Ulasan Litar Bitcoin: Adakah penipuan atau legit?

Contents

Apa itu Litar Bitcoin?

Teknologi Bitcoin Circuit direka pengguna dengan sedikit atau tanpa pengalaman perdagangan. Teknologi ini menggunakan algoritma untuk menganalisis trend jual beli pasaran cryptocurrency untuk membuat perdagangan yang menguntungkan. Tidak perlu secara teknikal cenderung menggunakan Litar Bitcoin, tetapi ada baiknya melakukan penyelidikan yang tepat mengenai teknologi dan dunia cryptocurrency. 

Adakah Bitcoin Circuit Legit atau Penipuan?

Bitcoin Circuit adalah teknologi yang sah, namun, perlu diperhatikan bahawa ia hanya alat perdagangan, paling baik digunakan oleh orang yang mempunyai pengetahuan tentang pasaran cryptocurrency dan bagaimana ia berfungsi. Platform perdagangan membolehkan anda berdagang menggunakan akaun demo sebelum berdagang dengan wang sebenar, platform perdagangan memberi anda isyarat perdagangan dan anda hanya diminta untuk mendepositkan deposit minimum sebanyak € 250 yang akan anda gunakan ketika anda bersedia untuk berdagang secara langsung akaun.

Empat Langkah Membuka Akaun Litar Bitcoin Anda

Langkah 1: Pendaftaran lengkap

Untuk mendaftar buat akaun percuma melalui borang di bawah. Selepas pendaftaran berjaya, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui proses penyediaan:

Langkah 2: Akaun demo

Ciri perdagangan demo di Bitcoin Circuit bertujuan untuk menguji teknologi. Pengguna dapat meneroka bagaimana teknologi berfungsi tanpa menggunakan wang sebenar. Pengguna harus terlebih dahulu mencuba perdagangan demo sebelum melakukan perdagangan langsung untuk mendapatkan pengalaman yang diperlukan.

Langkah 3: Melabur dalam akaun anda

Teknologi Bitcoin Circuit menghendaki pelabur yang membuka akaun untuk membuat deposit tidak kurang dari € 250. Jumlah ini dilihat sebagai pelaburan. Bitcoin Circuit menerima pelbagai kaedah pembayaran untuk menampung pelabur di seluruh dunia. 

Langkah 4: Perdagangan secara langsung

Setelah deposit dibayar, perdagangan langsung boleh dimulakan. Teknologi ini boleh digunakan secara manual dan automatik. Adalah dinasihatkan bahawa pelanggan mengesan akaun mereka selama lebih dari 20 minit sehari.

Bagaimana Litar Bitcoin Berfungsi

litar bitcoin

Terdapat banyak tuntutan bahawa pengguna memperoleh sejumlah besar wang setiap hari menggunakan Bitcoin Circuit. 

Inilah cara teknologi berfungsi: 

  • Teknologi ini berjalan dengan sistem perdagangan automatik, yang melakukan perdagangan bagi pihak pengguna, setelah menganalisis pasaran cryptocurrency. 
  • Setelah kesepakatan yang baik dikesan, teknologi melengkapkan perdagangan dengan menggunakan wang yang telah dimasukkan ke dalam akaun. 
  • Pasaran cryptocurrency adalah kompetitif dan tidak menentu. Penting untuk diperhatikan bahawa semua perdagangan tidak akan selalu menghasilkan keuntungan yang tinggi. Nasib baik, Bitcoin Circuit dipuji kerana kecekapan dan keberkesanannya.

Apa yang menjadikan Bitcoin Circuit sebagai Aplikasi Dagangan Dalam Talian yang Berjaya?

  • Litar Bitcoin berfungsi dengan tepat

Teknologi Bitcoin Circuit dipuji kerana ketepatannya. Diklaim bahawa pengguna baru dapat mengharapkan ketepatan antara 99.4% dan 100% ketepatan pada kebanyakan perdagangan langsung mereka. Pengguna boleh yakin bahawa mereka akan selalu mengambil bahagian dalam perdagangan terbaik. 

  • Litar Bitcoin menggunakan teknologi canggih

Dilaporkan bahawa teknologi di sebalik Bitcoin Circuit 0,01 saat lebih pantas daripada teknologi lain yang terdapat di pasaran untuk memperdagangkan cryptocurrency. Ini bermakna anda mempunyai kelebihan 0,01 saat di pasaran cryptocurrency yang tidak menentu, di mana masa dan ketepatan yang sempurna adalah segalanya. 

Tiga Petua Dagangan Teratas untuk Pemula dengan Litar Bitcoin

  • Depositkan pendapatan boleh guna anda

Untuk mengelakkan kerugian wang yang besar, kami mengesyorkan agar pengguna menyimpan pendapatan boleh guna, bukannya simpanan. Mendepositkan jumlah minimum € 250 adalah lebih dari cukup untuk memulakan perdagangan dengan jayanya

  • Kaji trend pasaran

Pengguna mempunyai faedah untuk melakukan penyelidikan mereka sebelum mula melabur dan ciri akaun perdagangan demo Bitcoin Circuit sangat sesuai untuk melakukan ini. Pengguna akan membuat keputusan pelaburan yang lebih baik dengan memahami trend semasa di pasaran cryptocurrency. 

  • Melabur dengan bijak 

Penting bagi pengguna untuk mengetahui apa yang mereka laburkan. Menyimpan jumlah minimum yang diperlukan adalah keputusan yang bijak. Pengguna sentiasa boleh melabur semula pada peringkat kemudian. 

Adakah Bitcoin Circuit telah dipaparkan di Media?

Terdapat banyak tuntutan dalam talian bahawa Bitcoin Circuit telah dipaparkan di media arus perdana dan disokong oleh selebriti. Pada peringkat ini, kita dapat mengesahkan bahawa tuntutan ini adalah palsu. Tidak ada bukti yang sah bahawa Bitcoin Circuit telah disiarkan di televisyen. 

Adakah Bitcoin Circuit dipaparkan di Dragons Den?

Dragons Den adalah pertunjukan Britain yang terkenal di mana ahli perniagaan yang bercita-cita diberi masa tiga minit untuk menyampaikan idea perniagaan mereka kepada panel ahli perniagaan jutawan yang berjaya dengan harapan mendapatkan pelaburan untuk melancarkan dan membawa idea perniagaan mereka ke fasa seterusnya. Sebarang produk yang berkaitan dengan rancangan ini akan mendapat kejayaan semalam. Kami tidak menemui kaitan antara Bitcoin Circuit dan Dragons Den.

Adakah Bitcoin Circuit telah dipaparkan di Shark Tank?

Shark Tank adalah rancangan pelaburan Amerika yang serupa dengan Dragons Den. Usahawan diberi masa beberapa minit untuk menyampaikan idea mereka kepada panel jutawan dengan harapan jutawan ini akan melaburkan wang untuk idea mereka. Sekiranya Bitcoin Circuit mendapat sokongan dari Shark Tank maka selamat untuk mengatakan bahawa itu semua akan menjadi berita.

Adakah Bitcoin Circuit dipaparkan pada Pagi Ini?

Pagi ini adalah program televisyen Inggeris di ITV yang telah aktif sejak tahun 1988. Rancangan ini adalah gabungan wawancara selebriti, berita perniagaan rancangan, perbincangan topikal, pertandingan, kesihatan dan lain-lain. Sekiranya Bitcoin Circuit dipaparkan dalam rancangan ini, berjuta-juta orang Inggeris akan dihubungi, dan media sosial dan berita akan dibanjiri dengan berita, pertanyaan dan hashtag mengenai Bitcoin Circuit pada Pagi Ini.

Adakah Bitcoin Circuit Disokong oleh Selebriti

Terdapat dakwaan bahawa Bitcoin Circuit telah disokong oleh selebriti antarabangsa. Kami memutuskan untuk menyiasat tuntutan di mana selebriti telah dikaitkan dengan Bitcoin Circuit atau teknologi cryptocurrency lain: 

Adakah Gina Rinehart telah melabur dalam Bitcoin? 

Gina Rinehart adalah pembesar perlombongan Australia. Dia adalah ketua Hancock Prospecting, sebuah syarikat mineral dan eksplorasi dan pengekstrakan milik swasta yang diasaskan oleh Bapanya, Lang Hancock. Dia adalah antara orang terkaya di Australia. Terdapat khabar angin bahawa Gina telah melaburkan sebahagian wangnya untuk perdagangan cryptocurrency. Namun, khabar angin ini tidak benar. 

Telah Richard Branson mengesahkan Litar Bitcoin? 

Richard Branson adalah ahli perniagaan, pelabur, pengarang dan bekas dermawan Britain yang terkenal. Dia juga merupakan pengasas Virgin Group, yang mengendalikan lebih daripada 400 syarikat dalam pelbagai bidang. Terdapat khabar angin bahawa Branson secara terbuka menyokong Bitcoin Circuit, namun, ini hanyalah khabar angin. Apa yang kami tahu ialah Branson sangat ingin tahu mengenai cryptocurrency. Berikut adalah petikan dari Richard Branson: 

“Virgin Galactic adalah teknologi keusahawanan yang berani. Ini mendorong revolusi dan Bitcoin melakukan perkara yang sama ketika hendak mencipta mata wang baru. “

Litar Michael Cain dan Bitcoin?

Michael Cain adalah pelakon, penerbit dan pengarang Britain yang telah muncul dalam lebih daripada 140 filem dalam kariernya yang merangkumi lebih dari 60 tahun. Terdapat tuntutan bahawa Michael Cain melabur dalam Bitcoin Circuit, namun, kami dapat mengesahkan bahawa tuntutan ini adalah palsu. Tidak ada hubungan antara Michael Cain dan cryptocurrency apa pun. 

Selebriti yang terlibat dengan projek crypto

Selebriti Projek Crypto
Richard Branson Richard Branson dilaporkan mempunyai $ 30 juta yang dilaburkan di BitPay.
Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher telah menjadi penyokong Bitcoin dan dia melabur dalam blockchain sukan pertaruhan, Unikrn
William Shatner Terlibat dengan Solar Alliance, sebuah syarikat yang berpangkalan di Vancouver yang mengendalikan ladang perlombongan bitcoin berkuasa solar
Mike Tyson Tyson melancarkan rangkaian ATM bitcoin sendiri di Las Vegas pada tahun 2015.
50 sen Menjual album untuk mata wang kripto yang bertajuk: memegang dan melupakannya
Gwyneth Paltrow Bergabung dengan permulaan Bitcoin dompet Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.
Snoop Dogg Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.
Dennis Coles Dennis Coles, mengumumkan pelaburannya di dunia cryptocurrency sebagai pengasas bersama Cream Capital, sebuah firma yang bertujuan untuk membina rangkaian ATM blockchain untuk memudahkan penggunaan syiling seperti Ethereum dan bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx melonjak menggunakan kereta cryptocurrency ketika dia mula mempromosikan penjualan token Cobinhood, pertukaran perdagangan cryptocurrency percuma
Richard Sherman Richard Sherman mengumumkan di Facebook bahawa kedai dalam talian rasminya akan mula menerima pembayaran bitcoin, menyebutnya “mata wang masa depan.”
Johnny Depp Pada musim gugur 2018, pelakon itu menjadi rakan kongsi dengan startup blockchain TaTaTu, yang berkaitan dengan pembuatan filem.
Luis Suarez Luis Suarez sekarang juga ingin menjana wang dengan meramalkan siapa yang akan memenangi pertandingan. Bintang bola sepak Uruguay mengundang 25 juta pengikutnya di Instagram untuk bergabung dengannya untuk mendaftar ke platform pasaran ramalan berasaskan Ethereum Stox dan membuat ramalan mereka untuk Terbuka AS
Lothar Matthaus Lothar Matthaus bergabung sebagai Duta Bola Sepak, kerana, seperti yang dinyatakannya, dengan mendesentralisasi bakat mencari TokenStars berpotensi besar untuk memastikan bahawa kita akan melihat maradona dan ronaldos baru dalam waktu terdekat.
Gianluca Zambrotta Dia fokus untuk melatih kelab bola sepak di China dan di dunia crypto sebagai Duta Bola Sepak TokenStars.
Redfoo Dia adalah pengkod yang mengusahakan projek Ethereum! Dia sangat menyukai blockchain dan menyumbangkan beberapa barang peribadi untuk TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Pada masa ini dia terlibat dalam banyak projek, seperti Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger menyumbangkan kemeja-Tnya kepada Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Merupakan Duta Tenis untuk TokenStars.

Kajian Litar Bitcoin: Kesimpulan kami

Mungkin ada banyak senarai sebab mengapa anda ingin menambahkan pendapatan pasif anda. Mungkin anda bercita-cita untuk melunaskan pinjaman pelajar, merancang percutian impian anda atau pergi dengan kereta yang selalu anda inginkan. Apa pun alasan anda, anda mungkin mendapati bahawa Bitcoin Circuit adalah alat yang berkesan untuk digunakan untuk berdagang di pasaran cryptocurrency. 

Telah dilaporkan bahawa terdapat banyak testimoni pengguna positif tentang bagaimana teknologi ini telah membantu banyak pelabur baru untuk membuat keuntungan besar setiap hari. Kami tidak dapat membuktikan bahawa tuntutan ini benar. 

Kami mengesyorkan agar pengguna baru tidak memasuki pasaran cryptocurrency tanpa membuat kajian mengenai teknologi yang mereka gunakan. Litar Bitcoin hanyalah alat untuk menolong anda berniaga.

Soalan Lazim

Bolehkah Bitcoin Circuit digunakan oleh sesiapa sahaja?

Ya, ini adalah teknologi perdagangan automatik sepenuhnya.

Adakah aplikasi Bitcoin Circuit tersedia?

Tidak, tidak ada aplikasi mudah alih; teknologi itu boleh digunakan dalam talian melalui penyemak imbas web dan pada semua jenis peranti.

Adakah selebriti menyokong Litar Bitcoin?

Tidak, kami tidak dapat mengesahkan bahawa terdapat sokongan oleh selebriti atau perkongsian berbayar.

Berapa banyak yang boleh diperoleh dengan Bitcoin Circuit?

Dilaporkan bahawa pelabur sudah memperoleh lebih dari € 5,000 setiap hari dengan peniaga auto. Potensi pendapatan tidak terbatas kerana trend pasaran berubah.

Adakah dana selamat di Bitcoin Circuit?

Ya, semua dana pelabur dan maklumat lain dilindungi di platform.

Saya tidak mempunyai pengalaman dalam perdagangan dalam talian. Bolehkah saya menggunakan perisian Bitcoin Circuit?

Aplikasi Bitcoin Circuit direka untuk digunakan oleh pedagang berpengalaman dan mereka yang tidak pernah berniaga sebelumnya. 

Hasil apa yang mesti saya harapkan dari Bitcoin Circuit?

Berapa banyak wang yang anda perolehi di Bitcoin Circuit bergantung sepenuhnya pada pelaburan masa, wang, dan usaha anda. Tidak ada had yang ditetapkan.

Adakah terdapat sebarang kos untuk menyertai Bitcoin Circuit?

Perisian Bitcoin Circuit adalah percuma. Tidak ada kos atau komisen tersembunyi.

Apa itu Bitcoin?

Bitcoin hanya dijelaskan sebagai mata wang sistem wang digital dan global. Ia membolehkan orang atau pelabur menghantar dan menerima wang melalui internet. Ia tidak dikendalikan oleh bank pusat atau pentadbiran dan oleh itu disebut sebagai mata wang yang terdesentralisasi. 

Seperti apa bentuk bitcoin?

Bitcoin tidak kelihatan seperti sen tradisional, pound, dolar, atau mata wang tradisional lain. Pada hakikatnya, bitcoin adalah fail komputer yang telah disimpan dalam aplikasi dompet maya. 

Glosari Terma Cryptocurrency

Bitcoin Bitcoin dilaporkan sebagai cryptocurrency paling popular di dunia. Bitcoin menggunakan Bitcoin Blockchain dan merupakan mata wang terdesentralisasi yang beroperasi secara bebas dari bank pusat dan pihak berkuasa
Ethereum Ethereum, seperti Bitcoin, adalah cryptocurrency yang terdesentralisasi. Di sini, pelabur dapat memindahkan dan menukar nilai.
Litecoin Litecoin juga merupakan cryptocurrency dan blockchain yang mencerminkan Bitcoin.
Pertukaran Pertukaran crypto pada dasarnya adalah platform dalam talian di mana pelabur crypto dapat menukar cryptocurrency yang berbeza dengan cryptocurrency lain.
Perlombongan Bitcoin Perlombongan Bitcoin berlaku apabila transaksi Bitcoin disahkan dan disahkan sebelum ditambahkan ke Bitcoin Blockchain.
Dompet Crypto Dompet crypto adalah program perisian yang menyimpan kunci swasta dan awam pelabur. Ia juga membolehkan pengguna memindahkan, menerima, membelanjakan, menyimpan dan memeriksa baki mereka.
Bekalan beredar Ini merujuk kepada jumlah cryptocurrency atau token tertentu yang tersedia untuk umum dan beredar di pasaran antara pembeli dan penjual.
Cap pasaran Cap pasaran merujuk kepada nilai pasaran semua cryptocurrency yang terdapat di pasaran setiap hari.
Altcoin Bitcoin adalah yang pertama dan paling berjaya dari semua cryptocurrency. Semua syiling lain dikumpulkan bersama di bawah kategori altcoin.
Blok Penjelajah Alat dalam talian untuk meneroka dan menganalisis blockchain cryptocurrency.
Ketinggian Blok Ketinggian blok merujuk kepada bilangan blok yang dihubungkan di blockchain.
Ganjaran Sekat Insentif diberikan kepada pelombong bitcoin yang berjaya mengira hash (verifikasi) dalam blok.
Menghubungkan Rantai Memindahkan satu cryptocurrency ke yang lain. Ini memerlukan urus niaga dilakukan dalam dua blok block yang berasingan.
Blockchain Konsortium Blockchain milik peribadi dan dikendalikan.
Kriptografi Proses menyulitkan dan menyahsulitkan maklumat.
Organisasi Autonomi Berpusat Merujuk kepada organisasi yang dijalankan oleh program komputer atau perisian daripada input manusia. Tidak ada pihak berkuasa pusat dalam hal ini.
Token Token sangat berkaitan dengan ICO dan sering dibina berdasarkan standard yang sudah ada dari rantaian blok ‘kontrak pintar’ seperti Ethereum.
ICO Ini bermaksud Penawaran Syiling Permulaan dan merujuk kepada kaedah baru yang mengganggu untuk projek memperoleh dana.
Garpu Dalam istilah cryptocurrency, garpu adalah peristiwa di mana cryptocurrency yang ada terbahagi kepada dua variasi kod.
Dompet Dompet cryptocurrency adalah cara utama pemilik cryptocurrency dapat mengakses syiling mereka.
Penyimpanan panas dan sejuk Ini merujuk kepada tempat dompet tertentu dihoskan. Storan panas merujuk kepada dompet yang dapat diakses dari sambungan internet, di mana penyimpanan sejuk merujuk kepada hosting dompet anda di luar talian pada perkakasan yang berasingan.
Escrow Escrow adalah pengaturan kewangan di mana pihak ketiga memegang dan mengatur pembayaran dana yang diperlukan untuk dua pihak yang terlibat dalam transaksi tertentu.
Kontrak pintar Blockchain Ethereum membolehkan kod digunakan ke atasnya dalam bentuk kontrak pintar. Kontrak ini pada dasarnya adalah sekumpulan peraturan matematik yang menentukan bagaimana urus niaga berfungsi
Bukti kerja (PoW) Agar transaksi dapat disahkan dan ditambahkan ke lejar Blockchain, terdapat pelbagai pendekatan yang telah dikembangkan untuk menyelesaikan proses ini.
Bukti-taruhan (PoS) Dalam cryptocurrency berasaskan PoS, pencipta blok seterusnya dipilih melalui pelbagai kombinasi pemilihan rawak dan kekayaan atau usia.
Bukti Kepentingan (POI) Ini adalah gaya bukti yang dipelopori oleh NEM koin sebagai alternatif ketiga untuk PoW dan PoS.
TA Singkatan untuk analisis teknikal, atau analisis nilai syiling berdasarkan pergerakan harga sejarah dan petunjuk yang canggih.
Node komputer yang disambungkan ke rangkaian cryptocurrency tertentu.
Perlombongan Perlombongan adalah proses mengesahkan transaksi baru pada lejar cryptocurrency diedarkan.
Bulan panas Ini merujuk kepada peningkatan cryptocurrency secara mendadak.
Pasaran Bear dan Bull Pasaran bull merujuk kepada kenaikan harga dan sentimen optimis yang mendorong pembelian. Pasaran bear dianggap kebalikan dari bull market, dengan trend harga menurun dan sentimen pesimis yang mendorong penjualan
Paus Merujuk kepada seseorang yang memegang sejumlah besar cryptocurrency
HODL Merujuk kepada strategi pelaburan pasif untuk mengabaikan pergolakan pasaran dan menunggu pulangan jangka panjang.

Sistem Dagangan Crypto Lain

Pedagang Kripto Kekurangan Bitcoin Gaya Hidup Bitcoin Bitcoin Rush
Evolusi Bitcoin Revolusi Bitcoin Keuntungan Bitcoin Kod Bitcoin

Penafian: Kandungan di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Ia hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Jangan sekali-kali melaburkan apa yang anda tidak mampu kehilangan. Selalu selidik sebanyak mungkin sebelum membuat sebarang keputusan kewangan dan berjumpa dengan penasihat kewangan yang bertauliah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me