Преглед на Phemex Exchange 2020: Всичко, което трябва да знаете

Phemex е a професионален клас Криптовалутна борса, предлагаща както биткойн спот, така и търговия с опции. Борсата предлага иновативна модел на търговия с нулева такса където таксите не се начисляват за транзакция. Phemex предлага и биткойн, етериум и вечни фючърси Chainlink. Борсата е изградена от бивши ръководители на Morgan Stanley, целяща да предостави инструменти за търговия и сигурност от институционален клас. Търговията с деривати позволява на търговците да увеличат експозицията си към определени активи и способността да „къси“.

Основни характеристики на Phemex

 • Безплатни сделки на Spot Exchange (Premium акаунт)
 • Институционална търговия и сигурност
 • Здрава застраховка за търговия
 • Безплатни такси за депозит
 • Възможност за използване до 100X марж

Phemex Spot Exchange & Безплатни сделки

Плакат в YouTube

Едно от ключовите предимства на борсата Phemex е възможността да имате безплатни сделки с нулева такса. Тази концепция е новаторска за индустрията за обмен на криптовалути, тъй като предишният модел начислява такси за търговия както за покупка, така и за продажба на крипто. Това усещане би се увеличило с времето, като много търговци плащат хиляди долари на борси за криптовалути. С Phemex тези търговци могат да се възползват от модела на търговия с нулева такса и да плащат само месечна премия от $ 9,99 USD на месец. Това е огромен инструмент за промяна на криптовалутните търговци и технически анализатори.

Phemex предлага и 30-дневна безплатна пробна версия за акаунта Premium. За да се възползват от това, потребителите трябва да направят депозит над 0,02 BT и да завършат транзакция над 1000 USD. Вижте безплатния 30-дневен Премиум членство тук.

Мисля, че това е тенденция и отговорността на обмена е да се намалят таксите за потребители на малък капитал. А за институционалните клиенти те са готови да плащат повече такси, но да имат по-добра услуга, като данните, анализа, нали? Това са две различни групи. Така че ние и ние обявихме разрешението си с нулева такса, те само за да облагодетелстват нашите клиенти на дребно.

Джак Тао, главен изпълнителен директор на Phemex

Биткойн вечни фючърси

Основният продукт за търговия, предлаган от Phemex, е търговия с деривати с криптовалута, като например Bitcoin Perpetual Futures. Дериватите са финансови инструменти, които извличат стойност от базовия продукт – в този случай криптовалути като биткойн. Phemexexchange търгува договори, базирани на базовия актив вместо самия актив – това позволява по-висок ливъридж и повече видове продукти. Phemex позволява максимален ливъридж от 101X върху деривативни продукти. Това означава, че 1% промяна в цената на биткойн може да доведе до 100% промяна в размера на финансирането – потенциално позволявайки на търговците да удвоят или нищо на борсата. Този тип ливъридж се популяризира от борсата BitMEX, която позволява и 100X лоста.

Поддържани държави

Обменът на Phemex е ограничен на тези в следните държави и юрисдикции: САЩ, Куба, Квебек, Сингапур, Северна Корея, Севастопол, Судан, Иран, Сирия. И всякакви други държави, където е незаконно да се търгува с криптовалути.

Поддържани криптовалути

Phemex за момента само 6 криптовалути: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Въпреки че за договори, Phemex предлага и двойка за търговия GOLD / USD.

Phemex Trading приема поръчки за печалба и стоп-загуби

Вземете печалба и стоп тригери на Phemex

Едно от ключовите предимства на Phemex е използването на стоп-лос и поръчки за тейк печалба. Тези поръчки позволяват на професионалните търговци да прецизират своите търговски стратегии и да създават възможности за вземане на печалба или стоп-лос. По подразбиране Phemex има бързи опции за печалба от 25%, 50%, 75% и 100% печалба. Те могат да бъдат зададени, когато първоначалната позиция е установена с ясна индикация цената на марката и прогнозната печалба или загуба. Важно е да запомните, че когато се задействат печалба или стоп загуби, позицията ще се продава като a пазарна поръчка – което означава, че алгоритъмът автоматично ще съответства на сделка, дори ако не е на една и съща цена.

Такси Phemex

Такси за търговия

Таксите за търговия на Phemex са определени на 0,025% за производители и 0,075% за вземащи. Няма такса за допълнителна транзакция за борсата, така че потребителите могат да търгуват дори малки количества, без да се страхуват, че имат огромни такси. Таксите за такъри са по-високи, тъй като борсата насърчава потребителите да попълват книгите за поръчки и да установяват по-висока ликвидност за борсата.

Ставка на финансиране, показана на Phemex

Такса за финансиране е характеристика, която е изключително важна да се вземе предвид при Phemex. Лихвеният процент се изплаща директно на притежателите на дълги или къси позиции, в зависимост от степента на „отрицателно финансиране“ или „положително финансиране“. На Phemex таксата се начислява на всеки 8 часа и може да бъде отрицателно или положително – което означава, че е възможно печалба или загуба пари на всеки 8 часа. Ако процентът на финансиране е отрицателен, притежателите на къси панталони ще плащат дълги проценти от позицията си. В горния пример процентът на финансиране е -0,0094%, така че късите притежатели ще бъдат таксувани с 0,0094% от цялата си позиция. Това също означава, че дълго притежателите ще получат интерес на тяхната позиция.

Такси за депозит / изтегляне

Phemex не начислява такса за депозит, но има минимални изисквания за депозит. Що се отнася до тегленията, има и минимален лимит за теглене и таксата зависи от криптовалутата. Например Phemex таксува 0,0005 BTC за тегления от BTC и 1 USDT за тегления от USDT.

Такси за депозит / теглене на PhemexТакси за депозит / теглене на Phemex

Научете повече за Таксите и условията на Phemex.

Начини за плащане

Phemex приема само следните криптовалутни депозити на борсата: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether и Ripple. Поради това, че борсата не разполага с никакви KYC процедури, традиционните методи за плащане като кредитни или дебитни карти и PayPal не се приемат.

Бонус за добре дошли на Phemex

В момента борсата предлага a бонус за добре дошли от $ 72 USD за нови регистрации чрез бонус фондове. Това може да бъде получено чрез извършване на прости задачи като следването на техните социална медия или финансиране на сметката с .20,2 с един депозит.

Phemex предлага $ 72 USD като бонус за добре дошли при регистрации на нови потребители

Функция за подсметки

Подсметки на Phemex

Phemex предлага лесен метод за създаване на подсметки – всеки със свои индивидуални салда по сметки и разрешения. Тази функция позволява на търговците да изолират различните си стратегии за търговия един от друг – тъй като е възможно да зададат ограничен баланс за всяка подсметка. Салдото може да се прехвърля свободно между сметките чрез системата за подсметки. Търговците могат да създават нови акаунти за всяка нова стратегия, която искат да изпробват. В допълнение, подсметките могат да се използват за търговия с ботове – така че автоматизираната търговия може да се извършва в контролирани граници.

Безопасен ли е обменът на Phemex?

Има два ключови фактора, които трябва да се вземат предвид, когато се оценява дали Phemex е безопасна борса за търговия на борса на фонда и застрахователна търговия с ливъридж. Най-важното съображение е дали борсата е безопасна от хакери – това е така, защото криптообменът обикновено е огромен b

Phemex обработва заявки за теглене 3 пъти на ден, и всяка заявка е строго разгледана както от оператори, така и от основатели. Въз основа на нашия сложен опит за контрол на риска на Уолстрийт, ние сме в състояние да откриваме всякакви злонамерени действия и бързо да действаме, за да защитим активите на нашите потребители и платформа. Квалифицираните заявки за теглене също се обработват чрез офлайн подпис, като по този начин всички активи остават 100% съхранени в студена портфейлна система с всички операции, извършвани офлайн.

Екип на Phemex

Ядрото на екипа на Phemex се състои от бивши ръководители и разработчици на Morgan Stanley. изпълнителен директор Джак Тао работи в Morgan Stanley от 11 години с опит в разработването на алгоритми за търговия с акции в САЩ. Тази работа е ключова за дългосрочната стратегия за растеж и мисията на Phemex да въведе професионални инструменти за търговия в криптовалутното пространство.

Основен екип на Phemex

Заключение: Phemex Exchange плюсове и минуси

Професионалисти

 • Разработено от бившите изпълнителни директори на Morgan Stanley
 • Поставяне на тенденции в индустрията Търговия с нулеви такси
 • Подсметки и лесни за използване API
 • Обмен на най-високо ниво и сигурност на портфейла
 • Няма KYC за малки тегления

Минуси

 • Сравнително нов, стартирал само преди година.
 • Регионални ограничения, без да се предоставят алтернативи за потребители от тези юрисдикции.

Препратки:

AltcoinBuzz – Акценти на Phemex Exchange.

CoinExchangeReviews- Преглед на Phemex

{ "@context": "http://schema.org/", "@Тип": "Продукт", "марка": "Блокчейн", "име": "Обмен на Phemex", "изображение": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "описание": "Phemex е професионална борса за биткойн деривати, включваща вечни фючърси на Bitcoin с до 100 пъти ливъридж на акаунта. Борсата е изградена от бивши ръководители на Morgan Stanley, целяща да предостави инструменти за търговия и сигурност от институционален клас. Търговията с деривати позволява на търговците да увеличат експозицията си към определени активи. ", "преглед": { "@Тип": "Преглед", "заглавие": "Phemex Exchange Review – Най-добрата платформа за търговия за търговци?", "име": "Обмен на Phemex", "описание":"Phemex е професионална борса за биткойн деривати, включваща вечни фючърси на Bitcoin с до 100 пъти ливъридж на акаунта. Борсата е изградена от бивши ръководители на Morgan Stanley", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex е професионална борса за биткойн деривати, включваща вечни фючърси на Bitcoin с до 100 пъти ливъридж на акаунта. Борсата е изградена от бивши ръководители на Morgan Stanley", "дата Публикувано": "2020-4-10", "reviewRating": { "@Тип": "Рейтинг", "ratingValue": "4.3", "най-лоша оценка":"0", "bestRating": "5" }, "автор": { "@Тип": "Личност", "име": "Пр.н.е." }, "издател": { "@Тип": "Организация", "име": "Boxmining", "лого": { "Тип": "ImageObject", "URL адрес": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "оферти": { "@Тип": "Оферта", "ценаВалута": "щатски долар", "цена": "0,00", "URL адрес":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} Регулиран ли е обменът на Phemex?

В момента Phemex търси регулация чрез Паричен орган на Сингапур (MAS) и SEBA за съхранение на клиентски активи. Подобно на други борси за деривати като BitMEX, PheMEX в момента не е регулиран.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me