Usluga rudarstva kripto valuta u oblaku u nastajanju Splitt doživljava brzi rast, privlači deset tisuća investitora za manje od tri mjeseca

Nedavno pokrenuta usluga rudarstva kriptovaluta poslužitelja u oblaku, Splitt sada okreće glavu globalnoj kripto zajednici. Dizajniran da rudarstvo kriptovaluta učini korisnim i sigurnim za sve, Splitt je tijekom posljednja tri mjeseca osigurao investiciju od preko pet milijuna dolara od više od deset tisuća ulagača. 

10. studenog 2018 

Splitt, nedavno pokrenuta usluga rudarstva kriptovaluta opremljena cloud poslužiteljem, sada korača golemim koracima prema tome da postane vrlo preferirani izbor među ljubiteljima kriptiranja širom svijeta. Nakon svog mega lansiranja u kolovozu, Splitt je učinio dobro što je osigurao blizu sto tisuća korisnika i deset tisuća ulagača u manje od tri mjeseca. Službeni izvori otkrili su da je tvrtka već uložila više od pet milijuna za daljnji razvoj poslovanja. 

Kao rezultat drastičnog povećanja broja rudara, rudarstvo bitcoina postalo je izuzetno konkurentno ovih dana. Zajedno s ovom rastućom konkurencijom, mreža bitcoina povećala je razinu poteškoće rješavanja zagonetki. Kao rezultat toga, sada je postalo neophodno da rudari pojačaju igru ​​kako bi ostali u utrci. 

Kripto oblak Splitta suočava se s tim izazovima nudeći rudarske usluge s ASIC integriranim čipovima. Ovo se smatra najnovijim otkrićem u kripto rudarstvu jer je brže u usporedbi s tradicionalnim rudarstvom GPU-a i CPU-a te troši manje energije. Splitt cloud mining ne zahtijeva specijalizirani hardver jer koristi zajedničku procesorsku snagu iz podatkovnih centara. 

Tisuće korisnika preporučili su Splitt kao svoju alternativu za kriptokop zbog sljedećih značajki. 

  • Fleksibilno više-algoritamsko rudarenje u oblaku
  • Bez naknade za bazen, čekanja na opremu i pada sustava
  • Hashpower se kupuje i zadržava tijekom cijelog trajanja ugovora.
  • Posvećen transparentnosti i sve otkriva javnosti
  • Tvrtka se može lako pronaći, a njezini predstavnici redovito prisustvuju brojnim događanjima
  • Iskopavanje velikog broja različitih kriptovaluta od kovanica za algoritme kriptiranja i dokaza o radu, kao i ASIC i GPU rudarstvo
  • Troslojni pridruženi program i unosan sustav bonusa

PROČITAJTE 3 izravne savjete za upravljanje volatilnošću na tržištima kriptovaluta

Svi korisnici Splitta također imaju priliku svaki tjedan pojačati svoje rudarske ugovore osvajanjem Splitt bodova. Štoviše, tvrtka trenutno traži ime za svoju maskotu, a pobjednik koji dođe s istim dobit će tisuću Splitt bodova.  

Kao dio globalnog plana širenja tvrtke, Splitt je nedavno otvorio potpuno operativan ured na Tajlandu. Ured vodi Certified Bitcoin Professional g. Taradon Kriwichet, koji je svakodnevno dostupan zajedno sa svojim timom kako bi pomogao posjetiteljima. Zanimljivo je da je visok postotak ulagača koji su doprinijeli Splitu iz Tajlanda. Velik su doprinos dali i investitori iz Gane, Italije, Njemačke i Rusije. 

„Sretni smo što vas možemo obavijestiti da smo uložili više od 5 milijuna dolara za rast našeg poslovanja. Posljednjih mjeseci nezaustavljivi smo, s više od 95 tisuća korisnika i 10 tisuća ulagača ”, rekao je viši glasnogovornik iz Splita. “Sad imamo i potpuno operativan ured na Tajlandu, a mnogo više se očekuje u bliskoj budućnosti.”    

Kao brzo rastući igrač u industriji, Splitt sudjeluje na brojnim kripto konferencijama i forumima širom svijeta. Posljednjih mjeseci tvrtka je aktivno sudjelovala u tri ključna industrijska događaja, a sljedeći uskoro. U listopadu su predstavnici Splitta proveli uspješnu radionicu i konferenciju o umrežavanju u Gani.

PROČITAJTE Pet razloga zbog kojih je kolovoz 2018. sjajan za tržište kriptovaluta

Splitt ima ambiciozan budući plan koji uključuje otvaranje splitskog kafića na Tajlandu u siječnju 2019. godine. Kako bi zadovoljila brzorastući broj korisnika, tvrtka je nedavno prilagodila njihovu web prisutnost. Facebook Fan stranica Splitta također je preimenovana. Najnovije vijesti i novosti o Splitu dostupne su na https://splitt.co/en/news

U nastavku su spomenuti predstojeći summiti kojima će prisustvovati Splitt

  • Summit na vrhu u Gani br. 2 – 24. studenoga 2018. – Konferencijska sala hotela Miklin (Kontakt John Kaakyire – 0249791008)
  • star2 Talijanski summit prvi put (s posebnim talijanskim prevoditeljem za govornika CBP Taradon) – 1. prosinca 2018. – Hotel Savoy Excelsior Palace – Kontakt s gospodinom Alex Vicini – 3296752612)
  • star2 Tajlandski summit br. 4 – 16. prosinca 2018. – Viva Garden Hotel (kontaktirajte g. Taradona Kriwicheta – https://t.me/splittchat_th)

Kako bi bili u toku sa svim najnovijim događanjima, korisnici Splitta potiču se da se pretplate na kompaniju Telegram Group na https://t.me/splittchat_en

Tvrtka traži od svih svojih kupaca da sudjeluju u anketi o događajima posjetom poveznici https://splitt.co/en/forms/eventsurvey   

Da biste saznali više o Splitu, posjetite https://splitt.co/en/

O Splitu: Splitt nudi korisničku alternativu rudarstvu kriptovaluta od kuće u bilo kojem trenutku. Pogodan je za amatere kao i za stručnjake za kriptovalute koji rade u većim razmjerima. Usluga rudarstva u oblaku nudi novu alternativu tradicionalnim načinima rudarenja kriptovaluta. Prioritet tvrtke je ponuditi standardizirano, vrlo pouzdano i računarsko okruženje visokih performansi u oblaku u svih petnaest gradova kojima trenutno posluju. 

Kontakt: Gerald Snief 

E-mail: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me