HYBSE, GMEX i MINDEX surađuju na popisu prvog svjetskog stabilnog tokena s više sredstava na Mauricijusu

Imovina potkrijepljena vlasništvom u tvrtkama osnivačima i stabilnom imovinom, prvenstveno zlatom

Mauricijus, London, 21. veljače 2019.  Nakon nedavnog pokretanja zajedničkog pothvata na Mauricijusu između tri vizionarske tvrtke u listopadu 2018., novostvoreni HYBSE Marketplace Limited (HM) u središte pozornice donosi prvi svjetski stabilni token s više imovina „MAST“.  

S brzo rastućim globalnim zanimanjem za kolateralizirane tokene dovodi do pojave novih propisa na Mauricijusu koji omogućavaju digitalna tržišta i digitalne skrbnike, HM pruža investitorima, zainteresiranima za razvoj portfelja digitalne imovine, pristup primarnim popisima i sekundarnim trgovanim tokenima s potporom na kojima se trguje. podržati će rast ovog inovativnog trgovinskog ekosustava. 

Prvi instrument koji će se izdati bit će MAST proizvodi, puni tokeni s višestrukom imovinom koji će investitorima pružiti raznolikost upravljanog rizika, jer je svaka klasa imovine podržana integriranim okvirom strateških portfelja. U početku će se MAST sastojati od vlasničkog udjela u tvrtkama osnivačima; HM, GMEX, MINDEX, DIM valute s potpunim zlatom i stabilni zlatnici. Tri različite kategorije MAST paketa osmišljene su i omogućavaju investitorima da svoj portfelj prilagode individualnoj sklonosti riziku.

Tržište HYBSE uključuje najnovija tehnološka dostignuća u financijskom sektoru s tri temeljna elementa; Sigurnost s GMEX adapterima za nadzor tržišta, pruža pristup potpunom regulatornom nadzoru za sigurno trgovačko okruženje; Decentralizacija putem javne knjige pruža transparentne i sigurne metode transakcije digitalnim sredstvima na cijeloj platformi; Skalabilnost na Catapult Engine omogućuje modularni dizajn i visokofrekventne količine trgovine. 

Hirander Misra, predsjednik HYBSE Marketplacea, GMEX-a i MINDEX-a, kaže: „S GMEX-ovim programom za unapređenje tržišta (MAP) želimo pronaći načine za suradnju s partnerima kako bismo na tržište donijeli inovativna rješenja. Tokeni imovine, koji imaju potpunu potporu, dovedeni na tržište putem regulirane razmjene i pohranjeni u reguliranom digitalnom skrbniku donose razinu regulacije i nadzora koji ranije nisu bili dostupni za potrebe institucionalnih investitora. ”  

„Drago nam je što smo pokrenuli MAST na tržnici HYBSE na Mauricijusu, jer snažno podržavamo regulatorni okvir koji se uspostavlja u zemlji za digitalne tržnice i digitalne skrbnike. Uvjereni smo da će ovaj novi okvir Mauricijus čvrsto staviti na globalnu kartu kao prirodni dom za inovativne tehnologije u prostoru digitalne imovine “, dodao je.

Službeni MAST ATO započet će u četvrtak, 21. veljače 2019. Sekundarno trgovanje očekuje se na HYBSE-u u drugom kvartalu 2019. ATO će biti dostupan za ulaganje sofisticiranih i stručnih investitora.

PROČITAJTE CoinDeal slavi obnovu sponzorstva Premier lige jedinstvenim i očekivanim lansiranjem tokena

Akreditirani sudionici koji su zainteresirani za udio u ovoj revoluciji mogu slijediti navedenu vezu; www.mast.eco.

Detaljna i sveobuhvatna raščlamba gore navedenog može se naći u MAST nacrtu, koji se nalazi na web mjestu MAST.     

– kraj–

Tržište HYBSE: Kontakti za odnose s javnošću:

Mauricijus 

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Ujedinjeno Kraljevstvo 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digitalni 

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Odricanje

Mauricijus kao jurisdikciju prepoznaje digitalnu imovinu kao klasu imovine za ulaganje sofisticiranih i stručnih ulagača. Preporučujemo investitorima da potraže neovisne financijske i pravne savjete prije nego što se upuste u bilo koji traženi poslovni poduhvat. Ulagači bi trebali u potpunosti utvrditi rizike prije nego što dodijele bilo kakva sredstva za ulaganja.

Najava svim investitorima: Regulatorne dužnosti

Odgovornost je investitora koji žele kupiti ili držati tokene opisane u ovoj ponudi da istraže i informiraju se o svim primjenjivim zakonima i propisima bilo koje relevantne jurisdikcije. To uključuje porezne posljedice u vezi s kupnjom, držanjem ili prodajom ovih stabilnih žetona s više sredstava (MAST). Naša tvrtka ne nudi pravne, financijske ili poslovne savjete. U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja, kontaktirajte nas.

Ulagači se moraju pridržavati svih zakona i propisa koji se odnose na poznavanje vašeg kupca, sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma koji se na njih mogu odnositi. Ulagači moraju pribaviti bilo kakva dopuštenja, odobrenja ili licence potrebne za kupnju, držanje ili prodaju bilo kojeg MAST tokena prema zakonima i propisima kojima su podložni ili u svakoj jurisdikciji u kojoj mogu kupiti, držati ili prodavati MAST tokene. Nikad ne prodajemo sankcioniranim zemljama.

O MINDEX-u

Ekosustav MINDEX sastoji se od:

 • MINDEX Holdings Limited – holding društvo za ekosustav MINDEX.
 • MINDEX Clearing Limited – djeluje kao klirinška kuća središnje druge ugovorne strane (CCP) koju regulira Mauricijska komisija za financijske usluge (FSC) radi čišćenja svih poslova izvršenih na MINDEX Limited.
 • MINDEX Limited – upravlja burzom vrijednosnih papira i derivata s više imovina koju regulira Mauricijska komisija za financijske usluge (FSC).
 • MINDEX Spot Limited – Tržište za elektroničko trgovanje standardiziranim fizičkim i digitalnim spot robnim ugovorima za zlato, plemenite metale i ostale proizvode
 • MINDEX Vault Limited – Nadolazeće osigurano rješenje za pohranu zlata i drugih plemenitih metala.
 • MINDEX Rafinery Limited – Topljenje, prerada i oporaba zlata i drugih plemenitih metala svjetske klase po najvišim standardima. 
 • MINDEX Realty Limited – ogranak nekretnina MINDEX ekosustava odgovoran za izgradnju i rad rafinerije, trezora, poslovne zgrade i skladišta koji omogućavaju sigurno skladištenje zlata, digitalne imovine i drugih roba.

PROČITAJTE Cointraffic revolucionira kripto oglašavanje objavljivanjem ažuriranja Cointraffic 6.0 sa značajkom samoposluživanja

Za više informacija posjetite www.mindex.mu 

Slijedite na Twitteru @MindexHoldings 

O GMEX grupi

GMEX grupa (GMEX) obuhvaća skup tvrtki koje nude vodeća inovativna rješenja za novu eru globalnih financijskih tržišta, pružajući poslovnu stručnost, najnoviju tehnologiju, povezanost i operativnu izvrsnost isporučenu kroz pristup usklađen na partnerstvu. GMEX koristi veliko iskustvo i stručnost tržišne infrastrukture za stvaranje odgovarajućeg strateškog glavnog plana s mjenjačnicama, klirinškim kućama, depozitorijama, registrima i platformama za primanje skladišta. GMEX također nudi dodatnu prednost međusobnog povezivanja na više partnerskih razmjena radi stvaranja globalnih mreža likvidnosti. GMEX Technologies je podružnica GMEX Grupe u potpunom vlasništvu.

Za više informacija posjetite www.gmex-group.com

Slijedite na Twitteru @GMEX_Group

O HYBSE-u

Hibridna burza (HYBSE) mrežna je platforma za razmjenu temeljena na blockchainu. Omogućuje kupnju i prodaju kriptoniziranog kapitala u novoj eri kriptovaluta. Korištenje blockchain tehnologije omogućuje sudionicima da izbace mnoge posrednike koji su povezani s tradicionalnim razmjenama. Iako tradicionalne razmjene služe sudionicima s određenih zemljopisnih mjesta, HYBSE je otvoren za sve sudionike na globalnoj razini.  

Za više informacija posjetite www.hybse.com 

Slijedite na Twitteru https://twitter.com/HYBSE

O zakladi DIM

Zaklada DIM neprofitna je organizacija koja je odgovorna za marketing, odnose s javnošću, brigu o kupcima i nadzor nad robnim markama DIM (DIMCOIN, DIM valute, DIM kriptovalute i budući DIM denominirani novčići). DIM X je platforma za pretvaranje kripto valuta. Zaklada DIM registrirana je u Singapuru.

Regionalna zaklada DIM bit će odgovorna za:

 • Prikupljanje donacija za DIM ekosustav
 • Stvaranje događaja za DIM ekosustav i prisustvovanje blockchain događajima 
 • Pokrenite marketinške kampanje za DIM Foundation 
 • Privucite tvrtke u DIM ekosustav 
 • Postajući središnje mjesto okupljanja veleposlanika i promotora. 

Za više informacija posjetite www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me