Novi i jednostavan način poslovanja – pregled plaćene mreže

Pametni ugovori bili su velika pomisao na kripto prostor tijekom posljednjih nekoliko godina. Od Ethereuma do NEM-a, praktički svaka decentralizirana platforma pokušava integrirati pametne ugovore u svoj protokol. Zašto ne? Postao je presudan alat u razvoju bilo kojeg ekosustava.

Bilo koja nadolazeća platforma bila bi luda da ih ne koristi. Što ako postoji novi protokol koji pametne ugovore potencijalno podiže na sljedeću razinu? I ne samo to, već je misija ovog novog protokola izrezati zakonske posrednike i učiniti praksu poslovanja toliko lakšom, čineći tako standardne pametne ugovore izgledima starih i zastarjelih.

Pregled plaćene mreže

Ovaj članak pruža detaljan i sveobuhvatan pregled PLAĆENE mreže, novi i nadolazeći decentralizirani protokol postavljen za njihovo pokretanje Početna Dex ponuda (IDO) 20. siječnja 2021. U ovom ćemo članku razgovarati o njegovim jedinstvenim značajkama, kamo ide i bi li ovo moglo biti dobra investicija.

Što je PLAĆENA mreža?

Kao što je spomenuto, PAID mreža je decentralizirani protokol koji dodatno proširuje decentralizirani svijet pojednostavljujući pravni aspekt poslovanja, čineći ga jednostavnim za upotrebu, visoko isplativim i više ravnopravnim.

Mrežni protokol PAID nalazi se na ekosustavu Polkadot. Prvo koncipirano u drugom tromjesečju 2020. godine, u prvom tromjesečju 2021. godine objavljene su mnoge od njegovih značajki do kojih ćemo uskoro doći, uključujući escrow, bodovanje reputacije, ulog, pametni dogovor itd..

Održali su uspješnu privatnu prodaju tokena u prosincu 2020. godine, a sada će svoj javni IDO održati u siječnju Polkastarter platforma, protokol izgrađen na ekosustavu Polkadot za dražbu višestrukih lanaca tokena.

PAID Network udružuju se i podržavaju je neka poznata poduzeća, a to su Chainlink, Alphabit, Masters Ventures, Brilliance Ventures, da nabrojimo samo nekoliko.

Kome je plaćena mreža?

PAID-ova decentralizirana aplikacija (dapp) ključna je za svako poslovanje i / ili korisnika / klijenta koji imaju ili malo iskustva, imaju vrlo ograničena sredstva ili žele izbjeći traženje pravnih usluga. PAID-ov dapp pokušava riješiti mnoga pitanja koja se ponavljaju u pravnom sustavu putem svojih pametnih sporazuma.

Pregled plaćene mreže

Što je uključeno

PAID Network ima nekoliko alata i tehnologija. Ima vlastiti uslužni token pod nazivom PAID. Koristi decentraliziranu i interoperabilnu blockchain mrežu za provjeru transparentnih i poštenih transakcija. To će omogućiti dapp-u da bude u potpunosti kompatibilan s drugim blockchainima.

Osmislili su svoj proizvod kako bi bio zakonski valjan, siguran i dostupan što većem broju korisnika. Uključili su a ugledni sustav bodovanja na poduzećima, pa bi korisnici izvršavali poslovne ugovore s onima koji im se preporučuju. Uključili su i zaštitu u osiguranju i proizvoljne usluge.

Njihova aplikacija bit će dostupna i na stolnim računalima i na mobitelima.

Pregled značajki

Kao po njihovom web stranica, PLAĆENO daje pet različitih značajki koje pokreću njihov ekosustav:

1) Pametni ugovori; novi predložak koji je standardiziran i ima automatski ispunjene pametne značajke. Korisnici mogu sami ispuniti uvjete i izvršiti poslovne ugovore, bilo gdje u svijetu. Pametni sporazumi mogu potencijalno biti onaj ‘evolucijski’ korak koji korisnicima daje pravnu fleksibilnost za postavljanje složenijih uvjeta i odredbi ugovora nego što se ranije smatralo mogućim.

2) poticanje kreditiranja & Grupe likvidnosti putem udruživanja osiguranja i escrow-a. Kako bi se osiguralo da su fondovi zaštićeni, stranke koje se dogovore mogu koristiti uslugu escrow-a, koju mogu financirati obje strane. Sva posudba i posudba putem escrow-a mora se izvršiti putem decentraliziranog P2P tržišta unutar platne platforme.

Također, platforma ima mehanizam osiguranja koji osigurava uplate korisnika. Bilo koji član koji je uložio u platformu može sudjelovati u tim fondovima osiguranja ulaganjem svog kapitala u fond i zauzvrat primati premije.

3) Arbitraža. Odgovorni za održavanje integriteta ekosustava, arbitri moraju za naknadu rješavati sve sporove koji proizlaze iz neslaganja oko pametnih sporazuma. To su svi plaćeni članovi zajednice koji imaju značajan udio.

4) PAID mreža održava ocjenu reputacije, sličnu kreditnoj ocjeni. Što je vaša ocjena reputacije veća, to ste više ugledni od korisnika / tvrtke, a samim tim, mreža će vas više preporučiti drugima da poslujete.

5) Bilo koji imatelj žetona ili ulagač može biti dio sustava upravljanja. Članovi imaju priliku podnijeti prijedloge.

Njihov PAID token djeluje kao njihov osnovni uslužni program i svakom nositelju tokena daje sljedeći pristup i privilegiju:

Token pristupa:

  • Kupnja ugovora i naknade za pretplatu.

Decentralizirano financiranje (Defi):

  • Korisnici dobivaju nagrade za ulog.
  • Primajte premijske nagrade za osiguranje kredita
  • Escrow & DAICO

Ugled & Upravljanje:

  • Glasanje o prijedlogu i promjene na mreži
  • Rezultati reputacije na blockchainu

Arbitraža:

  • Rješavanje sporova

Trenutačna naklada PLAĆENIH tokena iznosi 19.884.000 uz maksimalnu opskrbu od 594.717.456. Token je deflatorni, jer će se ponuda s vremenom smanjivati ​​zbog postotka izgaranja tokena korištenih za naknade za transakcije.

Tim

Tim se sastoji od mnogih vrlo inteligentnih i iskusnih pojedinaca. Kyle Chasse trenutačni je izvršni direktor tvrtke PAID Network. Veteran razvoja blockchain tehnologije i poduzetnik, osnovao je mnoštvo start-upova, uključujući World Super Lotto (WSL), prvu svjetsku lutriju na svijetu temeljenu na Bitcoinu.

Imate i vi Lawrence Hutson, trenutni tehnički direktor, koji također ima vrlo uglađeni životopis. Vodio je dizajn i lansiranje Travelocity.com, prve svjetske web stranice za putovanja, i ima više od 30 godina iskustva u izradi novih proizvoda i dizajna.

Također imate cijeli niz blockchain inženjera i programera softvera kao dio tima. Možete biti sigurni da iza ovog projekta stoje neki visoko kvalificirani ljudi koji znaju što rade.

PAID Network također ima prilično velik Odbor savjetnika. Neki od tih savjetnika su Ryan Williams, osnivač međunarodno ugledne odvjetničke tvrtke, Ashbury Legal s poviješću podrške klijentima kriptovaluta i blockchaina. Tu je Joeri Van Geelen, nadolazeći lider u industriji.

Upravni je partner APAC-a u Prysm Group, gospodarskoj konzultantskoj tvrtki koju vodi dr. Harvard. ekonomisti. Ivan on Tech, poznati Youtuber, također je dio savjetodavnog odbora. Ima vlastiti kanal i ima preko 200 000 pretplatnika. Imate i Didi Taihuttu, poduzetnika i patrijarha poznate ‘obitelji Bitcoin’, čija je obitelj 2017. godine ‘ušla u Bitcoin’ kada je prodao svoj posao i kuću.

On i njegova obitelj otad putuju svijetom i šire vijest o Bitcoinu.

Dodatne informacije i druge recenzije

Crypto ex-pat, Youtuber, objavio je video 17. prosinca 2020. koji objašnjava što je PAID Network i pruža vizualne vodiče kroz njihovu matičnu web stranicu. Pogledajte donju poveznicu:

Evo još jednog video vodiča u nastavku:

Ispod je tehnička knjiga PAID mreže koja opisuje njihovu misiju, strategiju, tokenomiku itd.

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

Uz to, dolje je PDF datoteka koja opisuje sve informacije o plaćenoj mreži, o čemu se radi, tko je podržava itd.

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

Pregled plaćene mreže, zaključak

Zaključno, nakon pregleda i čitanja njihovih tehničkih knjiga, web stranica i izvora vijesti, čini se da PAID mreža ima solidnu osnovu iz koje se može lansirati i vidjeti kako postaje široko prihvaćena, barem u okviru ekosustava Polkadot.

Uvođenje pametnih sporazuma definitivno im je glavna karta u igri. To bi potencijalno moglo promijeniti način na koji se tradicionalno poslovanje vodi i dogovarati, ali također bi moglo poremetiti trenutni način na koji se koriste defi i pametni pametni uređaji. Čini se ovom piscu da je ovaj projekt zaista fascinantan i na koji bi potencijalni investitori definitivno trebali pripaziti.

Kad se to kaže, postoji malo zabrinutosti. Kao i kod svih novih projekata i novoosnovanih poduzeća, i rano ulaganje, čak i ako je projekt dobro osmišljen i iza njega stoje neka poznata poduzeća i pojedinci, ima svoje velike rizike. Na Youtube videu Crypto Expata na YouTubeu nije djelovao baš oduševljeno projektom. Ali on je iznio dobru točku.

Ako se protokol ne može masovno usvojiti, nije važno koliko je dobro promišljen, uzbudljiv projekt i koliko je tim nadaren.

Ovaj je projekt još uvijek nov, a kad je u potpunosti pokrenut, ne može biti sumnje da bi tim i njegovi investitori mogli naručiti nekoliko naleta. Trebat će disciplina, naporan rad, daljnja istraživanja & razvoj i snažnu vjeru u ideju projekta i njegov tim. Međutim, nakon svega što je navedeno u ovom članku, ovaj pisac vjeruje da će ovaj projekt zaista uspjeti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me