Ulasan Bitcoin Up: Adakah penipuan atau legit?

Apa itu Bitcoin Up

Bitcoin Up adalah teknologi automatik yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan untuk mengekstrak dan menganalisis data dari pasaran cryptocurrency. Teknologi ini juga menggunakan Pemprosesan Bahasa Asli untuk membaca berita yang berkaitan dengan bitcoin dan memperoleh maklumat berharga dari mereka. Bitcoin Naik 0,01 saat di hadapan pasaran, yang seharusnya memberikan kelebihan daya saing kepada pelabur. Bitcoin Up agak baru di pasaran tetapi beberapa laporan menunjukkan bahawa ia adalah salah satu teknologi paling berkesan di pasaran sekarang.

Dengan pandemi COVID-19 yang mempengaruhi ekonomi di seluruh dunia, tidak ada masa yang lebih baik untuk berdagang hari ini. Terdapat laporan bahawa Harga Bitcoin akan mencecah $ 100k pada akhir tahun 2020, ketika USD terus kehilangan daya tarikan sebagai aset safe-safe global untuk kumpulan mata wang digital. Ini mungkin merupakan peluang yang dinanti-nantikan oleh setiap pelabur.

Adakah Bitcoin Up Legit?

Terdapat tanda-tanda positif yang menunjukkan bahawa Bitcoin Up adalah platform yang boleh dipercayai. Pertama, platform ini berafiliasi dengan broker terkawal terkemuka di dunia, kedua sebelum anda berdagang dengan wang sebenar, platform ini membolehkan anda berdagang dalam mod demo menggunakan keadaan pasaran sebenar dan wang palsu sehingga anda terbiasa dengan platform dan pasaran sebelum berdagang dengan wang sebenar dan terakhir anda hanya perlu deposit $ 250. $ 250 ini adalah apa yang akan anda gunakan apabila anda bersedia untuk berniaga secara nyata setelah berlatih di akaun demo.

Harap maklum bahawa semua pelaburan mempunyai risiko, sama ada pasaran saham atau pasaran lain. Bitcoin Up adalah alat untuk mempermudah semua orang untuk berdagang dengan mudah sambil meminimumkan risiko namun, pasaran cryptocurrency tidak menentu dan menjadi tanggungjawab pelabur untuk melakukan penyelidikan sebanyak mungkin untuk memperoleh pemahaman sebanyak mungkin.  

Membuat Akaun dengan Bitcoin Up

Membuka akaun dengan Bitcoin Up agak mudah, ikuti langkah-langkah di bawah.

Pendaftaran

Untuk mendaftar bermula dengan membuat akaun percuma melalui borang di bawah. Setelah berjaya mendaftar, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui pengesahan akaun & proses penyediaan:

Buat Deposit 

Bitcoin Up memerlukan deposit minimum $ 250 untuk mengaktifkan perdagangan langsung. Deposit adalah selamat dan mudah. Yang perlu dilakukan oleh pelabur baru ialah mengklik butang deposit dan memilih kaedah pilihan mereka. Deposit boleh dibuat dengan kad debit \ credit, transfer bank, e-wallet atau bitcoin. Deposit diproses dengan serta-merta dan tidak ada bayaran deposit yang diperlukan. Teknologi ini bergantung pada broker yang dikawal selia untuk menangani deposit. Broker ini bertanggungjawab untuk memastikan bahawa semua deposit selamat dan terjamin. 

Perdagangan Demo

Setelah pelabur baru membuat deposit awal, mereka akan mendapat akses ke ciri perdagangan demo atau panduan perdagangan. Panduan ini memberi amalan kepada pelabur di platform, tanpa kos tambahan. Kami mengesyorkan agar setiap pelabur baru menggunakan ciri perdagangan demo sebelum perdagangan langsung dimulakan. Ini akan membantu pelabur memperoleh pengalaman dan pengetahuan yang diperlukan sebelum melakukan perdagangan.

Perdagangan secara langsung


Setelah pelabur baru merasa selesa dengan pengalaman perdagangan demo, mereka kini dapat beralih ke perdagangan Langsung. Yang perlu dilakukan oleh pelabur adalah menyesuaikan tetapan risiko seperti yang diperintahkan dan klik butang langsung. Teknologi ini menjalankan perdagangan secara automatik. Ini bermaksud bahawa anda tidak memerlukan kepakaran untuk menggunakannya. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan agar pelabur baru dan berpengalaman menghabiskan sekurang-kurangnya 30 minit di akaun mereka setiap hari. 

Bagaimana Bitcoin Up Berfungsi?

Gambar ciri Bitcoin ke atas

 • Bitcoin Up menggunakan kecerdasan buatan pengguna untuk memperkuat teknologinya. Teknologi ini menggunakan subset kecerdasan buatan yang dikenali sebagai pembelajaran mesin untuk mengekstrak dan menganalisis pandangan dari pasaran dan berita yang berkaitan, kemudian memberikan pelaburan yang paling menguntungkan kepada pelabur. 
 • Bitcoin Up hanya berfungsi dengan broker yang dikawal selia. Sebilangan besar brokernya dipantau oleh FCA UK dan ASIC Australia. 
 • Teknologi ini terbuka untuk semua orang, termasuk pelabur baru yang tidak mempunyai pengalaman perdagangan sedikit. Sebilangan besar pengguna menyatakan bahawa mereka tidak mempunyai latar belakang sebelumnya dalam Bitcoin atau pertukaran cryptocurrency lain yang berkaitan. Platform ini mudah digunakan, dan proses perdagangannya mudah. 
 • Bitcoin Up juga menggunakan teknologi blockchain untuk memastikan persekitaran perdagangan telus. 
 • Dilaporkan bahawa teknologi Bitcoin Up mempunyai pelaburan pulangan hingga 300%. Sekiranya maklumat ini tepat, adalah mungkin untuk menghasilkan sehingga tiga kali ganda modal asal yang dilaburkan dalam masa kurang dari seminggu perdagangan. 

Petua Dagangan Bitcoin Naik

Teknologi Bitcoin Up mungkin dikuasakan oleh Kecerdasan Buatan dan pembelajaran mesin, tetapi kami telah memilih beberapa petua berguna untuk membantu anda sepanjang perjalanan perdagangan anda. 

Mula kecil 

Kami mengesyorkan menggunakan deposit awal untuk membuat perdagangan pertama. Pengguna baru selalu dapat menyimpan lebih banyak modal setelah mereka mendapat pulangan pertama pelaburan mereka. 

Berdagang sekurang-kurangnya lapan jam sehari 

Pastikan akaun anda diperdagangkan secara langsung sekurang-kurangnya lapan jam sehari. Teknologi ini melakukan sebahagian besar pekerjaan dengan sendirinya, jadi perdagangan tidak akan mengganggu tanggungjawab pelabur dari hari ke hari. 

Berdagang dalam masa A.S. 

Masa terbaik untuk berdagang di pasaran cryptocurrency adalah ketika waktu siang di New York. Ini kerana bitcoin cenderung sangat tidak stabil pada masa ini.

Melaburkan 80% keuntungan lagi

Melabur semula keuntungan membolehkan anda memanfaatkan keajaiban penggabungan.

Kelebihan Berdagang dengan Bitcoin Naik

Terdapat banyak faedah yang datang dengan berdagang di Bitcoin Up. Ini termasuk keuntungan tinggi dan platform mudah digunakan yang mudah dilayari oleh pelabur. Sebilangan besar pelabur yang telah mengkaji teknologi tersebut tidak mempunyai pengalaman perdagangan sebelumnya. Perdagangan cryptocurrency tradisional boleh menjadi kompleks dan memakan masa, terutama bagi peniaga yang tidak berpengalaman. Bitcoin Up menyediakan pelabur baru kaedah perdagangan Bitcoin yang mudah dan sepatutnya menguntungkan. Pengeluaran mudah dan cepat. Setelah pengeluaran diproses, tidak memerlukan lebih dari 48 jam untuk dana mempertimbangkan akaun. Teknologi ini juga menganggap keselamatan dan keselamatan pelabur sebagai keutamaan. Sekiranya pelabur menghadapi masalah, mereka boleh menghubungi talian bantuan pelanggan yang tersedia 24/7. 

Adakah Bitcoin Up Ditampilkan di Media? 

Terdapat banyak laporan yang mendakwa bahawa Bitcoin Up telah dipaparkan di rancangan TV popular seperti The Simpsons, Silicon Valley dan the Good Wife. Kami memutuskan untuk Menyiasat tuntutan ini untuk mengetahui sama ada ia benar atau tidak. 

Adakah Simpson mengesahkan Bitcoin Up pada Episod? 

The Simpsons adalah sitkom animasi Amerika yang diciptakan oleh Matt Groening untuk Syarikat Penyiaran Fox. Simpsons adalah pengembaraan satira keluarga kelas pekerja di bandar Springfield yang tidak sesuai. Terdapat laporan bahawa The Simpsons menyokong Bitcoin Up pada salah satu episod mereka, namun tuntutan ini tidak benar. 

Telah Silicon Valley Menyebut Bitcoin Naik pada Episod? 

Silicon Valley adalah siri televisyen komedi Amerika yang diciptakan oleh Mike Judge, John Altschuler dan Dave Krinsky. Tayangan perdana di HBO pada 6 April 2014, berlangsung selama enam musim sebanyak 53 episod. Final siri ini disiarkan pada 8 Disember 2019. Silicon Valley tidak menyebut mengenai Bitcoin Up dalam episod mereka. 

Adakah Bitcoin Up Ditampilkan di Isteri Baik? 

The Good Wife adalah rancangan bersiri yang menampilkan beberapa busur cerita yang diputar selama beberapa episod, serta jalan cerita tersendiri yang disimpulkan pada akhir setiap episod. Terdapat laporan bahawa The Good Wife telah menampilkan Bitcoin Up dalam satu episod. Walau bagaimanapun, kami dapat mengesahkan bahawa tuntutan ini adalah palsu. 

Adakah Bitcoin Up telah disokong oleh selebriti?

Terdapat dakwaan bahawa Bitcoin Up telah disokong oleh selebriti antarabangsa. Kami memutuskan untuk menyiasat setiap kes di mana selebriti mempunyai pautan ke Bitcoin Up atau aplikasi perdagangan crypto lain.

Adakah Gordon Ramsay Menyokong Bitcoin Naik?

Gordon Ramsay adalah salah seorang koki paling terkenal di dunia. Koki berbangsa Inggeris, bintang restoran, personaliti penulis dan televisyen berbilang Michelin mempunyai jenama yang besar sehingga sokongannya akan memberikan kredibiliti produk. Kami menjaring internet dan YouTube untuk mengetahui sama ada dia menyokong Bitcoin Up malangnya kami tidak menjumpai apa-apa. Jadi khabar angin itu palsu.

Adakah Peter Jones menyokong Bitcoin Naik?

Peter Jones adalah ahli perniagaan Britain dan bintang TV realiti di rancangan pelaburan popular Dragons Den dan rancangan TV Amerika American Inventor. Dia mempunyai nilai bersih yang dianggarkan hampir $ 500 juta, oleh itu jika seseorang dari segi kewangannya menyokong produk pelaburan, banyak orang juga akan melabur di dalamnya. Kami mencari insiden bahawa Peter Jones telah menyokong Bitcoin Up, namun kami tidak menemui apa-apa.

Adakah Elon Musk menyokong Bitcoin?

Elon Musk adalah jutawan eksentrik dengan tiga kewarganegaraan, Afrika Selatan, Kanada dan Amerika. Dia adalah lelaki di belakang Tesla dan SpaceX. Tweet dari Elon Musk mempengaruhi pasaran saham, jika dia menyokong Bitcoin Up, semuanya akan menjadi berita dan laman web Bitcoin Up akan rosak. Kami mencari di internet untuk mendapatkan bukti yang sah bahawa Elon Musk menyokong Bitcoin Up, sekali lagi kami tidak dapat mengesahkan tuntutan tersebut.

Adakah Trevor Noah Mengesyorkan Bitcoin Naik?

Trevor Noah adalah pelawak Afrika Selatan, pengulas politik, pelakon dan tuan rumah rancangan bual bicara Amerika yang popular, The Daily Show. Terdapat khabar angin bahawa Trevor Noah menggunakan Bitcoin Up kerana iklan yang beredar di internet mengenai Trevor menjadi kaya kerana Bitcoin. Sudah diketahui umum bahawa sumber kekayaan Trevor Noahs adalah kontraknya dengan rancangan harian dan lawatan komedi. Sama ada Trevor Noah melabur dalam bitcoin atau tidak bukan pengetahuan umum. Tidak dapat disahkan bahawa dia menggunakan Bitcoin Up.

Adakah Kate Winslet menggunakan Bitcoin Up?

Kate Winslet adalah pelakon Inggeris terkenal yang terkenal dengan kerjanya dalam drama Titanic dan period. Terdapat peningkatan carian dari orang-orang yang bertanya-tanya apakah Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan cryptocurrency yang maju. Kami telah menyiasat dan tidak menemui bukti Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan.

Holly Willoughby dan Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby adalah pengarang, model dan penyampai TV Britain di This Morning and Dancing on Ice. Seperti selebriti lain dalam senarai ini terdapat dakwaan bahawa dia menyokong aplikasi perdagangan crypto lanjutan tetapi tidak ada bukti untuk menyokong ini.

Adakah Patrice Motsepe Menggunakan Bitcoin Up?

Patrice Motsepe adalah salah satu orang Afrika Selatan terkaya, dengan nilai bersih lebih dari $ 1,6 bilion. Dia membuat kekayaannya dari kepentingan perlombongannya. Dia adalah pengasas dan ketua eksekutif African Rainbow Mineral, yang mempunyai kepentingan dalam emas, logam besi, logam asas, dan platinum. Dia telah menghasilkan wangnya dari perniagaan tradisional, kami tidak menemukan bukti penglibatannya dalam Bitcoin atau Bitcoin Up.

Adakah Aliko Dangote Menggunakan Bitcoin Up?

Aliko Dangote adalah seorang jutawan Nigeria dan orang terkaya di Afrika, bernilai lebih dari $ 8.5 bilion. Dia adalah pengasas dan ketua konglomerat industri Dangote Group. Menjadi lelaki terkaya di Afrika menjadikannya terkenal, ini membuat orang ingin mengaitkan produk dengannya terutamanya jika produk tersebut ada kaitan dengan menjana wang. Sekiranya orang terkaya di Afrika melabur dalam bitcoin maka orang Afrika lain juga ingin melabur dalam bitcoin dengan harapan dapat mengumpulkan sebahagian kecil dari nilai bersihnya. Malangnya tidak ada bukti di luar sana yang menunjukkan Aliko Dangote menggunakan Bitcoin Up atau tidak atau tidak dia melabur dalam bitcoin.

Walaupun tidak ada pengesahan selebriti yang memeriksanya, perlu diketahui bahawa tiada tuntutan yang dibuat oleh pencipta Bitcoin Up. Ia adalah pemasar gabungan yang menggunakan nama selebriti sebagai umpan klik. Sistem Bitcoin Up menyampaikan apa yang dikatakannya boleh dilakukan.

Apa yang sebenarnya dikatakan oleh selebriti mengenai bitcoin

Bitcoin adalah kelas aset berprestasi terbaik dalam dekad terakhir, dengan hasil seperti itu telah menarik perhatian jutawan dalam bentuk selebriti dan ahli perniagaan. Ini benar-benar mengubah cara kita melihat dan menggunakan wang. Inilah yang boleh dikatakan mengenai terkenal mengenai bitcoin dan cryptocurrency:

1. “Terdapat 3 era mata wang: Berdasarkan komoditi, berdasarkan politik, dan sekarang, berdasarkan matematik.” – Chris Dixon (Pengasas bersama Hunch kini dimiliki oleh Ebay, Pengasas bersama SiteAdvisor kini dimiliki oleh McAfee)

2. “Keseluruhan kelas pepijat tidak ada.” – Dan Kaminsky (Pakar Penembusan Keselamatan untuk Cisco dan Avaya)

3. “Ini wang 2.0, satu kesepakatan besar.” – Chamath Palihapitiya (Ketua utusan segera AOL sebelumnya)

4. “Anda tidak boleh menghentikan perkara seperti Bitcoin. Ia akan berada di mana-mana dan dunia harus menyesuaikan diri. Kerajaan dunia harus menyesuaikan diri. ” – John McAfee

5. “Bitcoin ada di sini untuk kekal. Akan ada kegemparan penggodam bagi sesiapa sahaja yang cuba mengambil kredit untuk paten cryptocurrency. Dan saya tidak mahu menerima amarah penggodam. ” – Adam Draper

6. “Jika ada satu hal positif dari kejatuhan Mt.Gox, itu adalah kesediaan generasi baru syarikat Bitcoin untuk bekerjasama untuk memastikan masa depan Bitcoin dan keselamatan dana pelanggan.” – Brian Armstrong (Ketua Pegawai Eksekutif Coinbase)

7. “Bitcoin nampaknya merupakan idea yang sangat menjanjikan. Saya suka idea mendasarkan keselamatan dengan anggapan bahawa kekuatan CPU peserta yang jujur ​​melebihi kekuatan penyerang. Ini adalah idea yang sangat moden yang memanfaatkan kekuatan ekor panjang. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin membolehkan penggunaan tertentu yang sangat unik. Saya rasa ia menawarkan kemungkinan yang tidak dibenarkan oleh mata wang lain. Contohnya kemampuan menghabiskan duit syiling yang hanya berlaku apabila dua pihak yang terpisah bersetuju untuk menghabiskan duit syiling tersebut; dengan pihak ketiga yang tidak dapat lari dengan duit syiling itu sendiri. ” – Pieter Wuille

9. “Hai, jelas ini adalah masa yang sangat menarik untuk berada di Bitcoin sekarang, tetapi jika anda ingin berdebat mengenai apakah ini kenyataan atau tidak, satu Bitcoin akan memberi makan lebih dari 40 orang gelandangan di Pensacola sekarang. Sekiranya anda mahukan bukti bahawa Bitcoin itu nyata, hantarkan kepada saya, saya akan memberikan wang tunai dan memberi makan kepada orang-orang yang kehilangan tempat tinggal. ” – Raja Jason

10. “Blockchain adalah teknologi. Bitcoin hanyalah manifestasi arus perdana potensinya. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin dicipta untuk melayani maksud politik yang tinggi, rangkaian percuma dan tanpa sensor di mana semua dapat berpartisipasi dengan akses yang sama.” – Amir Taaki

12. “Ketika nilainya naik, kepala mulai berpusing dan skeptis mulai melunak. Memulakan mata wang baru memang mudah, sesiapa sahaja boleh melakukannya. Caranya ialah membuat orang menerimanya, kerana penggunaannya memberikan nilai “wang”. ” – Adam B. Levine

13. “Pada dasarnya, bitcoin adalah mata wang pintar, yang direka oleh jurutera yang berpandangan jauh. Ini menghilangkan keperluan bank, menyingkirkan yuran kad kredit, yuran pertukaran mata wang, yuran pemindahan wang, dan mengurangkan keperluan peguam dalam peralihan… semua perkara baik. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, dan idea-idea di sebalik itu, akan mengganggu pengertian tradisional mengenai mata wang. Pada akhirnya, mata wang akan lebih baik untuknya. ” – Edmund C. Moy

15. “Ada begitu banyak potensi, … Saya hanya menunggu untuk menjadi industri bernilai satu miliar dolar.” “Wow, Jalan Sutera sebenarnya berfungsi” – Charlie Shrem

Kesimpulan Kami

Dari kajian yang telah kami jalankan, nampaknya Bitcoin Up nampaknya boleh dipercayai. Terdapat banyak testimoni positif pengguna dalam talian yang memantapkan tuntutan ini. Juga dilaporkan bahawa teknologi ini telah menerima ulasan yang sangat baik oleh laman tinjauan profesional juga. Teknologi Bitcoin Up telah disahkan dan telah membuat pendedahan mengenai semua maklumat yang diperlukan oleh para pelabur untuk membuat pilihan yang tepat. Bitcoin Up juga dikuasakan oleh teknologi blockchain yang memastikan persekitaran perdagangan yang telus. 

Soalan Lazim

 • Adakah Bitcoin Up boleh dipercayai?

Dari penyelidikan kami, Bitcoin Up nampaknya merupakan platform yang sah. 

 • Bolehkah saya menjana wang dengan Bitcoin Up?

Peluang menjana keuntungan dengan Bitcoin Up adalah tinggi. Walau bagaimanapun, pelabur baru harus memastikan mereka memeriksa teknologi dengan teliti sebelum melakukan perdagangan langsung. 

 • Berapa banyak yang harus saya laburkan dengan Bitcoin Up?

Kami mengesyorkan hanya memasukkan pelaburan minimum yang diperlukan, iaitu $ 250. Pelabur sentiasa dapat menyimpan lebih banyak modal setelah mendapat pulangan pertama. 

 • Bolehkah saya membuat pengeluaran dari platform Bitcoin Up? 

Ya! Bitcoin Up membolehkan pengeluaran lancar dan pantas. Bot tidak mengenakan sebarang bayaran transaksi.

 • Adakah Bitcoin Up percuma?

Ya! Bitcoin Up adalah robot perdagangan percuma. Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak begitu lama. Anda harus memanfaatkan lesen percuma dan mendaftar sekarang. Penting juga untuk diperhatikan bahawa sebelum perdagangan langsung bermula, deposit diperlukan. Tidak ada bayaran deposit. 

 • Adakah Bitcoin Up telah dipaparkan di media?

Dari kajian kami, Bitcoin Up belum pernah dipaparkan di media. 

Glosari Terma Cryptocurrency

Bitcoin Bitcoin dilaporkan sebagai cryptocurrency paling popular di dunia. Bitcoin menggunakan Bitcoin Blockchain dan merupakan mata wang terdesentralisasi yang beroperasi secara bebas dari bank pusat dan pihak berkuasa
Ethereum Ethereum, seperti Bitcoin, adalah cryptocurrency yang terdesentralisasi. Di sini, pelabur dapat memindahkan dan menukar nilai.
Litecoin Litecoin juga merupakan cryptocurrency dan blockchain yang mencerminkan Bitcoin.
Pertukaran Pertukaran crypto pada dasarnya adalah platform dalam talian di mana pelabur crypto dapat menukar cryptocurrency yang berbeza dengan cryptocurrency lain.
Perlombongan Bitcoin Perlombongan Bitcoin berlaku apabila transaksi Bitcoin disahkan dan disahkan sebelum ditambahkan ke Bitcoin Blockchain.
Dompet Crypto Dompet crypto adalah program perisian yang menyimpan kunci swasta dan awam pelabur. Ia juga membolehkan pengguna memindahkan, menerima, membelanjakan, menyimpan dan memeriksa baki mereka.
Bekalan beredar Ini merujuk kepada jumlah cryptocurrency atau token tertentu yang tersedia untuk umum dan beredar di pasaran antara pembeli dan penjual.
Cap pasaran Cap pasaran merujuk kepada nilai pasaran semua cryptocurrency yang terdapat di pasaran setiap hari.
Altcoin Bitcoin adalah yang pertama dan paling berjaya dari semua cryptocurrency. Semua syiling lain dikumpulkan bersama di bawah kategori altcoin.
Blok Penjelajah Alat dalam talian untuk meneroka dan menganalisis blockchain cryptocurrency.
Ketinggian Blok Ketinggian blok merujuk kepada bilangan blok yang dihubungkan di blockchain.
Ganjaran Sekat Insentif diberikan kepada pelombong bitcoin yang berjaya mengira hash (verifikasi) dalam blok.
Menghubungkan Rantai Memindahkan satu cryptocurrency ke yang lain. Ini memerlukan urus niaga dilakukan di dua blok yang berasingan.
Blockchain Konsortium Blockchain milik peribadi dan dikendalikan.
Kriptografi Proses menyulitkan dan menyahsulitkan maklumat.
Organisasi Autonomi Berpusat Merujuk kepada organisasi yang dijalankan oleh program komputer atau perisian dan bukannya input manusia. Tidak ada pihak berkuasa pusat dalam hal ini.
Token Token sangat berkaitan dengan ICO dan sering dibina berdasarkan standard yang sudah ada dari rantaian blok ‘kontrak pintar’ seperti Ethereum.
ICO Ini bermaksud Penawaran Syiling Permulaan dan merujuk kepada kaedah baru yang mengganggu untuk projek memperoleh dana.
Garpu Dalam istilah cryptocurrency, garpu adalah peristiwa di mana cryptocurrency yang ada terbahagi kepada dua variasi kod.
Dompet Dompet cryptocurrency adalah cara utama pemilik cryptocurrency dapat mengakses syiling mereka.
Penyimpanan panas dan sejuk Ini merujuk kepada tempat dompet tertentu dihoskan. Storan panas merujuk kepada dompet yang dapat diakses dari sambungan internet, di mana penyimpanan sejuk merujuk kepada hosting dompet anda di luar talian pada perkakasan yang berasingan.
Escrow Escrow adalah pengaturan kewangan di mana pihak ketiga memegang dan mengatur pembayaran dana yang diperlukan untuk dua pihak yang terlibat dalam transaksi tertentu.
Kontrak pintar Blockchain Ethereum membolehkan kod digunakan ke atasnya dalam bentuk kontrak pintar. Kontrak ini pada dasarnya adalah sekumpulan peraturan matematik yang menentukan bagaimana urus niaga berfungsi
Bukti-kerja (PoW) Agar transaksi dapat disahkan dan ditambahkan ke lejar Blockchain, terdapat pelbagai pendekatan yang telah dikembangkan untuk menyelesaikan proses ini.
Bukti-taruhan (PoS) Dalam cryptocurrency berasaskan PoS, pencipta blok seterusnya dipilih melalui pelbagai kombinasi pemilihan rawak dan kekayaan atau usia.
Bukti Kepentingan (POI) Ini adalah gaya bukti yang dipelopori oleh NEM koin sebagai alternatif ketiga untuk PoW dan PoS.
TA Singkatan untuk analisis teknikal, atau analisis nilai syiling berdasarkan pergerakan harga sejarah dan petunjuk yang canggih.
Node komputer yang disambungkan ke rangkaian cryptocurrency tertentu.
Perlombongan Perlombongan adalah proses mengesahkan transaksi baru pada lejar cryptocurrency diedarkan.
Bulan panas Ini merujuk kepada peningkatan cryptocurrency secara mendadak.
Pasaran Bear dan Bull Pasaran bull merujuk kepada kenaikan harga dan sentimen optimis yang mendorong pembelian. Pasaran bear dianggap kebalikan dari bull market, dengan trend harga menurun dan sentimen pesimis yang mendorong penjualan
Paus Merujuk kepada seseorang yang memegang sejumlah besar cryptocurrency
HODL Merujuk kepada strategi pelaburan pasif untuk mengabaikan pergolakan pasaran dan menunggu pulangan jangka panjang.

Penafian: Kandungan di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Ia hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Jangan sekali-kali melaburkan apa yang anda tidak mampu kehilangan. Selalu selidik sebanyak mungkin sebelum membuat sebarang keputusan kewangan dan berjumpa dengan penasihat kewangan yang bertauliah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector