Pregled profitne najave 2021. [Automatizirani softver za kripto trgovanje]

Trgovanje kriptovalutom i ulaganja stekli su popularnost u posljednjih nekoliko godina jer sve veći broj sudionika izražava interes za alternativna tržišta. Čak su i institucionalni investitori počeli usmjeravati pažnju na uključivanje digitalnih valuta kao dijela svog portfelja ulaganja.

Da bi maksimizirali potencijal zarade, neki trgovci su počeli koristiti botove za optimizaciju svojih trgovačkih aktivnosti. Trgovinski botovi djeluju prema definiranom skupu pravila koja operator (čovjek) mora jasno definirati i programirati u botu. Ti skupovi uvjeta omogućuju botu izvršavanje jednostavnih do vrlo složenih naloga za kupnju i prodaju.

Uspostavljanje složene mreže zaštita od trgovine i obrambene trgovine. Profitna prikolica je trgovački bot dizajniran za nove i napredne korisnike. Profit Trailer može biti snažan alat u trgovačkoj torbi trikova. Ovaj alat omogućuje vam spavanje, što uvijek nedostaje na 24-satnom kripto tržištu koji izgleda ne spava.

Osigurali su platformu s integriranim alatima za crtanje iz prikaza Trading, koji sami po sebi mogu podići vaše iskustvo trgovanja ako se pravilno izvrše uz backtesting. U ovom ćemo članku istražiti što je bot za trgovanje profitom, kako funkcioniraju i koje su prednosti koje se mogu iskoristiti tijekom njihove upotrebe.

Pregled profitne najave

Što je profitni trgovački bot?

Profit Trailer može biti snažan alat u trgovačkoj torbi trikova. Ovaj alat omogućuje vam spavanje, što uvijek nedostaje na 24-satnom kripto tržištu koji izgleda ne spava.

Osigurali su platformu s integracijom iz trgovanja, koja sama po sebi može podići vaš trgovinski postupak ako se pravilno izvrši uz backtesting. Profit Trailer VPS dolazi unaprijed instaliran i spreman za trgovinu, što uklanja mnoge glavobolje od postavljanja trgovačkog robota.

Nadzorna ploča za nadzor dobro je postavljena tako da možete konfigurirati postavke s mobitela. Oni također imaju evidenciju mogućih kupovina, koja pregledava moguće transakcije i izvršava ih ako cijena odgovara navedenim omjerima rizika i nagrade. Dnevnik parova prikazuje vaše kupljene novčiće čisto i.

Zapisnik DCA (prosjek troškova dolara) omogućuje višestruke kupnje, potaknute postotkom gubitka. Ne volimo usrednjavanje, nikad ne bacajte dobar novac nakon lošeg novca očekujući da ćete popraviti trgovinu. To će dugoročno složiti vaše gubitke i trgovanje tretira više kao kockanje nego upravljanje rizikom. Dust Log bilježi neprodane dijelove trgovina koje nisu izvršene.

Profit Trailer radi na sljedećim burzama; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX i Bybit. To je impresivan popis donekle uglednih razmjena.

Isplativo smo testirali ovog trgovačkog bota. Međutim, to ne znači da ćete biti profitabilni. Imamo dugogodišnje iskustvo na više tržišta i razumijemo kako koristiti skriptu za bor i Tradingview. Besplatnu verziju preporučujemo svim trgovcima da eksperimentiraju.

Tko može koristiti profitnu prikolicu?

Profitna prikolica je trgovački bot dizajniran za nove i napredne korisnike.

Unaprijed je konfigurirano započeti trgovanje odmah; kao što je gore spomenuto, operatori moraju imati definirane planove trgovanja i programirati profitne prikolice na odgovarajući način i u skladu s tržišnim uvjetima.

Sve postavke također se mogu prilagoditi.

Strategija profilnih prikolica

Trgovački botovi imaju puno prednosti u odnosu na ljudsku trgovinu. Trgovinski botovi mogu trgovati tržnicama 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu tijekom cijele godine i neće se žaliti.

Ne trebaju spavati, jesti ili imati društveni život. To njihovim korisnicima omogućuje donekle normalan život i ubiranje plodova za uspostavljanje profitabilnog sustava trgovanja.

Da biste prikladno postavili sustav trgovanja, morate razumjeti kako funkcioniraju tržišta. Koji će uvjeti rezultirati dobiti, a koji uvjeti mogu prouzročiti gubitak.

Kada prihvatiti gubitak, a kada udvostručiti za veću dobit. Problem s trgovačkim botom je da će raditi samo ono što im vi kažete.

Ako ne razumijete zašto trgovački botovi izvršavaju određene radnje, bit će samo pitanje vremena kada će vaš račun biti likvidiran.

Čak i ako razumijete što trgovački bot radi, morate neprestano razvijati svoj pristup trgovanju kako biste bili u skladu s tržištima.

Ako imate učinkovit plan trgovanja, vaš trgovački bot to može iskoristiti za stalnu trgovinu. Planovi trgovanja uvijek se mogu poboljšati, a tržišta su dinamična.

Svi uspješni bot operateri koriste backtesting kako bi ili razvili svoje planove trgovanja s tržištima ili stvorili nove planove trgovanja koji se izvode pod različitim skupom tržišnih uvjeta.

Preporučujemo upotrebu Tradingview-a i Backtest-Rookies-a. Tradingview koristi Pine skriptu, sjajan uvod u backtesting s velikom zajednicom i puno dostupnih resursa.

Tržišta medvjeda i bikova uglavnom imaju svoje vlastite uvjete. Najprofitabilniji sustav dugog ulaska i izlaska neće nužno uspjeti i prodavati kratke.

Sustavi trgovanja mogu biti izuzetno složeni, s višestrukim uvjetima ulaska i potpuno nevezanim uvjetima izlaska.

Računalni i trgovački program također mogu istodobno trgovati na više tržišta i istovremeno reagirati na sve promjene ako to treba.

S druge strane, čovjek može istodobno izvršiti samo jedan ulaz ili jedan izlaz.

Profit Trailer Značajke i cijene

Profit Trailer ima 4 licence, besplatnu, pojedinačno izdanje, osnovnu i naprednu. Preporučujemo da započnete s besplatnom licencom i upoznate se s programom.

Pokušajte namjerno izgubiti posao s papirom. Pogledajte kako bot Prikolica s dobitkom reagira na tržišta s obzirom na različite podražaje i razne trgovinske parove.

Naknade se mogu plaćati mjesečno, što preporučujemo, ili se mogu kupiti doživotna članstva. Naknade se kreću od 30,00 € do 999,00 €

Profit Trailer ima dodatne naknade koje treba uzeti u obzir. Profit Trailer se može instalirati na VPS. Za dodatnu jednostavnost upotrebe, također možete koristiti njihov VPS za 10,00 € mjesečno. 1 utor za API ključeve košta 250,00 €.

API ključ omogućuje botu pristup vašem računu za razmjenu i trgovanju. Multi Exchange Upgrade košta 150,00 € i omogućuje vam korištenje svih razmjena.

Konfiguriranje mjesta za spremanje kreće se od 10,00 € do 50,00 € u pakiranjima od 10. Možda biste željeli stvoriti i pohraniti velik broj konfiguracijskih datoteka na svoj poslužitelj za trenutni odgovor na brzo razvijajuće se tržišne uvjete.

TradingView integracija za 5,00 eura mjesečno najbolja je značajka.

To vam uistinu omogućuje potpunu kontrolu nad izvršavanjem složenih naloga koji unose tržišne podatke iz bilo koje imovine dostupne na Tradingviewu kao uvjet ulaska ili izlaska.

Institucionalni trgovci obavljaju poslove pregledavajući više tržišta radi dodatnog uvida u tržišta.

Nedavni pad Cryptoa BTC je trgovao u korak s industrijskim prosjekom Dow Jones.

Posljednji dostupan proizvod je Feeder po cijeni od 169,00 €. Ovaj alat omogućuje dinamičko mijenjanje parametara trgovanja u stvarnom vremenu, bez postavljanja konfiguracijske datoteke ili pisanja skripte u Tradingviewu.

Iako ovo može biti korisno, predstavlja ozbiljan rizik za vaš trgovački račun ako se radi pogrešno jer su operatori skloni neuspjehu pod mnogim uvjetima.

Jednom kada se prijavite za jedno od članstava, dobit ćete pristup njihovim trgovinskim signalima, što ne preporučujemo.

S proizvodom nema ništa loše, ali važnije je razmišljati vlastitim snagama i opravdavati vlastite zanate.

Korištenje vašeg plana trgovanja za generiranje vlastitih signala jedini je način da razvijete svoje razumijevanje tržišta i zamršenosti trgovanja tim određenim parom.

Kako postaviti profitnu prikolicu

Profitna prikolica

Profit Trailer ima neke nevjerojatne resurse: Wiki profitna prikolica je dobro izložen, istražujući složenost njihovog trgovačkog bota na čitljivom engleskom jeziku. Oni čine postupak postavljanja i upravljanja svojim botom izvedivim za prosječnu netehničku osobu. Njihova Nesloga zajednica je puna korisnih bot operatora; oni također imaju vodič ako nikada prije niste koristili razdor.

Profit Trailer je svoje pomoćno osoblje zasnivao na Discordu. Da bi se pružila brza rezolucija, odgovor VPS podrške ne traje duže od 30 minuta. Profit Trailer također ima sjajan YouTube kanal prepun početnih resursa. Profit Trailer ima svoj marketinški cilj. Njihov Facebook račun ima jasan cilj i strategiju, a također imaju i Twitter kako bi svojim korisnicima dali jasne stavove o samom trgovačkom botu.

Alternative za kripto trgovanje botom

Profit Trailer nije jedini trgovački bot. Zenbot je potpuno besplatna alternativa trgovanja botovima otvorenog koda, ali krivulja učenja je strma, zahtijeva dobro razumijevanje tržišta i kodiranja i nije za početnike.

Kriptohopper

Ovaj je bot plug and play, omogućuje prilagođene strategije i backtesting. Na prodaju su i strategije. Uvijek preporučujemo da razmišljate sami, ali ideje mogu pružiti nadahnuće ili dovesti do kreativnog razmišljanja, radeći s onim što je predviđeno. Izvrsno za početnike.

Cryptotrader

Naplaćuje više naknada i bavi se samo kripto. Također vas prisiljavaju da nadogradite svoj plan kako se veličina vašeg računa povećava. Ova platforma vam ne pruža program.

Oni nude internetski portal na kojem uputite njihovog bota kako izvršavati vaše transakcije. Imaju tržište strategija i podržavaju backtesting.

Gunbot

Ima samo jednokratno plaćanje i dobro je poznat i pouzdan. Oni imaju tržište strategija, što je malo skupo. Preporučuju upotrebu vlastitog VPS-a ili poslužitelja i oni vam ovo neće postaviti. Također ima dodatak Tradingview, koji također omogućuje povratno testiranje.

Imaju velik izbor proizvoda, uključujući arbitražnu trgovinu. Gunbot nije za početnike.

Hassbot

Skuplje, ali ima mnogo značajki; oni također imaju arbitražno trgovanje, backtesting, automatsko podešavanje i sigurnosne mjere, koje su izvrsna zaštita. Oni preporučuju poslužitelj, a mi ne smatramo da su za početnike. Njihova podrška je također nevjerojatna.

Je li profitna prikolica legitimna?

Profit Trailer je zakonit i vrlo unosan način trgovanja. Ako znate trgovati, možete planirati i izvršavati trgovinu prema unaprijed definiranim pravilima i znati kodirati.

Ako možete napraviti te 3 stvari, trebali biste vidjeti dobit. Ako ne možete učiniti te 3 stvari, nećete ostvariti toliku zaradu ili biste mogli izgubiti sav svoj trgovački kapital na računima povezanim s kriptovalutom.

Zaključak

Trgovinski botovi rade više i dulje od ljudi, nisu emotivni i neće paničariti. Nažalost, učinit će samo ono što im kažete i mogu brzo isprazniti vaš račun ako je pogrešno postavljeno. Prije nego što pomislite pogledati trgovačkog bota, prvo morate postati profitabilni trgovac, tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Preporučujemo 1 do 2 godine, čak i tada možda nećete biti izloženi složenosti svega što tržište bikova ili medvjeda nudi. Mnogi računarski trgovci godinama provode svoje znanje iz matematike, programiranja i tržišta kako bi postali profitabilni. Pregled bezbrojnih ljestvica i testiranje svake zamišljive varijable.

Uvijek imajte na umu; Da su besplatne strategije bile toliko dobre, financijska institucija kupila bi cijelu tvrtku za iznos od 8 do 10 cifara. Čak i plaćene strategije trgovanja nisu toliko korisne iz istog razloga. Uvijek imajte vlastiti plan trgovanja. Preporučujemo isprobavanje besplatne verzije, čak i ako ne planirate trgovati botom.

Značajke i uvidi u tržište mogu vam pomoći u formuliranju strategije trgovanja ili u daljnjem definiranju vašeg razumijevanja tržišta. Za kraj, nikada nemojte držati svu svoju kriptovalutu na bot-trgu kojim se trguje na jednoj burzi. Upotrijebite više razmjena za diverzifikaciju rizika i upotrijebite hardverski novčanik za svoj rezervni kapital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me