Predviđanje cijene SiaCoin 2021-2025 | Može li SiaCoin doseći 1 USD?

U ovoj smjernici bavimo se predviđanjem cijena Sia za 2021. godinu i kasnije. Podijelit ćemo vlastiti i tržišni pogled na budućnost Siacoina. Imajte na umu da morate uzeti ovu i svaku drugu prognozu s namjerom da su to samo mišljenja nekih tržišnih analitičara. A da ne spominjemo predviđanje nečega tako autentičnog potpuno je nemoguće. Ali mi ćemo se potruditi. Zaronimo u to.

O Siji

Tvrtka koja je započela Sia bila je tvrtka Nebulous Inc., osnovana 2014. Mreža za pohranu podataka Sia pokrenuta je 2015. Projekt financiraju korporacije poput First Start Ventures, INBlockchain, Fenbushi Capital i Raptor Group. U tom kontekstu, organizacija ima sjedište u Bostonu.

Prvo imajte na umu da se ime ovog projekta zove Sia, a znak koji stoji iza njega je SiaCoin. O tokenu ćemo govoriti kasnije, ali htjeli smo ga razlikovati od početka. Sia je rješenje za pohranu u oblaku. Zamislite platforme kao što su Dropbox, Amazon i Google Drive i spremni ste. Otvorenog je koda, decentraliziran i zasnovan na Blockchainu, što Sia izdvaja od ostalih rješenja u oblaku. Strogo govoreći, Sia nudi decentraliziranu opciju u oblaku kako bi osigurala Blockchain za vaše datoteke.

SiaCoin – izvorni token

SiaCoin je matična kriptovaluta Sia platforme. Ako imate dodatni kapacitet za pohranu na računalu, decentralizirana Sia mreža može se koristiti. Tko koristi prostor za pohranu, bit će plaćen u SiaCoinu. Isto tako, tko treba prostor, lako može platiti domaćina u SiaCoinu.

SiaCoins su dizajnirani da olakšaju izvršavanje ugovora o pohrani datoteka na Sia mreži. Domaćini – koji naplaćuju svoju pohranu – mogu držati datoteke u dogovorenom prostoru ograničeno razdoblje prema dogovoru. Po završetku posla, uplata se pušta domaćinu u SiaCoinu. Nije li to lako?

Međutim, domaćin ne prima uplatu ako se datoteke izgube ili on ode izvan mreže tijekom razdoblja ugovora. Ugovori Sia Blockchaina osiguravaju zadovoljstvo kupca, kao i domaćina.

  1. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?
  2. Cardano Predviđanje cijena 2021.-2025. | Hoće li ADA ikad doseći 10 dolara?

Povijest cijena i tehnička analiza SiaCoin

Na početku, u ožujku 2015., objavljena je Sia-ina javna beta verzija, a mreža uživo puštena je u javnost u lipnju. Ekipa Sia od tada je zaradila 6,4 milijuna dolara. U kolovozu 2015. SiaCoin je dominirao kripto poslovanjem pun odgovora svog tima. Prema povijesnim podacima o cijenama iz coinmarketcap, cijena trgovanja 1 SiaCoin u tom je trenutku bila oko 0,000042 dolara. Tijekom godine postojale su određene razlike u cijeni, ali uspjeli su zadržati isti tempo.

Do 2018. novčić je dosegao svoj novi vrhunac s cijenom od 0,1117 dolara, ali ubrzo nakon toga cijena je počela padati i na kraju godine s cijenom od 0,0237 dolara. U 2019. godini altcoin je počeo trgovati po 0,0027 dolara. Tijekom cijele godine cijena je ostala stabilna uz neznatne prilagodbe. SiaCoin je na kraju 2019. trgovao s 0,0013 dolara.

Kako je početkom siječnja cijena porasla na 0,0013 dolara, SiaCoin je lansirao 2020. godinu s medvjedastim trendom. Krajem veljače cijena je kasnije dosegla 0,002 dolara. Sredinom ožujka kolaps kripto tržišta doveo je do izbijanja Covid-19, a zbog toga je SiaCoin ponovno pao na 0,001 američki dolar.

SiaCoin je tada premašio prag otpora početkom rujna dosegnuvši 0,004 dolara. Osim toga, cijena je nastavila padati. Do kraja studenog, SiaCoin je trgovao s 0,002 na 0,003 dolara. SiaCoin se na kraju 2020. trgovao po cijeni od 0,003 dolara. Trenutno se kovanicom trguje u vrijednosti od 0,01143 dolara.

Predviđanje cijene SiaCoin 2021.-2022

SiaCoin je u siječnju trgovao s određenim promjenama po stopi od 0,005 dolara. Cijena će vjerojatno rasti jer se SiaCoin oslanja na mnoga dostignuća kako bi povećao pohranu u oblaku. Tijekom cijele godine mogao bi se trgovati oko 0,0145 i 0,0187 dolara. SiaCoin će se trgovati po cijeni od 0,04 USD na kraju 2021. Za 2020. godinu od ovog se novčića očekuju mnoga očekivanja. U posljednje vrijeme tržište postaje bikovsko (hvala Bogu), a kako svi znamo da cijene bitcoina rastu uvis, još uvijek postoji nada da će novčić dobro funkcionirati. Očekuje se da će SiaCoin doseći u rasponu od 0,78 dolara tijekom godine.

Predviđanje cijene SiaCoin 2023-2024

Početkom 2023. godine SiaCoin je očekivao novu cijenu od 0,12 dolara. Cijena će se potencijalno povećati ako se industrija usredotoči na ulaganje u otvorene računalne sustave u oblaku. SiaCoin bi mogao doseći 0,15 dolara do kraja 2024. godine.

Iako je ovo možda pretjerano ambiciozna procjena, ali to također nije nemoguće. To će vjerojatno stupiti na snagu ubrzo nakon 2022. godine

Predviđanje cijene SiaCoin 2025

U sljedećih pet godina dogodit će se još jedan događaj prepolovljenja bitcoina koji bi ponovno označio početak najnovijeg bikovskog kripto ciklusa. Ovo također predstavlja prvo desetljeće povijesti Siacoina i otključalo bi značajan dio njihove buduće infrastrukture. Trebali su se razviti partnerstva s partnerima koji dokazuju da je SiaCoin idealna prilika za ulaganje

SiaCoin će za pet godina imati jednostavnije i jednostavnije sučelje i usredotočit će se na poboljšanje njegove zaštite. Za poboljšanje korisnika, Sia bi mogla najaviti najnovije verzije. Trebali bi se usredotočiti na izgradnju baze kupaca i postoji mogućnost da se cijena promijeni. SiaCoin bi mogao prijeći granicu od 1,5 dolara do kraja 5 godina.

Predviđanja tržišne cijene za SiaCoin

Zbog svog solidnog kućišta, SiaCoin se ističe u kripto prostoru. Više ljudi je počelo učiti o tome jer privlači pažnju. Morali bismo analizirati ono što analitičari ili kripto uvodnici predlažu u dugoročnoj prognozi SiaCoina za 2025. godinu:

Predviđanje cijene SiaCoin od strane CryptoGround

Isplativo je dugoročno ulagati u SiaCoin, navodi CryptoGround. Predviđa se da će SiaCoin koštati oko 0,0251 USD 2021. Cijena 1 SiaCoina iznosit će približno 0,0568 USD do 2025. godine, prema najnovijim procjenama i prognozama CryptoGrounda.

Predviđanje cijene SiaCoin od strane DigitalCoinPrice

SiaCoin je održiva ideja prema DigitalCoinPrice. Cijena jednog Siacoina porast će za godinu dana na 0,0034 dolara. Očekuje se da će cijena jednog SiaCoina iznositi 0,0065 dolara tijekom 6 godina.

Predviđanje cijene SiaCoin od strane novčanika investitora

Wallet Investor poznat je po racionalnom predviđanju u kriptovalutama. Očekuju da će SiaCoin doseći prosječno 0,0426 američkih dolara do 2022. godine, s prosječnom cijenom od 0,0393 američkih dolara do 2025..

Predviđanje cijene SiaCoin od TradingBeasts

Trading Beasts procjenjuje da će se do kraja prosinca 2021. vrijednost SiaCoin trgovati na 0,0207509 dolara. 2022. godine prosječna cijena Siacoina vjerojatno će iznositi 0,0180896 dolara. Do prosinca 2024. cijena će vjerojatno biti oko 0,0279450 američkih dolara.

Naše predviđanje cijena za SiaCoin

Siacoin je započeo 2021. godinu s cijenom od 0,005 dolara. Njegova cijena može se povećati jer je SiaCoin jedna od stabilnih kriptovaluta nudeći svojim korisnicima decentraliziranu pohranu u oblaku. Cijena će se potencijalno smanjiti ako ne pogodi oči tržišta. Do kraja 2021. godine, SiaCoin će trgovati po 0,045 dolara, a u budućnosti bi mogao prijeći granicu od 1 dolar.

Gdje kupiti SiaCoin?

Ako želite kupiti SiaCoin, bit ćete uzbuđeni kad vidite da postoji nekoliko mogućnosti za kupnju ovog digitalnog sredstva. Već se koristi među nekoliko najvećih branši kriptovaluta u industriji. Binance, OKEx, Kraken, Bittrex i Poloniex neka su od imena s popisa A u mjenjačkom poslu.

Česta pitanja o predviđanju cijena SiaCoina

Može li SiaCoin doseći $ 1?

I analitičari tržišta i / ili tim očekuju da će novčić doseći oko 1 američki dolar do 2025. godine.

Je li SiaCoin dobra investicija?

Ovaj je projekt vrlo stabilan, učinkovit i može uložiti izvanrednu dobit. Na temelju gore predviđanja različitih analitičara, možemo reći da je isplativo dugoročno ulagati u SiaCoin.

Možete li minirati SiaCoin?

Možete minirati SiaCoin. Da biste to učinili, potreban vam je novčanik u koji možete pohraniti svoje novčiće koje ćete zaraditi rudarstvom.

Konačna presuda

Nakon čitanja ove prognoze cijena za SC, očito je pitanje u glavama svih: trebam li ulagati u SC? Pa, bez razumijevanja vaših interesa i profila ulaganja ovo je nevjerojatno teško riješiti.

SiaCoin se sastoji od učinkovitog i raznolikog projektnog tima koji radi na projektnim inovacijama. Otvorena je Blockchain pohrana u oblaku, pružajući svojim korisnicima anonimnost i niže troškove. Izvršni direktor je diplomirao računalne znanosti, a mnogi drugi zaposlenici vrlo su svjesni trenutnih tržišnih trendova.

Uz gore navedena pozitivna kretanja i bikicko predviđanje cijena SiaCoina, SiaCoin izgleda kao vrlo obećavajuće ulaganje kako za kratkoročna tako i za dugoročna ulaganja. Što mislite o ovom novčiću. Jeste li već SiaCoin? Radujete li se ulaganju u ovaj kripto?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me