Ръководство за стартиране на Swag Finance Token

Swag.live е популярна развлекателна платформа за възрастни с над 10 милиона потребители по целия свят с над 12 000 000 щ.д. годишни приходи (източник). SWAG е пионер в азиатската развлекателна индустрия за възрастни, предлагайки както стрийминг, така и клипове с плащане за гледане за над 10 000 производители на съдържание. Екипът се ръководи от Сам Лиу и произхожда от Тайван. Понастоящем SWAG е създал офиси в Монреал, отговарящи за разширяване на дейностите в Северна Америка и по света. SWAG подписа най-добрите световни таланти като Eva Elfie, за да произвежда съдържание за платформата.

Swag предлага децентрализиран знак за управление на общността – SWAG – за да продължи разширяването и да премине към a Децентрализирана автономна организация (DAO). Като цяло SWAG издава общо 540 милиона токена, за да постигне децентрализирано управление.

Токени за управление на Swag

SWAG Live платформа

SWAG реши, че вместо да развиват общността по централизиран начин с малко участници, те избират да възприемат управлението на общността. Ключът е да се даде възможност на повече участници в тяхната екосистема, което позволява по-бърза итерация на продукта и по-добър дизайн на продукта чрез включване на обратна връзка от общността и създаване на дизайн. Ключът е да се използва сила на общността и децентрализация за да изтласкате растежа на SWAG на следващото ниво. В много отношения предлагането на токени на SWAG е експеримент, тъй като индустрията за възрастни традиционно е sскрит в тайна – с големи играчи, които вземат повечето решения и вземат по-голямата част от печалбата.

Всеки SWAG токен има право на един глас в управлението на общността. Управляващите гласоподаватели ще бъдат възнаграждавани чрез „Squirt pool“, които имат ценни награди (виж по-долу).

Информация за токена:

Първоначална предлагана цена: $ 0,10 за SWAG

SWAG Общо предлагане: 625 000 000 SWAG токени.

За да гарантира управлението на SWAG общността, екипът заяви следното

  • Екипът няма да координира частно никакви решения
  • Екипът няма да участва активно в управлението на DAO
  • Екипът няма да плаща за поддръжка на DAO и управлението на DAO не се наема от екипа.

Предложение на SWAG токен – Първо суап събитие

Swag ще предлага токени чрез „Първо суап събитие”(FSE) продължи Крем.финансиране (можеш прочетете нашето мнение за КРЕМА тук). Събитието FSE ще се проведе на 14 октомври 2020 г. в 14:00 ч. (UTC), с първоначална цена от $ 0,10 за SWAG. Cream предлага възможността за размяна на токени чрез своя децентрализиран компонент за обмен. FSE ще започне с всеки SWAG токен през два 50/50 пула:

SWAG / USDC (500 000/50 000)

SWAG / КРЕМ (500 000/50 000 USDC еквивалент)


За да сменят SWAG в FSE, участниците ще трябва да имат $ USDC и $ CREAM, заедно с $ ETH (за такси за газ). Екипът напомня на хората, че след подаване на транзакция може да отнеме 1-2 минути за потвърждение. Също така CreamSwap работи на механизъм на автоматизиран пазар (AMM). Следователно е възможно цените на SWAG да се променят, докато транзакцията чака потвърждение. Ако обаче това се случи, транзакцията просто ще се провали, но вашите токени няма да бъдат загубени.

След FSE участниците също ще могат да печелят допълнителни SWAG токени чрез събитие за земеделие на CREAM. Потребителите ще могат да осигуряват ликвидност на двойките за търговия SWAG, като по този начин увеличават размера на пуловете за ликвидност за SWAG. Кремовите пулове на ликвидност функционират по същия начин като Balancer, така че колкото повече се добавя ликвидност, толкова по-стабилна ще бъде двойката за търговия. За да научите повече за пуловете на ликвидност и как те работят, вижте нашата статия за Балансиращи и Ликвидни пулове.

За да възнаградят доставчиците на ликвидност в общността, тези, които предоставят ликвидност на двойката SWAG / USDC и SWAG / CREAM, ще могат да заложат своите токени за ликвидност (CRPT) за допълнителни награди SWAG. Общо 1 015 000 SWAG са отпуснати за отглеждане на добив. Това събитие е предназначено да позволи на общността да осигури допълнителна търговия с токени на ликвидност.

Как да участвате в първото суап събитие чрез размяна на SWAG

За да участвате, ще трябва да продължите Крем Финанси. Там можете да изберете токените ERC-20 (или $ CREAM, или $ USDC), които искате да замените за SWAG, не забравяйте да изберете $ SWAG в долния ред. След това отключете и разменете вашите ERC 20 маркери, като щракнете върху „Отключи“ и след това „Размени“.

SWAG наградни басейни

SWAG ще има характеристики за отглеждане на добива. Ще има 2 наградни пула: $ SWAG / $ CREAM и $ SWAG / $ USDC. Притежателите на SWAG, които искат да се присъединят към тези наградни фондове, трябва да предоставят своите токени, известни като ликвидност. Целта на това е да се увеличи дълбочината на търгуване на двойки, да се намали вероятността от изплъзване на цените и да се запази стабилността на SWAG токените. В замяна на това SWAG хотелите могат да се възползват чрез печелене на пасивни доходи чрез суап такси.

Как да добавите ликвидност към SWAG Reward Pools

Отидете на Басейни за финансиране на сметана и изберете двойката за търговия (т.е. $ SWAG / $ CREAM и $ SWAG / $ USDC). Отключете разрешението за прехвърляне на токени ERC-20, като щракнете върху иконата на заключване и за двата маркера. Кликнете върху „добавяне на ликвидност“ – след като направите това, ще получите CRPT токени.

След това отидете на Cream Finance Rewards страница. Там изберете Награден фонд (т.е. $ SWAG / $ CREAM и $ SWAG / $ USDC). Щракнете върху „Активиране“, за да отключите разрешението за прехвърляне на CRPT. След това щракнете върху „Залог“, за да заложите вашите токени.

Заявяването на вашите награди е лесно, просто кликнете върху „Искане за награда“ на страницата с награди в страничната лента.

СКВИРТ и награди за участниците в DAO

Общността SWAG се възнаграждава под формата на „СКВИРТОВЕ“ (да, това е, което те всъщност го наричат). SQUIRTS са награда за притежателите на SWAG токени, които участват в управлението на общността, като отделят своето време за обсъждане на важни въпроси, изследвания и обсъждане на важни бизнес въпроси, за да помогнат за развитието на платформата. За да се присъединят към SQUIRTS, притежателите на SWAG могат да обсъждат конкретно предложение за управление и след това да залагат своите SWAG токени, за да гласуват.

Скуртите могат да бъдат награди под формата на стабилна монета, SWAG токен или други символи и са предназначени да бъдат възнаграждавани пропорционално на всички избиратели в SWAG DAO. Наградите се разделят според въведените гласове – като 1 знак е 1 глас. Това ще подобри драстично управлението на SWAG и участието на общността, тъй като потребителите са възнаградени за участие в DAO.

СКВИР 2 продължава и ще приключи в 10:59 на 30 октомври 2020 г. (UTC) и имайте предвид, че вашите токени ще бъдат заключени за 7 дни от момента на гласуването ви. Ще има общо 4 СКВИРТА през ноември 2020 г., с общо 1 милион USDC, които да бъдат разпределени, както следва:

Ноември 2020 СКВИРОВЕ

СКВИР 3: 30 октомври – 6 ноември: 300 000 USDC

СКВИР 4: 6 ноември – 13 ноември: 200 000 USDC

СКВИР 5: 13 ноември – 20 ноември 300 000 USDC

СКВИР 6: 20 ноември – 27 ноември 200 000 USDC

Как да залагате SWAG, за да се присъедините към SQUIRTS

Отидете на страницата за гласуване. Там заложете вашите SWAG токени, като щракнете върху „Stake Token“. Регистрирайте се, за да гласувате за предложение, като щракнете върху „Регистрирайте се, за да гласувате“ и „За“ или „Против“ в зависимост от Вашата склонност. След това можете да съберете наградите си SQUIRT, като кликнете върху „Събиране“.

SWAG обмен пул на Uniswap

Притежателите на SWAG токени могат да обменят своите токени чрез SWAG / USDC Pool, за да получат Uniswap LP токени (UNI-V2). Екипът също така е създал нов фонд за награди за доставчици на ликвидност Uniswap, които могат да заложат своите LP токени в фонда за награди.

Между 22 и 28 октомври 2020 г. като първоначален стимул за доставчиците на ликвидност ще бъде достъпно разпределение на награди LP Token. Награди ще бъдат дадени за всеки блок с 25 000 SWAG на разположение на ден, общо 175 000 SWAG за залагане на SWAG / USDC Uniswap LP токени. Имайте предвид обаче, че ще има 3-дневно заключване за всички залози на LP, които са заложени.

Като странична бележка, нашата общност установи, че има несъответствие в цените между CREAM и Uniswap. Така че потребителите, които искат да продадат своя SWAG, може да поискат да проверят и сравнят цените на тези две платформи!

Проект: Реферални награди – Обърнете се към приятел и вземете SWAG

От 12:00 ч. На 14 октомври 2020 г. до 12:00 ч. На 14 ноември (UTC + 8) SWAG ще има тяхната реферална програма. Общо 50 000 SWAG ще бъдат освободени като награда за тези, които помагат за популяризирането и разрастването на SWAG общността.

За да участвате, посетете уебсайта на събитието им: https://referrals.swag.finance/ и попълнете техния контролен списък с награди за препоръки. Този контролен списък включва задачи като следване на техните Twitter, Discord и Telegram и след това попълване на формуляра на сайта. Тогава ще можете да получите код за покана, който да изпратите на приятелите си.

Попълването на контролния списък Referral Rewards ви дава 1 запис. Тогава, ако препоръчате приятел, вие и вашият приятел ще получите по един запис. Така например, ако препоръчате 5 приятели, ще получите общо 6 записа. В 18:00 ч. на 14 ноември 2020 г. (UTC + 8), екипът ще изтегли 1000 победители, които ще получат 50 SWAG като награда. Няма ограничения за множество записи, така че можете да препоръчате повече приятели, за да увеличите шансовете си да спечелите повече SWAG!

SWAG NFT

SWAG ще прави незаменими символи (NFT), това беше само въпрос на време. Пазарът на NFT е огромна възможност за начинаещи художници и очевидно сега също десетки хиляди SWAGGER (т.е. създатели на SWAG съдържание).

SWAG NFTs скоро ще бъдат налични на Опензея– NFT пазар и включва най-добрите SWAGGERs на платформата на SWAG. Те ще бъдат лимитирани NFT, които също ще бъдат прикачени към различни SWAG събития и награди.

Пътна карта на SWAG: Какво предстои?

Пулове за награди

Екипът на SWAG отбеляза, че много притежатели на SWAG токени, които са участвали в наградните фондове, не са могли да участват в сесиите за гласуване на SQUIRTS. Следователно в бъдеще SWAG ще бъде домакин на събития с по-малко награди, което би довело до намалено участие в SQUIRTS.

SWAG диамантено капково

SWAG.Live е една от водещите платформи за съдържание за възрастни в Азия и много притежатели на SWAG $ също имат акаунти в SWAG.Live. Следователно, за да възнагради тези притежатели, от ноември 2020 г. SWAG finance ще изгради система, която ще открива сумата от $ SWAG в портфейлите на регистрираните членове на SWAG.Live. SWAG финансирането ще капе SWAG Diamonds, които могат да бъдат събрани и използвани в SWAG.Live приложение за чат на живо, достъп до истории, потоци на живо и подаръци за създателите на съдържание.

Време за разпространение на диаманти: 16:00 часа всеки понеделник (UTC +8).

Съотношение на диаманти: 1 SWAG. Живейте диамант на всеки 50 $ SWAG във вашия портфейл (това включва всички токени, заложени в пуловете SQUIRT)

Метод на разпространение: SWAG.Live диаманти ще бъдат изпратени директно към вашия SWAG.Live акаунт.

Ограничения: Само един адрес на Ethereum може да бъде свързан с един SWAG.Live акаунт.

Как да се запишете за SWAG диамантеното капково

Обвържете портфейла си и SWAG.Live ID:

  1. Отидете на diamonds.swag.finance и свържете вашия портфейл Ethereum.
  2. Въведете вашия SWAG.Live ID и щракнете върху „Подписване и обвързване“. Вашият SWAG.Live ID може да бъде намерен на сайта SWAG.Live под „Аз“.
  3. След завършване на процеса на свързване, диаманти SWAG.Live ще бъдат изпращани до вашия SWAG.Live акаунт всяка седмица.

ВИП група

Притежателите с над 200 $ SWAG могат да се присъединят към VIP Discord група. В допълнение към достъпа до този по-ексклузивен канал за дискусии с колегите притежатели на SWAG, екипът на SWAG.Live също се съгласи да даде редица предимства, като например задкулисен достъп до SWAG. Процес на създаване на съдържание на живо, ограничен достъп до SWAG кратко филми и SWAG диамантени подаръци.

Размени за $ SWAG

SWAG понастоящем е включен в Uniswap и Hotbit. Търговията ще започне на Bitmart от 20:00 ч. На 6 ноември 2020 г. (HKT) нататък.

Екипът, споменат в последния си статия че тяхната средносрочна стратегия е да максимизират броя на потенциалните купувачи на SWAG и са в дискусии със следните борси, за да изброят техния токен: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin и ZG.

Вижте тук за нашите предложения за най-добрите борси за криптовалути.

Заключение

SWAG силно възприема децентрализацията и децентрализираното управление позволява участие в бъдещата посока на тяхната платформа за индустрия за възрастни. SWAG е вече печеливш бизнес с над 12 000 000 USD годишни приходи (източник) и нарастваща аудитория от над 10 милиона потребители. Тази децентрализирана автономна организация (DAO) е предназначена да изведе SWAG на следващото ниво, подхранвайки бъдещите разработки и глобалната експанзия.

Ресурси:

Swag Live (само за 18+): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Азия Crypto днес покритие: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Покритие на темпото на блока: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

СКВИРОВИ, Награден фонд & Упътване за участие в FSE: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector