Price Action Trading Великобритания

Contents

Ръководство за търговия с ценови действия във Великобритания

Искате ли да започнете търговия с ценови действия във Великобритания? Ще обясним какво представлява търговията с ценови действия и как работи. Също така ще разгледаме стратегиите за търговия с ценови действия и ще прегледаме най-големия британски брокер, който можете да започнете да търгувате.

Всички търговски стратегии се въртят около решаващ основен фактор – цената на актива.

Колкото повече разбирате кои фактори влияят върху цената на даден финансов инструмент, толкова повече успех ще имате при онлайн търговията.

В това се състои ценовото действие – то се отнася до движението на цените на дадена ценна книга.

С прости думи, ценовата търговия е форма на търговия, която изучава текущите ценови движения на даден актив, за да се предскаже бъдещата му посока.

Независимо дали сте краткосрочен търговец или дългосрочен инвеститор, анализирането на тези движения на цените е един от най-мощните, но най-прости начини да получите представа за пазара.

В това ръководство ние обхващаме всичко, което трябва да знаете за търговията с ценови действия във Великобритания.

Започваме с обяснение как работи феноменът, различните участващи стратегии и как можете да намерите най-добрия онлайн брокер във Великобритания, който да подходи към търговията с ценови действия днес.

Съдържание

Какво е Price Action Trading UK?

Стратегии за търговия с цени на Великобритания

Предимства на Price Action Trading UK

Ценови рискове при търговия

Съвети за търговия с цени на Великобритания


Как да намерите най-добрата платформа за Price Action Trading UK

Как да започнете ценови действия Търговия Великобритания днес

Заключение

Често задавани въпроси

Какво е Price Action Trading UK?

Както споменахме по-горе, търговията с ценови действия се фокусира върху движението на цените на даден актив, за да спекулира за бъдещата му посока. Тази аналитична стратегия за търговия става все по-популярна сред британските клиенти на дребно, особено на пазарите с висока волатилност.

В сравнение с други стилове на търговия, търговията с ценови действия Великобритания игнорира други основни фактори за анализ. Вместо това той се фокусира само върху по-скорошни и исторически движения на цените.

Като такива търговията с ценови действия в Обединеното кралство също може да зависи от инструментите и показателите за технически анализ, но с ценови решения, които винаги управляват търговията. В допълнение, търговците с ценови действия също вземат предвид скоростта на тези движения, както и съответния обем.

Въпреки това търговията с ценови действия също може да бъде много субективна. Изводите, направени от търговците, се влияят от техните психологически и поведенчески интерпретации.

Например, ако акцията се движи на $ 198 и след това пресича индивидуално зададеното ниво от $ 200, един търговец може да предскаже по-нататъшно движение нагоре и да заеме дълга позиция.

От друга страна, друг търговец на ценови действия може да очаква обръщане на цената и по този начин да заеме кратка позиция.

Както можете да видите, двама търговци на ценови действия могат да стигнат до два различни извода за едно и също движение на цените.

Следователно този субективен характер на търговията с ценови действия в Обединеното кралство има както своите положителни, така и отрицателни страни. От една страна, това означава, че можете да разработите лична стратегия за търговия, която няма да бъде преодоляна от други пазарни спекуланти. И обратно, емоционално повлияното решение също може да доведе до прекалено рискови сценарии.

По своята същност търговията с ценови действия е подход, улеснен от изучаването на ценовата история и инструментите за технически анализ – при който търговците могат да вземат собствени субективни решения.

Най-добрите пазари за ценова търговия Великобритания

Тъй като търговията с ценови действия е подход за спекулация на цените, тя се използва от търговците, спекулиращи с всички видове финансови инструменти. Можете да създадете стратегия за ценово действие за широк спектър от ценни книжа, включително – акции, валута, стоки, криптовалути, деривати и други.

Например, най-високо оцененият онлайн брокер eToro е една от най-препоръчваните платформи за ценова търговия. Брокерът ви дава достъп до над 2400 акции от 17 различни борси – плюс купища CFD пазари.

Можете също така да се възползвате от близо 100 технически индикатора, за да подпомогнете вашите стратегии за ценово действие.

Въпреки това, търговията с ценови действия в Обединеното кралство е идеална за силно нестабилни активи, които виждат бързи и големи обемни ценови промени – като например валутната и стоковата търговия. Тези ценни книжа са свидетели на множество колебания на цените в рамките на един търговски ден.

Стратегиите за търговия с ценови действия също се използват за спекулиране на цените, които се въртят около пазарните събития и новини. Например стоковият пазар е значително повлиян от икономическите заглавия и по този начин може да се възползва от стратегия за ценово действие.

Въпреки това, стратегии за ценови действия могат да се прилагат и за ETF и опции. Имайте предвид обаче, че когато търгувате активи с ниска ликвидност – може да е трудно бързо да отворите и затворите позициите си, за да се възползвате от движението на цената.

Стратегии за търговия с цени на Великобритания

Както казахме, търговията с ценови действия във Великобритания има тенденция да бъде субективна. Следователно всеки търговец трябва да определи стратегия, която да работи най-добре за техните търговски цели.

В обичайната практика търговците с ценови действия във Великобритания използват множество стратегии през целия ден. Използването на един специфичен подход към ценовото действие може да ограничи броя на възможностите на пазара.

Като такива, търговците превключват между различни стилове, за да намерят улики къде ще продължи цената на пазара.

Въпреки че системите за търговия с ценови действия не разчитат на технически показатели, понякога диаграми и модели могат да бъдат използвани, за да получат представа за ценовата тенденция на актива.

Един такъв често използван технически индикатор за ценово действие е свещник. Той дава на търговеца полезна информация за цената на отваряне и затваряне на пазара, както и най-високите и най-ниските ценови нива – за потребителски определен период от време.

За тези, които не знаят, ето кратък преглед на диаграмите на свещниците:

 • Ако истинското тяло на свещника е черно / запълнено – това означава, че цената на затваряне на актива е била по-ниска от цената на отваряне.
 • Ако тялото е празно, тогава цената на затваряне е по-висока от цената на отваряне.

Имайки това предвид, нека разгледаме по-отблизо трите различни стратегии за ценови действия, които можете да опитате.

Триредов удар

Диаграмата с три линии на удар е модел на свещник, който представлява мощен обрат в цените на даден актив.

За мечи трилинеен удар този модел се идентифицира, ако има три мечи свещи, образуващи се в един ред – всеки се затваря с цена по-ниска от предишната свещ.

Четвърти свещник ще означава, че е необходим обрат – като се има предвид, че тази свещ се отваря под предишната свещ и се затваря на по-висока цена от отварянето на първия свещник.

За предпочитане е тази свещ за обръщане също да бъде съчетана с голям обем на търговия. Това предполага, че това обръщане на цените се подкрепя от дълги позиции на пазара – което означава, че предстои нова възходяща тенденция.

Същият процес ще работи и по обратния начин при бичия триредов удар. Търсите три последователни бичи свещи – с цените на затваряне по-високи от предишната. Четвъртата свещ ще обърне тази възходяща тенденция.

Като цяло търговците смятат обръщането на цените като добра точка за влизане на пазара.

Вечерна звезда

Моделът на вечерната звезда е друга стратегия, използвана за откриване на тенденция, която е на път да се обърне – от бичи към мечи. Този подход е широко предпочитан при ценова търговия на форекс.

Моделът се състои от три свещника – голяма бяла свещ, малка тяло и червена свещ. В този мечи модел на свещник първата свещ е бича свещ, последвана от втората свещ, която пропуска надолу.

Моделът се затваря от мечешката свещ, която се откъсва от втората свещ.

Тъй като моделът на вечерната звезда е широко използвана стратегия – често се разглежда от търговците на ценови действия като един от най-надеждните технически показатели.

Пробив на бик

Моделите на разбиване на бича се появяват, когато активът показва силен възходящ тренд. На диаграмата този модел прилича на флаг на стълб.

Моделът започва, когато активът направи силен ход с висок относителен обем – образувайки полюс. И тогава запасът се консолидира в горната част на стълба с по-лек обем – движещ се настрани или леко надолу, откъдето формира флага.

Моделът се прекъсва, когато се появи друг силен бичи свещник.

Търговците с ценови действия в Обединеното кралство също избират да отворят позициите си преди началото на пробив, за да уловят възходящия тренд. Това увеличение на цената обаче не винаги се случва.

Като такъв, най-добре е да влезете в бича позиция, след като пробивът вече е започнал и е подкрепен от голям обем на търговия.

Готови за старт Ценова търговия?

Предимства на Price Action Trading UK

Концепцията, която стои зад търговията с ценови действия, е проста – трябва да проучите движението на цените. На търговците обаче може да отнеме известно време, за да се научат как да четат диаграми и да правят изводи от техния анализ.

Въпреки това, инвестирането на времето си в методи за търговия с ценови действия наистина може да бъде полезно. Ето редица предимства, които правят тази стратегия популярна сред търговците във Великобритания.

Ето най-добрите неща за ценовата търговия:

Единична променлива

В сравнение с другите стратегии за технически анализ, търговията с ценови действия не разчита на твърде много технически показатели. Вместо това, вие разглеждате само цената като променлива, като по същество елиминирате всякаква друга бъркотия.

Това позволява на търговците да спестят време, без да се налага да мислят за други възможности и да се фокусират само върху свещни диаграми, за да вземат своите търговски решения.

Гъвкави стратегии

Както обяснихме по-рано, ценовите действия в Обединеното кралство са гъвкави за различни стратегии – в зависимост от това с кой финансов актив искате да търгувате. Независимо от пазарните условия, можете да вземате решения въз основа на анализ на ценовите действия.

Освен това, за разлика от други видове търговия, вие не сте заключени в една конкретна настройка. Тъй като тълкуването е субективно, зависи от вас да решите дали конкретен модел на диаграмата отговаря на вашите критерии за търговия или толерантност към риска.

Данни в реално време

Повечето технически индикатори, използвани в търговията, изостават от пазара с поне няколко минути. Освен това тези индикатори в крайна сметка се основават и на движението на цените на актива.

С търговията с ценови действия вие се консултирате директно с източника – гарантирайки, че получавате данни в реално време без никакви закъснения.

Ценови рискове при търговия

Търговията с ценови действия е системна практика. В същото време тя е и по своята същност субективна. Търговците са свободни да вземат собствени решения в рамките на даден сценарий. Тяхните търговски позиции ще зависят от тяхното поведенческо и емоционално състояние.

По същите причини е важно търговците да са наясно с рисковете, които произтичат от търговията с ценови действия. Ако станете емоционално инвестирани, може да е по-трудно да управлявате рисковете си, дори когато сделките вървят срещу вас.

Един от начините за намаляване на риска е чрез задаване на стоп-лос поръчки за вашите сделки. Те ви позволяват да поемате само рисковете, които можете да си позволите. Също така елиминира необходимостта от вземане на решения в реално време за излизане от сделка.

Вместо това ще зададете лимит на стоп-лос, преди да влезете на пазара – и сделката ще бъде автоматично затворена, ако загубите ви достигнат предварително определеното ниво.

Освен това търговията с ценови действия не работи добре с инструменти за автоматизация, като например ботове за търговия или сигнали. Те извеждат данни от множество технически показатели, а не от данни за цените.

Ако сте човек, който се стреми към подобни стратегии, трябва да вземете това предвид, преди да изберете система за търговия с ценови действия в Обединеното кралство.

Съвети за търговия с цени на Великобритания

Както можете да видите, търговията с ценови действия изисква да имате твърдо разбиране на десетки технически показатели. Следователно този подход е по-подходящ за търговци, които са по-опитни с усъвършенствано четене на графики.

Въпреки това, ако се интересувате от ценова търговия във Великобритания, препоръчваме ви да започнете да се обучавате веднага. Само не забравяйте, че ще отнеме време, за да научите стратегии, да забележите тенденции и обрати.

Независимо от това, тук обсъждаме някои съвети за това как най-добре можете да научите въжетата на ценовата екшън търговия във Великобритания.

Съвет 1: Прочетете книги за търговия с ценови действия

Въпреки че ценовото действие не разчита изцяло на технически анализ, все пак има някои аспекти като четене на диаграми и индикатори, с които трябва да сте наясно.

Първата стъпка в изучаването на ценовото действие и свързания с тях технически анализ е разбирането на основните концепции. Един от най-добрите начини да постигнете това е като четете книги за стилове на търговия. Ето списък на търговските книги, издържали изпитанието на времето.

 • Екшън серии за търговия с цени от Ал Брукс
 • Forex Price Action Scalping от Боб Валман
 • Окончателното ръководство за анализ на ценовия модел и тълкуване от Мартин Принг
 • Японски техники за диаграми на свещници от Стив Нисън

Тук на нашия уебсайт ще намерите значително количество ръководства за начинаещи за технически анализ.

Съвет 2: Регистрирайте се за курс за търговия с ценови действия

Ако четенето не е първото ви предпочитание, тогава винаги можете да се обърнете към онлайн курсове, за да научите всичко, което трябва да знаете за стратегиите за търговия.

Благодарение на интернет, сега можете да намерите онлайн курсове на популярни платформи за сертифициране точно от уюта на вашия дом.

Няколко примера за такива курсове включват търговия с акции с Price Action и овладяване на Price Action търговия с предлагане и търсене на Udemy.

Можете също така да намерите ръководства за изследване като нашето, за да научите повече за четенето на диаграми и управлението на риска.

Попълването на онлайн курс ще ви отведе по-нагоре по кривата на обучение и ще ви помогне да разберете по-добре работата на пазара.

По-важното е, че можете да намерите курс, който отговаря на вашето ниво – било то напълно начинаещ или напреднал търговец. Предлагат се и курсове с различни структури, в зависимост от това какъв вид опит търсите.

Така или иначе, онлайн курсът може да бъде един от най-добрите инструменти за изучаване на търговията с ценови действия във Великобритания и за придобиване на задълбочени познания за схемите на диаграмите.

Съвет 3: Упражнявайте уменията си с демо акаунти

След като сте разбрали задълбочено тънкостите на ценовата търговия, следващата стъпка е да вземете теорията от своето обучение и да я приложите на практика. Търговията в реалния свят обаче може да има сериозни последици.

Ето защо е най-добре да изберете онлайн брокер, който предлага демо сметки. Например, на eToro, можете да проверите вашите стратегии за търговия с ценови действия чрез хартиени фондове. Това ще ви позволи да разберете по-добре как работят вашите стратегии в реални пазарни условия.

Можете да използвате демонстрационната сметка на вашия брокер, за да се запознаете с четенето на графики, моделите и управлението на риска, свързани с търговията с ценови действия във Великобритания.

Когато сте готови да започнете да търгувате с реални пари – можете просто да преминете към вашата търговска сметка на вашата брокерска платформа.

Съвет 4: Помислете за търговия с копия

Друг начин да започнете с ценова търговия във Великобритания е да търгувате пасивно. На платформи като eToro, можете да получите достъп до автоматизирана функция, наречена Копиране на търговия. Това ви позволява да изберете експертен търговец на ценови действия и да копирате текущите им сделки във вашето портфолио.

Всичко, което трябва да направите, е да инвестирате минимум $ 200 (около £ 160) за всеки от вашите съответни търговци на копия и позициите ще бъдат автоматизирани във вашия акаунт.

Това обаче не нарушава контрола, който имате върху портфолиото си. Например все още можете да излезете от позиция по всяко време или да коригирате отделни поръчки, за да отговарят на вашите финансови цели.

Използването на функцията за копиране на търговец ви позволява да извлечете прозрения за това как опитни търговци използват стратегии за ценови действия, за да направят своя избор за търговия.

Започнете своя Търговия с ценови действия Пътуване сега!

Как да намерите най-добрата платформа за Price Action Trading UK

цена действие търговия Великобритания платформа

Ако сте търговец, имате безброй онлайн брокери във Великобритания, готови да ви предложат акаунт.

Намирането на подходящата платформа за вашата стратегия за търговия с ценови действия може да бъде поразителен и сложен процес, особено за начинаещи.

От другата страна можете лесно да отделите житото от плявата, като се фокусирате върху характеристиките, от които се нуждаете най-много.

Имайки предвид това, ние създадохме списък с фактори, които ще помогнат в търсенето на най-добрия брокер в Обединеното кралство за целите ви за ценова екшън търговия.

Регулиране и лицензиране

Вашият онлайн брокер ще работи от ваше име – ще държи парите ви в онлайн акаунт и ще изпълнява вашите сделки. Имайки предвид това, от първостепенно значение е да изберете брокер, на когото можете да се доверите с трудно спечелените си пари.

Като такъв, един от най-важните аспекти, които трябва да имате предвид, е да се гарантира, че вашата брокерска платформа е лицензирана. Регулираният брокер ще наблюдава финансовите си дейности от един или повече регулаторни органи.

Във Великобритания органът за финансово поведение (FCA) е агенцията, която гарантира, че брокерите следват насоки и стандарти. Има и други добре известни регулаторни органи като Кипърската комисия по ценни книжа и борси (CySEC) и Австралийската комисия по ценни книжа и инвестиции (ASIC).

Работата с регулиран брокер гарантира прозрачност, както и безопасността на вашите търговски фондове. Излишно е да казвам, че ако брокерът не притежава лиценз от нито един от тези регулаторни органи, най-добре е да ги избягвате.

С това казано, платформа за социална търговия eToro се регулира от трите гореспоменати агенции. Освен това на eToro търговците на ценови действия в Обединеното кралство също могат да се възползват от защитата, предлагана от FSCS.

Поддържани ценни книжа

Както споменахме по-рано, ценовата търговия в Обединеното кралство е приложима за всички видове финансови ценни книжа. Ако вече знаете кой актив искате да търгувате, можете да потърсите платформи, които предлагат предпочитания от вас пазар.

В случай че искате да имате достъп до по-широк избор от активи, можете да намерите и брокери, които предлагат различни ценни книжа – от акции и валута до криптовалути и деривати. Нашата най-високо оценена ценова платформа за търговия в Обединеното кралство eToro има близо 3000 различни финансови активи, от които можете да избирате.

Собственост или CFD

Търговията с ценови действия е начело на краткосрочните стратегии – като дневната търговия. Това означава, че е най-подходящ за търговия с инструменти като деривати, а не за дългосрочни инвестиционни планове.

Например, ценовите стратегии за действие ви позволяват да правите множество сделки с CFD – през един ден за търговия.

Като такива, когато избирате вашия британски брокер, трябва също да помислите дали те ви дават достъп до деривати.

Търговията с CFD също идва с предимствата на ливъридж и къси продажби. По този начин можете да се възползвате както от мечи, така и от бичи ценови тенденции за търговия на пазара на пазара.

Имайте предвид обаче, че когато търгувате CFD, ще бъдете длъжни да платите суап такса на вашия брокер. Това е приложимо, ако държите вашите търговски позиции отворени за една нощ.

Търговска платформа

Едно от основните предимства на ценовото действие за търговия във Великобритания е, че е съвместимо със софтуера за търговия. В края на краищата не са ви необходими специални инструменти за технически анализ, за ​​да проучите цените на дума. По-скоро свещите или друг символ на цената на графиката могат да ви предложат необходимата информация.

Следователно имате възможност да изберете с какъв вид платформа за търговия искате да търгувате.

На платформи като eToro, можете да инвестирате и търгувате директно от сайта на брокера. Това означава, че не е нужно да инсталирате никакъв софтуер, за да започнете да търгувате. Можете да получите достъп до мястото за търговия направо от самата ваша брокерска сметка.

От друга страна, някои от вас може да предпочетат търговията на платформи на трети страни като MT4, MT5 или cTrader. В този случай трябва да проверите дали избраният от вас брокер предлага поддръжка за съответната платформа.

Освен това повечето платформи за търговия във Великобритания предлагат и мобилни приложения. Това ще ви позволи да получите достъп до акаунта си и да извършвате сделки, докато сте в движение.

Такси за посредничество в Обединеното кралство

В крайна сметка търговията с ценови действия в Обединеното кралство само ви помага да правите избори за търговия. Останалата част от процеса на търговия остава същата, без значение кой актив сте избрали.

С други думи, за да изпълните вашите сделки, ще трябва да платите такси на вашия онлайн брокер в Обединеното кралство. Видовете такси могат да се различават значително при брокерите, така че трябва да обърнете внимание колко плащате и за какво плащате.

Тук имаме списък с най-често срещаните такси, които можете да очаквате от онлайн брокери, когато изпълнявате вашата стратегия за ценова търговия, Великобритания.

Такси за търговия

Таксите за сделки са най-често свързани с конвенционални ценни книжа като акции и ETF. Повечето брокери начисляват това на фиксирана ставка за всяка сделка.

 • Например, да кажем, че сте решили да отидете дълго на акциите на BP въз основа на вашата стратегия за ценова търговия във Великобритания.
 • Избраният от вас брокер ви таксува £ 5 за сделка.
 • Независимо какъв е вашият залог, вие ще платите £ 5, когато отворите сделката.
 • След това ще платите £ 5 отново, когато приключите сделката.

Обърнете внимание, че същата сделка няма да ви струва нищо в eToro – тъй като платформата не начислява такси за търговия за търговия.

Комисионни за търговия

За разлика от таксите за раздаване, комисионните за търговия се изчисляват като променлива такса, изчислена спрямо вашия залог.

Например:

 • Да приемем, че избраният от вас британски брокер има комисионна, определена на 0,6%.
 • Искате да търгувате с GBP / AUD и да влезете на пазара, като заложите £ 500 на двойката.
 • Това означава, че плащате комисионна от £ 3 за тази сделка.
 • Когато излезете от пазара, вашата позиция е на стойност £ 800.
 • За тази сделка плащате комисионна от £ 4,80 (0,6% от £ 800).

Всъщност накрая ще платите комисионна от двете страни на сделката. След това отново, ако изберете eToro, тази сделка ще се извършва при нулева процентна комисионна.

Спредове

При търговия с ценови действия във Великобритания спредът е разликата между цената на покупка и продажба на финансова ценна книга. Подобно на комисионните за търговия, спредовете обикновено се изразяват в проценти. Въпреки че платформите за валутна търговия обикновено избират пипсове.

В идеалния случай искате да търсите платформи за търговия в Обединеното кралство, които предлагат тесни спредове за всички активи. Колкото по-голям е спредът, толкова повече той ще изяде печалбите ви,

С други думи – ако вашият брокер ви таксува 0,80% като спред, ще влезете в сделка със загуба от 0,80%.

Ще трябва да постигнете печалби от поне 0,80%, за да постигнете равностойност при тази сделка. Само печалбите над това ниво от 0,80% на цената ще се отчитат като печалба.

Депозити и тегления

Всички платформи за търговия във Великобритания изискват да направите депозит във вашата сметка. Докато някои брокери ви дават избор от различни начини на плащане, други могат да направят този процес тромав.

Например на някои платформи можете да депозирате пари само чрез ръчни банкови преводи. Това означава, че ще отнеме няколко дни, докато парите се появят във вашата търговска сметка.

За сравнение, на eToro, можете да избирате между кредитни / дебитни карти, банкови преводи и електронни портфейли, за да финансирате сметката си.

Инструменти за начинаещи

Както подчертахме няколко пъти в това ръководство, търговията с ценови действия във Великобритания може да бъде малко сложна за начинаещи. В случай, че сте начинаещ, преди да приемете този стил на търговия – трябва да се уверите, че брокерът във Великобритания разполага с всички подходящи ресурси на ваше разположение.

Затова ви предлагаме да изберете брокер, който предлага поне няколко или всички тези инструменти.

Образователни инструменти

Най-добрите брокери във Великобритания имат интуитивни платформи, които се адаптират към нуждите на всички нива на търговци. Това включва набор от образователни инструменти, които обхващат различни стратегии за търговия, ръководства за употреба и уроци за това как да използвате платформата.

Например eToro има училище за търговия, създадено за начинаещи – където можете да избирате между онлайн или курс в класната стая, за да научите основите на търговията. Освен това те ви изпращат ежедневни пазарни анализи, хостинг уебинари, подкасти и ви актуализират редовно със съответните пазарни новини.

Автоматизирана търговия

Има много хора, които искат да се възползват от финансовите пазари, но въпреки това не успяват да го направят поради липсата на разбиране за работата на търговията. За такива търговци е най-добре да потърсят платформа, която предлага автоматизирани услуги за търговия.

Един такъв пример за пасивна търговия е функцията Copy Trading, предоставена от eToro. Както обсъждахме по-рано, това ви позволява да инвестирате в търговец на ценови действия и от своя страна да копирате техните сделки в собствения си eToro акаунт.

Въпреки това, въпреки че сделките са автоматизирани, вие все още поддържате пълен контрол върху вашите средства и избори за търговия.

В допълнение eToro предлага и CopyPortfolios – където избирате стратегия, която да бъде приложена към вашия акаунт. Има десетки стратегии за търговия, от които можете да избирате въз основа на вида актив, към който искате да бъдете изложени.

След като инвестирате в тази функция, eToro ще поеме управлението на вашето портфолио – докато вие се възползвате от пасивното търговско изживяване.

Инструменти за опитни търговци

В другия край на спектъра опитни професионалисти може да търсят съвсем различен набор от функции, които да подпомогнат търговските им процеси. Например, ако сте дневен търговец или търговец на суинг, искате брокер, който да ви даде достъп до инструменти и индикатори за технически анализ.

Ето списък на най-предпочитаните инструменти, използвани от опитни професионалисти в търговията с ценови действия:

 • Технически показатели като RSI, MACD и пълзящи средни
 • Възможност за персонализиране на екрана за търговия и създаване на персонализирани списъци за наблюдение.
 • Инструменти за рисуване на диаграми за анализ.
 • Индикатори за търговия като ценови действия и настроения на пазара
 • Интеграция с автоматизирани роботи за търговия

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти е от първостепенно значение при избора на вашата онлайн платформа за търговия. В края на краищата вие поверявате вашите търговски фондове на посредничеството, така че е от решаващо значение да можете да получите отговор на вашите запитвания и да получите подкрепа при необходимост.

Най-добрите британски брокери предлагат обслужване на клиенти чрез множество медии. Например ще можете да се свържете с екипа, като използвате чат на живо, имейл, както и телефон.

По принцип платформите за търговия в Обединеното кралство предлагат поддръжка на клиенти по време на отворени пазари – най-често 24/5. Ако изпратите заявка извън този срок – може да се наложи да изчакате до понеделник сутринта за отговор.

Преди всичко платформите като eToro също имат обширен раздел за уроци и ръководства. По този начин можете да намерите отговори на почти всички притеснения на платформата, без да търсите помощ от екипа за поддръжка.

Започнете Търговия с ценови действия Сега!

Как да стартирате Цена Действие Търговия Великобритания днес

В този момент би трябвало да желаете да получите старт за първата си сделка.

Ще завършим това ръководство, като ви обясним как можете да започнете ценова търговия с eToro – една от най-известните платформи в пространството за онлайн търговия.

Стъпка 1: Отворете сметка за търговия с цена за действие

Можете да създадете нов акаунт в eToro, като щракнете върху „Присъедини се сегабутон на началната страница.

eToro има изчистен и елегантен интерфейс, който улеснява търговците да навигират през неговите функции.

Създайте своя акаунт, като предоставите пълното си име, адрес, данни за контакт и телефонен номер.

За да се съобразите с разпоредбите на KYC – eToro изисква да потвърдите самоличността си. Можете да завършите тази стъпка, като прикачите копие на паспорта или шофьорската си книжка.

Стъпка 2: Добавете средства към сметката си за ценови действия

В eToro можете да депозирате средства във вашата търговска сметка, като използвате следните методи.

 • банков трансфер
 • Кредитна / дебитна карта
 • електронен портфейл като Neteller, Paypal или Skrill.

Трябва само да депозирате минимум $ 200, за да започнете да търгувате в eToro.

Стъпка 3: Поставете първата си цена за търговия

С акаунта си финансиран, вече сте напълно оборудвани, за да започнете пътуването си във Великобритания за търговия с цени.

eToro има вграден софтуер за картографиране, от който можете да си направите заключенията. Ако вече знаете кой актив искате да търгувате, можете да го потърсите и да кликнете върху раздела „Диаграма“, за да видите свещници.

След като приключите с настройката и сте взели търговските си решения, можете да кликнете върху „Търговия“, за да отворите нова поръчка. Въведете сумата на залога и поръчка за стоп-лос, за да управлявате риска си.

Когато сте готови, кликнете върху „Отворена търговия“, за да извършите първата си сделка с ценово действие.

Готови ли сте да се потопите в ценовата търговия във Великобритания? Започнете днес, като отворите акаунт в eToro!

eToro – Най-добрата платформа за търговия с екшън цени във Великобритания

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни в бранша в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик.

Заключение

Когато използвате стратегия за ценова търговия в Обединеното кралство, вие се фокусирате върху историческите и текущите модели на цените, за да определите накъде е насочен активът.

Тази стратегия може да се приложи към всякакъв вид актив. И следователно търговията с ценови действия във Великобритания става все по-популярна сред търговците.

Необходимо е обаче време, за да научите тънкостите на многото стратегии за ценови действия. Тъй като това по своята същност е субективно – вие също трябва внимателно да обмислите рисковете, преди да се ангажирате със сделка.

Истинското предизвикателство е да се фокусирате чисто върху цената. Ако успеете да устоите на желанието да добавите допълнителни индикатори към вашата система, ще имате шанс да разберете дали въпросната стратегия за ценова търговия отговаря на вашите финансови цели.

Често задавани въпроси

Къде мога да намеря сигнали за търговия за търговия с ценови действия?

Повечето налични търговски сигнали се базират на технически показатели, вместо на данни за цените. Следователно може да е предизвикателство да намерите услуга за сигнали, която да работи с вашия стил на търговия с ценови действия.

Каква е целта на уравнението за действие на цената?

Уравнението за търговия с ценови действия е система за търговия, която използва комбинация от ценови модели за идентифициране на възможните възможности за търговия.

Мога ли да използвам технически индикатори при търговия с ценови действия?

Търговията с ценови действия се фокусира върху извеждането на заключения въз основа на движението на цените вместо технически показатели. Въпреки това има търговци на цени в Обединеното кралство, които предпочитат техническите показатели заедно със стратегията си за ценови действия.

Възможно ли е да получите лост при търговия с ценови действия?

Да, възможността за ливъридж е при регулирани брокери във Великобритания. Въпреки това, имайте предвид, че ливъриджът може да увеличи както печалбата, така и загубите от вашите сделки.

Защо се използват свещни диаграми при търговия с ценови действия?

Диаграмите на свещниците показват както покупната, така и продажната цена за определен период от време в допълнение към текущата цена на актив. Това осигурява по-голяма представа за пазара и ви дава по-добро разбиране за това къде следва цената.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map