3 najbolje zalihe za rast koje je najbolje kupiti odmah

Još uvijek nije kasno za investitore da se okušaju u dionicama s najvećim rastom na tržištu danas. Čak i nakon velikog zaostajanja na tržištu 2020. godine, neke od popularnih tehnoloških dionica još uvijek nisu previše kupljene, a investitori upravo sada imaju dobru priliku ulagati u ove dionice s rastom.

Ulaganje u zalihe rasta ima svoje prednosti. U osnovi je cilj osigurati bogatu budućnost na duge staze. Povećavaju prihod brže od prosječnog poslovanja na tržištu, što ga čini najboljim dugoročnim ulaganjem. Evo tri najbolje dionice koje trenutno možete kupiti za sigurnu budućnost.

Zalihe najvećeg rasta koje je najbolje kupiti sada

Neke od dionica s najboljim rastom i dalje su unosno polje za ulagače i dobro zaslužuju svoje premium cijene. Evo detaljnijeg pregleda najbolje tri dionice s današnjim tržištem za rast kako bismo vam pomogli da kupite dionice za isplativ povrat.

# 1: Twilio (TWLO)

S impresivnim metrikama brige o kupcima, Twilio, specijalist za komunikaciju u oblaku uzdiže se do novih visina. Koristeći strojno učenje, računalstvo u oblaku i mobilne aplikacije, Twilio pomaže tvrtkama da svakodnevno komuniciraju sa svojim kupcima. Na tragu globalne pandemije svijet je u potpunosti postao digitalni. Stoga su platforme za računalstvo u oblaku poput Twilio postale sve bikovitije kad su se ljudi premještali iz fizičkih kontaktnih centara u platforme zasnovane na oblaku. Zahvaljujući velikom skoku u udjelu prihoda, stručnjaci za Twilio više su nego utrostručeni.

Unatoč ostvarenom prihodu od manje od dvije milijarde dolara od 12 mjeseci, Twilio se pohvalio s gotovo 70 milijardi dolara tržišne kapitalizacije. Njegov je prihod porastao 57% u prvom tromjesečju, 46% u drugom tromjesečju i 52% u trećem kvartalu 2020. Uz rast od 65% u četvrtom tromjesečju, Twilio je zabilježio prihod od 548,1 milijuna USD, što ga čini jednim od najbolje dionice za kupnju sada.

Od rujna Twilio je imao 208.000 aktivnih korisničkih računa, što je poraslo na ukupno 221.000. Zahvaljujući snažnom rastu kupaca i drastičnom poboljšanju, Twiliov zamah potaknuo je značajan porast s vrhunskim rastom od 59% iz godine u godinu. Istaknuvši njegov zamah, rekao je to suosnivač i izvršni direktor Twilija, Jeff Lawson, "tehnološka tvrtka kapitalizira na "generacijska prilika."

Uz raznoliku bazu kupaca i nagli, snažni rast u četvrtom tromjesečju, dionice imaju dovoljno prostora za rast na duge staze. Twilio također troši prilično dobar iznos na back-office procese, prodaju i marketing, namjeravajući ciljati nove mogućnosti. Ulagači mogu imati šanse za dobar povrat jer je Twilio spreman za veći rast i mogućnosti u narednoj budućnosti.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, gigant društvenih medija, imao je epski niz od javnog izlaganja 2012. Posljednjih nekoliko godina bilo je teško vrijeme za Facebook s pitanjima vezanim uz privatnost, političkim i nekoliko pravnih problema koja su čak i mediji preuzeli. Ali usred svih ovih izazovnih vremena, Facebook je u prva tri kvartala 2020. ostvario neto prihod od 17,9 milijardi dolara. Facebook je bio vrlo profitabilan, s prihodom od 57,9 milijardi do kraja trećeg tromjesečja 2020..


Veliki dodatak aktivnim pretplatnicima na globalnoj razini potaknuo je Facebook-ove dionice da porastu za gotovo 450%. Unatoč svim kontroverzama oko Facebooka, prosječni mjesečni broj korisnika povećao se za gotovo 14% u odnosu na godinu dana prije. To ga čini jednom od najbogatijih organizacija i jednom od najbolje rastućih dionica s puno prilika za investitore.

Facebook i njegove podružnice, Instagram i WhatsApp, i dalje su popularne kao i uvijek, a potrošači glasaju za svoje vrijeme i dolare. Tvrtka ima gotovo 2,6 milijardi aktivnih korisnika dnevno u svojoj obitelji društvenih mreža koje uključuju Facebook, Messenger, WhatsApp i Instagram. I u narednim godinama očekuje se da će ova baza podataka dramatično rasti digitalnom transformacijom. Facebook usmjerava polovicu dobiti od oglasa u ovom digitalnom oglašivačkom krajoliku i rastu svog poslovanja s virtualnom stvarnošću, Oculusom.

Uz bogatu bazu aktivnih korisnika i unosan posao na tržištu, Facebook je spreman na premium cijenu dionica s dugoročnom profitabilnom vrijednošću. Ako tražite zalihe rasta koje bi vam mogle stvoriti bogatstvo na duge staze, to je to.

# 3: Tesla (TSLA)

Povećanjem prodaje i prihoda tijekom proteklih nekoliko godina, Tesla danas ima vrlo zanimljivu vrijednost na tržištu. To je jedna od najboljih dionica koju se sada može kupiti, jer je po vrijednosti najveći svjetski proizvođač automobila. Čak i usred pandemije, Teslin prihod pokazao je značajan rast. To je dionica koja ima dovoljno prostora za rast u narednim godinama i nadu za investitore.

Kao što je spomenuto u Morningstar US Market Indexu, Tesla je šesta najveća tvrtka s tržišnom kapitalizacijom dionica s tržišnom vrijednošću od 825 milijardi dolara. Ima rekordan broj i proizvodnje i isporuka tijekom posljednjih godina, što je Teslu učinilo najvećom svjetskom automobilskom tvrtkom. Tvrtka se zamalo približila isporuci 499.647 proizvoda širom svijeta.

Upravljački tim u Tesli vidi više prostora za isporuke u narednoj budućnosti. Tesla je zatvorio 2020. s jačim tromjesečjem i stoga je izvrstan dodatak vašem portfelju ulaganja. Procjene govore da će prodaja automobila Tesle porasti s pola milijuna u 2020. na godišnju stopu prodaje od 3,6 milijuna lakih vozila 2029. godine.

Postoji nada za rast tržišne vrijednosti Tesle s trenutnom stopom proizvodnje i prodaje. Najavom isporuke 189.750 električnih vozila u četvrtom tromjesečju, Tesla je plodno postavio novi kvartalni rekord i ostaje jedna od najboljih dionica na današnjem tržištu.

Ne propustite: predviđanje cijene dionica Tesle za 2021. i dalje

Najbolje dionice koje možete kupiti sada: Zaključak

Burze se vraćaju dvostrukom snagom dok se posljedice pandemije polako smiruju. Najbolje je vrijeme uložiti svoju teško stečenu uštedu u dionice rasta jer one imaju potencijalnu nadu u dobar povrat u budućnosti. Gore navedene tri dionice pokazale su određeni poslovni zamah, snažne povijesne prihode i potencijalni dugoročni rast, što ih čini najboljim dionicama za kupnju sada i u dogledno vrijeme.

eToro – Kupite dionice s provizijom od 0%

etoro broker

eToro su se tijekom godina dokazali kao pouzdani na burzi – preporučujemo da ih isprobate.

Vaš je kapital u opasnosti. Mogu se primijeniti i druge naknade

Provjeri:

9‌ ‌Dionice‌ ‌Da‌ ‌Mogli‌ ‌Napraviti‌ ‌Vas‌ ‌A‌ ‌Milijunaš

Top 15 dionica eksplodirat će 2021. godine

5 nezaustavljivih dionica na najvišim razinama koje još uvijek možete kupiti

7 glavnih dugoročnih dionica ‘milijunaša’ koje ćete kupiti 2021. godine

10 najboljih britanskih dionica koje treba razmotriti za 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector