и има немалък дял от портфейлите, които можете да използвате, без да имате трета мисъл.

С помощта на този списък можете да научите за основите на Полкадот, къде да съхранявате вашите монети и в крайна сметка обезмасленото на тази статия.

Какво е Polkadot?

 Измина известно време от старта на Polkadot, но оригиналният токен на Polkadot (DOT) разтърси пространството на криптовалутата. Днес монетата е включена в списъка на топ 10 монети по пазарна капитализация. Много думи и фрази се използват за назоваване на DOT, но добре познатото е „Ethereum Killer“.

 

Polkadot е проект, насочен към импровизация на интернет децентрализацията. Тази монета позволява разработването на нови блокчейн и интелигентни договори. Протоколът на Polkadot се инициира и регулира от родната валута на името Polkadot DOT. Parity Technologies е фирмата, която стои зад развитието на мрежата Polkadot. Мрежата е разработена с помощта на субстрата, инструмент за изграждане, който се използва за изграждане на Blockchain. Прогноза за цената на Polkadot 2021 до 2025

Какво е Polkadot? | Ръководство на Polkadot за начинаещи и въведение в Blockchain

Най-добрите порткалета на Polkadot от 2021 г.

По-долу е списъкът на най-добрите портфейли на Polkadot от 2021 година

1. Атомен портфейл

Атомен портфейл е свободен да използва портфейл за криптовалута без попечителство, който поддържа всички токени ERC-20. Можете да създавате и отваряте Atomic портфейл чрез различни операционни системи като macOS, Windows, Linux, Android и iOS. Най-интересната и известна функция са атомните суапове от тази част на портфейла, които ви позволяват да разменяте криптовалути. Вградената опция за обмен ви позволява да конвертирате редица криптовалути, използвайки платформата на Atomic Wallet.

Портфейл за атомна криптовалута

Екипът зад проекта е високо професионален и е реномиран в крипто общността. Интерфейсът е най-подходящ за нови бебета, както и за професионални. Портфейлът има и свой собствен токен, който също е ERC-20.

2. Подписващ паритет

 Кой се нуждае от отстъпление, след като има ръце на портфейла за подписване на Parity? Мобилен портфейл с отворен код, умишлено разработен, за да се използва офлайн за съхранение на вашите Cryptos. Портфейлът е наличен както на IOS, така и на Android. Това е офлайн портфейл, което означава, че без да свързвате мобилния си телефон с някакви вътрешни или външни мрежи, можете лесно да извършвате транзакции.

Повечето мобилни портфейли се нуждаят от мрежова връзка, за да продължат, но в този случай портфейлът за монети Parity Signer Polkadot ви осигурява допълнителен слой сигурност. Въпреки че никога не се свързва с интернет, вашите лични ключове никога не се съхраняват онлайн. С тази невероятна функция, наречена „Само гледане“, можете да гледате акаунта си на всеки мрежов компютър, като същевременно запазвате сигурността на личните си ключове в мобилно приложение.

Портфейлът поддържа повечето монети от A-лигата, включително Polkadot и може да бъде свързан с хардуерни портфейли, т.е. устройства Trezor и Ledger.

3. PolkaWallet

Портфейл с множество монети, в който можете лесно да съхранявате вашата полка точка или други цифрови активи, които държите. Цветните диаграми, диаграми и интуитивен дисплей ви карат да се влюбите в портфейла и още повече в монетата.

ПРОЧЕТЕТЕ Най-добър портфейл за копнеж (YFI) през 2021 г. | Портфейли, поддържани от YFI

Позволява ви лесно да разглеждате заключените, резервираните и облигационните си активи по много полезен и информативен начин. Можете лесно да прехвърлите активите си само с едно докосване на валидиране на QR код.

Офлайн подписът помага много за защитата на вашия акаунт. Като изолирате портфейла, можете лесно да подписвате всяка транзакция офлайн. Една от многото и редки функции, които ни харесаха в този портфейл, която според нас е, че портфейлът има, е социалното възстановяване. В случай, че сте забравили идентификационните си данни за акаунта, загубените идентификационни данни могат лесно да бъдат възстановени чрез свързания акаунт за социални отношения.

Като официален продукт на монетата Polkadot, можете да залагате монетите си и да печелите награди, ако го направите. Polkawallet поддържа почти 100+ криптовалути. Портфейлът може да бъде маркиран като модерен портфейл за съвременните притежатели на крипто.

4. Портфейл Cobo

 Май на хардуерните портфейли идва евтин, с много функции и неограничена поддръжка на различни криптовалути. Това не е същото за портфейла на Cobo. Този крипто портфейл от висок клас се предлага с цена от 479, което го прави в челото на най-скъпите хардуерни портфейли.

Тази първокласна цена предлага некомпромисно предложение не само за сигурност, но и за защита от физически щети. Въпреки цената си, портфейлът е по-полезен от другите портфейли.

Елегантният и голям цветен тъчпад на екрана прави портфейла по-естетичен и лесен за използване. Портфейлът използва QR кода, за да направи възможни плащания и транзакции. За повишаване на сигурността портфейлът не изисква никакъв кабел или Bluetooth връзка. По отношение на недостатъка, портфейлът на Cobo изостава в тази функция. Можете да съхранявате почти всички топ криптовалути и всички EOS и Tron Tokens на вашето устройство.

5. Портфейл Guarda

 Ако търсите най-добрия портфейл, където можете да съхранявате DOT или други криптовалути по-безопасно, тогава трябва да спрете търсенето си. Портфейлът Guarda е нов на пазара. Въпреки че не е толкова популярен, колкото хардуерните портфейли, все пак си заслужава да опитате.

Известно е, че е основна монета, портфейлите на Guarda ви предоставят неограничена поддръжка с всички токени и монети, свързани с мрежата за биткойн и Ethereum. Клиентската поддръжка на портфейла е невероятна. Екипът на Guarda ще работи денонощно на живо, за да реши всички ваши запитвания и да ви помогне, ако имате такива.

Приложението е напълно безплатно за изтегляне, но има определена сума такси, които трябва да платите, ако използвате вградената обмяна за портфейла. Таксите от 3,5% са високи в сравнение с други крипто портфейли и това е един от основните недостатъци на портфейла. Интерфейсът е много прост и удобен за начинаещи. Добрите мерки за сигурност са ключовата характеристика на този портфейл.

6. TokenPocket

Известно е, че е универсалният цифров портфейл за изпращане, получаване и съхранение на вашите цифрови активи. Портфейлът е изграден на EOS Blockchain и поддържа много крипто токени. С този портфейл търговците на крипто не трябва да използват други портфейли, за да съхраняват своите множество криптовалути. Почти всички монети и жетони, които са добре познати, се поддържат от този портфейл.

Token Pocket действа като портал, водещ до децентрализирани приложения. Можете лесно да взаимодействате с децентрализирани приложения чрез този портфейл. Всички токени ERC20, EOS в DEX се поставят директно в портфейла.

Функционалността EOS Blockchain е много възпитателна и гладка. Разширената функционалност ви помага да се актуализирате с всякакви новини, свързани с тази верига. И накрая, биометричната защита и многопластовият алгоритъм помагат и гарантират безопасността на вашите активи.

ПРОЧЕТЕТЕ Ethereum Rival Polkadot скочи след получаване на поредица от подкрепа от Binance

7. Плъзнете Портфейл

 В момента крипто пространството е пълно с портфейли. Портфейлите Swipe са един от тях, които се появиха наскоро на пазара. За да депозирате директно средства в портфейла чрез вашата местна банкова сметка и да конвертирате активите си в местната валута, това прави този портфейл толкова уникален и пълен.

С помощта на портмоне с пръст можете лесно да купувате и продавате всяка крипто от всяка точка на света с пазарни данни в реално време, за да анализирате и улесните покупката.

Таксите за транзакции на портфейла са много ниски в сравнение с други портфейли. Депозитът е безплатен, но тегленето зависи от вида на Cryptos. Но със сигурност е по-нисък от другите крипто портфейли. Предлага се и версия за Android и IOS. Swipe предлага денонощна поддръжка на клиенти на живо с невероятен екип, който седи отзад, за да ви покрие с най-големи усилия. Портфейлът поддържа почти 100 криптовалути, включително Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (мобилни и уеб)

Lunie е официалният продукт на екипа на космоса. Портфейлът беше първият продукт с отворен код, създаден от екипа. Въпреки че сега е под независима компания, която полага усилията си да направи портфейла на първо място в списъка.

Можете или да използвате портфейла, за да съхранявате своя Polkadot, или да заложите своите Cryptos, за да спечелите красива печалба. Той е проектиран да бъде много удобен за потребителя. Дори начинаещите могат лесно да залагат и съхраняват своите монети, без да полагат много усилия.

Потребителите могат също да участват (ако желаят) в Cosmos Governance чрез портфейла. Lunie е портфейл без лишаване от свобода. Той поддържа вашата лична информация защитена и предпазва акаунта ви от хакване или фишинг атаки. Lunie се предлага в мрежата и разширенията. Наскоро екипът пусна своите версии за Android и IOS.

9. Доверете се на портфейла

Друг добре известен мобилен портфейл, версията, достъпна както за потребители на IOS, така и за Android. Портфейлът за доверие се основава на екосистемите на Binance в допълнение към подкрепата си за Polkadot. Портфейлът е популярен с жаргона на официалния портфейл на групата Binance. Доверете се на портфейла си гарантира, че всички ваши лични ключове и начални фрази никога не напускат устройството ви.

Портфейлът позволява залагане на някои Cryptos. Можете също така да закупите всяка криптовалута директно от портфейла, което е удобно и спестява време. Портфейлът идва със съвместимост с Binance DEX. Чрез това можете да получите лесен достъп до търговия. Прегледите на портала IOS и Android са доста положителни, което е много обнадеждаващо. Освен това екипът гарантира, че те бързо реагират на потребителите, ако имат някакви проблеми и притеснения.

Край на мислите

И там имате нашия списък с най-добрите портфейли, които могат да ви помогнат да съхранявате своите Polkadots. С нарастването на приемането на монетата Polkadots (DOT) нараства и търсенето на поддържаните от нея портфейли. Това означава, че списъкът вероятно ще се разширява с течение на времето. Ако търсите най-сигурния, тогава хардуерните портфейли не могат да бъдат достатъчно добри, за да отговорят на вашите нужди. Да, можете да използвате и горните портфейли.

В крайна сметка, какъвто и портфейл да изберете, уверете се, че това не прави компромиси по въпросите на сигурността. Следвайте сигурността на портфейла 101. Проверете отново всичко, преди да правите каквито и да било последни ходове и ако заседна, тогава сме повече от щастливи да ви помогнем. Просто оставете въпрос по-долу и ние ще бъдем на път да ви помогнем.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me