Kajian Tepi Segera: Adakah Penipuan atau Legit?

Ketika dunia pertama kali mendengar mengenai Bitcoin, mereka menganggapnya sebagai jenaka. Tetapi sejak itu ia naik ke tahap bernilai tinggi yang menjadikan sejumlah pelaburnya mendapat banyak wang. Bitcoin adalah salah satu Mata Wang Crypto pertama dan sejak itu, banyak lagi yang melanda pasaran. 

Pasaran yang sangat cair dan menguntungkan ini menyebabkan peningkatan peniaga Cryptocurrency dan mereka yang ingin memulakan perdagangan. Untuk berdagang dengan baik, anda memerlukan perisian perdagangan yang baik. Oleh itu, adakah Perisian Segera itu? Mari kita semak perisian dan lihat.

Apa itu Tepi Segera?

Immediate Edge adalah perisian perdagangan terkini semua dalam satu. Sistem ini dibina sedemikian rupa sehingga menjadikan perdagangan nampaknya hampir tidak mudah. Telah juga ditunjukkan bahawa kadar kemenangan yang tinggi mungkin dilakukan dengan strategi yang baik. 

Platform ini mempunyai antara muka baru dan canggih yang sesuai dengan pemula dan peniaga pakar. Dan beberapa tinjauan menunjukkan bahawa pengguna sangat berpuas hati dengan antara muka baru.

Pasukan di Immediate Edge bekerja keras untuk memaparkan data perdagangan yang kompleks dengan cara yang mudah dan mudah difahami. 

Adakah Legit Tepi Segera?

Dengan begitu banyak platform perdagangan baru yang bergabung di pasaran, dapat difahami bahawa anda ingin mengetahui apakah platform tersebut sah. Dan banyak kajian dan ulasan menunjukkan bahawa Immediate Edge tentunya merupakan Platform yang Sah. 

Mengelakkan sistem yang tidak berdaftar dan tidak selamat sangat penting dalam dunia dalam talian, dan inilah sebabnya kelebihan Segera didaftarkan di mana ia beroperasi dan mempunyai sistem dalam talian yang selamat dengan teknologi penyulitan terkini. Ini membantu menjaga keselamatan data dan wang anda. 

Bagaimana Saya Bermula di Tepi Segera

Sekarang anda mungkin sudah bersedia untuk berniaga. Tetapi bagaimana anda mendapatkan persediaan? Nasib baik proses pendaftaran dan penyediaannya mudah. Ini adalah bagaimana anda memulakan di Segera Tepi:

Mendaftar

Perkara pertama didahulukan. Anda perlu mengisi maklumat anda. Ini membolehkan Tepi Segera memberi anda Pengurus Akaun Peribadi. Pengurus Akaun ini akan membantu anda melalui proses yang menjadikannya lebih mudah dan kurang tekanan. 

Isi borang di bawah dan Pengurus Akaun anda akan menghubungi anda.

Deposit 

Langkah seterusnya adalah membuat deposit. Ini termasuk dalam proses pendaftaran dan memberi anda akses ke perisian perdagangan. Kami mengesyorkan bermula dengan deposit minimum £ 250 / € 250. Memulakan kecil lebih baik daripada memulakan terlalu besar, terutama untuk peniaga baru. 

Anda perlu menyelesaikan pengesahan terlebih dahulu untuk memulakan perdagangan. Tetapi setelah selesai anda bebas berniaga.

Deposit boleh dibuat secara dalam talian menggunakan Mastercard, Visa atau Maestro. Penting untuk diperhatikan bahawa anda perlu mengesahkan dan mengesahkan identiti anda sebelum anda dapat memulakan perdagangan. 

Platform ini menggunakan keselamatan terbaik mengikut peraturan GDPR dan sijil SSL untuk semua transaksi. Ini membantu memastikan keselamatan kad kredit dan maklumat peribadi anda.

Akaun Demo

Akaun Demo adalah tempat terbaik untuk mula menggunakan platform. Ini membolehkan anda menguji strategi dan mengenal perisian. Masalah yang pernah dijumpai oleh beberapa orang pada masa lalu dengan perisian perdagangan lain ialah Akaun Demo tidak realistik. 

Nasib baik untuk anda, Segera Tepi telah memperbaikinya. Mereka telah mengembangkan Platform Demo mereka agar sama dengan platform Langsung. 

Ini membolehkan pengguna membiasakan diri dengan Platform Segera Tepi tanpa mempertaruhkan wang sebenar mereka. Anda boleh mencuba strategi dan idea baru pada Akaun Demo dan kemudian beralih ke Akaun Langsung apabila anda sudah bersedia.

Berdagang Dengan Sebenar

Selepas menggunakan perisian demo, anda harus mengetahui jalan anda di sekitar platform. Dan kami mengesyorkan anda terus menggunakan akaun demo sehingga anda merasa bersedia untuk berdagang secara langsung. Kerana perdagangan boleh mengalami kerugian.

Apabila anda mula berniaga secara langsung, anda akan dapat melihat bagaimana perisian perdagangan benar-benar mengambil alih dan standardnya melebihi pesaingnya. Anda boleh mencuba perdagangan automatik dan mula mencapai sasaran keuntungan. 

Penting untuk terus melakukan penyelidikan dan pembelajaran, kerana kajian menunjukkan bahawa ini sangat penting untuk menjadi peniaga yang berjaya. 

Ciri-ciri Tepi Segera

Immediate Edge adalah perisian perdagangan yang maju. Tetapi dengan begitu banyak perisian perdagangan di luar sana dan beberapa persaingan yang sengit. Oleh itu, apakah ciri-ciri et Immediate Edge yang terpisah? Berikut adalah beberapa:

  • The Antaramuka pengguna telah dibina khas untuk memudahkan dan senang digunakan. Tinjauan menunjukkan, bahawa pengguna menilai sistemnya melebihi yang lain di pasaran.
  • Untuk mencapai kadar kemenangan yang tinggi, anda perlu pelaporan yang tepat dan terperinci. Inilah yang diberikan oleh Immediate Edge kepada penggunanya. 
  • Ia sistem perdagangan automatik dan isyarat perdagangan tidak seperti yang lain. Ciri ini sangat berguna dan terbukti dapat membantu peniaga meningkatkan keuntungan mereka.  
  • Mereka mempunyai daya saing deposit rendah diperlukan untuk memulakan perdagangan. Mereka hanya memerlukan deposit sebanyak £ 250 / € 250 untuk memulakan perdagangan. Ini menjadikannya lebih daripada yang mampu dimiliki oleh pelabur baru.
  • Platform ini menawarkan a akaun demo itu adalah replika lengkap perisian langsung. Ini membolehkan pengguna membiasakan diri dengan perisian sebelum mereka mula berniaga dengan wang sebenar. 
  • Platformnya adalah PERCUMA! Edgeate Edge berjaya menjadikan platform ini percuma untuk penggunanya. 
  • Platform perdagangan membantu pengguna meminimumkan dan mengawal kerugian dengan menetapkan menghentikan kerugian dan had perdagangan.

Adakah Tepi Segera Tersedia Untuk Penduduk AS?

Tidak, orang Amerika tidak boleh menggunakan Segera Tepi, namun terdapat banyak platform perdagangan alternatif yang didaftarkan di Amerika Syarikat untuk orang yang berminat untuk berdagang cryptocurrency.

Adakah terdapat Aplikasi Tepi Segera?

Tidak, perdagangan hanya dapat dilakukan di komputer atau peranti mudah alih lain, melalui laman web.

Tepi Segera: Keputusan Kami

Dengan platform perdagangan yang canggih dengan ciri-ciri canggih, Immediate Edge adalah perisian yang hebat untuk peniaga Pemula dan Pakar. Setelah penyelidikan Coininsider, kami mendapati ini adalah platform yang hebat dan sah. Walau bagaimanapun, kami selalu mengesyorkan anda membuat kajian sendiri.

Akaun Demo adalah ciri menonjol yang membolehkan pengguna berlatih dan belajar sebelum membahayakan wang mereka. 

Isi borang dan mulakan perdagangan di Segera Tepi.

Soalan Lazim mengenai Tepi Segera

Adakah terdapat Aplikasi iOS tepi Segera?

Pada ketika ini, tidak ada aplikasi Mudah Alih di iOS atau Android. Ia boleh didapati di laman web perdagangan dan boleh diakses melalui web melalui telefon bimbit atau komputer riba.

Apa itu Tepi Segera?

Segera Edge adalah platform perdagangan Cryptocurrency. Ia mempunyai antara muka canggih yang mudah digunakan dan dilayari.

Bolehkah Pedagang AS menggunakan Segera Segera?

Tidak. Malangnya kerana peraturan, Segera Tepi tidak tersedia untuk pedagang yang berpusat di AS. Terdapat banyak alternatif untuk peniaga yang berpangkalan di AS.

Berapakah kos Platform ini?

Edge Segera adalah percuma! Tidak ada kos untuk menggunakan perisian.

Apakah Deposit Minimum?

Deposit minimum adalah berpatutan £ 250 / € 250. Ini menjadikannya mudah dan mudah untuk memulakan perdagangan.

Adakah Tepi Segera Penipuan?

Tidak. Terdapat kajian dan tinjauan untuk menyiasat ini dan semua telah keluar mengatakan bahawa Immediate Edge adalah Legit dan bukan Scam.

Adakah platform mempunyai Akaun Demo?

Ya, memang begitu. Segera Tepi telah dipuji untuk platform demo realistiknya yang serupa dengan platform langsung. Ini membolehkan pengguna berlatih dan membiasakan diri dengan perisian sebelum membahayakan modal mereka.

Berapakah had keuntungan?

Secara teorinya, tidak ada siling dan banyak kajian menunjukkan keuntungan melebihi 80%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me