9 najboljih agregatora vijesti o kripto i bitcoinima u 2021. godini

Dok deseci web stranica s kriptovalutama analiziraju digitalne valute. Ovdje smo da bismo vam pružili opsežan, ali detaljan pregled najboljih agregatora kripto vijesti koji su trenutno dostupni na tržištu. Kripto vijesti agregat web sadržaji koji se odnose na kripto formiraju različite platforme poput blogova, internetskih novina i popularnih kripto novih web stranica za jednostavno gledanje.

U ovom ćemo članku govoriti o nekim od najboljih agregata bitcoina iz 2021. Popis je sastavljen na temelju ukupne brzine, korisnosti, pouzdanosti i ponajviše autentičnosti vijesti. Istražite sadržaj i istražite ga.

Popis mjesta za agregiranje vijesti Crypto

1. Coinddit

Coinddit je još jedan popularni agregator. Platforma je prilično impresivna i jednostavna za upotrebu zbog svog user-friendly sučelja. Web stranica tematski je temno crne boje što je čini privlačnijom za posjetitelje.

Na početnoj stranici vidjet ćete tablicu s najnovijim grafikonima cijena za različite kriptovalute. Grafikoni prikazuju detaljan pregled svake kriptografije na moderan i elegantan način. Digitalne valute automatski mijenjaju svoj položaj na stolu na temelju promjena u njihovoj količini i cijeni svaka 24 sata.

Na početnoj stranici postoji zaseban odjeljak koji prikazuje najpopularnije vijesti iz kripto svijeta. Tu se značajka naziva Izvori vijesti koja spominju ona web mjesta koja često koristite. Agregator automatski povlači vijesti s te web stranice i prikazuje vam na temelju vašeg interesa.

Želite rudariti bitcoin koristeći web stranice za rudarenje u oblaku? ovdje je naš vodič za najbolja web mjesta za rudarenje u oblaku 2021. godine.

Besplatne kriptovalute možete zaraditi i svakodnevnim obavljanjem jednostavnih zadataka. Jednostavno ih morate pratiti na različitim platformama društvenih mreža da biste sudjelovali.

2. Coinspectator

Coinspectator je trenutno jedan od najboljih agregatora vijesti o kriptovalutama koje možete pronaći na webu. Na svom feedu platforma gotovo pokriva sve što je vezano uz kripto.

Možete pronaći bilo što, od najnovijih vijesti ili trenutnih događanja u kripto svijetu do članaka o bilo čemu što je daljinski povezano s kripto. Dohvaća svoje podatke s drugih vodećih web mjesta s kriptovalutom.

Web mjesto ima zaseban odjeljak u kojem Coinspectator prikazuje samo popise sa najviše sedamnaest novčića koji ovise o tržišnoj kapitalizaciji i koliko su trenutno popularni na kripto tržištu. Web stranica također vam daje uvid u predstojeće projekte koji se pokreću u budućnosti.

Svi investitori i trgovci koji se žele ažurirati mogu se pretplatiti na biltene gdje možete svakodnevno primati ažurirani popis onoga što se događa na tržištu izravno u vašu pristiglu poštu

3. CryptoPanic

Govoreći o najboljim kriptoagregatorima, CryptoPanic će bez sumnje ući na popis. Njihov je glavni fokus uspostavljanje različitih medijskih izvora i izvora vijesti.

Vijest se također rangira prema minuti objavljivanja, iako njihov odjeljak na društvenim mrežama ističe videozapise influencera s YouTubea.

Iako takve značajke nude vrlo gužvu, ali što više ljudi gleda vijesti i izražava svoj osjećaj, više vijesti postat će autentično. Također možete izraditi svoj portfelj da biste sortirali vijesti i prilagodili svoj feed prema svojim željama i nesviđanjima.

4. CoinLib

Savršen je izbor ako ste daleko predaniji investitor u kripto trgovanju i želite izloženost alatima za analizu, uključujući dijagrame i grafikone.

Uz izvještavanje, platforma donosi izvrsne ilustracije i dijagrame za one koji ne žele čitati poduže članke. Promjene cijena svih digitalnih valuta možete vidjeti i u stvarnom vremenu.

Web stranica je vrlo jednostavna za upotrebu, a korisničko sučelje vrlo je jednostavno za upotrebu i ugodno za gledati. Iako je sučelje jednostavno, CoinLib je popularniji sa svojim alatima za upravljanje portfeljem. Možete izgraditi svoj portfelj na temelju svog interesa za kovanice i možete povezati najmanje 8 razmjena uživo kako biste pratili. Agregator također ima verziju aplikacije dostupnu korisnicima u trgovini za reprodukciju.

5. CryptoControl.io

Izgled i sučelje ovog agregatora vrlo su slični CryptoPanicu. To je dva u jednom agregator vijesti koji objedinjuje društvene medije i vijesti.

Platforma svojim korisnicima nudi nevjerojatnu značajku. Omogućuje vam odabir kovanice koja vas više zanima, a ostatak bikovskog posla je u rukama ovih agregatora.

Web stranica prikuplja sve nalaze, članke i najnovije vijesti s različitih platformi i web lokacija društvenih medija, a zatim izrađuje prilagođeni feed za vas na temelju vašeg odabranog interesa. Nije li nevjerojatno? Trenutno su Google, Twitter i Reddit glavne platforme društvenih medija dostupne za ovu nevjerojatnu značajku.

Korače prema izradi sustava za upravljanje portfeljem, baš kao i CoinLib, kako bi se korisnicima omogućilo povezivanje s više razmjena i korištenih trgovačkih alata. Web stranica također nudi mobilnu aplikaciju s plaćenim planom za premium verziju.

6. CoinNA

Govoreći o CoinNA, jedan je od najboljih agregatora u 2020. To je još jedan uobičajeni, ali popularni agregator koji podatke kategorizira u glavne vijesti i priče.

Oni imaju zaseban namjenski dio podučavanja, što također čini ovu platformu visokoobrazovnim forumom. Pomoću alata za tražilice možete provjeriti kakve vijesti tražite. Oni također pružaju detaljan pregled stvari vezanih uz kripto, a također izdaju izvještaje po državama o različitim kriptokripcijama.

Redovito ažuriraju vijesti. Kad god dođe novi post, automatski zauzima položaj starih vijesti povlačenjem starih vijesti na dno feeda, a web mjesto također sadrži filtre koji čitatelju mogu pomoći da čita na temelju njegovih / njezinih sviđanja i interesa.

Web stranica također ima namjenski odjeljak za vodeću kripto burzu i novčanik Coinbase. I na kraju, ali ne najmanje važno, web stranica nudi širi raspon početnih ponuda novčića i startupa koji pokreću svoje usluge ili su pokrenuli.

7. CryptoGoat

CryptoGoat su mnogi zaljubljenici u kripto klasificirali kao izvrstan izvor za širok raspon vijesti i članaka povezanih s kriptovalutom..

Iako su cjelokupni izgled i sučelje web stranice vrlo jednostavni i negdje ne nadahnjujući, sadržaj koji platforma pruža svojim korisnicima vrlo je kreativan i informativan u isto vrijeme.

Ono po čemu CryptoGoat stoji u svim ostalim agregatorima je količina značajki povezanih s vijestima koje nudi platforma i to čini agregator privlačnim. Jedan od ključnih aspekata CryptoGoata jest da filtrira sve lažne vijesti i doze ne prikazuje one postove na vašem feedu koji su s visokim stupnjem učinkovitosti označeni kao sponzorirani.

Autentičnost vijesti je stvarna jer ih agregatori prikupljaju iz jednog od popularnih lanaca vijesti u kripto industriji, tj. Coindesk, Cointelegram itd..

8. Ccowl

Ccowl se može skraćeno zvati Crypto Coin Owl još je jedna dobro dizajnirana web stranica za prikupljanje kriptoaparata koja je trenutno dostupna na tržištu.

Zgodna je opcija da se korisnik lako preusmjeri od feeda vijesti o kripti do odjeljka s cijenama bez ikakve gužve. Platforma svoje vijesti preuzima s jedne od najboljih web lokacija s vijestima poput Coindeska, NewsBTC-a i Bitcoin.com-a.

Glavni fokus ove platforme je pokriti ponašanje različitih i širokog raspona kriptovaluta. Iako agregator na svojoj početnoj stranici prikazuje samo top 3 bikovska i medvjeđa kriptoa. Sučelje platforme vrlo je jednostavno za korisnika i veliki je plus za trgovce koji su zainteresirani za portfeljna ulaganja.

Također ima značajku koja se naziva upozorenje o rangu gdje vam automatski šalje upozorenje kad god kripto promijeni svoj rang. Da bi preuzeli zalihe i trenutne stope svih kovanica, kriptoagregatori koriste najautentičniji CoinMarketCap.

9. Kriptopi

Cryptopys je izvanredan resurs za prikupljanje vijesti vezanih uz kripto u stvarnom vremenu iz više od 100 pouzdanih industrijskih resursa. Ono po čemu se ovi agregatori ističu od svih ostalih je podrška koju ova aplikacija pruža preko 18 stranih verzija na jezicima.

Platforma radi na konceptu preporuka javnosti za prikazivanje sadržaja na temelju javnog interesa. Također čini agregator zbog rastućeg alata resursa. Cjelokupni dizajn web stranice vrlo je jednostavan, ali vrlo elegantan i lak za pristup. Korisnici mogu jednostavno nadzirati svoja kripto imovina jednim gumbom.

Jednim gumbom to znači da je sadržaju I vrlo lako pristupiti i ne postoji složen postupak za pristup njegovom sadržaju. Dugoročni članovi ovog agregatora imaju pristup označavanju vijesti kao bikovske, medvjeđe ili FUD.

Zaključak

Kripto tržište sigurno ustupa svoj most. Danas je tržište prepuno nevjerojatnih agregatora kripto-vijesti koji potiču našeg čitatelja da odabere bolja ulaganja koja će im biti od koristi u budućnosti. Štoviše, svi agregatori također pomažu korisniku da prepozna i analizira kripto tržište na učinkovitiji i pojednostavljeni način. Čvrsto vjerujemo da će vam ovaj popis sigurno pomoći da negdje krenete.

Želite li dodati nešto ovom postu. Koje ste kriptoagregatore već isprobali? Kakvo je vaše iskustvo Bilo bi nam drago čuti priču s vaše strane. Javite nam u odjeljku za komentare u nastavku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me