3 glavne dionice koje bi vas mogle učiniti milijunašem

Uložite u ove 3 nezaustavljive dionice

Uz ulaganja na burzi, postati milijunaš nije samo puki san već izvediva opcija, čak i za one s vrlo skromnim sredstvima.

Godina 2020. pokazala je što je nestabilnost i kako se stvari mogu preko noći preokrenuti. Iako je povećala stopu nezaposlenosti, godina pandemije i tržište medvjeda nedvojbeno je bilo najbolje vrijeme za ulaganje novca. Bikove tržnice dugo su trajale u usporedbi s medvjeđima. Strpljivi investitori dopustili su da se njihova ulaganja odvijaju tijekom godine i otkrili su dionice koje bi vas mogle učiniti milijunašem čak i tijekom nesigurnih vremena.

Višegodišnje pitanje koje se sada pojavljuje je, gdje ulagati i koje su najbolje dionice koje mogu ispuniti snove o tome da postanete milijunaš na duge staze. Evo tri najbolje dionice za pretvaranje vaših milijunaških snova u stvarnost. Relativno ove dionice imaju inovativnost i nematerijalnost kako bi osigurale dugoročna ulaganja i potencijal rasta.

Top 3 najbolje dionice koje bi vas mogle učiniti milijunašem

1. Pinterest

Pinterest, osnovan 2010., postao je javno poduzeće nakon devet godina. Biti tvrtka za društvene medije koja vodi posao nije bilo jednostavno, ali u ova nesigurna vremena bilo je prilično teško. To je doista bila vožnja američkim usponima i padovima za Pinterest s naizgled sjajnim početkom, ali razočaravajućom trećom četvrtinom praćenom robusnijim Q4.

Tijekom izbijanja Covid-19, dionice su porasle na gotovo 500% od najniže stope u ožujku. Stoga je za investitore Pinterest doista dionica s vrećama potencijala.

Pinterest koristi gotovo 60% milenijalaca, stvarajući dobru snagu prihodima od oglasa. To je pomoglo Pinterestu da dosegne rekordnih 443 milijuna dolara u Q3 fazi ukupnog prihoda. Dokazi o snažnom slučaju slučaja za Pinterest vide se u mjesečnim aktivnim korisnicima (MUA). Tijekom proteklih godina, uključujući dane pandemije, dodali su 116 milijuna korisnika, povišivši njezin MAU na 416 milijuna, što je porast od 39%.

Više od 90% novih korisnika dolaze s međunarodnih tržišta, što je doista važan čimbenik za napomenuti jer je pomoglo Pinterestu da udvostruči njihov međunarodni ARPU (prosječni prihod po korisniku). Recesija u Pinterestu vrlo je mala, što znači da su inozemni korisnici očekivani izvor dugoročnog rasta.

Sve veća prisutnost e-trgovine najzanimljiviji je katalizator Pinteresta. Tvrtka pokušava povezati svoje korisnike s malim poduzećima koja su se specijalizirala za proizvode i usluge koji zadovoljavaju njihove interese. Neovisnom platformom za korisnike da dijele svoje interese, Pinterest dalje širi svoju granu povezujući svoje korisnike s raznim drugim uslugama.

Shopify partnerstvo i nekoliko drugih integriranih značajki poput gumba za kupnju na koje se mogu kliknuti i privlačnih video oglasa itd., Omogućuju Pinterestu da ima dosljedan dvoznamenkasti godišnji potencijal rasta. Prema istraživačima, to će do 2023. godine lako premašiti 100 milijardi dolara na tržištu, što će ga učiniti unosnim dionicama za investitore širom svijeta.

2. Teladoc Health


Zdravlje Teladoc jedan je od nedvosmislenih korisnika krize Covid-19. Potreba za održavanjem socijalne distanciranosti i nadolazeći strah od širenja virusa doveli su do brzog povećanja broja posjetitelja telezdravstva za pretplatnike i pretplatnike na mreži Teladoc. Ovo je stvorilo revolucionarnu promjenu u poslovnom prihodu, a sada je telemedicinski div prepun briljantnih alata koji će vas učiniti milijunašem.

Teladoc je dovršio svoju milijardu dolara vrijednu akviziciju vodeće tvrtke za upravljanje digitalnim dijabetesom, Livongo Health, uz porast njihove prodaje. To je potaknulo njegovu dionicu na novi vrhunac, svrstavajući je na vrh liste najdražih dobavljača. I Teladoc Health i Livongo Health jesu spajanje u dogovoru o gotovini i zalihama.

Livongova zdravstvena rješenja pružaju pacijentima s kroničnim zdravstvenim stanjima priliku da žive zdravije. Iako je zabilježilo samo 1,2% svih dijabetičara u Sjedinjenim Državama, broj dijabetesa Livongo neprestano se udvostručavao na godišnjoj razini. Tvrtka je također ostvarila tri uzastopna tromjesečna dobit. Njegovom ekspanzijom na nove indikacije poput upravljanja tjelesnom težinom i hipertenzije, potencijalni će se obol pacijenata povećati, povećavajući njegovu vrijednost na tržištu. Ova smrtonosna kombinacija Teladoca i Livonga bit će buduće lice precizne medicine i dionice koje bi vas mogle učiniti milijunašem.

Tržište virtualne njege raste ubrzanim tempom, a do 2023. Teladoc i Livongo očekuju da će generirati više od 3 milijarde dolara prodaje i preko 600 milijuna američkih dolara operativnog prihoda umanjenih za bezgotovinske troškove, kako spominje izvješće.

3. Kvadrat

Svijet se kreće prema bezgotovinskim transakcijama, a ovaj će trend biti jedan od najsnažnijih i najbrže rastućih u sljedećim desetljećima. Visa i Mastercard i dalje će igrati značajnu ulogu u kreditnim i debitnim transakcijama. No, tvrtka Square za rješenja za plaćanje i prodajna mjesta nudi obećavajući rast i značajna je dionica za naredne godine. Tijekom posljednjih pet godina, prihodi su mu rasli složenom godišnjom stopom rasta od 40,9%, a zvjezdana prodaja dosegla je i 140% u godini.

U 2012. bruto opseg plaćanja ekosustava prodavatelja tvrtke (GPV) porastao je sa 6,5 ​​na 106,2 milijarde USD u 2019. Dva su trenda koja pokazuju kako će prodavački ekosustav Square-a i dalje dosezati visinu čak i tijekom nesigurnih vremena. Jedna je trajnost gospodarske ekspanzije u usporedbi s kontrakcijama, koje nagovještavaju potrošnju. Drugi je čimbenik da Square GPV dobiva od većih tvrtki s najmanje 125.000 USD godišnjeg GPV-a. Kao olakšavač plaćanja malih tvrtki, ako je moguće probijanje do većih poduzeća, tada će naknade za trgovce doseći beskrajne visine.

Square-ova platforma za ravnopravno plaćanje, Cash App, igra vitalnu ulogu u trenutnom rastu. Mjesečni broj aktivnih korisnika u aplikaciji Cash (MUA) popeo se sa 7 na 30 milijuna između prosinca 2017. i lipnja 2020. Preneseni saldo ubrzava se kada korisnik koristi tradicionalnu debitnu karticu povezanu sa saldom Cash App pojedinca za kupnju robe ili usluga. Na ovaj način Square generira velik dio svog prihoda od Cash App-a. S vrijednošću većom od 100 milijardi američkih dolara, analitičari očekuju godišnji rast zarade po dionici od 38% u sljedećih pet godina, što je idealno tlo za razmatranje ulaganja jer bi vas dionice mogle učiniti milijunašem.

U zaključku

Tržište dionica uistinu je plodno tlo za ulagače da imaju pasivan prihod i praktičan je, najjednostavniji način za osiguranje dobro financirane budućnosti. Ova tri nezaustavljiva poduzeća s dobrom stopom rasta i relativno značajnom tržišnom vrijednošću najbolje su dionice koje bi vas dugo mogle učiniti milijunašima.

eToro – Kupite dionice s provizijom od 0%

etoro broker

eToro su se tijekom godina dokazali kao pouzdani na burzi – preporučujemo da ih isprobate.

Vaš je kapital u opasnosti. Mogu se primijeniti i druge naknade

Čitaj više:

Kojih će 15 dionica eksplodirati 2021. godine?

Kako odabrati najbolje dionice za kupnju sada

10 dionica u Velikoj Britaniji koje biste kupili 2021. godine može vam udvostručiti novac

Koji su top 7 izbora dionica za 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector