5 Dompet Ethereum Terbaik 2021

Ethereum pertama kali dilancarkan pada tahun 2015. Menurut penemu Ethereum, dia mencipta cryptocurrency ini untuk meningkatkan Bitcoin. Ini dicipta oleh seorang pelajar berusia 19 tahun. Dalam masa yang sangat singkat, harga Ethereum telah meningkat. Hari ini, ia telah meningkat sebanyak 2900% dari harga yang dilancarkan.

Masalah utama yang dihadapi oleh pelabur Ethereum adalah dompet Ethereum. Ya, terdapat banyak dompet Ethereum yang boleh dipercayai yang boleh digunakan untuk menerima mata wang ini, menghantar, dan menukar tetapi mencari benar dipercayai atau Ethereum walle terbaikt adalah sangat mudah sehingga anda mencubanya sendiri.

Baru-baru ini, saya berpeluang untuk menguji beberapa tuntutan diri Dompet Ethereum yang digunakan oleh para pelabur. Saya memutuskan untuk berkongsi ulasan saya mengenai mereka. Oleh itu, jika anda adalah salah seorang daripada mereka yang masih mencari perkhidmatan yang boleh dipercayai dan terbaik dalam dompet Ethereum, anda boleh mendapatkan bantuan.

Berikut adalah ulasan mengenai dompet Ethereum terbaik berdasarkan pangkat. Dompet pertama yang saya perolehi di nombor 1 ialah Ledger Nano S, yang kedua adalah Dompet Guarda dan yang ketiga adalah Dompet Atom. Mari baca lebih lanjut mengenai harga, caj perkhidmatan, yuran komisen, ciri dan keselamatan yang mereka tawarkan kepada pengguna mereka di bawah:

1- Lejar Nano S: (Editor Pilih)

dompet lejar nano

Dompet keras untuk mata wang digital masih sesuatu yang baru bagi kebanyakan kita. Walaupun saya tidak mempercayainya sehingga saya menjumpai Lejar Nano S, dompet keras yang dibuat hanya untuk mata wang digital, termasuk Ethereum. Idea dompet ini sangat mengagumkan semasa mereka menawarkan ciri-ciri tersebut melebihi keselamatan, yang mungkin tidak anda temui di tempat lain. Itulah sebabnya saya memutuskan untuk meletakkannya di bahagian atas senarai saya dompet Ethereum terbaik. Ya, ia agak mahal berbanding yang lain tetapi sebagai balasannya, anda mendapat penyelesaian seumur hidup dan ciri serta keselamatan yang sangat baik berbanding Ethereum anda.

Harga Ledger Nano S:

Harga Lejar Nano S dompet hampir $ 59 USD. yang memang merupakan dompet yang mahal untuk syiling Ethereum berbanding yang lain. Tetapi pada masa yang sama, anda mendapat dompet yang berbeza, unik dan keras untuk mata wang digital anda.

Apa yang termasuk dalam kotak?

kotak dompet lejar

kotak nano dompet

Kotak itu akan merangkumi lebih daripada sekadar Lejar Nano S yang berfungsi dan kelihatan seperti peranti USB. Selain daripada ini, anda juga akan mendapatkan kabel USB untuk menyambungkan dompet anda ke peranti yang berbeza seperti komputer. Aksesori, arahan dan helaian pemulihan yang lain juga terdapat di dalam kotak.

Ia selamat dan terjamin:

Ya, ia adalah dompet Ethereum perkakasan dan anda harus menjaga dompet ini dengan cara yang sama seperti anda menjaga dompet anda. Tetapi selain daripada ini, syarikat ini menawarkan anda beberapa ciri keselamatan dalam talian yang lain untuk menjimatkan Ethereum anda daripada pencuri atau sekiranya anda kehilangan dompet di suatu tempat. Untuk menggunakan dompet untuk transaksi, anda boleh mendapatkannya dengan kod PIN. Ini bermaksud bahawa jika seseorang cuba mengakses akaun anda, dia perlu memasukkan kod PIN untuk diproses.

Pelbagai syiling:

dompet mata wang lejar

Ethereum bukan satu-satunya syiling yang Lejar Nano S membenarkan anda menyimpan di dompet anda, tetapi anda boleh menyimpan banyak syiling sekaligus.

Sandaran automatik dihasilkan

Untuk menjadikannya lebih selamat untuk anda, peranti akan menghasilkan sandaran dompet anda secara automatik. Sekiranya anda kehilangan dompet di suatu tempat, sandaran terkini akan sentiasa tersedia dalam talian di akaun anda sepanjang masa. Lembaran pemulihan boleh berfungsi dengan dompet atau peranti langkan lain yang serasi jika anda ingin berpindah ke peranti lejar lain pada masa akan datang.

BACA 5 Dompet Bitcoin Terbaik 2021

Gunakan lebih dari sekadar dompet

Dompet tidak mempunyai skrin paparan tetapi Lejar Nano S ada di mana anda boleh menggunakan aplikasi pendamping lain seperti dompet cryptocurrency, SSH, U2F, dan aplikasi tersuai anda sendiri, dll..

Ledger Nano S Mengundi # 1 Dompet Terbaik Untuk ETH oleh Pembaca kami pada tahun 2021

2- Guarda Wallet

dompet guarda

Guarda adalah dompet cryptocurrency berbilang platform bukan kustodian yang direka untuk menyimpan, mengurus dan memindahkan aset digital dengan mudah. Guarda kini menyokong lebih daripada 40 blockchain yang paling popular dan lebih dari 10.000 token mereka (termasuk BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH dan banyak lagi). Semua mata wang boleh dibeli di dalam dompet dengan kad bank. Pengguna juga dapat menukar mata wang melalui perkhidmatan pertukaran terbina dalam dan melakukan transaksi cryptocurrency yang cepat.

Dompet Guarda tersedia dalam pelbagai versi: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mudah Alih (iOS, Android) dan Sambungan Chrome.

Penyimpanan cryptocurrency Guarda berfungsi di seluruh platform dan boleh diakses dari mana-mana peranti yang disambungkan ke Internet. Selain dompet pelbagai mata wang utama, Guarda menawarkan pelbagai dompet mudah alih sumber terbuka mata wang tunggal.

Oleh kerana Guarda menyediakan dompet tanpa hak penjagaan, data peribadi atau kunci peribadi pengguna tidak disimpan atau digunakan oleh syarikat dengan cara apa pun – ini meningkatkan keselamatan koin kripto dan token dan mencegah semua kemungkinan kebocoran maklumat.

Ciri-ciri utama:

  • Sokongan 40+ blockchain dan lebih daripada 10 000 token;
  • Kawalan pengguna penuh ke atas kunci dan aset peribadi;
  • Antara muka mesra pengguna;
  • Pembelian cryptocurrency kad kredit / debit;
  • Pertukaran cryptocurrency terbina dalam;
  • Talian sokongan pelanggan 24/7;
  • Sandaran dompet yang disulitkan dengan selamat;
  • Kebolehcapaian merentas platform.

3- Dompet Atom

dompet atom

Atomic bebas hak penjagaan pelbagai mata wang Dompet Ethereum, yang menyokong lebih dari 300 syiling dan token lain. Anda boleh melindungi, mengurus, menukar dan membeli Eth dalam antara muka yang mesra pengguna yang dilindungi oleh benih mnemonik. Anda mengawal sepenuhnya dana anda.

Pelbagai Platform

Atomic Wallet tersedia untuk kebanyakan sistem operasi, termasuk Windows, macOS, Linux dan Android. Aplikasi untuk iOS akan dikeluarkan pada tahun 2019.

Keselamatan dan Tanpa Nama

Di Atomic, hanya anda yang mempunyai akses penuh ke dana anda. Atomic Wallet menggunakan kecerdasan pada peranti dan menyimpan semua kunci peribadi pada komputer atau / dan telefon pintar anda. Privasi anda dilindungi dengan baik dengan kata laluan yang anda tetapkan dan frasa mnemonik 12 kata.

Pelbagai mata wang

Selain Ethereum, Atomic menyokong lebih dari 300+ syiling dan token. Anda boleh melindungi dan menguruskannya, menukar dan membeli menggunakan perkhidmatan terbina dalam dan melakukan semuanya dalam satu antara muka, tanpa pergi ke laman web luaran. Lebih-lebih lagi, Atomic membolehkan anda menambahkan sebarang token ERC20 dalam beberapa klik dan menguruskannya.

Bayaran Sifar

Atomic adalah perisian percuma yang menghasilkan alamat dompet yang unik untuk anda.

Pertukaran segera dan Beli opsyen crypto

Atomic Wallet membolehkan anda menukar Ethereum dengan 60+ cryptocurrency. Perkhidmatan ini dikuasakan oleh Shapeshift, Changelly, dan Changenow.

Pilihan beli dalam aplikasi dikuasakan oleh Simplex membolehkan anda membeli Bitcoin, Ethereum, XRP, dan Litecoin dengan kad kredit dalam beberapa klik. Seluruh proses mengambil masa beberapa minit dan mengenakan bayaran 2% untuk Atomic.

Sokongan 24/7

Atom mengambil berat tentang penggunanya. Kakitangan sokongan bekerja 24/7 dan sentiasa bersedia untuk membantu sekiranya ada yang tidak kena. Purata masa menjawab adalah sekitar 1 jam.

4– Pembayaran Duit Syiling: (Tidak Disarankan)

dompet pembayaran syiling

Pembayaran Syiling adalah salah satu dompet berasaskan web yang paling popular yang direka untuk semua mata wang digital utama dan kecil. Perkara terbaik mengenai dompet ini yang paling menarik perhatian saya ialah bayaran rendah, mudah difahami, mudah digunakan dan menyokong pelbagai mata wang dalam satu platform. Jumlah ciri yang ditawarkan oleh CoinPayments melalui akaun dompet juga hebat. Walaupun, ia diterima oleh sebilangan besar kedai dalam talian yang bermaksud bahawa anda dapat menggunakan Eheruem untuk tujuan membeli-belah dalam talian dengan mudah.

Harga:

The Pembayaran Syiling tidak mengenakan sebarang bayaran kepada anda kerana membuat akaun di laman web mereka. Malah proses pengesahan identiti adalah percuma. Anda hanya akan dikenakan bayaran untuk transaksi dalam talian anda, apabila anda menggunakan ID dompet Coinpayments untuk menerima duit syiling anda di dompet anda, gunakan Ethereum untuk membeli-belah dalam talian dan pindah ke rangkaian lain untuk tujuan pelaburan. Kos transaksi hanya 0.5% dari jumlah transaksi. Bayaran transaksi tidak meningkatkan jumlah Ethereum.

READ Cayman Islands sedang Membangunkan Kerangka Peraturan untuk Penyedia Perkhidmatan Aset digital

Keselamatan:

CoinPayments menggunakan BitGo Instant untuk bukan sahaja membuat pembayaran anda lebih cepat tetapi juga menjamin Ethereum anda. BitGo menetapkan sejumlah halangan untuk menyukarkan penggodam untuk menggodam akaun dompet anda. Teknologi ini juga menggunakan teknologi multi-sig untuk sekuriti selanjutnya.

Aplikasi mudah alih:

Untuk memudahkan pengguna, Pembayaran Syiling hadir dengan penyelesaian aplikasi mudah alih. Sama ada anda mempunyai Telefon Pintar Android, Windows atau Apple, CoinPayments berfungsi dengan baik pada semua sistem operasi mereka.

Pelbagai syiling:

Dompet Coinpayment XRP terbaik

Ethereum bukan satu-satunya syiling yang Pembayaran Syiling membolehkan anda menyimpan di dompet anda, tetapi anda boleh menyimpan banyak syiling seperti Ripple XRP, Monero XMR dan banyak lagi .. pada satu masa di akaun dompet dalam talian anda.

5- Dompet MyEthereum:

dompet myethereum

Dompet MyEtherum atau MEW dicipta oleh kvhnuke dan tayvano. Ini masih merupakan salah satu dompet terbaru yang boleh dihasilkan terima dan hantar Ethereum. Sebab mengapa saya memilih dompet ini adalah kebolehpercayaan sistem. Ini adalah alat sumber terbuka dan pelanggan. Sistem ini berdasarkan JavaScript. Seperti dompet lain, dompet ini dikhaskan untuk satu mata wang sahaja dan itulah Ethereum. Ini bermaksud bahawa waktu transaksi pada sistem ini cepat kerana tidak ada pengguna lain yang menggunakan sistem yang sama untuk menghasilkan dompet untuk mata wang digital lain.

Perkara terbaik yang menjadikan dompet ini terbaik adalah sistem di belakangnya. Seperti dompet berasaskan web yang lain, ia tidak membenarkan anda buat dompet di pelayan mereka atau anda tidak akan mempunyai pilihan untuk membuat akaun di MEW. Tetapi ia membolehkan anda membuat dompet anda sendiri pada penyemak imbas anda yang boleh digunakan pada dompet keras juga. Untuk transaksi, anda boleh menggunakan blockchain mereka tetapi untuk ini, anda perlu menyiarkan transaksi anda terlebih dahulu.

MyEthereum Wallet percuma:

Sekiranya anda mencari dompet percuma untuk Ethereum anda, maka inilah yang perlu anda pilih. Tidak ada yuran pendaftaran, tanpa bayaran transaksi dan tidak ada biaya komisen sama sekali. MEW adalah percuma kerana mereka tidak memberi anda pelayan untuk mengehoskan dompet anda. Mereka hanya akan memberi anda tempat untuk menjana dompet anda sendiri untuk Ethereum.

Keselamatan! Apa keselamatan?

Ingat, ini adalah sistem sumber terbuka. Mereka akan membuat fail untuk anda dan anda adalah orang yang akan menyimpannya di penyemak imbas atau dompet keras anda. Pendek kata, mereka sama sekali tidak memberikan keselamatan. Anda, yang harus menjaga dompet ini. Anda boleh menyimpannya sebagai salinan lembut di komputer atau peranti digital lain termasuk dompet keras seperti Ledget Nano S.

 Ciri MEW:

Ciri utama MEW yang terbaik adalah kosnya yang sifar dan kedua, anda akan mendapat fail sumber dompet anda dan anda adalah orang yang harus menjaganya. Kemungkinan digodam atau dicuri hampir sifar sehingga anda berkongsi kata laluan komputer anda. Ini berfungsi dengan cara yang sama seperti dompet biasa anda.

Kesimpulan:

Setiap dompet yang telah dirancang untuk Ethereum hadir dengan ciri yang berbeza tetapi tujuan tiga daripadanya adalah sama. Lejar Nano S adalah dompet keras yang dapat dijamin oleh anda dan syarikat melalui sistem dompet dalam talian di mana Pembayaran bersama adalah dompet berasaskan web yang keselamatannya adalah tanggungjawab syarikat. MEW adalah dompet sumber terbuka yang tidak disimpan di pelayan dalam talian sehingga kemungkinan diretas hampir tidak ada. Oleh itu, pilih salah satu daripadanya dengan bijak berdasarkan keadaan yang sesuai dengan anda. (Ledger Nano S adalah pilihan kami yang disyorkan)

Ledger Nano S Mengundi Dompet # 1 Terbaik untuk Cryptocurrency pada tahun 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me