TradeSatoshi Review 2021: Sigurnost i troškovi Crypto Exchangea

TTradeSatoshi je kripto razmjena koja na mnogo načina pobjeđuje svoju konkurenciju. Na platformi možete trgovati do 200 kovanica. Čineći je jednom od najčitanijih kripto burzi u industriji. Nadalje, razmjena je pokrenuta 2015. u Ujedinjenom Kraljevstvu, mjestu koje joj daje konkurentsku prednost u odnosu na druge platforme. Razmjena također zapovijeda korisničkom bazom do 300 000 registriranih korisnika. Sljedeći pregled Tradesatoshi sadrži detalje koji će vam pomoći da utvrdite je li platforma prava za vas.

pregled tradesatoshi

Odabir odgovarajuće razmjene kriptovaluta ovisi o nekoliko čimbenika. Naime: pouzdanost, sigurnost, privatnost podataka, raznolikost popisa kovanica, troškovi pologa i isplate. Ovaj TradeSatoshi pregled pokrivat će više njih detaljno.

Popis TradeSatoshi obuhvaća sljedeće popularne novčiće.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin zlato (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Crtica (Crtica)
 • Monero (XMR)

Možete provjeriti Web mjesto Tradesatoshi za ostale kovanice kojima možete trgovati na njihovoj platformi. 

Je li TradeSatoshi pravi za vas?

Pretpostavljam da smatrate Trade Satoshi svojim jedinstvenim rješenjem za kripto razmjenu. Ako je to slučaj, pružit ću detalje o upotrebljivosti platforme. U međuvremenu ćemo te detalje temeljiti na jednostavnosti upotrebe i povezanim troškovima. 

Korisničko sučelje

Registracija 

 Novi članovi pristup platformi dobivaju jednostavnim postupkom registracije koji zahtijeva samo provjeru e-pošte. Za razliku od nekoliko drugih razmjena, Trade Satoshi ne zahtijeva potvrdu ID-a i adrese. Rezultat je razina anonimnosti. Da bi se poboljšala sigurnost tijekom Trade Satoshi prijave, burza je implementirala poznatu dvofaktorsku autentifikaciju (2FA). 

Navigacija

Burza ima intuitivan moderan dizajn web stranica koji vas odmah nakon registracije dovede na početnu stranicu. Na početnoj stranici postoji više kartica za trgovanje i gornji trgovački parovi. Padajući izbornik daje vam pristup chatu uživo, slavini za zaradu besplatnih kovanica, najnovijim vijestima i timu za podršku. Osim toga, za token vođe projekata također mogu pronaći gumb za ocjenu popisa na padajućem izborniku. Padajući izbornik također vam omogućuje pristup vašem Trade satoshi stanju. 

Kartice za trgovanje 

Burza ima dvije mogućnosti trgovanja. Osnovno i Napredno. Koristite osnovnu karticu kada želite izvršiti brze transakcije i prikazati sve relevantne detalje. S druge strane, napredna opcija pruža daljnje detalje za stručne trgovačke odluke. Bilo koja kartica omogućuje vam pregled grafikona u stvarnom vremenu s TradingViewa. 

Povezani troškovi


Ista naknada za trgovanje smanjuje se na svim tržištima. Trgovanje Satoshi naplaćuje jednu od najmanjih naknada za trgovanje na tržištu od 0,1%. 

Povlačenja

Postoji ograničenje dnevnog istupanja koje u potpunosti ovisi o razini članstva. 

Depoziti

Naknada za depozite za trgovinu Satoshi iznosi 0% za sve kovanice. Prijenos kriptovaluta jedini je način polaganja sredstava na vaš Trade Satoshi novčanik. To je zato što razmjena ne prihvaća fiat valute. 

Bilješka

Trgovci s bilo kojom razinom tehničkih vještina mogu se lako kretati razmjenom i imati koristi od njegovih usluga. Web mjesto je jednostavno za upotrebu i privlači početnike i iskusne trgovce. 

Kako koristiti TradeSatoshi

Korištenje Trade Satoshija prilično je jednostavno, osim nekoliko mjera opreza koje biste trebali poduzeti. Tijekom registracije računa provjerite sljedeće podatke: Puna imena, datum rođenja i adresa e-pošte.

Uz to, omogućite dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun od DDoS napada (napadi uskraćivanja usluge). Imajte na umu sljedeće dodatne značajke kao što su izvanmrežna pohrana privatnih ključeva, sigurnosne kopije uživo koje pomažu u oporavku sredstava tijekom hitnih slučajeva i značajke ublažavanja DDoS-a za zaštitu poslužitelja. 

Prema TradeSatoshi CoinMarket cap, platforma trenutno ima obim trgovine Bitcoinima 89, 472 dolara. 

Korisnička podrška

Nekoliko se kupaca žalilo da podrška TradeSatoshi pruža spor odgovor na upite. Unatoč tome, možete poslati upit korisnika putem posebnih profila platforme Discord, mrežne ulaznice, twittera i facebooka. Ako treba proći do podataka na web mjestu burze; Trgovina Satoshi nudi korisničku podršku na puno radno vrijeme tijekom cijele godine. 

TradeSatoshi pregled: prednosti i nedostaci

tradesatoshi prednosti i nedostatke

Pros

 • Dvofaktorska autentifikacija
 • Sigurnosne značajke spuštanja
 • Jednostavan za korištenje
 • Raznolik raspon kriptovaluta
 • Niske naknade za trgovanje
 • Tokeni slavine 

Protiv

 • Ispod prosječne korisničke podrške
 • Ne podržava trgovanje polugom
 • fiat depoziti se ne prihvaćaju
 • Ne podržava Ethereum
 • Mali obim trgovine

Kolike su naknade za uvrštavanje projekata na TradeSatoshi?

Naknade za unos Tradesatoshi-a za dodavanje vašeg novčića na platformu oskudne su 0,150000 BTC. Niska naknada u usporedbi s drugim vodećim kripto burzama. Bilo je optužbi da Binance naplaćuje do 2,6 milijuna dolara za naknade. 

Prednosti upotrebe TradeSatoshi

Anonimno trgovanje 

Većina razmjena kripto valuta podliježe pravilima Know-Your-Customer (KYC). Međutim, Trade Satoshi nije primijenio nijednu politiku. Stoga se od korisnika ne traži da podnesu bilo kakva sredstva za identifikaciju, poput putovnica, kreditnih kartica ili osobnih iskaznica. Što omogućuje anonimnu trgovinu na platformi. Ako vam je privatnost glavni prioritet tijekom kupnje i prodaje kriptografije; Trgovina Satoshi trebala bi biti na vrhu vašeg popisa. 

Bez naknade za polog

Postoje burze zbog kojih ćete morati platiti depozit. Iako su naknade za povlačenje sredstava najčešće naknade za naplatu na kripto burzama. Vrijedno je napomenuti da Trade Satoshi ne naplaćuje nikakve naknade, unatoč iznosu koji položite. 

Višestruka platforma Altcoins

Činjenica da Trade Satoshi vjeruje u načela slobodnog tržišta; popisali su stotine altcoina. Pored popisa glavnih kovanica poput bitcoina, Ethereuma i bitcoin gotovine, Trade Satoshi također navodi niz sitnih kovanica. Sitni novčići mogli bi se svidjeti početnicima, jer kupuju puno manje. 

Niske naknade

Troškovi ne bi trebali predstavljati problem tijekom trgovanja na Trade Satoshi. Platforma naplaćuje vrlo niske naknade i za kupce i za prodavatelje kriptovaluta. Iako je nekoliko drugih burzi malo jeftinije, Trade Satoshi znatno je jeftiniji od 80% kripto burzi. Platforma naplaćuje 0,1% na sve kovanice i za kupnju i za prodaju kriptopisa. 

Alternative TradeSatoshi razmjeni

Većina ljudi koji traže TradeSatoshi alternativu žele imati koristi od brze korisničke podrške, nižih naknada i raznovrsnijeg popisa kovanica. Alternative kripto razmjene s najboljom korisničkom uslugom uključuju Binance, Bitfinex i Paxful. S druge strane, ako tražite niže naknade za trgovanje; Coinbase, Huobi Exchange i Binance su dobra rješenja. 

Presuda o reviziji TradeSatoshi

Gornji pregled TradeSatoshi pokazuje da je razmjena sigurna, jednostavna za upotrebu i naplaćuje niske naknade. Osim stvarne potpore za povrat novca u slučaju eventualnih slučajeva, razmjena također pruža anonimnost. Za razliku od većine burzi koje podliježu KYC pravilima (Know-Your-Customer), Trade Satoshi vam omogućuje da zadržite čvrstu anonimnost na platformi. Osim spore korisničke službe koja će na kraju odgovoriti na vaš upit, TradeSatoshi je i dalje nevjerojatna kripto razmjena. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector