Как да инвестирате като експерт: 6 начина да инвестирате от £ 100 до £ 100,000

Търсите начини да инвестирате парите си? Чудите се как да инвестирате като експерт между £ 100 и £ 100,000? Тази статия ще ви помогне да станете експерт по инвестиране.

Дори и да сте нов в света на финансите, инвестирането като експертите в тази област е повече от възможно. Просто се запишете за един от нашите онлайн курсове за търговия и продължете да четете.

Ето шест начина да инвестирате от £ 100 до £ 100,000, които могат да проправят пътя ви към успеха.

Contents

Защо & Кога трябва да инвестирам като експерт?

Въпреки че много хора смятат, че не са в състояние да инвестират като експертите, за да спечелят състояние, истината е, че можете да станете асо за търговия.

Независимо дали сте завършил или родител, притеснен за семейството си, светът на търговия е отворен за всеки. От това да станете свой собствен шеф до осигуряването на пенсионирането си, има много причини да инвестирате парите си, с превръщането на живо същество в един от най-важните мотиватори.

Инвестирането привлича хора от всички сфери на живота. Форекс търговията, например, нараства популярността, тъй като валутният пазар е най-големият финансов пазар, отворен 24 часа, пет дни в седмицата.

Страхотното при инвестирането е, че никога не е късно да започнете. Можете да започнете да инвестирате парите си и да търгувате още днес! Според експерти най-важните фактори са да се изгради достатъчно увереност, умения и знания. Всъщност правилно търговско образование е ключът към успеха!

По този начин, преди да инвестирате парите си като експерт, инвестирайте времето и ресурсите си в образование, уеб семинари и книги.

Само след като натрупате достатъчно знания, можете да оставите емоциите си назад и да започнете да работите по създаването на печеливша стратегия за търговия. С времето ще научите, че вашето портфолио е от значение и че можете да използвате ограничени ресурси, за да постигнете огромна възвръщаемост.

Как & Къде да инвестирам от £ 100 до £ 100,000?

Въпреки че има много фактори, които трябва да се вземат предвид при търговията, инвестирането на пари като експертите може да бъде лесно. Можете да инвестирате между 100 и 100 000 британски лири! С други думи, можете да инвестирате малка сума или целогодишна заплата.

Независимо дали сте решили да инвестирате наследството си или парите, които сте вложили в пенсионния си план, с търпение и упоритост можете да спечелите състояние. Не забравяйте, че комбинирането също може да ви помогне да станете милионер. Най-важният съвет, който експертите могат да ви дадат, е да инвестирате само пари, които можете да си позволите да загубите!

Що се отнася до опциите за инвестиция, тогава има много начини да инвестирате от 100 до 100 000 лири – точно като истински експерт! В зависимост от вашите умения, личност и живот, има различни опции за търговия, които трябва да имате предвид.

6 начина да инвестирате като експерт от £ 100 до £ 100,000:

1. Инвестирайте във Форекс като експертите


Форекс пазарът е един от най-изкусителните варианти за инвестиции. С подходящо образование можете лесно да станете експерт в бранша, точно като Бил Липшуц или Джордж Сорос!

Докато някои стратегии за търговия могат да ви помогнат да увеличите богатството си в дългосрочен план, други като скалпирането могат да ви помогнат да спечелите от множество ходове и малки колебания на цените. Без значение каква стратегия и стил на търговия изберете, можете да инвестирате между 100 и 100 000 британски лири.

Благодарение на разнообразието на търговските сметки, много брокери предлагат микро и нано акаунти, така че можете да започнете да търгувате с £ 1. Имайте предвид, че малка сметка означава по-малки печалби в началото, което може да доведе до недоволство, бързане и грешки. Големите сметки, от друга страна, носят по-големи рискове, така че никога не търгувайте с пари, които можете да си позволите да загубите. Следователно, без значение какъв е вашият план, контролирането на емоциите ви става жизненоважно при търговията.

→ Щракнете тук, за да започнете да търгувате на форекс

2. Инвестирайте и се потопете в света на криптовалутите

търговия с криптовалута

Търговията с криптовалута е друга популярна опция за инвестиции, насърчавана от приемането на блокчейн технология в целия свят. Крипто пазарът набира все по-голяма популярност на фона на продължаващата пандемия, така че не се колебайте да инвестирате достатъчно време за разбиране на сложността му – точно като истински експерт.

Трябва да отбележим, че можете да търгувате чрез борса (директно закупуване на криптовалути) или брокер (закупуване на договор за разлика / CFD /). Можете да започнете да търгувате с криптовалута с малка сума – дори със £ 100! Не забравяйте обаче, че когато търгувате, ви се начисляват такси, така че това може да повлияе негативно на малката ви сметка.

Тъй като крипто пазарът е силно нестабилен, е необходимо подходящо образование, за да се разберат основите на крипто търговията и блокчейн и да се изгради последователна стратегия. Някои експерти предлагат да инвестирате между 5% и 35% от капитала си – само пари, които можете да си позволите да загубите.

→ Щракнете тук, за да започнете да търгувате с криптовалута

3. Инвестирайте в акции като голямата риба в търговията

Въпреки че много хора вярват, че фондовият пазар все още е място за големите риби в индустрията, истината е, че днешният технологичен напредък прави търговията изключително достъпна. Има различни брокери и платформи, които могат да ви помогнат да инвестирате парите си и да увеличите богатството си, като търгувате с акции онлайн.

Имайте предвид, че когато започнете да инвестирате на фондовия пазар, е по-добре да сте подготвени за бавен подход. Експертите предлагат да се концентрирате върху няколко потенциални победители, вместо да купувате десетки акции. Инвестирайте достатъчно време, за да анализирате самия отделен запас и действителния фондов пазар.

Ако ви липсват време и знания, за да победите пазара, просто изберете взаимен фонд! Можете да си купите частичен дял и да започнете да инвестирате парите си само с £ 100. Сега много компании позволяват на хората да започнат да търгуват с малка сума, тъй като акциите вече не се продават само като цели единици.

→ Щракнете тук, за да започнете да търгувате с акции

4. Инвестирайте в облигации като професионалист

Инвестирането в облигации е друг начин, който ви позволява да инвестирате парите си като експерт. Добрата новина е, че този тип инвестиции не са толкова рискови, колкото другите методи за търговия. Просто защото облигациите идват с нещо много важно: падеж!

Помислете за различни облигации, тъй като те ще изтичат в различен период, за да можете да разнообразите портфолиото си и да увеличите богатството си.

Въпреки че някои експерти препоръчват да се инвестират между 100 000 и 200 000 британски лири в отделни облигации, за да се вземат на сериозно в света на финансите, истината е, че в днешно време можете да инвестирате малка сума в облигации. В зависимост от вида на облигацията можете да започнете с малки увеличения или да помислите за взаимен фонд. Можете да започнете да инвестирате само с £ 100.

5. Инвестирайте парите си в стоки и недвижими имоти

Инвестирането в стоки, злато и недвижими имоти е друг популярен начин да инвестирате парите си като експертите. Има различни активи, които човек може да разгледа.

Що се отнася до златото, например, експертите предлагат да инвестирате малка сума главно, за да разнообразите портфолиото си. Има различни начини за инвестиране в злато, като запасите от злато са популярен актив сред инвеститорите в растеж.

Инвестирането в недвижими имоти, от друга страна, е привлекателна форма на дългосрочна инвестиция. За да инвестирате в имот и да станете хазяин, ще ви трябват поне 20 000 паунда предварително за имот, продаван за 100 000 паунда, тъй като банките изискват 20% от цената на имота като първоначална вноска. И все пак можете да навлезете на пазара чрез инвестиционна група за недвижими имоти или партньорство с малка сума.

→ Щракнете тук, за да започнете да търгувате със стоки

6. Инвестирайте от 100 до 100 000 паунда във фондове

Взаимни фондове са популярни методи да инвестирате парите си в различни активи, тъй като ви позволяват да търгувате с малка сума. Този тип инвестиция се препоръчва за начинаещи, които все още изследват сложността на инвестиционния пазар.

Както беше посочено по-горе, можете да изберете взаимен фонд, който да инвестира в облигации, акции и много други активи. Можете лесно да инвестирате между 100 и 100 000 британски лири.

Не е нужно и състояние, за да започнете да инвестирате във фондове. Не е тайна, че всичко, от което се нуждаете, е подходящо обучение за търговия, интернет връзка и компютър или интелигентно устройство, за да започнете да печелите пари!

Звездни съвети за инвестиране на парите си

инвестиционни съвети

Възможностите за инвестиции се увеличават по целия свят. Интересното е, че на фона на пандемията от коронавирус, има някои търговски промени през 2020 г., които експертите препоръчват да се обмислят. Инвестирането в екологични, социални и управленски проекти е много популярно, като устойчивостта се превръща във фокус на инвестициите.

Технологиите са друга инвестиционна ниша, която нараства експоненциално. От работа от вкъщи до стрийминг на живо, технологията играе решаваща роля в днешния свят. Очаква се скоро игрите и 5G да експлодират, така че търговците трябва да обмислят технологични компании, които работят върху технологични подобрения и иновации. По-специално популярността на блокчейн игрите се увеличава.

По-необичайни инвестиции, като инвестиции в вино, монети, земеделски земи, изкуство и ценни книжа с фиксиран доход също си заслужават да бъдат разгледани. Просто се информирайте за света на финансите и всички фактори, които оказват влияние върху търговията!

Как да инвестирате от £ 100 до £ 100 000 Като експерт: Трябва ли да инвестирам малка сума на месец или огромна еднократна сума?

Въпреки че търговията е вълнуващо инвестиционно начинание, тя винаги включва някои рискове. Чрез подходящо образование и последователност обаче можете да спечелите състояние. Колкото по-рано започнете да инвестирате, толкова по-добре и толкова повече пари ще спечелите. Не забравяйте, че загубата и победата са част от играта! Тук трябва да отбележим, че според някои експерти наличието на дългосрочен план, като инвестиране в пенсионна сметка, може да бъде по-изгодно от бързи решения.

Ако искате да играете безопасно и решите да инвестирате малка сума на месечна база, можете просто да отворите спестовна сметка. Въпреки че търговията и инвестициите в нововъзникващи индустрии могат да бъдат по-вълнуващи и печеливши, трябва да се чувствате комфортно с ходовете си и сумата, която сте готови да инвестирате и рискувате. Все пак управлението на риска е от съществено значение при търговията!

Ако искате да платите на еднократна сума, например £ 10 000, трябва отново да прецените целите си и да решите за колко време инвестирате парите си. Винаги обмисляйте данъчно ефективни опции. Ако нямате опит, не поемайте големи рискове, тъй като инвестицията ви може да падне с 20% … или дори да загубите всичко, което сте спечелили. Инвестирайте парите си в различни активи, като акции и фиксирана лихва, за да разнообразите портфолиото си.

Винаги оценявайте акаунта си и потърсете професионална помощ. За инвеститори за първи път робо-съветниците също са добър вариант, тъй като са достъпни и достъпни. Независимо дали искате да инвестирате само £ 100 или £ 100,000, намерете a уважаван брокер да ви помогне да инвестирате като експерт.

Ключови точки

  • Независимо дали решите да инвестирате 100 или 100 000 паунда, инвестирането като експерти може да бъде лесно. Всичко, от което се нуждаете, е подходящо търговско образование, последователност и емоционален самоконтрол.
  • В днешния бързо развиващ се свят съществуват различни начини за инвестиции, които начинаещите да търгуват. От валутна търговия до недвижими имоти, можете да инвестирате в различни активи – точно като експерт.
  • Въпреки че причините за търговия на търговците се различават, никога не е късно да започнете да инвестирате парите си. Колкото по-рано започнете, толкова повече пари ще спечелите, нали?!
  • Страхотната новина е, че не се нуждаете от голяма сума, за да започнете да търгувате. Технологичните иновации улесняват онлайн търговията и можете да започнете да инвестирате само със 100 паунда.
  • Експертите предлагат да се инвестират пари в нововъзникващи пазари, включително екологични компании и технологични стартиращи фирми, тъй като такива организации имат потенциала да преодолеят всички предизвикателства, наложени до 2020 г..
  • Отварянето на спестовна сметка също е популярна опция, която може да ви помогне да увеличите богатството си в дългосрочен план, като съставянето играе решаваща роля.
  • Независимо дали решавате да инвестирате пари на месечна база или голяма еднократна сума, винаги оценявайте ходовете си и методите за управление на риска. Научете се от експертите и поискайте професионална помощ, когато е необходимо.

Топ брокер в Обединеното кралство

Търговец с eToro сметка може да търгува CFD върху базови финансови активи като Форекс, Запаси, Стоки, Криптовалути и Индекси. С тесни спредове те са водеща световна марка. Избран за топ брокер във Великобритания.

Търгувайте Forex с най-високо оценен брокер eToro, който е избран въз основа на високия му рейтинг и вашето местоположение.

Кои инвестиционни опции бихте избрали? Колко бихте искали да инвестирате? Уведомете ни в коментарите по-долу.

Ако нашата статия ви е харесала Как да инвестирате като експерт: 6 начина да инвестирате от £ 100 до £ 100,000, моля, подайте ни палец и го споделете с всеки, който може да го намери за полезен.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector