Ulasan Freewallet: Dompet Crypto iOS & Android Mudah Alih Terbaik?

Dalam tinjauan Freewallet ini, kami akan menilai dompet crypto yang terkenal berdasarkan kriteria seperti; ciri, yuran, keselamatan, peta jalan dan banyak lagi…

Dengan itu, mari kita masuk ke dalamnya!

Apa itu Freewallet?

Freewallet adalah dompet mata wang digital yang disokong oleh web, iOS dan Android, yang dibina untuk menyimpan dan mengurus pelbagai cryptocurrency yang disokong dan juga dengan pertukaran bawaan yang dikembangkan oleh Freewallet, pemaju yang berpangkalan di Tallinn, Estonia dan dapat diakses dalam talian di freewallet. org.

Freewallet adalah antara beberapa keluarga dompet yang memulakan dompet cryptocurrency pertama mudah alih, dengan pertukaran crypto bawaan dan penyimpanan sejuk.

Freewallet adalah untuk pengguna dan peniaga crypto. Ia pertama kali dilancarkan pada Januari 2016 di Tallinn, Estonia. Pasukan Freewallet pertama kali membuat dompet yang mereka sebut “FantomCoin Wallet”, yang mereka gunakan untuk menguji kehebatan teknologi, kemampuan menyesuaikan diri dan standard mereka, dan juga untuk membantu mengurangkan risiko untuk burung awal.

Selepas ujian, pasukan Freewallet meneruskan dengan membuat beberapa dompet untuk cryptocurrency yang popular, kemudian melancarkan dompet tunggal untuk duit syiling seperti Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, dan lain-lain. Mereka juga melancarkan dompet multicurrency Freewallet, Freewallet Lite dan dompet Token Freewallet untuk token berasaskan blockchain Ethereum.

Sejarah Pembangunan Freewallet:

Pada awal 2016, dompet Ethereum oleh Freewallet menduduki tempat nombor satu di Google Play. Kemudian pada bulan Julai 2016, Apple meluluskan dompet Bitcoin, Monero dan Ethereum dan menerbitkannya di iOS App Store. Freewallet telah mengalami beberapa peningkatan dan telah mencatat banyak kejayaan dan kejayaan pembangunan.

Freewallet adalah pasukan dompet pertama yang merancang dompet Bitcoin Cash (BCH) khusus untuk Android dan iOS dan dompet Bitcoin Gold (BTG) khusus untuk pengguna Android. Menjelang tahun 2017, pasukan Freewallet melancarkan versi web Aplikasi dompet multicurrency Freewallet dan pada tahun 2018, dompet Freewallet, secara umum, menduduki tempat ketiga dalam kategori “dompet dalam talian paling popular” untuk Android.

Juga, pada tahun 2018, pasukan Freewallet melancarkan dompet TRON (TRX) khusus pertama untuk Android sejurus selepas penghijrahan ekosistem blockchain TRON dilepaskan. Pada tahun 2018 yang sama, Freewallet mendaftarkan projek label putih rasmi yang disebut “Multiwallet”.

Pada satu masa, Freewallet mempunyai rekod 23.583 muat turun APK Freewallet setiap bulan.

Apa yang termasuk dalam Freewallet?

Ulasan Freewallet harus dapat dimulakan dengan apa yang disertakan;

Tambahan utama yang termasuk dalam koleksi dompet Freewallet adalah adanya pertukaran bawaannya, penyimpanan sejuk yang berkesan, halaman peribadi untuk deposit dan mudah untuk membiasakan ciri, tanpa perlu membuat pengguna bimbang tentang pelbagai ciri teknikal dan kompleks tertentu tetapan.

Keluarga Freewallet mempunyai pelbagai, mulai dari dompet crypto pelbagai mata wang hingga dompet mata wang tunggal untuk Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold, dan juga Tether.

Pelbagai dompet yang dihoskan oleh Freewallet merangkumi dompet berbilang mata wang webnya, itu adalah iOS dan Android Freewallet pelbagai mata wang APK, 22 dompet mata wang tunggal untuk Android dan 8 dompet mata wang tunggal untuk iOS.

Dompet pelbagai mata wang Freewallet menyokong lebih daripada 30 mata wang digital yang boleh disimpan, dipindahkan dan ditukar. Ia mempunyai ciri dompet mata wang tunggal Freewallet dan lebih banyak lagi, yang merangkumi sorotan mata wang yang berada di landasan pantas berkaitan dengan pertumbuhan pada setiap saat tertentu, ia juga menunjukkan dompet aktif pengguna dalam ‘Favorites’.

Freewallet juga mempunyai dompet Tokennya, yang dibuat khusus untuk token yang dibina di bawah ekosistem blockchain Ethereum. Ia menerima, menyimpan dan memindahkan token berasaskan Ethereum. Dompet Token ini menyokong lebih dari 350 token ERC20, dan tentu saja termasuk Ethereum juga. Ia hanya tersedia untuk pengguna Android.

Terdapat juga Freewallet Lite, yang dibina oleh pasukan Freewallet. Dompet ini jelas muncul setelah pelbagai tinjauan negatif mengenai Freewallet menjadi dompet kediaman yang menjadi kunci peribadi pengguna. Dompet ini memastikan alamat baru dibuat untuk setiap transaksi secara automatik, jumlah baki dan aktiviti transaksinya sukar dijejaki. Ini adalah dompet deterministik hirarki yang tidak memerlukan pendaftaran, tanpa nama penuh, penyimpanan kunci peribadi dikawal pelanggan dan 100% privasi. Perkembangan ini adalah satu pencapaian besar yang dibuat oleh pasukan Freewallet. Freewallet Lite pada masa ini menyokong token Bitcoin, Ethereum, dan ERC20 dan tersedia untuk pengguna mudah alih Android dan iOS.

Rakan Kongsi Freewallet:

Sebagai sebahagian daripada pengembangan dan peningkatannya, dan tentu saja untuk membolehkan sokongannya terhadap duit syiling popular dengan masa, Freewallet telah mengadakan pelbagai perkongsian dengan pelbagai syiling, projek kripto / digital dan firma kewangan yang berbeza seperti Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT dan Wallet yang Layak, hanya beberapa.

rakan ulasan freewallet

Ulasan Freewallet: Ciri

Freewallet sebagai sebuah keluarga mempunyai beberapa ciri yang dapat dikenali di antara mereka yang menonjol jika dibandingkan dengan dompet lain, ia termasuk;

Pilihan untuk membeli syiling yang disokong menggunakan kad kredit.

pembelian kad kredit semakan freewallet

  • Telefon prabayar boleh ditambah dengan menggunakan bitcoin secara langsung dari Freewallet
  • Kehadiran empat pilihan yuran berbeza semasa memindahkan Bitcoin dan syiling lain
  • Ketersediaan 13 ciri bahasa yang berbeza, termasuk Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Rusia, Itali dan bahasa Cina ringkas
  • Transaksi segera tanpa bayaran antara pengguna Freewallet

Ulasan Freewallet: Yuran

Sukar untuk mendapatkan banyak maklumat yuran di Freewallet. Di atasnya, semuanya percuma untuk digunakan. Tidak ada yuran pendaftaran, langganan atau banyak spread pada kadar pertukaran.

Bayaran freewallet adalah banyak. Ia dilengkapi dengan bayaran lalai untuk setiap pilihan yuran bergantung pada urgensi pemindahan yang berubah setelah jumlah yang akan dipindahkan dikenakan. Ini mempunyai rentang pilihan yuran Rendah, Normal, Cepat, dan Mendesak.

Bayaran yang dikenakan pada setiap julat pilihan yuran bergantung hanya pada jumlah transaksi dan beban rangkaian semasa. Pilihan bayaran lalai sebenarnya tetap pada “Normal”.

Fungsi untuk memilih dari rentang pilihan yuran yang berbeza memberi anda kemudahan untuk mengatur sendiri kecepatan transaksi mata wang digital anda.

Adakah Freewallet selamat?

Seseorang akan menjawab ya. Freewallet tidak pernah mempunyai rekod keselamatan negatif. Pasukan ini memastikan keselamatan dana pengguna dan telah menyediakan pelbagai ciri keselamatan untuk membolehkannya, yang merangkumi;

  • Kehadiran kod PIN dan Touch ID.
  • Pengesahan 2faktor aktif.
  • Multisignature transaksi sebelum pengesahan.
  • Penyimpanan sejuk untuk dana.
  • Pilihan untuk menyemak semua sesi log masuk secara berkala dan menghentikan sesi yang tidak dikenali.
  • Kehadiran had transaksi pada pengeluaran, disesuaikan oleh pengguna.

Adakah Freewallet dompet crypto terbaik?

Freewallet mungkin tidak digolongkan sebagai dompet kripto terbaik, tetapi berdasarkan ciri, sejarah, dan ulasannya, ia menonjol sebagai dompet kripto yang luar biasa untuk pengguna dan peniaga kripto. Juga, Freewallet mudah dipasang, disediakan dan digunakan, dengan antara muka yang sangat mudah dan mesra pengguna (seperti yang anda lihat di bawah).

papan pemuka ulasan freewallet

Alternatif untuk Freewallet:

Ulasan Freewallet tidak akan lengkap tanpa memberikan beberapa alternatif untuk Freewallet berdasarkan ciri, asas keselamatan, dan perkhidmatan yang disediakan. Mereka termasuk dompet ESR, Electrum, Blockchain wallet, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet, dan Monerujo.

Anda sentiasa boleh menghubungi sokongan Freewallet untuk maklumat lebih lanjut mengenai pasukan dan produknya termasuk kemas kini pembangunan, atau periksa laman utama untuk maklumat lanjut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me