3Commas Review 2021: Uvidi u automatizirane trgovačke botove

Botovi za kripto trgovanje bot su softver koji vrši automatizirano trgovanje prema unaprijed određenim kriterijima kroz pažljivo iznesene upute. Primjena u praksi znači da možete postaviti neka pravila o tome kako se bot treba ponašati u određenim situacijama. Svrha softvera za trgovanje kriptovalutama je pružiti profitabilno poslovanje svojim korisnicima čak i dok spavaju.

3Commas je automatizirani sustav trgovanja s posebnim odnosom s Binanceom. Uz svog bota imaju dio korisnih alata, uključujući API integraciju na razmjene i API integraciju s rješenjima za upravljanje kripto porezom..

U ovome 3Commas pregled, pogledat ćemo detalje ovog trgovačkog bota i istražiti zašto ga morate isprobati. Nudi li 3Commas proizvod kojim možete naučiti užad tehničke analize i izvršavanja trgovine botovima? Jesu li plaćene verzije nešto od čega možete profitirati? Pročitajte i saznajte.

3commas pregled

Tko može koristiti 3Commas?

3Commas je automatizirani sustav trgovanja s posebnim odnosom s Binanceom. Zajedno sa svojim botom, oni imaju dio korisnih alata, uključujući API integraciju na razmjene, kao i API integraciju s rješenjima za upravljanje kripto porezom..

Svojim botom pružaju dodatne alate za trgovanje koji dopunjuju usluge poput menadžera portfelja i dnevnika trgovanja. Uz trodnevnu besplatnu pretplatu koja traži samo e-poštu i lozinku, ne vidimo zašto ih svi ne bi barem isprobali.

U svom najosnovnijem obliku, 3Commas je mrežna platforma koja svakodnevnim trgovcima omogućuje korištenje blagodati automatiziranih trgovačkih botova. Bez obzira na vaše iskustvo u ovom određenom području, 3Commas ima za cilj zadovoljiti investitore svih veličina.

Ako se odlučite za automatsko trgovanje, bot će u vaše ime izvršavati naloge za kupnju i prodaju kriptovaluta. Na primjer, ako želite programirati svog trgovačkog bota tako da kupuje Bitcoin kad sredstvo padne na 10.000 USD na Binanceu, a zatim ga prodaje kad novčić pogodi 11.000 USD, to možete s lakoćom učiniti putem 3Commasa.

Zapravo – i kao što ćemo detaljnije raspravljati dalje, mogućnosti vašeg prilagođenog trgovačkog bota mogu ići daleko i dalje od samo tržišnih naloga. Suprotno tome, osnovna tehnologija podržava kratku prodaju, zaustavljanje gubitaka i naloge s profitom, prateće naloge, složene botove i još mnogo toga.

3commas pregled

3 značajke zareza

Funkcionalnost:  3Commas dolazi s intuitivnim korisničkim sučeljem prepunom detaljne analitike i brojnih funkcija. Bot vam omogućuje postavljanje profitne dobiti i zaustavljanja gubitaka, kao i izradu vlastitih strategija trgovanja.

Širok raspon alata:  Uz upotrebu 3comma-ove analitike izvedbe i automatiziranih botova, također možete stvarati, analizirati i testirati portfelje, kao i nadzirati portfelje s najboljim učinkom drugih korisnika. Bot vam također omogućuje praćenje i kopiranje strategija uspješnog trgovca.

Istovremeni nalog za uzimanje dobiti i stop-loss: 3 zareza omogućuje vam ostvarivanje maksimalne dobiti omogućavajući vam istovremeno uspostavljanje cijene po kojoj želite prodati da biste ostvarili dobit i cijenu po kojoj želite prodati kako biste zaustavili gubitke. Sve to možete učiniti unutar SmartTrade terminala od 3 zareza.

Mobilne aplikacije: Tim 3commas razvio je mobilne aplikacije za oba iOS Androida.

Vrste unaprijed narudžbi: 3commas omogućuje vam postavljanje naprednih vrsta narudžbi poput pratećih naloga s profitom i stop-gubicima te suvremenih naloga za profit i stop-gubitak. 3commas također vam omogućuje postavljanje naprednih narudžbi čak i na mjenjačnicama koje ih trenutačno ne podržavaju. Ako vas frustrira nedostatak naprednih narudžbi na nekim mjenjačnicama, možete jednostavno stvoriti napredne narudžbe povezivanjem računa s 3commas.

Trgovački dnevnik: Želite li organizirati sve svoje trgovine na jednom mjestu? Neki trgovci za to koriste namjenski računovodstveni softver ili Excel listove. Suprotno tome, 3commas je stvorio dnevnik trgovca koji okuplja sve vaše trgovine na burzama i organizira ih na jednom prikladnom mjestu.

3 Povjerenstvo zareza

Ako trgujete s Binanceom, možete koristiti 3c.exchange kao svog trgovačkog bota. Ovo vam neće naplatiti mjesečnu naknadu, već će naplatiti 0,1% po ispunjenoj narudžbi za kupnju ili prodaju. Naknade se mogu prilično brzo zbrojiti, ali naknada od 0,1% je standardna. Platit ćete standardni raspored naknada Binance uz pogodnosti 3Commas značajki trgovanja.

Dok plaćate istu cijenu, trgovat ćete više koristeći njihov bot i tako generirati više naknada za Binance i 3Commas. To bi moglo rezultirati većom dobiti ili gubitkom. Iako dodavanje 3Commasa dodaje dodatne sigurnosne rupe, nagrada za rizik vrijedi se zamijeniti kako bi se istovremeno uspostavile profitne i stop-loss narudžbe.

3Commas pregled

3 zareza Cijena

3Commas nudi četiri glavna paketa. To se kreće od besplatnog Junior plana, pa sve do Pro plana od 75 USD mjesečno.

Ako se odlučite za plaćeni paket, tada možete platiti putem PayPala ili kripto valute. Prvi se može postaviti kao ponavljajuća mjesečna pretplata, dok drugi treba obaviti ručno svakog mjeseca. U svakom slučaju, mjesečnu pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku.

Junior plan – Besplatno

Besplatni plan dolazi s velikom većinom značajki 3Commasa, poput ponuda SmartTrade i MarketPlace. Međutim, ne dolazi s signalima cijena TradingView, što znači da nećete imati koristi od automatiziranih botova. Ako to želite, morat ćete nadograditi. Štoviše, besplatni plan može se iskoristiti samo ako u bilo kojem trenutku planirate trgovati ne više od protuvrijednosti kriptovalute od 750 USD.

Početni plan – 22 dolara mjesečno

Slično kao u slučaju besplatnog plana, i početni plan ima većinu značajki, osim mogućnosti korištenja automatiziranih botova. Zapravo, jedina razlika između njih je ta što početni plan dolazi s obavijestima o pogreškama i otkazivanju.

Napredni plan – 37 USD mjesečno

Ako želite koristiti automatizirane botove u svojoj strategiji trgovanja, tada je najjeftiniji dostupan paket napredni paket. Po cijeni od 37 dolara mjesečno imat ćete izravan pristup značajci signalnog signala TradingView.

Pro plan – 75 USD mjesečno

Ako želite sva zvona i zvižduke koje nudi 3Commas, tada ćete morati izdvojiti vrlo konkurentnih 75 dolara mjesečno. Dobit ćete naravno sve značajke ponuđene u naprednom planu, plus još mnogo toga. To uključuje mogućnost korištenja jednostavnih i kompozitnih botova, a za razliku od ostalih planova, botove možete koristiti na BitMEX-u. Štoviše, također imate pristup kompletnom paketu za upravljanje portfeljem, koji nije dostupan ni u jednom drugom planu.

3Commas pregled

3 naknade za zarez

Naknade za pretplatu jedini su trošak koji se plaća izravno 3Commasu. To se odnosi na trgovanje s 3Commasom putem bilo koje razmjene koju imaju na raspolaganju. Nažalost, to nije vaš jedini trošak trgovanja. Također ćete se trebati obratiti svojoj burzi kriptovaluta i potvrditi kolike su naknade za vaše tvorce i uzimatelje, zajedno s depozitima i povlačenjima, kako biste stvorili čvrstu sliku vaših ukupnih troškova trgovanja.

3 zareza protiv CryptoHoppera

Kad se uspoređuje CryptoHopper s 3Commasom, ono što odmah padne na pamet je broj razmjena koje nudi svaka. 3Commas je CryptoHopper pobijedio ruke, s dvostrukim dostupnim razmjenama.

Ali to je samo pola priče. CryptoHopper ima obrazovnu akademiju koja će vas brže ubrzati. Smatramo da je raspored jednostavniji za navigaciju na CryptoHopper-u, oni imaju čarobnjaka za botove koji će postaviti vaše trgovanje za nekoliko minuta.

Iako preporučujemo ručno postavljanje, kako biste mogli detaljno razumjeti kako će bot funkcionirati, nikad ne škodi koristiti čarobnjak za postavljanje kako biste naučili detalje CryptoHopper sustava.

Jedna od preporuka koje 3Commas ima jest da se Binance slaže s njima u partnerstvu radi udjela u dobiti, što je impresivno pregovaranje s njihove strane. To pokazuje snagu 3Commas proizvoda i Binanceovu vjeru da će ih pružiti svojim korisnicima.

Međutim, nismo sigurni je li to snaga ili je u stvari možda slabost, samo će vrijeme pokazati hoće li 3Commas izdržati test vremena protiv konkurencije koju su stvorili ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer i CryptoHopper.

3 Postavke bota zarezom

Evo glavnih mjerenja koja će vam 3Commas dopustiti da ih promijenite.

Trgovina: Možete naznačiti određene trgovine digitalnim novcem na kojima vam je potreban vaš prilagođeni bot za razmjenu. U slučaju da se nadate razmjeni kritičnih količina, tada bi bilo idealno koristiti različite trgovine. Pokušajte ne naglašavati, bot će cijelo vrijeme izvršavati vaše smjernice, umjesto da pojedinačno unosi vaše zahtjeve. Stoga nećete propustiti potencijalne šanse za razmjenu širenjem zahtjeva u više faza.

Kompleti: Morate navesti koje komplete za razmjenu trebate računalom da biste zamijenili u svoju korist. Na primjer, u slučaju da vam je potreban vaš bot za razmjenu BTC / USDT i BTC / ETH, u osnovi unesite odabrane setove počevši od padajućeg popisa. Prije nego što to učinite, vrijedi razgledati karticu “Predloženi parovi”. Ovo izdvajanje razumnih skupova za razmjenu, u skladu s ekonomskim situacijama koje navedete ispod.

Uvodna veličina trgovine: Botu morate reći iznos na kojem trebate otvoriti svoju mjenjačnicu. Zapamtite, bot će izvršiti dodatne zamjene nakon izvršavanja osnovnog zahtjeva, u skladu s vašim unaprijed okarakteriziranim uvjetima. Kad se sve uzme u obzir, morate unijeti iznos koji trebate kupiti u usporedbi s osnovnim novcem. Na primjer, u slučaju da namjeravate razmijeniti BTC / LTC, u tom trenutku vaša osnovna razmjena treba biti navedena u BTC-u.

Veličina sigurnosne trgovine: Granica razmjene blagostanja koristi se za odigravanje uobičajene tjelovježbe. Kako smo se brzo osigurali, ovo vam omogućuje da smanjite svoj uobičajeni trošak kupnje jer novčić opada. Bot će obično staviti razmjenu blagostanja za svaki dobiveni postotak koji je u sukobu s vama. Za model, u slučaju da mijenjate ETH / USDT i trebate bota da stavite sigurnosnu razmjenu na procjenu 1,5 ETH, u tom će trenutku bot to učiniti ako trošak ETH propadne za 1%, i opet u slučaju da se smanji za daljnjih 1%. Slično kao na račun veličine osnovne razmjene, vaša jedinica novca treba koordinirati osnovni novac. Dakle, u gornjem modelu ovo bi bio ETH, umjesto USDT.

Ograničenje trgovine blagostanjem: Ova granica vodi od gornjeg mjerenja. Kao što je primijećeno, bot može odabrati da podnese još jedan zahtjev za dobrobit za svako propadanje od 1% koje je u sukobu s vama. Bez obzira na to, morate odrediti koliko vam često treba bot za to. Na primjer, ako ste nekako uspjeli uključiti 4, u tom bi trenutku bot stavio novu razmjenu blagostanja kada troškovi krenu negdje blizu 1%, 2%, 3% i 4%. Nakon toga više neće biti postavljene sigurnosne razmjene.

Sigurnosna trgovinska devijacija: Ako vam nije potreban bot da odluči o padu tečaja po kojem se izvršava razmjena blagostanja, to možete sami odrediti. U slučaju unosa unesite fiksnu stopu.

Sigurnosna trgovinska ljestvica: Ako se radije ne ograničavate na fiksni tečaj, radije možete naučiti računarskog bota da koristi skalirani postupak razmjene blagostanja. Na primjer, možete proširiti veličinu razmjene blagostanja za svako rezultirajuće smanjenje stope.

Razmjena ograničenja glasnoće: Ova specifična metrika razmjene izuzetno je važna. U osnovi, možete naučiti svog mehaniziranog bota da možda izvršava vaše uvjete zamjene ako odabrani par postigne osnovnu 24-satnu količinu razmjene. Na primjer, u slučaju da se nadate razmjeni BTC / ETH, no možda trebate ući na tržište kada razmjena količina premaši 1.000 BTC, u tom trenutku to se može učiniti. Imajte na umu da se osnovni 24-satni volumen mora priopćiti kao osnovni novac. Usput, slučajno da ste mijenjali BTC / ETH ili BTC / USDT, u tom bi trenutku u dva slučaja osnovni novac bio BTC.

3Commas Review: Zaključak

Nadam se da je ovaj vodič za 3Commas pregled bio koristan. Trgovci bi trebali razmotrite botove za kripto trgovanje kao alat koji će im pomoći nadgledati tržište i izvršavati naloge prema unaprijed određenim kriterijima. Čak i najbolji bot za trgovanje bitcoinima ne osigurava postignuća, jer se tržišni trend može protiviti vašoj strategiji.

Bot zahtijeva stalna ažuriranja i preinake kako bi se prilagodio kretanjima na tržištu. Međutim, uz edukaciju i potpuno razumijevanje signala za trgovanje bitcoinima, korisnici mogu doživjeti prilično zadovoljavajuće trgovanje botovima.

Iako se ne prodajemo na 3Commasu u potpunosti. Njihov početni paket nužan je za svakog ozbiljnog trgovca koji mora imati i dobit i zaustavljanje gubitaka. Kripto tržište posluje 24 sata dnevno 7 dana u tjednu i nikad ne spava ni praznicima. Uz divlje ljuljačke koje neprestano eruptiraju, biti pohlepan s ostvarivanjem dobiti i oprezan s zaustavnim gubicima je neophodno.

Mogućnost besplatnog korištenja ovog bota prilikom trgovanja na Binanceu izravnava igralište. Integracija Tradingview čini ovaj proizvod profesionalnim trgovcima, a čak i manje institucije mogu koristiti prilikom trgovanja s Binanceom. Blagodati API pristupa nadilaze sigurnosne nedostatke. Međutim, to ne znači da se rizici ne smiju zaštititi.

Uvijek preporučujemo trgovanje manjim iznosom na više razmjena, tako da jedan hack neće izbrisati sva vaša sredstva. Korištenjem API-ja možete izvršiti jednu masovnu trgovinu koja se jednostavno distribuira između svih burzi na kojima trgujete. Ovaj smanjeni rizik dodaje dodatne naknade, ali ako ga smatrate troškom osiguranja, isplati se uložiti.

Posljednja mjera koju biste uvijek trebali imati na mjestu nije riskiranje više nego što si možete priuštiti da izgubite. Ako vam, na primjer, sutra vlada oduzme sva sredstva za zamjenu, biste li bili zadovoljni iznosom koji imate u svojim hardverskim novčanicima? Ako je odgovor negativan, smanjite rizik.

Trgovanje se odnosi na upravljanje rizicima, predviđenim i nepredviđenim, te planiranje uvijek najgorih i imati izlazni plan. Svi se osjećaju kao trgovački genij na bikovoj tržnici, medvjeđe tržnice pokazuju vam od čega ste zapravo napravljeni. Trgovanjem na medvjeđem tržištu pokazat će vam se jeste li stekli pravo zadržati dobit koju ste ostvarili na bikovskom tržištu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me