Evercoin Review 2021 – Pro i kontra novčanika za kriptovalute

Svakodnevna uporaba kriptovaluta postala je osobnija jer se uobičajena upotreba dramatično povećava. I kao takav, raste potreba za osobnijim sudjelovanjem u upravljanju digitalnom imovinom. Međutim, postoji samo nekoliko novčanika ili burzi koje korisnicima pružaju fleksibilnost u upravljanju njihovim portfeljem digitalne imovine bez većih kompromisa između sigurnosti i likvidnosti. Ovdje ćemo raditi pregled Evercoina kako bismo prikazali neke značajke koje izdvajaju platformu i pružili uvid u njezinu sigurnost.

evercoin pregled

Do sada bi korisnici kriptovaluta trebali koristiti različite novčanike za različitu imovinu, što bi moglo biti nezgodno za upravljanje. Povrh toga, zamjena jednog sredstva za drugo u mnogim slučajevima može biti poprilično težak zadatak; recimo, na primjer, Bob i Alice moraju izvršiti transakciju između sebe i Bob zahtijeva određenu imovinu koja Alice trenutno nije u vlasništvu, morala bi koristiti zamjenu za pretvaranje bilo koje imovine koju ima u relativnu imovinu Bobove.

Uobičajeni problem gornjeg primjera je potreba za rješavanjem naknada za tečaj, naknada za blockchain transakcije, vremena potvrde blockchaina, KYC kašnjenja (gdje je potrebno, pod pretpostavkom da Alice trenutno nema račun s razmjenom kamata), tečajeva i napokon vrijeme potrebno za cijeli proces. To upotrebu kriptovaluta može učiniti prilično neprivlačnom. Međutim, kod sličnih Evercoinu, prepreka u upravljanju i prijenosu digitalne imovine među vršnjacima znatno je smanjena.

Što je Evercoin?

što je evercoin

Jeste li se ikad zapitali kako je Coinbase postao aplikacija za stanovnike SAD-a kada je riječ o korištenju kriptovaluta. Činjenica je da je većini korisnika kriptovaluta olakšalo upravljanje, trgovanje ili prijenos svoje digitalne imovine u samo nekoliko jednostavnih koraka, međutim, podržava samo nekoliko sredstava i drži privatne ključeve korisničkih sredstava, čime se oduzima kontrola korisnik. 

Osim Coinbase-a, postoji niz drugih novčanika s kriptovalutama, ali samo nekoliko sa značajkama koje se nalaze na Evercoin platforma. Pa, što je Evercoin, moglo bi se netko pitati, pogotovo kada su potpornici poput Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis nedavno udružili milijun dolara za podršku razvoju platforme? U ovom Evercoin pregledu nadamo se istražiti što čini platformu zanimljivom za velika imena u industriji kripto valuta.

Evercoin je proizvod Silicijske doline, onaj koji se može smatrati hibridom novčanika koji nudi usluge i razmjene kriptovaluta i nonstodijalnog novčanika. Osnovao ga je 2017. godine Talip Ozturk, zajedno s još 5 suigrača. Kaže se da je Talip iskoristio svoje iskustvo u stvaranju Hazelcast-a – otvorene izvorne memorijske distribuirane baze podataka popularne među mnogim financijskim institucijama – kako bi razvio aplikaciju Evercoin, vidjevši koliko ometajući potencijal tehnologija otvorenog koda može biti kombiniran s distribuirane tehnologije.

Platforma Evercoin naizgled omogućuje korisnicima da u pokretu imaju kontrolu nad svojim digitalnim sredstvima. Trenutno mu se može pristupiti putem aplikacije za Android ili iOS. Platforma nastoji konkurirati vrhunskim razmjenama kriptovaluta, kao i skrbničkim platformama, kako bi pružila maksimalno iskustvo za korisnika kriptovaluta u pokretu..

Aplikacija Evercoin

Aplikacija Evercoin ima elegantni zeleni dizajn koji sadrži tržište, novčanik, kripto-kripto-razmjenu u stvarnom vremenu i zapisnik aktivnosti koji omogućava korisniku neometano kretanje kroz njihovu povijest korištenja. Aplikacija također ima sustav podrške u aplikaciji koji korisniku olakšava komunikaciju s tehničkom podrškom na platformi ako naiđe na bilo kakve poteškoće prilikom upravljanja imovinom.

Instalirajte Evercoin na iOS

Instalirajte Evercoin na iOS

U trenutku pisanja ovog pregleda o Evercoinu, aplikacija trenutno podržava oko 19 kripto valuta, uključujući: 


 • Kovanica u USD (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Mreškanje (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Crtica (Crtica)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin zlato (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Izvješteno (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibajt (DGB)
 • TRON (TRX)

Platforma je također obećala dodati podršku za više tokena ERC-20.

Evercoin pregled: profesionalci

Prvo što se ističe je da je aplikacija nonstodijalni novčanik koji omogućava korisnicima da kontroliraju svoja sredstva dok kontroliraju privatni ključ.

Platforma uklanja registracijsku prepreku koja često ograničava većinu korisnika koji ne žele dijeliti svoje privatne podatke s razmjenama. Drugim riječima, korisnici mogu koristiti uslugu platforme u pokretu, jer je dizajnirana za pružanje određene razine anonimnosti. Međutim, postoje ograničenja računa koja se mogu otključati tek kada se razine KYC očiste.

Za razliku od većine razmjena kriptovaluta ili usluga novčanika koje traže registraciju i provjeru identiteta prije korištenja usluga na platformi, aplikacija Evercoin omogućuje korisnicima da mogu koristiti uslugu nakon preuzimanja, a da ne moraju proći kroz bol čekanja na registraciju ili KYC postupak provjere treba dovršiti.

Još jedna važna značajka je granični nalog, opcija koja omogućava korisnicima da odrede cijenu po kojoj se imovinom treba trgovati ako je trenutna tržišna cijena nepovoljna, poput niske cijene ili visoke prodaje, cool način za zaradu na nestabilnom jedru. Ova je značajka rijetka roba na većini mobilnih novčanika i zasigurno izdvaja ovaj hibridni novčanik.

Trgovci mogu iskoristiti značajku upozorenja o cijenama kako bi im omogućili da prate promjene cijena, umjesto da cijeli dan bulje u grafikon. Podrška uživo u aplikaciji koja omogućava korisnicima da komuniciraju o svojim problemima u stvarnom vremenu i ne moraju nužno napustiti aplikaciju.

Evercoin pregled: kontra

Struktura naknada nije dobro napisana, jer se naknade za zamjenu često računaju u tečajeve tijekom razmjene imovine, a nesporazum od strane početnika u svijetu kriptovaluta može biti ogroman ishod. Napokon, tko želi plaćati veće naknade? Nitko!

Drugo isključenje može biti činjenica da postoje ograničeni pristupnici za pretvorbu između fiat-a i kriptovalute. Kupnja kriptovaluta pomoću fiat-a (USD) trenutno je dostupna samo u 10 američkih država povezivanjem korisničkog bankovnog pologa. Iako platforma obećava pokretanje više banaka u budućnosti, to bi u međuvremenu moglo poslati korisnike na druge platforme kako bi kupili njihovu imovinu, a zatim se vratili i spremili u aplikaciju Evercoin – malo previše gnjavaže.

Je li Evercoin siguran?

Kao dio glavnih izazova u kriptovalutnoj industriji – unatoč obećanju decentralizacije i beskrajnoj mogućnosti neometanih transakcija bržom i manjom naknadom od postojećih financijskih sustava; sigurnost i kontrola digitalne imovine na centraliziranoj razmjeni kriptovaluta oduvijek je brinula trenutne korisnike, a velika odvraćala i nove korisnike.

Prije rave aplikacija za mobilne novčanike ili tvrdih novčanika, većina vlasnika kriptovaluta morala je vjerovati kripto burzama da će zadržati svoja sredstva, a to je imalo puno problema, jer izlaže korisnika rizicima poput gubitka sredstava hakiranjem ili možda zbog do nelikvidnosti. Stoga, bilo koje skrbništvo nad kriptovalutom ili usluga razmjene mora ispunjavati određeni standard da bi se smatrao sigurnim za upotrebu.

Dakle, je li Evercoin siguran za upotrebu? Nakon prolaska kroz ovaj Evercoin pregled, najbolji način da se to sigurno utvrdi je razmotriti što platforma predlaže, a zatim ih uskladiti s korisničkim iskustvom u stvarnom vremenu koje može biti savršen pokazatelj za podcrtavanje snaga ili slabosti platforme.

IOS verzija aplikacije dobila je mnoga priznanja s ocjenom 4,7 od 5 od 2,6 tisuća ocjena na Apple App Storeu. Na Android platformi, prosječna ocjena 4,0 od 5 od 132 recenzije, uz samo nekoliko pritužbi na programske pogreške koje je Podrška riješila može se ispraviti ažuriranjem aplikacije, a drugi su se žalili i na gubitak sredstava zbog visokih naknada, možda zbog nedostatka jasnoće o načinu funkcioniranja strukture naknada na platformi.

Opća presuda

Korisničko sučelje: Prijatan i lak za upotrebu.

Sigurnost sredstava: Korisnici posjeduju i imaju kontrolu nad privatnim ključem.

Likvidnost: Koristi se trenutno ispunjavanje naloga, osim funkcije Limit order.

Podrška: Podrška uživo i aktivno.

KYC zahtjevi: Da, za veće transakcije.

Ograničenja transakcija:

 • Za razinu 1 zamijenite 0 USD dnevno
 • Za razinu 2, razmijenite 100 000 USD dnevno; Banka kupuje 1.000 USD tjedno; Isplata iz banke 1.000 USD dnevno [potrebna potvrda osobne iskaznice].

Naknade za Evercoin: Naknada je ugrađena u tečaj i kreće se u rasponu od 0,5-0,8% transakcije.

Pročitajte više: Kako kupiti kripto koristeći USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector