Ulasan Honeyminer 2021: Program Perlombongan Cryptocurrency Terbaik?

Menjalankan operasi perlombongan di dunia hari ini sementara masih menguntungkan dalam beberapa kes, memerlukan perancangan dan pelaksanaan yang lebih baik untuk menekan setiap potensi pendapatan terakhir untuk mencapai sasaran ROI tersebut. Dengan ini, rangkaian perlombongan yang berfungsi sebagai perantaraan antara pelombong dan blockchain yang dilombong semakin popular.

Di antara ciri yang paling popular, kita dapat mencari pertukaran automatik duit syiling (untuk meningkatkan keuntungan) kepada penukaran pendapatan secara automatik kepada duit syiling yang popular, seperti BTC. Oleh itu, perkhidmatan seperti Honeyminer sangat sesuai untuk pelombong yang ingin memaksimumkan keuntungan mereka sambil menjimatkan masa.

Di dalam ini Ulasan Honeyminer, kami akan merangkumi beberapa asas ciri dan kelebihannya serta membandingkan ciri-cirinya dengan perkhidmatan lain yang mantap seperti Nicehash. Selain itu, kami akan mengkaji ciri utamanya dan mewujudkan carta kebaikan / keburukan untuk melihat perbezaannya dengan lebih baik.

– Mula menjana crypto dengan HoneyMiner –

Klik pautan ini dan dapatkan 1,000 Satoshi PERCUMA dengan serta-merta!

Mula Dapatkan

Apa itu Honeyminer?

semakan madu

Honeyminer adalah perisian yang dipasang oleh pelombong di rig perlombongan mereka, ia menghubungkan ke rangkaian Honeyminer dan mengarahkan semua kuasa perlombongan ke syiling yang berbeza berdasarkan keuntungan mereka. Walau bagaimanapun, semua pembayaran yang dibuat kepada pelombong dilakukan menggunakan Bitcoin (BTC).

Kedengarannya mudah? Sudah tentu, tetapi melakukan pertukaran duit syiling ini secara manual dapat membuktikan sebagai penderitaan, terutama jika anda memiliki banyak pelantar perlombongan. Oleh itu, untuk menjadikannya lebih mudah: Honeyminer dipasang di rig, ia menambang cryptocurrency yang paling menguntungkan pada masa ini dan secara automatik beralih kepada yang lain jika diperlukan dan semua keuntungan ditukar kepada BTC dan dibayar kepada pelombong.

Berpusat di Hoboken, NJ, Amerika Syarikat; Honeyminer diatur untuk menjadikan kasual dan pro-perlombongan lebih mudah bagi semua orang. 

Adakah Honeyminer selamat?

Perisian berniat jahat adalah ancaman sebenar dan kita juga tidak boleh melupakan penipuan. Memandangkan ia adalah perisian yang harus dipasang secara tempatan di PC anda, beberapa kebimbangan mungkin timbul tetapi yakinlah Honeyminer telah menangani kebanyakan dari mereka di bahagian Soalan Lazim.. 

selamat dari pengabai madu

Mengenai aset dan keselamatan rangkaian, sehingga tarikh tinjauan Honeyminer ini, langkah keselamatannya setanding dengan standard hari ini.

Selain itu, memandangkan kekerapan pembayaran, akan sangat sukar untuk merampas kuasa penambangan anda tanpa disedari dengan segera. Walaupun begitu, selalu periksa nombor anda dan jika ada yang tidak sesuai, anda boleh berhenti dan minta mereka menyelesaikannya atau berhenti menggunakan perkhidmatan sepenuhnya.

Beribu pejabat di AS juga memberikan jaminan tambahan kerana usaha Crypto kini diteliti dengan baik di AS.

– Mula menjana crypto dengan HoneyMiner –

Klik pautan ini dan dapatkan 1,000 Satoshi PERCUMA dengan serta-merta!

Mula Dapatkan

Bagaimana Honeyminer berfungsi?

Seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya dalam tinjauan Honeyminer ini, proses untuk memulakan perlombongan cukup mudah dan mudah. UI / UX laman web mereka cukup mudah dan mesra.

  •  Muat turun Honeyminer dari laman web mereka https://honeyminer.com
  •  Setelah pemasangan dan pembuatan akaun, susun atur seperti ini akan muncul, perhatikan kerana ia akan menerangkan dan membimbing anda melalui ciri-ciri Honeyminer.

ciri-ciri penambang madu

  • Honeyminer akan menyenaraikan CPU dan GPU anda dan akan memulakan perlombongan dengan segera, anda mengubahnya hanya menuju ke menu Tetapan ke kanan atas.
  • Jangan lupa untuk menetapkan alamat pembayaran dan periksa tetapan anda sekiranya terdapat sesuatu yang ingin anda ubah.

Pada masa tinjauan Honeyminer ini hanya Windows dan Mac yang disokong, tetapi jangan takut, versi Linux sedang dikembangkan. Malangnya, tiada sokongan untuk ASIC tersedia dan tidak disebutkan bahawa ia akan segera diadakan.

Kebaikan dan keburukan pembayaran pertukaran automatik

Banyak pelombong yang menggunakan HODL (Memegang aset anda dalam jangka masa panjang) dan menganggapnya wajar menyimpan sebanyak mungkin duit syiling. Walau bagaimanapun, terlalu banyak yang lain, hanya syiling yang paling biasa (Bitcoin atau Ethereum untuk beberapa nama) yang bernilai masa mereka.

Semasa anda melombong pelbagai jenis duit syiling, terutama dengan pelbagai rig, menjejaki pembayaran dan kadangkala diperlukan pertukaran dan alamat yang berbeza. Ini akhirnya boleh menjadi tidak kemas dan ada kalanya anda akhirnya menemui beberapa duit syiling terlupa di dompet yang sudah lama tidak digunakan (Beruntunglah anda sekiranya nilainya meningkat).

Masukkan pembayaran pertukaran automatik, seperti namanya Honeyminer akan menukar syiling secara automatik berdasarkan keuntungan tetapi akan mengubah semua pendapatan menjadi Bitcoin (BTC). Ringkasnya, semua pembayaran dikendalikan dalam Bitcoin (BTC).

Kelebihan

  • Honeyminer akan sentiasa memilih duit syiling yang paling menguntungkan untuk menambang dan menangani semua pembayaran dalam Bitcoin, ini menjadikannya lebih mudah dan senang mengurus keuntungan.
  • Pengiraan pengurusan dan keuntungan lebih mudah dan teratur.
  • Syiling biasa mempunyai pilihan yang lebih banyak dan lebih baik untuk menyimpannya (Dompet sejuk, sistem yang kuat pihak ketiga, antara lain).

Keburukan

  • Tidak boleh menyimpan duit syiling yang berbeza.
  • Perdagangan automatik kadang-kadang boleh dilakukan pada kadar pertukaran yang tidak menguntungkan.
  • Mengumpulkan semua keuntungan dalam dompet syiling tunggal boleh menjadi tanggungjawab keselamatan.

Sebagaimana hampir semua perkara di dunia Crypto, keperluan anda berbeza-beza dan menentukan apakah satu ciri sesuai untuk anda sepenuhnya bergantung pada budi bicara anda. Tetapi, dengan tinjauan Honeyminer ini, kami berharap dapat membantu menyelesaikan masalah.

Honeyminer vs Nicehash

Nicehash adalah platform yang cukup terkenal yang digunakan pelombong untuk menumpukan usaha perlombongan mereka menjadi platform yang lebih mudah dan komprehensif. Sama seperti Honeyminer, Nicehash bertindak sebagai perantara tetapi beberapa perbezaan harus disebutkan.

Ciri Periuk Madu NiIcehash
Pertukaran Syiling Tidak, semua aset dibayar dalam BTC dan tidak dapat diperdagangkan di dalam platform. Ya, pembayaran adalah dalam BTC dan boleh diperdagangkan untuk duit syiling lain.
Pertukaran automatik perlombongan syiling Ya, Honeyminer akan beralih ke yang paling menguntungkan pada waktu tertentu. Ya.
Sewa Hashrate Ya, perkhidmatan ini dipanggil Hotel Honey. Ya, salah satu perkhidmatan sewa tertua yang ada.
Sokongan ASIC Tidak, Honeyminer hanya berfungsi dengan CPU dan GPU pada Windows dan Mac buat masa ini. Ya, Nicehash menyokong hampir setiap pilihan perlombongan yang ada.
Sokongan untuk pelbagai pelantar Ya Ya
Pelbagai pilihan perisian perlombongan Tidak, Honeyminer hanya berfungsi dengan aplikasi mereka untuk Windows atau Mac Ya, Nicehash dapat disiapkan untuk berfungsi dengan aplikasi mereka, USB yang dapat di-boot atau perisian perlombongan anda sendiri.

Perlu juga disebutkan bahawa Nicehash beroperasi secara berbeza. Honeyminer menghubungkan anda secara langsung ke blockchain setiap koin, sedangkan Nicechash selalu memajak kadar hash anda kepada pelombong lain sehingga menawarkan kadar turun naik bergantung kepada keuntungan dan kadar sewa duit syiling.

Lebih banyak tidak selalu bermaksud lebih baik, Nicehash sememangnya mempunyai banyak pilihan yang tidak terdapat di Honeyminer seperti sekarang, tetapi banyak pelombong lebih suka berpegang pada pendekatan yang mudah dan lebih langsung.

– Mula menjana crypto dengan HoneyMiner –

Klik pautan ini dan dapatkan 1,000 Satoshi PERCUMA dengan serta-merta!

Mula Dapatkan

Kesimpulan Kajian Honeyminer

Honeyminer adalah alat mudah namun kuat yang membantu mengatur dan memusatkan usaha perlombongan. Operasi kecil, sederhana atau bahkan besar dapat memanfaatkan pendekatan langsung Honeyminer untuk perlombongan dan penukaran automatik menjadi Bitcoin. Berada di Amerika Syarikat, pasukan pengasas dan teknikal Honeyminer telah menunjukkan pengalaman dan mempunyai pasukan penasihat hebat yang membantu membina keyakinan dalam operasi mereka. 

Secara tidak selesa, sekiranya anda ingin menukar Bitcoin anda (BTC) yang sukar diperoleh, anda harus memindahkannya untuk ditukar kerana Honeyminer tidak menawarkan pilihan untuk melakukannya. Lebih-lebih lagi, semua pembayaran dikendalikan hanya dalam Bitcoin (BTC) tanpa pilihan lain yang ada sekarang.

Menyokong CPU dan GPU (baik satu atau beberapa pada satu pelantar) serta keupayaan untuk menghubungkan beberapa pelantar ke akaun yang sama dengan sedikit kerumitan. Malangnya, satu-satunya pengguna yang tidak mempunyai pilihan selain melepaskan peluang tersebut adalah pengguna ASIC, Honeyminer pada masa ini tidak menawarkan sokongan untuk pengguna ini dan belum menyatakan rancangan untuk melakukannya pada masa yang akan datang.

Menggunakan Honeyminer sangat mudah dan walaupun belum melancarkan lebih banyak ciri yang sudah ada dalam pilihan lain seperti Nicehash, UI / UX mereka kukuh dan menjanjikan. Selain itu, Honeyminer semakin condong ke arah rasa seperti komuniti yang akan memberi ganjaran kepada penggunanya yang lebih berdedikasi.

Sekiranya anda ingin menjalankan operasi perlombongan yang sederhana namun cekap dengan hanya PC anda atau operasi perlombongan yang cukup besar, Honeyminer adalah pilihan untuk dipertimbangkan. Sederhana, UI / UXnya mudah dan dibuat dengan indah, ciri-cirinya mudah tetapi berguna dan lebih cenderung kepada penyelesaian praktikal untuk pelombong dari semua peringkat.

Seperti biasa, jarak tempuh anda mungkin berbeza.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me