CoinExchange Review 2021: Naknade za trgovanje, sigurnost, prednosti i nedostaci

Odabir iz širokog raspona razmjena kripto valuta može biti težak, pogotovo kad tek započinjete s trgovanjem. Ponekad profesionalni trgovci žele isprobati drugu platformu jer je projekt kojem se dive naveden na burzi. Trebali biste znati da puno razmjena udovoljava različitim vrstama trgovaca u kripto prostoru. Ovaj CoinExchange pregled odgovorit će na sva vaša pitanja.

Budući da čitate ovaj članak, mogu samo pretpostaviti da razmišljate o korištenju CoinExchangea. Trgovačke potrebe većine trgovaca vrte se oko određenih čimbenika. Ovi čimbenici uključuju jesu li razmjene pouzdane, troškovi pologa i podizanja novca i broj kovanica navedenih na burzi.

Što je CoinExchange

Pregled CoinExchange

CoinExchange je mrežna platforma za trgovanje koja nudi uglavnom kripto usluge kripto trgovanja. Razmjena se više koncentrira na jednostavnost i korisničku podršku. O njihovom sigurnosnom statusu saznat ćete u ovom CoinExchange pregledu. Međutim, burza nudi širok raspon kriptovaluta, uglavnom manjih kovanica koje druge burze izbjegavaju uvrstiti. Valute se zaključavaju pomoću politike hladnog prostora radi veće sigurnosti. Također koriste 2-FA provjeru autentičnosti za svaku transakciju provedenu na trgovačkoj platformi.

Priča se da je razmjena australska ili rumunjska platforma za trgovanje digitalnim valutama. Pokrenut u ožujku 2016., menadžerski tim koji stoji iza burze do danas nije poznat jer nigdje nisu registrirani ili licencirani. Dakle, teško je utvrditi gdje se temelji.

Za razliku od ostalih burzi, platforma za trgovanje je isključivo za kriptovalute. To znači da korisnici nemaju mogućnost deponiranja ili povlačenja u fiat-u poput Poloniexa i druge istaknutije burze. Prvo morate pretvoriti svoj fiat u BTC ili bilo koji drugi altcoin za transakcije na burzi. U ovome ćemo pogledati i druge zamršene detalje Pregled CoinExchange

Novčići navedeni na CoinExchange

Asides bitcoin, CoinExchange također nudi podršku brojnim alternativnim kovanicama poput Dash, Litecoin, Ripple e.t.c. The zahtjev jer kovanice mogu biti navedene na burzi jednostavno. Kovanice su morale pridonijeti znanosti, čovječanstvu i okolišu, kovanice moraju biti inovativne i ujedno imati veliku potražnju. Ako vaši novčići udovoljavaju bilo kojem od gore spomenutih kriterija, tada ga možete naći na burzi.

Kako koristiti CoinExchange

Da biste započeli trgovinu na CoinExchangeu, morate biti sigurni da imate sredstva pretvorena u kriptovalutu. Nakon pretvorbe, sada možete poslati kovanice u svoj Novčanik CoinExchange adresa. Dalje, morate otići na stranicu stanja računa kako biste bili sigurni da je dobio najviše 20 potvrda, što ovisi o kriptovaluti. Za neke novčiće, poput PAC Global, treba oko 500 potvrda.

Sljedeći je korak traženje kovanica koje želite kupiti. To možete učiniti unošenjem općeg pretraživanja putem polja za pretraživanje. Nakon što uspijete pronaći kovanice, koje želite kupiti, kliknite odabrani par koji će vas uputiti u knjigu narudžbi para kriptovaluta. Ako ste odabrali cijenu iz odjeljka “Nalozi za prodaju”, narudžba za kupnju bit će dovršena brzo jer je sustav uspio pronaći odgovarajući nalog za prodaju. Vaše će se transakcije gotovo odmah ažurirati na tiker traci mjenjačnice.

Također, vaša kupnja bit će prikazana na stranici stanja računa. Međutim, ako želite ručno izvršiti narudžbu za kupnju, možete unijeti cijenu u traženo polje. Sljedeći je korak pričekati dok ne dobijete odgovarajuću narudžbu ili netko odluči prodati po cijeni koju ste unijeli.

Polog i podizanje

Kao što svi znamo, CoinExchange ne prihvaća fiat za depozite i isplate; mora biti u kriptovaluti. Da biste pokrenuli transakciju pologa u svoj novčanik, idite na stranicu stanja. Stranicu možete pronaći na kartici “moj račun”, a zatim odabirete kovanice koje želite položiti u svoj novčanik. Ovo neće automatski generirati osobnu adresu novčanika. Morat ćete kliknuti na gumb “generiraj novu adresu”, koji je vezan samo za vaš račun za zamjenu. Nekim se novčićima treba malo vremena da se prikažu zbog napada od 51%. Može proći čak 500 potvrda prije nego što se novčići pojave na vašoj nadzornoj ploči.

Isplate s CoinExchange slične su gore navedenom postupku pologa; jedina je razlika što podižete novac umjesto da položite polog. Nakon što kliknete na gumb za povlačenje, na vašu e-poštu šalje se poruka koja potvrđuje da ste zahtjev pokrenuli vi. Istek e-pošte traje samo oko 5 minuta ako nitko ne klikne na objavljenu vezu. Nakon što potvrdite povlačenje, više ne možete otkazati zahtjev.

Naknada za razmjenu novca

naknada za razmjenu novca

CoinExchange naplaćuje paušalnu stopu od 0,15% za kupnju i prodaju bilo koje kriptovalute na njihovoj platformi. U usporedbi s drugim burzama, njihove su cijene prilično niske. Što se tiče naknada za polog, CoinExchange ih ne naplaćuje naknade na kovanicama položenim na njegovoj razmjeni. Međutim, postoji naknada za svaki zahtjev za povlačenje na burzi. Zapravo, Naknada za povlačenje CoinExchangea za BTC iznosi 0,00150000 i 0,01000000 za LTC.

Pregled CoinExchange: Privatnost i sigurnost

Kao što svi znamo, sigurnost je od najveće važnosti kada je u pitanju kriptovaluta. Zapravo, prvo što će potencijalni korisnik potražiti vjerojatno će biti „Je li CoinExchange siguran?”Toliko o tome, CoinExchange štiti svoje korisnike dvofaktorskom autentifikacijom i drži sve svoje kriptovalute u hladnom prostoru. Dakle, korisnici se mogu prijaviti i povući nakon unosa jednokratnog koda u sigurnosno polje od 2 faktora u razmjeni.

Što se tiče privatnosti, burza ne traži nikakva sredstva za identifikaciju vlasnika računa. Dakle, nema ograničenja na iznos koji korisnici mogu uplatiti ili povući s razmjene.

Prednosti CoinExchangea

 • Niske naknade: Platforma za trgovanje nudi oskudnu naknadu u usporedbi s drugim burzama, što je veliki plus za one koji su zabrinuti zbog troškova svaki put kad trguju. Naplaćuju 0,15% i za kupnju i za prodaju kriptovaluta. Iako ovo nije najjeftinije, ipak je puno jeftinije od ostalih razmjena vani.
 • Višestruki altcoin: Najznačajnija prednost CoinExchange-a je činjenica da oni navode stotine kriptovaluta za trgovanje, jer vjeruju u slobodno tržište. Navedeni novčići uglavnom su mali novčići, što trgovcima olakšava kupnju jeftinih kovanica. Podržavaju tokene iz valuta izvedenih iz Bitcoina / jezgrenih vilica Bitcoin i ERC20 / Ethereum imovine. Također podržavaju imovinu QRC20 / QTUM i imovinu lanca Komodo / Komodo prema informacijama koje se nalaze na njihovoj web stranici.
 • Korisničko sučelje trgovanja: čak i ako ste novi u kripto trgovanju, kada se prijavite na web mjesto CoinExchangea, vidjet ćete da je platforma jednostavna za upotrebu. Razmjena je idealna i za početnike i za netehničke korisnike. Uz to, web mjesto ima jednostavno sučelje i malo boja, tako da je lako za oči.
 • Mogućnost ucrtavanja: CoinExchange omogućuje trgovcima sigurno međusobno čavrljanje. To će omogućiti trgovcima da pročitaju što drugi korisnici kripto zajednice govore o bilo kojem određenom projektu, što će također pomoći u donošenju odluka. Iako je na otvorenim forumima za chat više trolova nego stvarnih korisnika, i dalje na projektu možete izračunati nagađajući čitajući razgovore.
 • Anonimno trgovanje: dok su na drugim burzama kriptovaluta u njihovoj razmjeni implementirane KYC politike, CoinExchange ih nema. Od korisnika se ne traži da predaju putovnicu ili bilo koji drugi način identifikacije. Dakle, kovanice možete kupovati i prodavati anonimno. Za one koji brinu o svojoj privatnosti, CoinExchange bi trebao biti jedna od vaših mogućnosti.
 • Bez naknade za polog: Neke razmjene zahtijevaju naknadu za polog korisnika, a ne CoinExchange. Naknade za povlačenje češće su na većini kripto burzi. Ali neki nude i naknadu za polog. Naknada je uglavnom paušalna, bez obzira na iznos položen na mjenjačnicu.

Mane CoinExchangea

 • Nema podataka o tvrtki: Primarna briga koju većina trgovaca ima s CoinExchangeom je ta što nema podataka o tome tko je stvorio burzu. To je velika briga, jer ako se išta dogodi, poput zatvaranja mjenjačnice, neće biti moguće da ih bilo koja sigurnosna snaga prati ili čak vrati novac trgovaca.
 • Korisnička podrška: Još jedan nedostatak trgovanja na CoinExchange-u je taj što nema aktivne podrške ili telefonskog broja. Jedini način na koji možete doći do njih je podizanjem karte. Također, mnogi su se korisnici žalili da su otvorili ulaznice, a još uvijek nisu dobili odgovor od svog centra za podršku. Osim toga, odjeljak pomoći sadrži ograničene informacije.
 • Nema depozita u valuti Fiat: Činjenica da mjenjačnica nema dostupan svakodnevni sustav plaćanja integriran u njihovu web stranicu crvena je zastava za neke trgovce. Trgovci žele koristiti svoju debitnu karticu ili bankovni račun za prijenos sredstava i trgovanje kao i svaka registrirana kripto razmjena. Međutim, CoinExchange ne nudi takvu priliku za korištenje fiat-a.
 • Niski volumen trgovanja: Burza ima male količine prometa. Njihov najpopularniji volumen trgovanja je oko milijun dolara u 24-satnom razdoblju trgovanja. Neke kovanice imaju obim trgovine oko 10 dolara dnevno. To može predstavljati izazov za kupnju i prodaju valuta na CoinExchangeu.
 • Tehničke poteškoće: 2018. razmjena je morala koristiti drugu domenu (coinexchange2.com) jer im je poslužitelj propao jer ih je domena koju su koristili stavila na crnu listu. Uvrštene su na crnu listu kao rezultat previše lošeg korisničkog iskustva i žalbi upućenih domaćinima domene.
 • Loše recenzije: ako redovito pretražujete Google na CoinExchangeu, primijetit ćete da postoji puno loših korisničkih iskustava. Većina prigovora odnosi se na zastoje, odgodu povlačenja i lošu korisničku uslugu.

Pregled CoinExchange: Zaključak

Iako je CoinExchange izvrsna platforma za pronalaženje novih kriptovaluta, razmjena ima prilično loš rekord. Jednako tako, nedostatak propisa je crvena zastava. Međutim, ako više volite koristiti razmjenu s nepoznatim programerom ili upravom, tada je CoinExchange za vas. S druge strane, CoinExchange nudi trgovinsku platformu za trgovce koji su voljni trgovati novom i jeftinom kriptovalutom. Ovaj Pregled CoinExchange je razmotrio prednosti i nedostatke razmjene. Međutim, još jedna zanimljiva vijest je da je web stranica objavila da se uskoro zatvaraju. Trgovcima se savjetuje da povuku svoje kovanice.

Pročitajte također:

 • Pregled novčića
 • LATOKEN pregled

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me