3Commas Review 2021: Wawasan untuk Bot Dagangan Automatik

Bot perdagangan kripto adalah perisian bot yang melakukan perdagangan automatik berdasarkan kriteria yang telah ditentukan melalui petunjuk yang disusun dengan teliti. Dengan mempraktikkannya, anda dapat menetapkan beberapa peraturan mengenai bagaimana bot harus bersikap dalam situasi tertentu. Tujuan perisian perdagangan cryptocurrency adalah untuk menyediakan perniagaan yang menguntungkan kepada penggunanya walaupun sedang tidur.

3Commas adalah sistem perdagangan automatik dengan hubungan khas dengan Binance. Bersama bot mereka, mereka mempunyai bahagian alat berguna termasuk integrasi API ke pertukaran, dan integrasi API dengan penyelesaian pengurusan cukai crypto.

Di dalam ini Ulasan 3Commas, kami akan melihat selok belok perdagangan ini dan meneroka mengapa anda perlu mencubanya. Adakah 3Commas menawarkan produk yang anda dapat pelajari analisis teknikal dan pelaksanaan perdagangan bot perdagangan? Adakah versi berbayar adalah sesuatu yang boleh anda perolehi? Baca terus dan ketahui.

Ulasan 3commas

Yang Boleh Menggunakan 3Commas?

3Komas adalah sistem perdagangan automatik dengan hubungan khas dengan Binance. Bersama bot mereka, mereka memiliki bahagian alat berguna termasuk integrasi API ke pertukaran, serta integrasi API dengan penyelesaian pengurusan cukai crypto.

Mereka menyediakan alat perdagangan tambahan dengan bot mereka, yang memuji perkhidmatan seperti pengurus portfolio dan jurnal perdagangan. Dengan langganan percuma selama 3 hari yang hanya meminta e-mel dan kata laluan, kami tidak melihat mengapa semua orang sekurang-kurangnya tidak mencubanya.

Dalam bentuknya yang paling asas, 3Commas adalah platform dalam talian yang membolehkan peniaga sehari-hari memanfaatkan kelebihan bot perdagangan automatik. Terlepas dari pengalaman anda dalam bidang ini, 3Commas bertujuan untuk memenuhi keperluan pelabur dari pelbagai ukuran.

Sekiranya anda memutuskan untuk terlibat dalam perdagangan automatik, bot akan melaksanakan pesanan jual beli cryptocurrency bagi pihak anda. Contohnya, jika anda ingin memprogramkan bot perdagangan anda sehingga ia membeli Bitcoin apabila asetnya jatuh ke $ 10,000 pada Binance, dan kemudian menjualnya ketika duit syiling mencecah $ 11,000, anda boleh melakukannya melalui 3Commas dengan mudah.

Sebenarnya – dan seperti yang akan kita bincangkan dengan lebih terperinci di bawah, kemampuan bot perdagangan khusus anda dapat melampaui pesanan pasaran. Sebaliknya, teknologi yang mendasari menyokong penjualan pendek, stop loss, dan take profit, pesanan trailing, bot komposit, dan banyak lagi.

Ulasan 3commas

3 Ciri Koma

Fungsi:  3Commas dilengkapi dengan antara muka pengguna intuitif yang dilengkapi dengan analisis terperinci dan pelbagai fungsi. Bot ini membolehkan anda menetapkan sasaran untung dan stop-loss serta merancang strategi perdagangan anda sendiri.

Pelbagai alat:  Selain menggunakan analisis prestasi dan bot automatik 3comma, anda juga dapat membuat, menganalisis, dan menguji portfolio serta memantau portfolio prestasi pengguna lain. Bot ini juga membolehkan anda mengikuti dan menyalin strategi pedagang yang berjaya.

Pesanan untung dan rugi berhenti serentak: 3 koma membolehkan anda menjana keuntungan maksimum dengan membolehkan anda secara bersamaan menentukan titik harga di mana anda ingin menjual untuk membuat keuntungan dan titik harga di mana anda ingin menjual untuk menghentikan kerugian. Anda boleh melakukan semua ini dalam terminal SmartTrade 3 koma.

Aplikasi Mudah Alih: Pasukan 3commas telah mengembangkan aplikasi mudah alih untuk kedua-dua Android iOS.

Jenis Pesanan Awal: 3kom membolehkan anda menetapkan jenis pesanan lanjutan seperti pesanan untung untung dan henti rugi tertinggal dan pesanan untung dan berhenti rugi kontemporari. 3kom juga membolehkan anda membuat pesanan lanjutan walaupun di bursa yang pada masa ini tidak menyokongnya. Sekiranya anda kecewa dengan ketiadaan pesanan lanjutan di beberapa bursa, anda boleh membuat pesanan lanjutan dengan mudah dengan menghubungkan akaun anda ke 3kom.

Diari Pedagang: Adakah anda ingin mengatur semua perdagangan anda di satu tempat? Beberapa peniaga menggunakan perisian perakaunan khusus atau lembaran Excel untuk ini. Sebaliknya, 3commas telah membuat buku harian trader yang mengumpulkan semua perdagangan anda di bursa dan mengaturnya di satu lokasi yang mudah.

3 Komisen Koma

Sekiranya anda berdagang dengan Binance, anda boleh menggunakan pertukaran 3c. sebagai bot perdagangan anda. Ini tidak akan mengenakan yuran bulanan kepada anda tetapi sebaliknya akan mengenakan 0.1% setiap pesanan beli atau jual yang diisi. Bayaran dapat meningkat dengan cepat tetapi yuran 0.1% adalah standard. Anda akan membayar jadual yuran Binance standard dengan kelebihan ciri perdagangan 3Commas.

Walaupun anda membayar harga yang sama, anda akan berdagang lebih banyak menggunakan bot mereka dan dengan itu menghasilkan lebih banyak yuran untuk Binance dan 3Commas. Ini boleh menghasilkan lebih banyak keuntungan atau kerugian. Walaupun menambah 3Commas menambah lubang keselamatan tambahan, ganjaran risiko bernilai pertukaran untuk membuat pesanan mengambil untung dan stop-loss serentak.

Ulasan 3Commas

3 Harga koma

3Commas menawarkan empat pakej utama. Ini berkisar dari pelan Junior percuma, hingga pelan Pro $ 75 sebulan teratas.

Sekiranya anda memilih pelan berbayar, anda boleh membayar dengan PayPal atau cryptocurrency. Yang pertama dapat disiapkan sebagai langganan bulanan berulang, sementara yang terakhir harus dilakukan secara manual setiap bulan. Bagaimanapun, anda boleh membatalkan langganan bulanan anda pada bila-bila masa.

Pelan Junior – Percuma

Pelan percuma dilengkapi dengan sebahagian besar ciri 3Commas, seperti penawaran SmartTrade dan MarketPlace. Namun, ia tidak disertakan dengan isyarat harga TradingView, yang bermaksud anda tidak akan dapat memanfaatkan bot automatik. Sekiranya anda mahukan ini, anda perlu meningkatkan. Lebih-lebih lagi, pelan percuma hanya dapat digunakan jika anda merancang untuk berdagang tidak lebih daripada setara dengan cryptocurrency $ 750 pada waktu tertentu.

Pelan Permulaan – $ 22 sebulan

Sama seperti dalam rancangan percuma, pelan permulaan dilengkapi dengan kebanyakan ciri selain daripada kemampuan menggunakan bot automatik. Sebenarnya, satu-satunya perbezaan di antara keduanya adalah bahawa pelan permulaan dilengkapi dengan pemberitahuan ralat dan pembatalan.

Pelan Lanjutan – $ 37 sebulan

Sekiranya anda ingin menggunakan bot automatik dalam strategi perdagangan anda, maka paket termurah yang tersedia adalah pakej lanjutan. Dengan kos $ 37 sebulan, anda akan mendapat akses langsung ke ciri isyarat harga TradingView.

Pelan Pro – $ 75 sebulan

Sekiranya anda mahukan semua loceng dan wisel yang ditawarkan oleh 3Commas, maka anda perlu mengeluarkan $ 75 sebulan yang sangat kompetitif. Anda tentu akan mendapat semua ciri yang ditawarkan dalam rancangan lanjutan, ditambah lagi. Ini termasuk kemampuan untuk menggunakan bot Sederhana dan Komposit, dan tidak seperti rancangan lain, anda boleh menggunakan bot di BitMEX. Selain itu, anda juga mempunyai akses ke rangkaian pengurusan portfolio penuh, yang tidak tersedia dalam rancangan lain.

Ulasan 3Commas

3 Bayaran Koma

Caj Langganan adalah satu-satunya perbelanjaan yang dibayar terus kepada 3Commas. Ini berlaku semasa berdagang dengan 3Comma menggunakan salah satu pertukaran yang mereka ada. Malangnya, itu bukan satu-satunya perbelanjaan perdagangan anda. Anda juga perlu berunding dengan pertukaran cryptocurrency anda dan mengesahkan berapa kos pembuat dan pengambil anda, bersama dengan deposit dan pengeluaran, untuk membentuk gambaran kukuh mengenai jumlah kos perdagangan anda.

3 Commas VS CryptoHopper

Semasa membandingkan CryptoHopper dengan 3Commas, yang segera terlintas di fikiran adalah jumlah pertukaran yang ditawarkan oleh masing-masing. 3Commas mempunyai CryptoHopper mengalahkan tangan, dengan dua kali ganda pertukaran yang tersedia.

Tetapi itu hanya separuh cerita. CryptoHopper mempunyai akademi pendidikan, yang akan menjadikan anda lebih pantas. Kami merasakan susun aturnya juga lebih mudah untuk dinavigasi di CryptoHopper, mereka mempunyai wizard bot yang akan mengatur perdagangan anda dalam beberapa minit.

Walaupun kami mengesyorkan penyediaan manual, jadi anda dapat memahami secara terperinci tentang bagaimana bot akan berfungsi, tidak ada salahnya menggunakan wizard persediaan untuk mempelajari selok-belok sistem CryptoHopper.

Satu cadangan yang dimiliki oleh 3Commas, adalah Binance bersetuju untuk bekerjasama dengan mereka untuk memperoleh sebahagian daripada keuntungan, yang merupakan perundingan yang mengagumkan dari pihak mereka. Ini menunjukkan kekuatan produk 3Commas dan kepercayaan Binance yang akan mereka sampaikan untuk pengguna mereka.

Walau bagaimanapun, kami tidak pasti sama ada kekuatan atau jika sebenarnya kelemahan, Hanya masa yang akan memberitahu jika 3Commas akan menjalani ujian masa dengan persaingan yang dibuat oleh ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer, dan CryptoHopper.

3 Tetapan Bot Komas

Berikut adalah ukuran prinsip yang akan dibenarkan oleh 3Commas untuk anda ubah.

Perdagangan: Anda boleh menunjukkan perdagangan wang digital tertentu yang anda perlukan untuk menukar bot khusus anda. Sekiranya anda berharap dapat menukar jumlah kritikal, pada ketika itu mungkin sesuai untuk menggunakan perdagangan yang berbeza. Cobalah untuk tidak menekankan, bot akan melaksanakan panduan anda selama ini, daripada memasukkan permintaan anda secara individu. Oleh itu, anda tidak akan melepaskan peluang pertukaran yang berpotensi dengan menyebarkan permintaan anda ke pelbagai tahap.

Set: Anda harus menunjukkan set pertukaran mana yang anda perlukan bot berkomputer anda untuk menukar untuk keuntungan anda. Sebagai contoh, jika anda memerlukan bot anda untuk menukar BTC / USDT dan BTC / ETH, pada dasarnya masukkan set pilihan anda bermula dari senarai drop. Sebelum anda melakukannya, ada baiknya anda melihat-lihat di tab ‘Pasangan yang Disarankan’. Ini set pertukaran yang wajar, mengikut keadaan ekonomi yang anda nyatakan di bawahnya.

Saiz Perdagangan Pengenalan: Anda harus memberitahu bot jumlah yang anda perlukan untuk membuka pertukaran anda. Ingat, bot akan melakukan pertukaran tambahan setelah permintaan yang mendasari telah dilaksanakan, sesuai dengan keadaan yang sudah ditentukan sebelumnya. Semua perkara dipertimbangkan, anda mesti memasukkan jumlah yang perlu anda beli berbanding dengan wang tunai asas. Sebagai contoh, sekiranya anda bermaksud menukar BTC / LTC, pada ketika itu ukuran pertukaran asas anda harus ditentukan dalam BTC.

Saiz Perdagangan Keselamatan: Batasan pertukaran kesejahteraan digunakan untuk melaksanakan latihan yang normal. Oleh kerana kami berjaya mendapatkannya dengan cepat, ini membolehkan anda menurunkan kos pembelian biasa anda kerana duit syiling semakin menurun. Bot biasanya akan menukar pertukaran kesejahteraan untuk setiap peratus yang dihasilkan yang bertentangan dengan anda. Untuk model, jika anda menukar ETH / USDT, dan anda memerlukan bot untuk meletakkan pertukaran keselamatan pada anggaran 1.5 ETH, pada ketika itu bot akan melakukan ini jika kos ETH merosot 1%, dan sekali lagi sekiranya ia menurun sebanyak 1% lagi. Sama seperti ukuran pertukaran asas, unit wang tunai anda perlu menyelaraskan wang asas. Jadi dalam model di atas, ini adalah ETH, bukan USDT.

Had Perdagangan Kesejahteraan: Batasan ini berpunca dari pengukuran di atas. Seperti yang diperhatikan, bot mungkin memilih untuk mengemukakan permintaan kesejahteraan lain untuk setiap 1% kerosakan yang bertentangan dengan anda. Walaupun begitu, anda harus menentukan seberapa kerap anda memerlukan bot untuk melakukan ini. Sebagai contoh, jika anda berjaya memasukkan 4, pada ketika itu bot akan menukar pertukaran kesejahteraan lain apabila harganya hampir 1%, 2%, 3%, dan 4%. Selepas ini, tidak akan ada pertukaran keselamatan lagi.

Penyelewengan Perdagangan Keselamatan: Sekiranya anda tidak memerlukan bot untuk menentukan penurunan kadar ketika pertukaran kesejahteraan dijalankan, anda boleh menentukannya sendiri. Pada dasarnya masukkan kadar tetap dalam kes itu.

Skala Perdagangan Keselamatan: Sekiranya anda memilih untuk tidak membatasi diri dengan kadar tetap, anda lebih suka mengajar bot berkomputer untuk menggunakan prosedur pertukaran kesejahteraan berskala. Sebagai contoh, anda dapat memperbesar ukuran pertukaran kesejahteraan untuk setiap penurunan kadar yang dihasilkan.

Menukar Sekatan Kelantangan: Metrik pertukaran khusus ini bernilai kritikal. Pada asasnya, anda boleh mengajar bot mekanik anda untuk melaksanakan syarat pertukaran anda sekiranya pasangan yang anda pilih mencecah jumlah pertukaran 24 jam asas. Sebagai contoh, jika anda berharap dapat menukar BTC / ETH, namun anda mungkin perlu memasuki pasaran ketika menukar jumlah melebihi 1,000 BTC, pada ketika itu, ini dapat dilakukan. Perhatikan, jumlah asas 24 jam mesti disampaikan sebagai wang tunai asas. Pada saat-saat, sekiranya anda menukar BTC / ETH atau BTC / USDT, pada saat itu dalam dua kes, uang dasar adalah BTC.

3Commas Review: Kesimpulan

Saya harap panduan ulasan 3Commas ini dapat membantu. Peniaga harus pertimbangkan bot perdagangan crypto sebagai alat untuk membantu mereka memantau pasaran dan melaksanakan pesanan berdasarkan kriteria yang telah ditentukan. Malah bot perdagangan bitcoin terbaik tidak memastikan pencapaian, kerana trend pasaran boleh bertentangan dengan strategi anda.

Bot memerlukan kemas kini dan pengubahsuaian berterusan untuk menyesuaikan pergerakan pasaran. Walau bagaimanapun, dengan pendidikan dan pemahaman yang lengkap mengenai isyarat perdagangan bitcoin, pengguna dapat mengalami perdagangan bot yang cukup memuaskan.

Walaupun kami tidak dijual pada 3Commas sepenuhnya. Pakej permulaan mereka adalah suatu keharusan bagi mana-mana pedagang serius yang perlu mengambil untung dan menghentikan kerugian. Pasar crypto beroperasi 24 jam sehari 7 hari seminggu dan tidak pernah tidur walaupun pada hari cuti. Dengan perubahan liar terus-menerus, tamak mengambil untung, dan berhati-hati dengan kerugian berhenti adalah suatu keharusan.

Mampu menggunakan bot ini secara percuma ketika berdagang di Binance, meratakan tahap permainan. Integrasi Tradingview menjadikannya pedagang profesional produk dan institusi yang lebih kecil dapat digunakan ketika berdagang dengan Binance. Manfaat akses API melebihi kelemahan keselamatan. Namun, ini tidak bermaksud risiko tidak boleh dilindungi.

Kami selalu mengesyorkan berdagang dengan jumlah yang lebih kecil di beberapa bursa supaya satu hack tidak menghapuskan semua dana anda. Dengan menggunakan API, anda boleh menjalankan satu perdagangan besar-besaran yang hanya diedarkan di antara semua pertukaran yang anda jual. Risiko yang dikurangkan ini akan menambahkan bayaran tambahan tetapi jika anda menganggapnya sebagai kos insurans, ia bernilai pelaburan.

Langkah terakhir yang harus selalu anda lakukan adalah tidak mengambil risiko lebih besar daripada yang anda mampu kalah. Sekiranya semua wang pertukaran anda disita oleh kerajaan anda esok, misalnya, adakah anda akan gembira dengan jumlah yang anda ada di dompet perkakasan anda? Sekiranya jawapannya tidak, kurangkan risiko anda.

Perdagangan adalah mengenai menguruskan risiko, yang diramalkan dan yang tidak dijangka, dan selalu merancang yang terburuk, dan mempunyai rancangan keluar. Semua orang merasa seperti seorang jenius perdagangan di pasar lembu, pasar beruang menunjukkan kepada anda apa yang sebenarnya anda buat. Berdagang pasaran beruang akan menunjukkan kepada anda jika anda memperoleh hak untuk mengekalkan keuntungan yang anda hasilkan di pasaran lembu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me