Najbolji način za kupnju Ripple XRP-a kreditnom / debitnom karticom

Jedan od problema koje ima većina investitora XRP problem s kojim se suočavaju investitori kupite Ripple XRP kod banke, debitna i kreditna kartica. Postoji vrlo ograničen usluge razmjene kriptovaluta platforma koja vam omogućuje kupnju Ripple XRP izravno plaćanjem novca putem Kreditna ili debitna kartica. Uglavnom, Internet stranica je prvo trebao kupiti Bitcoin, a zatim ih pretvoriti u XRP. Zbog dvostruke tranzicije izgubili ste novčić jer se stopa BTC-a vrlo brzo promijenila, drugo, morate platiti dvostruku naknadu za transakciju i zamjenu; prvo, naknadu za promjenu USD za BTC i onda BTC u XRP. Ali Changelly je riješio ovo pitanje.

1. Changelly

changelly pregled kriptovaluta

Pročitajte naš Changelly Review 2021

Changelly je popularna web stranica za razmjenu kriptovaluta koja je posebno kreirana za digitalna valuta. Changelly je osnovan 2013. U početku nije bio previše popularan jer digitalne valute nisu bile jako popularne 2013. Ali s popularnošću digitalnih valuta i zanimanjem ljudi za ulaganje u digitalne valute poput Ripple XRP i Bitcoina, Changelly također dobili jednake popularnost.

changelly coin kupiti

Changelly je investitorima predstavio novu opciju koja im to omogućava kupiti Ripple XRP ili bilo koje druge vrste novčića koje njihova tvrtka podržava jednostavnim plaćanjem Kreditna ili debitna kartica. To je glavni razlog koji je napravio Changelly jedno od najpopularnijih web mjesta za razmjenu kriptovaluta. Ovu opciju nude svim vrstama digitalna valuta.

Proces kupnje XRP s kreditnom karticom kroz Changelly nije teško. Potrebno je ne više od nekoliko sekundi do nekoliko minuta da Ripple novčić unesete u svoj Talasasti novčanik.

changelly coin kupiti

Zahtjevi za kupnju XRP-a kreditnom ili debitnom karticom:

U tu svrhu nema puno zahtjeva. Sve na čemu morate biti registrirani korisnik Web stranica Changelly (Što je potpuno besplatno) i morate imati a Talasna adresa novčanika primiti novčić Ripple. Račun Ripple novčanika možete stvoriti na CoinPayment besplatno. Naknadu naplaćuju samo kada izvršite transakciju.

Korak po korak vodič za kupnju Ripple XRP Coin na Changelly kreditnom karticom:

Slijedite ove korake za kupiti XRP na Changelly uplatom putem Debitna ili kreditna kartica:

Korak 1: Registrirajte se na web mjestu:


changelly singup

Registracija na Changelly je potpuno besplatan za sve investitore. Web stranica će naplaćivati ​​naknadu samo za transakcije. Ne postoji naknada za stvaranje i održavanje račun na Changellyu. Da biste se registrirali na Changellyju, morate kliknuti na Zapjevajte gumb koji se nalazi na vrhu web stranice, s desne strane. U svrhu registracije trebate imati važeći ID e-pošte na koji će vam web mjesto poslati vaše korisničko ime, lozinku i ostale detalje.

Korak 2: Odaberite valutu:

promjenjivo mreškanje

Nakon što se registrirate na web mjestu i slijedite vodič stvaranjem svog profila, sljedeći je korak kupite Ripple XRP kreditnom / debitnom karticom. U tu svrhu morate posjetiti početnu stranicu Changelly. Odatle morate odabrati valutu koju želite kupiti, npr. Mreškanje (XRP) i unesite iznos u USD u drugu traku. Kada završite s tim, kliknite gumb za razmjenu. Ako ste se već prijavili na web mjesto, odvest će vas na stranicu postupka plaćanja; u suprotnom, tražit će od vas da se prvo prijavite na Changelly.

Korak 3: Potvrdite narudžbu:

Na ovoj stranici morate potvrditi narudžbu provjerom iznosa u USD i XRP. Na ovoj ćete stranici dobiti ostale informacije, uključujući predviđeno vrijeme dolaska XRP-a u vaš Ripple novčanik. Kliknite Dalje ako se slažete s tim.

Korak 4: Unesite Ripple adresu novčanika:

promjenjiva adresa

Trebaš stvorite Ripple novčanik (neki vam novčanici daju odredišnu oznaku da biste dovršili prijenos), gdje biste željeli primiti svoj Ripple coin (XRP). Možeš koristiti CoinPayments u tu svrhu jer je besplatna i naplaćuje vrlo nisku naknadu za svaku transakciju.

(Za dugoročno ulaganje toplo preporučujem novčanik Ledger Nano S, za više informacija o Najbolji Ripple XRP novčanici provjerite ovaj članak: 7 najboljih Ripple XRP novčanika za 2020. godinu) Nakon što unesete adresu novčanika i odredišnu oznaku, za nastavak morate kliknuti gumb Dalje.

Korak 5: Potvrdite podatke:

changelly xrp potvrdi

Changelly zatražit će potvrdu prije donošenja postupka. Pogledajte detalje, ako sve izgleda u redu, kliknite gumb “Potvrdi i izvrši plaćanje”.

Korak 6: Unesite podatke o kreditnoj kartici:

kupiti mreškanje s vizom

U prethodnom koraku vaša je transakcija stvorena za kupite Ripple coin svojom kreditnom ili debitnom karticom. Jednostavno kliknite na Platite Visa / Master karticom gumb i unesite podatke o svojoj kartici s važećim podacima o CVC-u. Kliknite gumb Plati koji će vam također prikazati iznos koji morate platiti.

Korak 7: Potvrdite plaćanje SMS-om:

promijeniti telefon

Za ovu potvrdu morate unijeti svoj telefonski broj. U tu ćete svrhu na svoj mobitel primiti četveroznamenkasti kod. Ako ne primite poziv, možete upotrijebiti alternativni način u svrhu provjere. U tu svrhu na računalu ili mobitelu morate imati kameru kroz koju prolazite kupujući Ripple novčić. Morat ćete snimiti videozapis držeći putovnicu sa slikom u ruci. Kôd ćete dobiti u roku od 15 minuta ako odaberete drugu opciju na zaslonu računala.

changelly coin kupiti

Korak 8: Primite svoj Ripple novčić:

Nakon što unesete četveroznamenkasti kôd, vaša će se transakcija obraditi. Primanje može potrajati od 5 do 30 minuta XRP u vašem Ripple novčaniku.

Vrijeme primanja XRP-a u svoj Novčanik također ovisi o web mjestu novčanika. Ako odlučite Otplata novca kao vaš Ripple XRP novčanik, vrijeme postupka bit će vrlo brzo. Također, imajte na umu da za prvu transakciju na bilo kojem web mjestu treba vremena jer prilikom prve transakcije tvrtka provjerava identitet osobe kako bi smanjila šanse za prijevaru.

Pročitajte naš novi vodič: Vrhunski vodič za započinjanje ulaganja u Ripple XRP (Vodič za kupnju) 2021. godine

Različite web stranice imaju različite politike kada je riječ o njima kupite Ripple XRP zbog čega bi postupak mogao potrajati, ali Changelly nema složeni postupak kupnje Ripple XRP s Debitna ili kreditna kartica, tako da je u usporedbi s drugim web mjestima s kriptovalutom, proces na Changellyju relativno brz.

changelly coin kupiti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector